Σε ευχαριστώ πολυ. Πραγματικά ειναι και η πίεση απο τα φροντιστήρια που κάνουμε επανάληψη της ύλης , τις προσομοιώσεις κτλ που μου εχουν διαλύσει τα νεύρα και δεν μπορώ να διαβάσω με εναν πιο χαλαρο ρυθμό
Σε καταλαβαίνω όσο τίποτα άλλο, ειλικρινά
(
Και αν χρειαστείς τίποτα περισσότερο να μου στείλεις κιόλας, κανένα πρόβλημα )
Να ξέρεις οτι εφόσον είσαι ήδη καλή αυτό δεν πρόκειται να χαλάσει μέχρι να δώσεις πανελλήνιες
Δε είναι ανθρωπινως εφικτό να πάρεις την κατηφόρα εσύ που είσαι άτομο που ανησυχεί αυτή τη στιγμή για το διάβασμα του.
Να σου έχεις εμπιστοσύνη, μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να το χάσει τώρα
Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να διαβάσεις, αν θεωρείς ότι κουράστηκες γιατί ρουτινιασες να βρεις έναν άλλον
Εγώ πχ, ενώ όλη τη χρονιά διάβασμα ένα-δύο μαθήματα, για κάποιες μέρες σερί, και μετά αφοσιωνόμουν στα υπόλοιπα 2 , το τελευταίο διάστημα Απρίλιο και Μάιο έφτιαχνα γραπτό πρόγραμμα ανά ύλη, κι ας ήταν τα 3 από τα 4 μαθήματα μέσα σε μια ημέρα. Πάντα σε ρεαλιστικά πλαίσια!
Αλλά όχι πασαλειμμα, όχι μεγάλες ύλες.
Δεν είσαι και υπερήρωας, ούτε χρειάζεται να φανείς τέτοιος
Δεν ξέρω αν εσένα σου ταιριάζει, αλλά μην σταματάς και να πειραματιζεσαι, είναι το πιο ευχάριστο σημείο του διαβάσματος, ακόμη και αν έχει ως κατεύθυνση τις πανελλήνιες.
Μείνε ενθουσιασμένη με τη δουλειά που έχεις κάνει και που συνεχίζεις να κάνεις μέχρι να δώσεις, δεν έχεις να φοβηθεί τίποτα
Σου εύχομαι πολύ, πολύ καλή δύναμη!!