SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:42 Ο SonnY έγραψε: #21 13-02-13 17:42 Παίδες έχω μια απορία! για τη 2α λυκείου, δεν υπάρχει δεύτερη φάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daft Punk Νεοφερμένο μέλος Ο Daft Punk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Ο Daft Punk: #22 13-02-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Παίδες έχω μια απορία! για τη 2α λυκείου, δεν υπάρχει δεύτερη φάση? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς, υπομονή μέχρι του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IasonasM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο IasonasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:01 Ο IasonasM έγραψε: #23 16-02-13 19:01 Μήπως έχει κανείς κάποιο πρότυπο για την αίτηση συμμετοχής ή ξέρει τι πρέπει να γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:40 Ο gregory nub: #24 16-02-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Μήπως έχει κανείς κάποιο πρότυπο για την αίτηση συμμετοχής ή ξέρει τι πρέπει να γράφει; Click για ανάπτυξη... Πας στον φυσικό που σου κάνει μάθημα και πες του να σε γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IasonasM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο IasonasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:09 Ο IasonasM έγραψε: #25 16-02-13 20:09 Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:10 Ο gregory nub: #26 16-02-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Click για ανάπτυξη... α τότε δεν ξέρω. Εμένα ο φυσικός μ έγραψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η DrMimi έγραψε: #27 17-02-13 15:46 Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Ο gregory nub: #28 17-02-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrMimi: Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, υποτίθεται τον πίνακα ανακοινώσεων τον κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Τάσος97 έγραψε: #29 18-02-13 17:28 Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 Ο gregory nub: #30 18-02-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίδες έχω μια απορία! για τη 2α λυκείου, δεν υπάρχει δεύτερη φάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daft Punk Νεοφερμένο μέλος Ο Daft Punk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:17 Ο Daft Punk: #22 13-02-13 18:17 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Παίδες έχω μια απορία! για τη 2α λυκείου, δεν υπάρχει δεύτερη φάση? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς, υπομονή μέχρι του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IasonasM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο IasonasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:01 Ο IasonasM έγραψε: #23 16-02-13 19:01 Μήπως έχει κανείς κάποιο πρότυπο για την αίτηση συμμετοχής ή ξέρει τι πρέπει να γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:40 Ο gregory nub: #24 16-02-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Μήπως έχει κανείς κάποιο πρότυπο για την αίτηση συμμετοχής ή ξέρει τι πρέπει να γράφει; Click για ανάπτυξη... Πας στον φυσικό που σου κάνει μάθημα και πες του να σε γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IasonasM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο IasonasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:09 Ο IasonasM έγραψε: #25 16-02-13 20:09 Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:10 Ο gregory nub: #26 16-02-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Click για ανάπτυξη... α τότε δεν ξέρω. Εμένα ο φυσικός μ έγραψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η DrMimi έγραψε: #27 17-02-13 15:46 Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Ο gregory nub: #28 17-02-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrMimi: Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, υποτίθεται τον πίνακα ανακοινώσεων τον κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Τάσος97 έγραψε: #29 18-02-13 17:28 Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 Ο gregory nub: #30 18-02-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Παίδες έχω μια απορία! για τη 2α λυκείου, δεν υπάρχει δεύτερη φάση? Click για ανάπτυξη... Όχι, δυστυχώς, υπομονή μέχρι του χρόνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IasonasM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο IasonasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:01 Ο IasonasM έγραψε: #23 16-02-13 19:01 Μήπως έχει κανείς κάποιο πρότυπο για την αίτηση συμμετοχής ή ξέρει τι πρέπει να γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:40 Ο gregory nub: #24 16-02-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Μήπως έχει κανείς κάποιο πρότυπο για την αίτηση συμμετοχής ή ξέρει τι πρέπει να γράφει; Click για ανάπτυξη... Πας στον φυσικό που σου κάνει μάθημα και πες του να σε γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IasonasM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο IasonasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:09 Ο IasonasM έγραψε: #25 16-02-13 20:09 Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:10 Ο gregory nub: #26 16-02-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Click για ανάπτυξη... α τότε δεν ξέρω. Εμένα ο φυσικός μ έγραψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η DrMimi έγραψε: #27 17-02-13 15:46 Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Ο gregory nub: #28 17-02-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrMimi: Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, υποτίθεται τον πίνακα ανακοινώσεων τον κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Τάσος97 έγραψε: #29 18-02-13 17:28 Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 Ο gregory nub: #30 18-02-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως έχει κανείς κάποιο πρότυπο για την αίτηση συμμετοχής ή ξέρει τι πρέπει να γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:40 Ο gregory nub: #24 16-02-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Μήπως έχει κανείς κάποιο πρότυπο για την αίτηση συμμετοχής ή ξέρει τι πρέπει να γράφει; Click για ανάπτυξη... Πας στον φυσικό που σου κάνει μάθημα και πες του να σε γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IasonasM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο IasonasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:09 Ο IasonasM έγραψε: #25 16-02-13 20:09 Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:10 Ο gregory nub: #26 16-02-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Click για ανάπτυξη... α τότε δεν ξέρω. Εμένα ο φυσικός μ έγραψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η DrMimi έγραψε: #27 17-02-13 15:46 Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Ο gregory nub: #28 17-02-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrMimi: Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, υποτίθεται τον πίνακα ανακοινώσεων τον κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Τάσος97 έγραψε: #29 18-02-13 17:28 Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 Ο gregory nub: #30 18-02-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Μήπως έχει κανείς κάποιο πρότυπο για την αίτηση συμμετοχής ή ξέρει τι πρέπει να γράφει; Click για ανάπτυξη... Πας στον φυσικό που σου κάνει μάθημα και πες του να σε γράψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IasonasM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο IasonasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:09 Ο IasonasM έγραψε: #25 16-02-13 20:09 Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:10 Ο gregory nub: #26 16-02-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Click για ανάπτυξη... α τότε δεν ξέρω. Εμένα ο φυσικός μ έγραψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η DrMimi έγραψε: #27 17-02-13 15:46 Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Ο gregory nub: #28 17-02-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrMimi: Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, υποτίθεται τον πίνακα ανακοινώσεων τον κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Τάσος97 έγραψε: #29 18-02-13 17:28 Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 Ο gregory nub: #30 18-02-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:10 Ο gregory nub: #26 16-02-13 20:10 Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Click για ανάπτυξη... α τότε δεν ξέρω. Εμένα ο φυσικός μ έγραψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η DrMimi έγραψε: #27 17-02-13 15:46 Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Ο gregory nub: #28 17-02-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrMimi: Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, υποτίθεται τον πίνακα ανακοινώσεων τον κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Τάσος97 έγραψε: #29 18-02-13 17:28 Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 Ο gregory nub: #30 18-02-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από IasonasM: Ο φυσικός την γράφει; Γιατί αυτός ήταν που μου είπε να κάνω την αίτηση. Click για ανάπτυξη... α τότε δεν ξέρω. Εμένα ο φυσικός μ έγραψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η DrMimi έγραψε: #27 17-02-13 15:46 Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Ο gregory nub: #28 17-02-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrMimi: Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, υποτίθεται τον πίνακα ανακοινώσεων τον κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Τάσος97 έγραψε: #29 18-02-13 17:28 Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 Ο gregory nub: #30 18-02-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Ο gregory nub: #28 17-02-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrMimi: Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, υποτίθεται τον πίνακα ανακοινώσεων τον κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Τάσος97 έγραψε: #29 18-02-13 17:28 Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 Ο gregory nub: #30 18-02-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrMimi: Στο δικό μου σχολείο δεν μας ενημερώνουν ποτέ εγκαίρως για τους διαγωνισμούς. Το μόνο που κάνουν είναι να αναρτούν κάτι κωλόχαρτα στον πίνακα ανακοινώσεων λες και εμείς στο 10λεπτο διάλειμμα θα τα διαβάσουμε...οι φυσικοί δεν ασχολούνται καθόλου και εμείς τα μαθαίνουμε από site όπως το ischool!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, υποτίθεται τον πίνακα ανακοινώσεων τον κοιτάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Τάσος97 έγραψε: #29 18-02-13 17:28 Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 Ο gregory nub: #30 18-02-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 Ο gregory nub: #30 18-02-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να ανοιξω θεματακι και για τη Φυσικη; Click για ανάπτυξη... why not εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την βιολογία, η φυσική που είναι και πιο γαμάτο μάθημα να μην έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:50 Ο JKaradakov: #31 19-02-13 14:50 Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά πέρασε η ημερομηνία δήώσεις συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #32 19-02-13 15:18 Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρασε αλλά εγώ πήρα πριν τηλ στην ΕΕΦ και μου ειπαν πως μαλλον μπορω να δηλώσω αύριο συμμετοχή. Βέβαια μου ειπαν να καλέσω πιο μετά όταν θα έχει ερθει και η υπεύθυνη για το συνέδριο αυτό, οποτε μολις πάρω τηλ θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:22 Ο unπαικτable: #33 19-02-13 15:22 Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι παιδια η προθεσμια δν εχει ληξει. Μεχρι τις 22/2 ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:37 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 19-02-13 15:37 Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:21 Ο JKaradakov: #35 19-02-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ααααα πολύ ωραία Όσοι πάνε εκεί θα μείνουν στο ξενοδοχείο ή όχι; Μολις πηρα τηλ και για το συνεδριο 23-24 Φεβρ οι συμμετοχες εχουν κλεισει. Θα γινει ξανα ενα παρομοιο γύρω στον Απρίλιο μου ειπαν Click για ανάπτυξη... Κάτσε τι εννοείς με το ξενοδοχείο; Κάθε πόλη δεν θα έχει δικό της εξεταστικό κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:16 Ο vasilakis13: #36 20-02-13 20:16 τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:32 Ο unπαικτable: #37 20-02-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: τι προετοιμασια μπορω να κανω για τον διαγωνισμο φυσικης της α λυκειου? Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δν υπαρχουν βιβλια αντιστοιχα με αυτα των διαγωνισμων ΕΜΕ. Και τις πιο δυσκολες ασκησεις απο σχολικα βοηθηματα να λυσεις, δν θα βρεις καποια σχεση μεταξυ των ασκησεων. Παρολαυτα οπως καταλαβαινεις οι μεθοδοι επιλυσης των προβληματων ειναι σε γενικες γραμμες ιδιο(τυποι, βηματα επιλυσης) απλα στους διαγωνισμους θελει την μια σκεψη παραπανω. Δες παρολαυτα παλαιοτερα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestis_13 Νεοφερμένο μέλος Ο Orestis_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:10 Ο Orestis_13: #38 24-09-13 01:10 Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Kostas2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά λέω να συμμετάσχω φέτος εδώ έχω μπει να δω κάποια παλιότερα θέματα αλλά δεν βρίσκω πολύ υλικό να διαβάσω. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το mathematica στα μαθηματικά? και που κυρίως κυμαίνεται η βάση στην α' φάση της τρίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:32 Η Soleado Febrero ~: #39 08-02-14 21:32 Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ποιοι θα πάρετε/πάρουμε μέρος φέτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:40 Ο SonnY έγραψε: #40 10-02-14 15:40 αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αν δεν παμε εκδρομη εκεινη τη βδομαδα, εγω σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.