Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

27-09-25

12:03
Μπορείς Γιάννη να μου πεις και τον ηλεκτρονικό τρόπο για την αποποιηση αν σου είναι εύκολο να το κάνω εγώ εδώ επιτόπου με τους κωδικούς του αδελφού μου γιατί στα ΚΕΠ στην Αθήνα γίνεται χαμός . Μήπως και δεν προλάβουμε. Ουφ έχω αγχωθει. Χρωστάω κέρασμα !Ας το παρει το ποταμι
Εφοσον εκανες αιτηση και το δεχθηκε η πλατφορμα να το περασει, σημαινει οτι για αυτην ,το κατα κεφαλην εισοδημα που βρηκε ειναι κατω απο 17500€ ... αρκει να εχεις δηλωσει τα ΑΦΜ και των δυο γονεων.
Αυτο ειναι και παει και τελειωσε απο πλευρας οικονομικων και κανεις δεν το ελεγχει πλεον.
Κρίσιμα στοιχεια απο εδω και περα.
Γονεις
1)Η φορολογικη δηλωση Ε1 των γονιων σου δεν θα πρεπει να γραφει διεθυνση αθηνων ή νησιων σαρωνικου.
2) Θα πρεπει να εχεις ενα λογιαριασμο ''Δεκο'' στο ονομα των γονιων σου με ιδια διευθυνση που λεει το Ε1
3)Θα πρεπει να εχεις ενα Ε9 δικο σου και ενα Ε9 των γονεων σου που να μην εμφανιζουν οίκημα στην καβαλα.
Αδελφος
1) Θα πρεπει να μπει στην πλατφορμα μετεγγραφων με κωδικους ΠΑΠΕΙ να κανει αποποιηση μετεγγραφης.Τωρα αυτο.
Θα τυπωσεις αυτη την αποποιηση και θα τον πας σε ενα κεπ να την υπογραψει και μετα σε ενα φωτοτυπιο να την σκαναρεις ( οχι φωτο απο κινητο). Τωρα αυτο.
Υπαρχει και ηλεκτρονικος τροπος απο το σπιτι αν θες να σε πω.
2) Θα πρεπει τωρα τωρα να μπει στο φοιτητολογιο του να ζητησει βεβαιωση σπουδων ( ξερει τον δρομο)... Η βεβαιωση σπουδων θα πρεπει να γραφει οτι ειναι γραμμενος μεχρι 12 εξαμηνο κατα μεγιστο. Αν γραφει 13 το εχασες.
Τελειωσαμε με το αδελφι....τον ευχαριστουμε και να παει στο καλο
Ε τα υπολοιπα ειναι απλα και ακινδυνα και θα στα πω ισως αυριο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Π
δεν βρίσκω που να μπω να κάνω αποποίηση μέρους αινώ στην σελίδα των μετεγγραφωνΑς το παρει το ποταμι
Εφοσον εκανες αιτηση και το δεχθηκε η πλατφορμα να το περασει, σημαινει οτι για αυτην ,το κατα κεφαλην εισοδημα που βρηκε ειναι κατω απο 17500€ ... αρκει να εχεις δηλωσει τα ΑΦΜ και των δυο γονεων.
Αυτο ειναι και παει και τελειωσε απο πλευρας οικονομικων και κανεις δεν το ελεγχει πλεον.
Κρίσιμα στοιχεια απο εδω και περα.
Γονεις
1)Η φορολογικη δηλωση Ε1 των γονιων σου δεν θα πρεπει να γραφει διεθυνση αθηνων ή νησιων σαρωνικου.
2) Θα πρεπει να εχεις ενα λογιαριασμο ''Δεκο'' στο ονομα των γονιων σου με ιδια διευθυνση που λεει το Ε1
3)Θα πρεπει να εχεις ενα Ε9 δικο σου και ενα Ε9 των γονεων σου που να μην εμφανιζουν οίκημα στην καβαλα.
Αδελφος
1) Θα πρεπει να μπει στην πλατφορμα μετεγγραφων με κωδικους ΠΑΠΕΙ να κανει αποποιηση μετεγγραφης.Τωρα αυτο.
Θα τυπωσεις αυτη την αποποιηση και θα τον πας σε ενα κεπ να την υπογραψει και μετα σε ενα φωτοτυπιο να την σκαναρεις ( οχι φωτο απο κινητο). Τωρα αυτο.
Υπαρχει και ηλεκτρονικος τροπος απο το σπιτι αν θες να σε πω.
2) Θα πρεπει τωρα τωρα να μπει στο φοιτητολογιο του να ζητησει βεβαιωση σπουδων ( ξερει τον δρομο)... Η βεβαιωση σπουδων θα πρεπει να γραφει οτι ειναι γραμμενος μεχρι 12 εξαμηνο κατα μεγιστο. Αν γραφει 13 το εχασες.
Τελειωσαμε με το αδελφι....τον ευχαριστουμε και να παει στο καλο
Ε τα υπολοιπα ειναι απλα και ακινδυνα και θα στα πω ισως αυριο.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.082 μηνύματα.

27-09-25

13:33
ΟκΜπορείς Γιάννη να μου πεις και τον ηλεκτρονικό τρόπο για την αποποιηση αν σου είναι εύκολο να το κάνω εγώ εδώ επιτόπου με τους κωδικούς του αδελφού μου γιατί στα ΚΕΠ στην Αθήνα γίνεται χαμός . Μήπως και δεν προλάβουμε. Ουφ έχω αγχωθει. Χρωστάω κέρασμα !
Π
δεν βρίσκω που να μπω να κάνω αποποίηση μέρους αινώ στην σελίδα των μετεγγραφων
Θα σου πω τον ηλεκτρονικο τροπο υπογραφεις ειναι ευκολακι αλλα θελει κωδικους ταξις.
Εχω κανει ολες τις αιτησεις μετεγγραφων που ειχα και δεν θελω να χαλασω καποια για να μπω στην πλατφορμα να κανω εξομοιωση.
Θα στην ζωγραφίσω ομως κατανοητα σε λιγο μολις πιω την καφε μου.
Υπομονη εχεις πολυ χρονο ακομα.
Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

27-09-25

16:53
Γιάννη θα μου πεις τον τρόπο γιατί στις 9 το βράδυ πάω ΚαβαλαΟκ
Θα σου πω τον ηλεκτρονικο τροπο υπογραφεις ειναι ευκολακι αλλα θελει κωδικους ταξις.
Εχω κανει ολες τις αιτησεις μετεγγραφων που ειχα και δεν θελω να χαλασω καποια για να μπω στην πλατφορμα να κανω εξομοιωση.
Θα στην ζωγραφίσω ομως κατανοητα σε λιγο μολις πιω την καφε μου.
Υπομονη εχεις πολυ χρονο ακομα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.082 μηνύματα.

27-09-25

16:53
Να εδω ειναι η οδηγιες για την προσθεση ψηφιακης υπoγραφης σε εντυπο pdf..θελει κωδικους e-banking ή ταξις νετ//Μπορείς Γιάννη να μου πεις και τον ηλεκτρονικό τρόπο για την αποποιηση αν σου είναι εύκολο να το κάνω εγώ εδώ επιτόπου με τους κωδικούς του αδελφού μου γιατί στα ΚΕΠ στην Αθήνα γίνεται χαμός . Μήπως και δεν προλάβουμε. Ουφ έχω αγχωθει. Χρωστάω κέρασμα !
Π
δεν βρίσκω που να μπω να κάνω αποποίηση μέρους αινώ στην σελίδα των μετεγγραφων
Την αποποιση το βραδυ.
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

27-09-25

16:56
Αυτό είναι για την βεβαίωση σπουδών; Την βεβαίωση την εχωΝα εδω ειναι η οδηγιες για την προσθεση ψηφιακης υπoγραφης σε εντυπο pdf..θελει κωδικους e-banking ή ταξις νετ//
Την αποποιση το βραδυ.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

27-09-25

16:56
Μα τι ημαρτον εισαι ..? τι να κανεις καβαλα...αφου καβαλα τελος... εχει καβαλα το εκπα.. ? καλα πηγαινε καλο ταξιδιΓιάννη θα μου πεις τον τρόπο γιατί στις 9 το βράδυ πάω Καβαλα
Οχι δεν μπορω τωρα νυσταζω και δεν στροφαρει... οταν ξυπνησω..θα το δεις στην καβαλα
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

27-09-25

16:58
Καλό ύπνο ε να μην περάσω να πω και ένα γεια στο Χημικό Καβαλάς;Μα τι ημαρτον εισαι ..? τι να κανεις καβαλα...αφου καβαλα τελος... εχει καβαλα το εκπα.. ? καλα πηγαινε καλο ταξιδι
Οχι δεν μπορω τωρα νυσταζω και δεν στροφαρει... οταν ξυπνησω..θα το δεις στην καβαλα

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

27-09-25

16:59
Οχι για την βεβαιωση σπουδων..αυτο δεν υπογραφεται απο εσενα ειναι της σχοληςΑυτό είναι για την βεβαίωση σπουδών; Την βεβαίωση την εχω
Ειναι για την αιτηση μετεγγραφης αν στην ζητησουν με δικη σου υπογραφη και κυριως ειναι για το αδελφι για την αποποιηση του..εκει θελει σιγουρα ...ε... με κωδικους του αγοριου ετσι? και θα τον εχεις στο τηλεφωνο να σου πει το πιν που θα λαβει.
Αχ μ'αρεσεις...ευγε ..πως θα αντεξεις 14 ωρες ταξιδι.. δωσε φιλακια.Καλό ύπνο ε να μην περάσω να πω και ένα γεια στο Χημικό Καβαλάς;![]()
Που ξερεις μπορει να βρεις τον ερωτα εκει πανω ( στην σχολη εννοω) και να παμε του χρονου με 10%
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

27-09-25

17:04
Οχι για την βεβαιωση σπουδων..αυτο δεν υπογραφεται απο εσενα ειναι της σχολης
Ειναι για την αιτηση μετεγγραφης αν στην ζητησουν με δικη σου υπογραφη και κυριως ειναι για το αδελφι για την αποποιηση του..εκει θελει σιγουρα ...ε... με κωδικους του αγοριου ετσι? και θα τον εχεις στο τηλεφωνο να σου πει το πιν που θα λαβει.
Αχ μ'αρεσεις...ευγε ..πως θα αντεξεις 14 ωρες ταξιδι.. δωσε φιλακια.
Που ξερεις μπορει να βρεις τον ερωτα εκει πανω ( στην σχολη εννοω) και να παμε του χρονου με 10%
9 ώρες ταξίδι και άμα βρω το άλλο μου μισό θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθειΟχι για την βεβαιωση σπουδων..αυτο δεν υπογραφεται απο εσενα ειναι της σχολης
Αχ μ'αρεσεις...ευγε ..πως θα αντεξεις 14 ωρες ταξιδι.. δωσε φιλακια.

Eleanna89
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleanna89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

27-09-25

22:03
Παιδιά ξέρετε για τη κατηγορία αδερφών φοιτητών αν υπάρχει θέμα να γίνει πρώτα η αίτηση της αποποίησης και μετά της μετεγγραφής;;
Sotiris 12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.

27-09-25

22:19
Δεν υπάρχει θέμαΠαιδιά ξέρετε για τη κατηγορία αδερφών φοιτητών αν υπάρχει θέμα να γίνει πρώτα η αίτηση της αποποίησης και μετά της μετεγγραφής;;
Με οποία σειρά θέλεις.
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

27-09-25

22:25
Μπορείτε να μου πείτε πως κάνουμε αποποίηση μετέγραψα
Eleanna89
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleanna89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

27-09-25

22:27
Ο αδερφός σου ή η αδερφή σου θα επιλέξει την κατηγορία αδερφών φοιτητών θα συνδεθεί με τον ιδρυματικό λογαριασμό και θα επιλέξει μετά την τρίτη κουκκίδα που λέει αποποίησηΜπορείτε να μου πείτε πως κάνουμε αποποίηση μετέγραψα
kat71
Νεοφερμένο μέλος
Η kat71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

27-09-25

22:31
Έχω κάνει αίτηση για μετεγγραφή στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας. Έχω 2 μόρια. Τι πιθανότητες νομίζετε ότι θα έχω για να την πετύχω; Νομίζετε ότι φέτος θα είναι λιγότερες οι αιτήσεις για μετεγγραφές σε περιφερειακά τμήματα μηχανικών λόγω απόκτησης επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του ΠΑΔΑ;
PANSOFOS
Νεοφερμένο μέλος
Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

27-09-25

22:50
Το πτυχίο δεν απονέμεται αυτόματα με το τελευταίο μάθημα.Πρέπει να περαστεί ο βαθμός επίσημα πρώτα. Όλα αυτά δεν γίνονται αυτόματα. Ημέρα ορόσημο είναι η ημέρα της αίτησης. Θα πρέπει ο αδελφός σου να μιλήσει με την Γραμματεία.Λοιπόν έκανα αίτηση μετεγγραφής για το ΕΚΠΑ Χημικό και την υπέβαλλα. Ο αδελφός μου είναι στο ΠΑΠΕΙ. Μέχρι τώρα δεν ήταν στα πλάνα μου γιατί ο λογιστής που τον είχαμε ρωτήσει αρχικά μας είχε βγάλει πάνω από 17500€ εισόδημα. Μάλλον δεν ισχύει αλλιώς δεν θα με έκοβε η ΑΑΔΕ; Τώρα μπορεί να μου πει κάποιος τι χαρτιά θα χρειαστώ. Ένα προβληματάκι είναι ότι ο αδερφός μου χρωστάει μόνο 1 μάθημα που θα το δώσει αυτή την εβδομάδα. Αν το περάσει θα έχει τελειώσει την σχολή. Οπότε πως θα πάρει βεβαίωση; Και τι άλλο χρειάζεται να κάνει ο αδερφός μου; Φαντάζομαι ότι θα προλάβει Δευτέρα Τριτη Τετάρτη να τα κάνει. Μη και μου πουν ότι δεν έχω αδελφό φοιτητή. Τα φώτα σας παρακαλω
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

28-09-25

00:56
Νομιζω σωστα το θετεις.Έχω κάνει αίτηση για μετεγγραφή στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας. Έχω 2 μόρια. Τι πιθανότητες νομίζετε ότι θα έχω για να την πετύχω; Νομίζετε ότι φέτος θα είναι λιγότερες οι αιτήσεις για μετεγγραφές σε περιφερειακά τμήματα μηχανικών λόγω απόκτησης επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του ΠΑΔΑ;
Ας προσπαθησουμε να δουμε μεσα απο τα δεδομενα που μας δινουν.
Γενικη θεωρηση
Το ΠΑδα δεν ειναι ανταγωνιστης του ΕΜΠ
Η Πατρα ηταν και ειναι υπαρχειλιση της αθηνα
Ο Βολος ειναι υπερχείλιση του ΑΠΘ και λιγοτερο της Αθηνας
Το επαγγελμα του πολιτικου μηχανικου ειναι ακομα σε κριση
Οι υποψηφιοι φετος ηταν σταθεροι
Η μικρη αυξηση μοριων ηταν λογω της συσωρευσης βαθμων στο χωρο αυτο.
Οι υποψηφιοι κλασσικα προτιμουν την σιγουρη επολογη μεσω μηχανογραφικου και οχι τα παιχνιδια των μετεγγραφων τα οποια και δεν γνωριζουν
ΠΑΔΑ
Εικονα Παδα ως ρυθμιστη μετεγγραφων
Εδω ειναι η εικονα των βασεων οπου βλεπουμε αλματα τω 1000 μοριων
Εδω ειναι η εικονα των πρωτων οπου μετα το αλμα των 2000 μοριων λογω ανακοινωσης πολυτεχνειου εχουμε σχετικη ηρεμια αλλα ανωδικη ταση.
Εδω η εικονα των εισακτεων η οποια δείχνει καθαρες ανοδικες τασεις
Και εδω ειναι οι προτιμισεις οπου φαινεται η τρομακτικη αυξηση προτιμησεων εναντι των περιφερειακών.
Αυτο μας δινει θετικη γευση για εμας προς τις μετεγγραφες
ΠΑΤΡΑ
Εδω βλεπουμε μια σταθεροτητα ως και μικρη καμψη των βασων πατρας
Εδω βλεπουμε μια μικρη καμψη των μοριων κορυφης πατρας..αυτο δηλωνει μικρη μειωση ενδιαφεροντος.
Εδω βλεπουμε τον αριθμο εισακτεων ..υπαρχει ελειψη ενδιαφεροντος..ειναι και η καταστροφκη εβε του συντελεστη 1,2
Τα παιδια που δηλωσαν σιγουρα πατρα ήταν 13 περυσι.
Τα παιδια που δηλωσαν πατρα σιγουρα ειναι 28 φετος.
Αυτο μας δινει θετικη γευση ως προς τις μετεγγραφες
ΒΟΛΟΣ
Βασεις σχολης..σταθερότητα και διακύμανση που επιτρεπουν τα μορια του χωρου.
Μορια πρωτων
Σταθερότητα και διακύμανση που επιτρεπουν τα μορια του χωρου.
Προτιμήσεις Βολου 2024
65 παιδια ειπαν παμε Βολο
Προτιμήσεις Βολου 2025
63 παιδια ειπαν παμε Βολο... σταθεροτης... και ειπαν παμε βολο για να μεινουμε ή και να χτυπησουμε κατι σε απθ ή εμπ..οχι για να παμε πατρα.
Το ιδιο καλυτερα το λεει και η 2η επιλογη.
Η προιστορια μετεγγραφων πατρας
Θα κυμανθεί μεταξυ 0 και 2 μοριων με τασεις προς το 0.
Spidy07
Νεοφερμένο μέλος
Η Spidy07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

28-09-25

02:03
Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση μετεγγραφής στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών ΑΠΘ και έχω 7 μόρια. Τι λέτε; Έχω πιθανότητες;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

28-09-25

02:10
Δεν ξερω να πω...ειναι θεμα να κερδισεις στις ισοβαθμιες ...λυπαμαι.Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση μετεγγραφής στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών ΑΠΘ και έχω 7 μόρια. Τι λέτε; Έχω πιθανότητες;
Σε άλλους χρονους που ισοβαθμιες εμπαιναν ολες ηταν καλα.
Η σχολη φαινεται κατασκηνωση τριτεκνων.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

28-09-25

03:19
Λοπον καλη μου ελα να δουμε την διαδικασια αποποισησης που ισως ειναι και πολυ παιδεμα. ( οι οδηγιες ειναι απο το βιβλιο γιατι δεν θελω να κανω εξωμοιωση)Γιάννη θα μου πεις τον τρόπο γιατί στις 9 το βράδυ πάω Καβαλα
Την αποιηση την κανει το αδελφι..εσυ που ενεργεις ειναι σαν να εισαι εκεινος
Τι πρεπει να εχουμε:
-Κωδικους σχολης
-Ταυτοτητα, αμκα,αφμ ,αριθμο πανελληνιων, εμαιλ, κινητο.
Που τον βρισκουμε αριθμο πανελληνιων? στο καρτελακι που εχει φυλαξει η μαμα, στο μηχανογραφικο ή την αρχικη εγγραφη στο υπουργειο που εκανε το αδελφι και τα εχει σωσμενα στον υπολογιστη του.
Μπαινουμε απο την κατηγορια μετεγγραφων για αδελφια οπου και εσυ μπηκες ....και δινουμε κωδικους σχολης και θα μας παει στην παρακατω σελιδα. σελιδα 7 του βιβλιου
Ειναι συμπληρωμενος ο κωδικος εξετασεων? μας δινει δικαιωμα να τον εισαγουμε ( μαλλον οχι).
Αν παραμεινει κενος ισως εκει μας σταματαει και τελος.
Ο κωδικος εξετασεων ειναι συμπληρωμενος στα παιδια που μπηκαν το 2021 και μετα και ειναι ελλειπως σε αυτα του 2020.
Αν ειναι συμπληρωμενος Οκ, αν οχι εχουμε θεμα.. θα πρεπει να μιλησουμε με γραμματεια να το κανει και τι θα ζητησει δεν ξερω.
Ισως την αρχικη μας εγγραφη στο υπουργειο ισως βεβαιωση απο το λυκειο.
Κανονικα ηταν δικη της αβλεψια αλλα θα την ριξει επανω σας.
Αν τωρα ειναι συμπληρωμενος προχωραμε στην συμπλήρωση των αλλων στοιχειων οπως και εσυ εκανες.
Καποια στιγμη φτανουμε στην παρακατω εικονα. Σελιδα 13 του βιβλιου
Εδω επιλεγουμε ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ
Το συστημα θα μας παει στη παρακατω εικονα .Σελιδα 13
Στη συνεχεια το αδελφι θα δωσει τα στοιχεια (δικα σου) για ποιον κανει την αποποιηση.
Μετα θα καταληξει στην παρακατω σελιδα οπου κανεις κλικ στο τετραγωνακι..σελιδα 21.
Μετα παταμε ΕΠΟΜΕΝΗ και τελειωσαμε και κανουμε εκτυπωση σε pdf.
Η εκτυπωση αυτη pdf πρεπει να υπογραφει ηλεκτρονικα απο το αδελφι οπως σου εδειξα ή εκτυπωση σε χαρτι ,κεπ και σκαναρισμα.
Ευχομαι να εχει μεσα τον κωδικο πανελληνιων και να γλυτωσεις..
Τωρα υπαρχει και αλλος τροπος χωρις πλατφορμα αλλα προτιμώ τη πλατφορμα..αν φτασεις στο αμην θα σου πω..
Σε σε πω τωρα τα δικαιολητικα που ζητησες.
Συνημμένα
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

28-09-25

03:50
Δικαιολογητικα για αδελφια
Γ5) Απαιτούμενα δικαιολογητικά για αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές
Οι δικαιούχοι μετεγγραφής καλούνται από τα Τμήματα για τα οποία έχουν υποβάλει αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης να υποβάλουν τα κατωτέρω δικαιολογητικά, από τα οποία προκύπτει η εγκυρότητα των δηλωθέντων στοιχείων και η πλήρωση των προϋποθέσεων, για τη χορήγηση της μετεγγραφής/μετακίνησης:
1. Εκτύπωση της οριστικοποιημένης ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής που φέρει αριθμό πρωτοκόλλου. Την εχεις ...ισως να χρειαστει ηλεκτρονικη υπογραφη... πιστευω να δηλωσες 2 γονεις?
2. Στην περίπτωση που ο αδελφός του δικαιούχου αποποιείται το δικαίωμα μετεγγραφής/ μετακίνησης, υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη δήλωση αποποίησης μετεγγραφής/μετακίνησης του αδελφού του. Εάν η δήλωση αποποίησης δεν υποβληθεί μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος, υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α’ 75) η οποία εκδίδεται μέσω του ιστότοπου www.gov.gr ή φέρει φυσική υπογραφή με βεβαίωση του γνησίου αυτής από δημόσια αρχή.
Το αναλυσαμε .. τωρα θα την κανεις απο την πλατφορμα που ειναι φοιτητης.
3. Βεβαίωση εγγραφής από το Τμήμα προέλευσης. Νομιζω την εχεις... να γραφει μεθοδο εισαγωγης: πανελληνιες.. αν δεν την εχεις ζητα την με ενα κλικ απο το φοιτητολογιο του δπθ. Δεν ειναι επειγουσα.
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το οποίο έχει εκδοθεί εντός του τρέχοντος έτους.(Αναζητείται αυτεπάγγελτα από το Τμήμα Υποδοχής).
Μπαρμπουτσαλα ,εσυ θα το υποβαλεις...ο μπαμπας θα το βγαλει με κωδικους ταξις.
5. Ληξιαρχική πράξη θανάτου του αποβιώσαντος γονέα, εάν ο φοιτητής έχει δηλώσει ορφανός από τον ένα ή και από τους δύο γονείς.
Δεν σε αφορα
6. Αντίγραφο δικαστικής απόφασης για ανάθεση της επιμέλειας του τέκνου εφόσον οι γονείς είναι διαζευγμένοι.
Δεν σε αφορα
7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε περίπτωση που ο αιτών φοιτητής δηλώνει τέκνο άγαμου γονέα. (Αναζητείται αυτεπάγγελτα από το Τμήμα Υποδοχής).
Δεν σε αφορα..εχεις 2 γονεις
8. Βεβαίωση Τμήματος, από την οποία να προκύπτει ότι ο αδελφός/αδελφή είναι κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης,
α) φοιτητής προπτυχιακού κύκλου σπουδών Τμήματος Α.Ε.Ι/Α.Ε.Α. και δεν έχει υπερβεί τον ανώτατο χρόνο φοίτησης ο οποίος προβλέπεται για την απονομή του τίτλου σπουδών και
Θα την κανει τωρα απο το gov.gr ( αφορα το αδελφι)
β) υπεύθυνη δήλωση του αδελφού που είναι φοιτητής ότι δεν είναι ήδη κάτοχος πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το (α) και το (β) σε ενα χαρτι οχι 2 δηλωσεις.
9. Βεβαίωση του Τμήματος προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα.
Για σενα ειναι αυτο αλλα περιλαμβανεται στο (3)...οποτε οχι
10. Αντίγραφο του Ε1 τελευταίου φορολογικού έτους (2024), καθώς και λογαριασμό Δημόσιας Επιχείρησης και Οργανισμού (ΔΕΚΟ), προς τον σκοπό της απόδειξης του τόπου της μόνιμης διαμονής των γονέων.
Οκ θα το τυπωσει ο μπαμπας και θα σκαναρεις μια Δεη ή νερο .
Μην τυχων και γραφει δνση αθηνας ή σπετσες ...κάηκες
11. Αντίγραφο του Ε9 των ιδίων ή των γονέων προς τον σκοπό της απόδειξης της πλήρους κυριότητας ή επικαρπίας κατοικίας των ιδίων ή των γονέων.
Και μπαμπα και μαμας και δικο σου Ε9..3 θα δωσεις... ασε τι λεει
Ωχ που πηγε το 12 ..δεν εχει 12
13. Πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, το οποίο συνοδεύει το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για την απόδειξη της πολυτεκνικής ιδιότητας (παρ. 9 του άρθρου 67 του ν. 4316/2014).
Δεν σε αφορα..δεν εισαι
Αναφορικά με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την αριθμ.19173/8-4-2025 (Β΄1723 ) κοινή υπουργική απόφαση, όταν απαιτείται ως δικαιολογητικό για τη διεκπεραίωση διοικητικών διαδικασιών, αναζητείται ηλεκτρονικά αυτεπάγγελτα από τον αρμόδιο υπάλληλο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχεία ΔΙΔΔΔΗ/Φ.ΕΜΔ/4441/2025(Β΄1234) κοινή 17 απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Καλα αστους ..εσυ θα το υποβαλεις
Πολλα σου ειπα ,οταν τελειωσεις απο τις πεσκανδριτσες της Καβαλας κατσε διαβαζε και κανε...το αδελφι με νοιαζει...τωρα θα τα κανει οχι μετα.
Γ5) Απαιτούμενα δικαιολογητικά για αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές
Οι δικαιούχοι μετεγγραφής καλούνται από τα Τμήματα για τα οποία έχουν υποβάλει αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης να υποβάλουν τα κατωτέρω δικαιολογητικά, από τα οποία προκύπτει η εγκυρότητα των δηλωθέντων στοιχείων και η πλήρωση των προϋποθέσεων, για τη χορήγηση της μετεγγραφής/μετακίνησης:
1. Εκτύπωση της οριστικοποιημένης ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής που φέρει αριθμό πρωτοκόλλου. Την εχεις ...ισως να χρειαστει ηλεκτρονικη υπογραφη... πιστευω να δηλωσες 2 γονεις?
2. Στην περίπτωση που ο αδελφός του δικαιούχου αποποιείται το δικαίωμα μετεγγραφής/ μετακίνησης, υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη δήλωση αποποίησης μετεγγραφής/μετακίνησης του αδελφού του. Εάν η δήλωση αποποίησης δεν υποβληθεί μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος, υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α’ 75) η οποία εκδίδεται μέσω του ιστότοπου www.gov.gr ή φέρει φυσική υπογραφή με βεβαίωση του γνησίου αυτής από δημόσια αρχή.
Το αναλυσαμε .. τωρα θα την κανεις απο την πλατφορμα που ειναι φοιτητης.
3. Βεβαίωση εγγραφής από το Τμήμα προέλευσης. Νομιζω την εχεις... να γραφει μεθοδο εισαγωγης: πανελληνιες.. αν δεν την εχεις ζητα την με ενα κλικ απο το φοιτητολογιο του δπθ. Δεν ειναι επειγουσα.
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το οποίο έχει εκδοθεί εντός του τρέχοντος έτους.(Αναζητείται αυτεπάγγελτα από το Τμήμα Υποδοχής).
Μπαρμπουτσαλα ,εσυ θα το υποβαλεις...ο μπαμπας θα το βγαλει με κωδικους ταξις.
5. Ληξιαρχική πράξη θανάτου του αποβιώσαντος γονέα, εάν ο φοιτητής έχει δηλώσει ορφανός από τον ένα ή και από τους δύο γονείς.
Δεν σε αφορα
6. Αντίγραφο δικαστικής απόφασης για ανάθεση της επιμέλειας του τέκνου εφόσον οι γονείς είναι διαζευγμένοι.
Δεν σε αφορα
7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε περίπτωση που ο αιτών φοιτητής δηλώνει τέκνο άγαμου γονέα. (Αναζητείται αυτεπάγγελτα από το Τμήμα Υποδοχής).
Δεν σε αφορα..εχεις 2 γονεις
8. Βεβαίωση Τμήματος, από την οποία να προκύπτει ότι ο αδελφός/αδελφή είναι κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης,
α) φοιτητής προπτυχιακού κύκλου σπουδών Τμήματος Α.Ε.Ι/Α.Ε.Α. και δεν έχει υπερβεί τον ανώτατο χρόνο φοίτησης ο οποίος προβλέπεται για την απονομή του τίτλου σπουδών και
β) υπεύθυνη δήλωση του αδελφού που είναι φοιτητής ότι δεν είναι ήδη κάτοχος πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το (α) και το (β) σε ενα χαρτι οχι 2 δηλωσεις.
9. Βεβαίωση του Τμήματος προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα.
Για σενα ειναι αυτο αλλα περιλαμβανεται στο (3)...οποτε οχι
10. Αντίγραφο του Ε1 τελευταίου φορολογικού έτους (2024), καθώς και λογαριασμό Δημόσιας Επιχείρησης και Οργανισμού (ΔΕΚΟ), προς τον σκοπό της απόδειξης του τόπου της μόνιμης διαμονής των γονέων.
Οκ θα το τυπωσει ο μπαμπας και θα σκαναρεις μια Δεη ή νερο .
Μην τυχων και γραφει δνση αθηνας ή σπετσες ...κάηκες
11. Αντίγραφο του Ε9 των ιδίων ή των γονέων προς τον σκοπό της απόδειξης της πλήρους κυριότητας ή επικαρπίας κατοικίας των ιδίων ή των γονέων.
Και μπαμπα και μαμας και δικο σου Ε9..3 θα δωσεις... ασε τι λεει
Ωχ που πηγε το 12 ..δεν εχει 12
13. Πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, το οποίο συνοδεύει το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για την απόδειξη της πολυτεκνικής ιδιότητας (παρ. 9 του άρθρου 67 του ν. 4316/2014).
Δεν σε αφορα..δεν εισαι
Αναφορικά με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την αριθμ.19173/8-4-2025 (Β΄1723 ) κοινή υπουργική απόφαση, όταν απαιτείται ως δικαιολογητικό για τη διεκπεραίωση διοικητικών διαδικασιών, αναζητείται ηλεκτρονικά αυτεπάγγελτα από τον αρμόδιο υπάλληλο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχεία ΔΙΔΔΔΗ/Φ.ΕΜΔ/4441/2025(Β΄1234) κοινή 17 απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Καλα αστους ..εσυ θα το υποβαλεις
Πολλα σου ειπα ,οταν τελειωσεις απο τις πεσκανδριτσες της Καβαλας κατσε διαβαζε και κανε...το αδελφι με νοιαζει...τωρα θα τα κανει οχι μετα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 386 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chrissie20
- Athanasios
- Leo21
- PANSOFOS
- andyklad
- Nek21
- VasilisK00
- Dkate
- vasilis_har
- Nala67
- emilyfan85
- elefther1ou_
- Msp1
- gianikit
- delkad
- katerina1980
- bobbos188
- Lora2211
- elinamav
- Drscientist
- Tery07
- ang12_012
- user110908
- Corfu kitty
- sophieee
- mark07
- FNC_Sophia
- ManDef
- psychoticwaltz
- Lennie
- Jauahahwiwisjs
- Nar20
- euclid_01
- Gvisbinis
- sakplat
- AnnaV
- Anna1974.
- kostis76
- Dina
- GIANCHRIS
- Kafkinos
- Simela24
- Loustep
- MariaApo
- Geo20
- Panatha mono
- Mapz
- Xryssa
- Elvi
- andreouk
- Anonymous07
- fortheloveofshizaya
- Sotiris 12
- mel123soc
- john_55
- geneticist
- zoed
- Fikos
- Libertus
- hihat1
- Marie19759
- Eleanna89
- aneiko
- tomftw
- Martheos
- Vera
- aris65
- acc/fin04
- Annoulito
- Papisok
- gaidouri
- Alex2025
- plantbee
- redpointer
- AnAn
- mvas
- engineer?
- Scandal
- GiorgosK
- Entropy24
- Mixalis!
- Eirinoula
- natasa1#
- waakaq
- tsiobieman
- Hased Babis
- E.Z
- Alin22
- Lia 2006
- Spidy07
- phoni
- Hmmytheos
- rafraf7
- christosk_
- termiii
- panosT436
- ioanna2007
- MARI1
- mumofstudents
- Pakaros_1
- LINOULA2608
- mathithsgr
- Morningstar
- evaaah
- GNick06
- mflam
- krys
- PanosApo
- Efi10
- alexiuuu
- fgk
- NIKHNIKH
- Indecisive2
- nucomer
- patoma
- UnderGroundGr
- Dr.Katalyst
- giannis06
- Stekas2025
- SlimShady
- Penny1903
- tan07
- Debugging_Demon
- N2007
- Ramon
- AggelikiGr
- mikrosamiamidi
- confused???
- panaman
- user13
- MODE
- jellojina
- lalalalalalala
- sophiaa
- eirp
- kyriako
- abyssiniancat
- itsari
- Alexnik
- Damaki
- Leo komm
- violetta123
- kriskriss
- Nala
- vas2017
- Αλανι
- maritina07
- thewitcher
- bigguy
- ch2006
- Atrlef
- thepigod762
- EFAKIT
- b3om1zq
- eftria
- Stephanos
- Galleon
- allall1
- Panpits
- sp.srms
- Alex81
- Danos
- marrr
- anakalaitzi
- P.Dam.
- geornirv
- Nasos165
- vtsou1
- Xristinaa
- anna_6
- Arvacon
- Ersa
- Unboxholics
- Κλημεντίνη
- gravou
- strof
- korydallos
- efthyyxoxo
- Asterias54
- Giannismsn
- Maraki3
- peris68
- st.krf
- Ilias__
- panunniotis
- najsisyuu12
- marilyn09
- dimitrios_mark
- mauro_koraki
- mpimpika
- Lebrou
- etzoni
- Skrts000
- elcteng
- Polymnia
- Katerinakikii
- afraim
- Lydiaaaaaaa
- stamp
- naum
- 4476
- lilabou
- mariarina
- Ryuzaki
- sachinidou
- GV221
- zisisMcrs
- aggelosst9
- jYanniss
- newguy
- MPmp
- loukskiad
- marpa
- constansn
- woasibe
- dodisper
- dboun
- CELTICS FAN
- katia.m
- hello1234
- annapdk
- Giorgosth
- IrisAthens
- Giorgakis17
- many of Filip
- eleanna4
- Kzaro
- Albert 123
- doctoradrian
- Dimitris_nts
- MariaDed
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- nick34
- Nick_Athens
- Costpap
- Leilas
- ydroxoos
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- Manou Litsa
- Searching
- charmander
- Wonderkid
- Virgin
- trifasikodiavasma
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- MANUELMANUEL
- str07
- bak07
- Isa
- ck_chrysiis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- Conne
- kate45
- Atom8
- jkhkh
- burakpak8
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- nicole95
- marina.marina
- afroditi16
- giorgos2000
- nikosm72
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Maria_Xagorari
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- mikke
- fyllidas
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.