pizza1993
Δραστήριο μέλος
Ο pizza1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 409 μηνύματα.

05-07-11

23:23
ΗΜΜΥ ΕΜΠ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos18
Νεοφερμένο μέλος
Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα.

05-07-11

23:37
Με 14500 με το ειδικο να ελπιζω για διεθνων και ευρωπαικων σπουδων μακεδονιας στο 5ο πεδιο; Xρειαζεται 8 μαθηματα,τα 7 για το 5ο πεδιο+ ειδικο..η ακομη για το διεθνων οικονομικων σχεσεων στην κομοτηνη η το ναυτιλιακαων στην χιο εχω 13400 και ειμαι και σε ειδικη κατηγορια για την κομοτηνη..πειτε καμια ΓΝΩΜΗ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PavlosAk
Νεοφερμένο μέλος
Ο PavlosAk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 5 μηνύματα.

05-07-11

23:49
Εγω ελπιζω για η Φιλοσοφικη Ιωαννινων,κυριως,και φυσικα στην περιφερεια,σε δεύτερη μοιρα!Καλη επιτυχια σε ολους και ολες!!
nikos18
Νεοφερμένο μέλος
Ο nikos18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 55 μηνύματα.

07-07-11

12:57
κανεις???
moxa15
Διάσημο μέλος
Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3.326 μηνύματα.

08-07-11

00:01
μηχανικων παραγωγης και διοικησης(ξανθη)
^EctiMel^
Νεοφερμένο μέλος
Ο ^EctiMel^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

11-08-11

00:08
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ... Έχω 16968 και λογικα...Φοβάμαι μήπως πέσει τόσο η χημ μηχ πατρας και την έχω ακριβώς απο πάνω αλλα θελω σεμφε περισσότερο.. Παιδιά τι λέτε? Να ανησυχώ
anastasia5
Νεοφερμένο μέλος
Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα.

12-08-11

19:49
Έβαλα πρώτη επιλογή τη νομική της αθήνας...μακάρι να τα καταφέρω καθώς ακούγεται πως οι βάσεις φέτος έπεσαν πολύ...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...