redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 232 μηνύματα.

Γιατι γνωριζω αποφοιτους απο ναυπηγων εμπ που το μετανιωσαν που δεν πηγαν ημμυ η πληροφορικη εξαρχης και το γυρισαν σε data science αφου στην ελλαδα δεν εχουμε βιομηχανια για πλοια κλπ.Ναυπηγών μηχανολόγων θέλει όχι πληροφορική, καμιά σχέση απολύτως...ας επιλέξει αυτό που θέλει να κάνει.
Μπορείς να μου πεις γιατί θεωρείς την πληροφορικη ως μια εναλλακτικη;
st.krf
Νεοφερμένο μέλος
Ο st.krf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

Το παιδί για να αναφέρει μόνο το συγκεκριμένο τμήμα είναι σίγουρο για το αντικείμενο...δεν ξέρω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για ημμυ και πληροφορικες...Αν και εγω ξερω πως στην ελλαδα εχουμε σοβαρη ναυτιλιακή βιομηχανία με χιλιάδες πλοία και ενα μεγάλο λιμάνι όπως του Πειραιά
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 909 μηνύματα.

Χαροκόπειο παιδιά έχει τις καλύτερες υποδομές που έχω αντικρίσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο! Να το σκεφτείτε σοβαρά ως σχολή γιατί πέραν αμιγώς του αντικειμένου της σχολής παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα.
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 164 μηνύματα.

Σημαντικα αυξημενες βαθμολογιες στα μαθηματικα φέτος αναμενουμε τις βάσεις όλα δείχνουν άνοδο.
ΥΓ
Για αυτο ελεγα οτι αυτα τα θεματα των μαθηματικων δεν ειναι σωστα.Ηταν τραγικα ευκολα και πλεον θα παιχτει σε αυτο το αθλιο μαθημα της εκθεσης.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα συμφωνησω.Στα πολυ σημαντικα ειναι ελευθερος χρονος,κομπλεξικοι καθηγητες.ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ.(το πιο σημαντικο για εμενα που εκανα περιπου 1.30 ωρα για να παω και στο τελος δεν αντεχα αλλο και δεν πηγαινα)Χαροκόπειο παιδιά έχει τις καλύτερες υποδομές που έχω αντικρίσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο! Να το σκεφτείτε σοβαρά ως σχολή γιατί πέραν αμιγώς του αντικειμένου της σχολής παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 909 μηνύματα.

Εγώ για παράδειγμα εάν είχα περάσει σε κάποιο τμήμα του ΕΚΠΑ στου Ζωγράφου μάλλον θα χα παρατήσει τη σχολη
Το τοπογραφικό κριτήριο είναι ύψιστης σημασίας για Αθηναίους που θέλουν να σπουδάσουν εδώ.

akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 164 μηνύματα.

Ακριβώς!Εγω απο πετρουπολη να πηγαινω καθε μερα ζωγραφου?Δεν παιζει.Αν δηλωνα ξανα θα εβαζα πληροφορικη ΟΠΑ.Εγώ για παράδειγμα εάν είχα περάσει σε κάποιο τμήμα του ΕΚΠΑ στου Ζωγράφου μάλλον θα χα παρατήσει τη σχοληΤο τοπογραφικό κριτήριο είναι ύψιστης σημασίας για Αθηναίους που θέλουν να σπουδάσουν εδώ.
Aggel0sss
Νεοφερμένο μέλος
Ο Aggel0sss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 179 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- LeGoat
- itsari
- gaidouri
- EFAKIT
- hihat1
- Pyotr_Krasnov
- Chris1993
- ilias.88
- Hased Babis