Πανελλήνιες 2025: προβλέψεις του τι θα πέσει στη Φυσική

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 53 μηνύματα.
Γράψτε τι πιστεύετε ότι θα μπει φέτος, θέλω να γυρίσω σε αυτό το post στις 6 Ιουνίου και να δω ποιός έπεσε μέσα

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Ας ελπίζουμε ότι δεν θα είναι σαν τα περσινά τερατουργήματα. Πείτε εσείς τις ιδέες σας γιατί θα γίνω κακιά και δεν θέλω.

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 53 μηνύματα.
Ας ελπίζουμε ότι δεν θα είναι σαν τα περσινά τερατουργήματα. Πείτε εσείς τις ιδέες σας γιατί θα γίνω κακιά και δεν θέλω.
Ακούω ότι θα έχει Β θέματα Compton και αυτεπαγωγή (σε διαφορετικά obviously) για τρίτο Β θέμα δεν ξέρω. Προσωπικά θα έλεγα ανακλαστήρας ή αυτός ο σωλήνας με τη συμβολή.. και τα δυο μου φαίνονται επικίνδυνα. Από θέμα Γ δεν πιστεύω να μπει πάλι κύμα γιατί μπήκε και το 2024 αλλά και στον ΟΕΦΕ τον Απρίλιο

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.496 μηνύματα.
Θα είναι πολλά, χρονοβόρα και εμπνευσμένα απο τις ταινίες transformers.
Mark my words και ευχαριστείστε με αργότερα :bleh:.

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.496 μηνύματα.
Τον ήπιαμε
Τα καλά νέα είναι πως θα είναι παλούκια για όλους.
Το μόνο που μπορώ να σας συμβουλέψω απο τώρα είναι να εξασκηθείτε στον χρόνο και να διαβάζετε πολλές φορές τις εκφωνήσεις με όσο γίνεται πιο καθαρό μυαλό.

Επίσης να μην ξεχάσετε πως ο στόχος σας είναι να μαζέψετε όσα περισσότερο μόρια γίνεται. Οπότε μην προσπαθείτε να λύσετε με μανία ένα δύσκολο ερώτημα εαν μπορείτε να λύσετε σε μισή ώρα δύο άλλα ερωτήματα που θα σας δώσουν τους ίδιους ή και πιο πολλούς βαθμούς.

Μόλις μαζέψετε ένα σεβαστό ποσό, τότε πάτε στα επόμενα με λιγότερο άγχος καθώς θα ξέρετε πως ήδη έχετε συγκεντρώσει τα πρώτα σας για να έχετε πρόσβαση σε αρκετές καλές σχολές.

Και ναι, ξέρω πως ο καθένας έχει στόχο και μπορεί να ξαναδώσει, αλλά είναι σημαντικό να έχετε καλές εναλλακτικές ακόμα και εαν δεν περάσετε εκεί που θέλετε.

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Τον ήπιαμε
Υδατοπλάστης μηχανικός με εξειδίκευση στην παρακολούθηση πάγου να μεταβάλλεται από στερεή σε υγρή μορφή.
Καινούργιο τμήμα στο ΕΚΠΑ, κι ας μη με πιστέψετε. Θα είμαι η πρώτη και τελευταία απόφοιτος μάλιστα.

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Υδατοπλάστης μηχανικός με εξειδίκευση στην παρακολούθηση πάγου να μεταβάλλεται από στερεή σε υγρή μορφή.
Καινούργιο τμήμα στο ΕΚΠΑ, κι ας μη με πιστέψετε. Θα είμαι η πρώτη και τελευταία απόφοιτος μάλιστα.
Ξέρω πάντως ότι η εν λόγω αντίδραση είναι ενδοθερμη yay (ΔΗ>0)

burningfire

Νεοφερμένο μέλος

Ο burningfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Πιστεύω φωτοηλεκτρικό, επαγωγή σε στρεφόμενο και ίσως και αυτεπαγωγή. Αα και στάσιμο ακούγεται πολύ

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.405 μηνύματα.
Πάντως, το σχήμα του 4ου θέματος θα είναι κάτι σαν αυτό:

1747991571959.png

Τελευταία επεξεργασία:

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.405 μηνύματα.

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Χρήστος2006

Νεοφερμένο μέλος

Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
compton Β θεμα και ηλεκτρομαγνητισμος κυριολεκτικά παντου επειδη θελουν να το παίξουν σύγχρονοι. Κυματα επισης οπουδηποτε εκτος απο Γ επειδη ειναι νεο κεφαλαιο. + Κβαντομηχανικη σε πολλαπλης και Β θεμα

Dias

Επιφανές μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.816 μηνύματα.

Dias

Επιφανές μέλος

καλή άσκηση αλλά τι διάολο;;;;;;;;;;;;;;;;;; :popeanim:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 1999

Ήταν η τελευταία χρονιά του συστήματος των Δεσμών και επίτηδες έβαλαν δύσκολα για να διαφημίσουν το νέο σύστημα που θα ερχόταν από το 2000.

1748194782323.png

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Νομίζω πως μόνο με προσευχή και ξεμάτιασμα θα γράψουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια