Πανελλαδικές 2025 - Πόσα μόρια βγάλατε

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Screenshot_20250626_141032.jpg

ουδεις ανωτερος απο τον κομπλεξικο φιλολογο

Οποιος μας εβαλε τους βαθμους στην εκθεση παντως, πρεπει να φυγουν...
#!@#$!!...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.357 μηνύματα.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Καλή φοιτητική ζωή σας εύχομαι.

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 234 μηνύματα.
ποια ειναι τα ανωτερα μορια για την εβε? πχ καποιος με 12 χιλιαδες μπορει να μεινει εκτος απο μερικα τμηματα?

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 246 μηνύματα.

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

thepigod762

Νεοφερμένο μέλος

Ο thepigod762 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

Συνημμένα

• IMG_20250626_152503.jpg
    IMG_20250626_152503.jpg
    118,5 KB · Εμφανίσεις: 237

itsari

Νεοφερμένο μέλος

Ο itsari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
τελικα πολυ καλυτερα απ οτι νομιζα😭 νομιζω περναω σε ολες τις σχολες πληροφορικης μπορει οχι θεσσαλονικη αλλα νομιζω και εκει.

Μπορω να κοιμηθω τωρα (η να πιασω ide παλι, μιας και αλλαξα σε arch linux τωρα βρωμαω επισημως οποτε τι σημασια εχει, πλς ας γελασει καποιος)

Συνημμένα

• IMG_20250626_153428.jpg
    IMG_20250626_153428.jpg
    816,1 KB · Εμφανίσεις: 221
Τελευταία επεξεργασία:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.141 μηνύματα.
Συγχαρητήρια σε όλους, παιδιά! Η έκθεση βλέπω ότι έκαψε κόσμο...

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2.732 μηνύματα.
Δεν υπάρχει πιο κομπλεξικο κατηγορία καθηγητών από φιλολόγους που διορθώνουν γραπτά έκθεσης από παιδιά θετικής υγείας και οικονομικών

Συγχαρητήρια σε όλους!

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 246 μηνύματα.
Φίλε Drscientist, δεν θα ανέβασα τους βαθμούς αλλά ορμώμενος από τις δικές σου βαθμολογίες θα το κάνω. Ps: έγραψα την περίληψη του κειμένου 1 :)
Εμενα στην εκθεση ο δευτερος ηταν σε φαση "Νταξ, επειδη εισαι και καλο παιδι θα σου βαλω +1". ΕΝΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ...

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Ps: έγραψα την περίληψη του κειμένου 1 :) Φίλε Drscientist, δεν θα ανέβασα τους βαθμούς αλλά ορμώμενος από τις δικές σου βαθμολογίες θα το κάνω.
Εγώ κανονικά όλα τα θέματα... Περίμενα 15+
μπορεί να είναι και ο μικρότερος βαθμός που έχω πάρει έκθεση φροντιστήριο είχα 15+ το ίδιο σχολείο

Καταλαβαίνω εγώ ντρέπομαι να ρωτήσω τους φίλους μου (δεν θέλω να φανώ κουτσομπολης κτλ...)

Να ρωτήσω τι θες;

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
τελικα πολυ καλυτερα απ οτι νομιζα😭 νομιζω περναω σε ολες τις σχολες πληροφορικης μπορει οχι θεσσαλονικη αλλα νομιζω και εκει.

Μπορω να κοιμηθω τωρα (η να πιασω ide παλι, μιας και αλλαξα σε arch linux τωρα βρωμαω επισημως οποτε τι σημασια εχει, πλς ας γελασει καποιος)
Άνετα περνάς με διαφορά 340 μορίων. ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εντωμεταξύ τι γίνεται στην έκθεση; Φίλοι μου που ήταν για 16-18 πήγαν στο 13-16...

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.398 μηνύματα.
Μπραβο σε όλα τα παιδιά για την φετινή προσπαθειά τους! Τα καλύτερα σας εύχομαι!! Καλη σταδιοδρομία και τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες για networking και δουλειές στη φοιτητική σας ζωή

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα.
Πώς αντίκρισα τους βαθμούς μου:

d9e568d778f0bb48bcc563c13a1a6ba3.jpg

Alf

Νεοφερμένο μέλος

Ο Alf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Έχω γράψει 17.700 μόρια μέσο όρο, ενώ από ότι βλέπω με τις βάσεις του 2024 περνάω στην σχολή που θέλω (ναυπηγών ΕΜΠ) για 110 μόρια. Υπάρχουν όντως σοβαρές οι βάσεις να μην αυξηθούν τόσο και να περάσω?

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Έχω γράψει 17.700 μόρια μέσο όρο, ενώ από ότι βλέπω με τις βάσεις του 2024 περνάω στην σχολή που θέλω (ναυπηγών ΕΜΠ) για 110 μόρια. Υπάρχουν όντως σοβαρές οι βάσεις να μην αυξηθούν τόσο και να περάσω?
Μπράβο για τους βαθμους σου!
Μπορούν να γίνουν τα πάντα. Δες τα στατιστικά των επιδόσεων (αν και από ότι ακούω (και είδα), έγινε μια μικρή σφαγή..)

st.krf

Νεοφερμένο μέλος

Ο st.krf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
οι συντελεστές βαρύτητας ειναι 30% μαθηματικα 30% φυσικη 20% χημεία και 20%εκθεση...Η αύξηση των αριστούχων στα μαθηματικα-φυσικη οπως και ο συνολικος αριθμων υποψηφιων(+100 άτομα για σχεδόν τις ίδιες θέσεις) δείχνει αύξηση ...γενικά πιστέυω οι βάσεις για ΕΜΠ , ΑΠΘ θα είναι ανάμεσα σε 2023 και 2024 (κοντα σε αυτές του 2023)

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 234 μηνύματα.
Βαλε και καμια πληροφορικη οπα η χαροκοπειο μην κολλας με το εμπ τοσο. Ευχομαι βεβαια να περασεις!

bibliofagos

Νεοφερμένο μέλος

Ο bibliofagos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Συγχαρητήρια σε όλους!! Καλή φοιτητική ζωή και να είστε ανοιχτοί σε κάθε ευκαιρία. Το πανεπιστήμιο και η αγορά εργασίας δεν δίνει "δεκάρα" για τους βαθμούς των πανελληνίων αλλά ενδιαφέρεται για άλλα skills!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!

ΥΓ Το πότε πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος είναι ασύλληπτο!

st.krf

Νεοφερμένο μέλος

Ο st.krf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Ναυπηγών μηχανολόγων θέλει όχι πληροφορική, καμιά σχέση απολύτως...ας επιλέξει αυτό που θέλει να κάνει.
Μπορείς να μου πεις γιατί θεωρείς την πληροφορικη ως μια εναλλακτικη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια