Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 108 μηνύματα.
Λοιπόν έκανα αίτηση μετεγγραφής για το ΕΚΠΑ Χημικό και την υπέβαλλα. Ο αδελφός μου είναι στο ΠΑΠΕΙ. Μέχρι τώρα δεν ήταν στα πλάνα μου γιατί ο λογιστής που τον είχαμε ρωτήσει αρχικά μας είχε βγάλει πάνω από 17500€ εισόδημα. Μάλλον δεν ισχύει αλλιώς δεν θα με έκοβε η ΑΑΔΕ; Τώρα μπορεί να μου πει κάποιος τι χαρτιά θα χρειαστώ. Ένα προβληματάκι είναι ότι ο αδερφός μου χρωστάει μόνο 1 μάθημα που θα το δώσει αυτή την εβδομάδα. Αν το περάσει θα έχει τελειώσει την σχολή. Οπότε πως θα πάρει βεβαίωση; Και τι άλλο χρειάζεται να κάνει ο αδερφός μου; Φαντάζομαι ότι θα προλάβει Δευτέρα Τριτη Τετάρτη να τα κάνει. Μη και μου πουν ότι δεν έχω αδελφό φοιτητή. Τα φώτα σας παρακαλω

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.082 μηνύματα.
Στα δικαιολογητικά για μετεγγραφή αδελφών, ζητείται Ε9. Σε περιπτωση που οι γονείς δεν υποβάλλουν Ε9, γνωρίζει κανείς τι ισχύει;
Ειναι πολυ μεγαλο φαουλ και θα σε κοψει η σχολη στη 2η φαση ελεγχου.
Αν ειναι αμελεια μπορειτε και τωρα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.082 μηνύματα.
Λοιπόν έκανα αίτηση μετεγγραφής για το ΕΚΠΑ Χημικό και την υπέβαλλα. Ο αδελφός μου είναι στο ΠΑΠΕΙ. Μέχρι τώρα δεν ήταν στα πλάνα μου γιατί ο λογιστής που τον είχαμε ρωτήσει αρχικά μας είχε βγάλει πάνω από 17500€ εισόδημα. Μάλλον δεν ισχύει αλλιώς δεν θα με έκοβε η ΑΑΔΕ; Τώρα μπορεί να μου πει κάποιος τι χαρτιά θα χρειαστώ. Ένα προβληματάκι είναι ότι ο αδερφός μου χρωστάει μόνο 1 μάθημα που θα το δώσει αυτή την εβδομάδα. Αν το περάσει θα έχει τελειώσει την σχολή. Οπότε πως θα πάρει βεβαίωση; Και τι άλλο χρειάζεται να κάνει ο αδερφός μου; Φαντάζομαι ότι θα προλάβει Δευτέρα Τριτη Τετάρτη να τα κάνει. Μη και μου πουν ότι δεν έχω αδελφό φοιτητή. Τα φώτα σας παρακαλω
Ας το παρει το ποταμι
Εφοσον εκανες αιτηση και το δεχθηκε η πλατφορμα να το περασει, σημαινει οτι για αυτην ,το κατα κεφαλην εισοδημα που βρηκε ειναι κατω απο 17500€ ... αρκει να εχεις δηλωσει τα ΑΦΜ και των δυο γονεων.
Αυτο ειναι και παει και τελειωσε απο πλευρας οικονομικων και κανεις δεν το ελεγχει πλεον.
Κρίσιμα στοιχεια απο εδω και περα.
Γονεις
1)Η φορολογικη δηλωση Ε1 των γονιων σου δεν θα πρεπει να γραφει διεθυνση αθηνων ή νησιων σαρωνικου.
2) Θα πρεπει να εχεις ενα λογιαριασμο ''Δεκο'' στο ονομα των γονιων σου με ιδια διευθυνση που λεει το Ε1
3)Θα πρεπει να εχεις ενα Ε9 δικο σου και ενα Ε9 των γονεων σου που να μην εμφανιζουν οίκημα στην καβαλα.
Αδελφος
1) Θα πρεπει να μπει στην πλατφορμα μετεγγραφων με κωδικους ΠΑΠΕΙ να κανει αποποιηση μετεγγραφης.Τωρα αυτο.
Θα τυπωσεις αυτη την αποποιηση και θα τον πας σε ενα κεπ να την υπογραψει και μετα σε ενα φωτοτυπιο να την σκαναρεις ( οχι φωτο απο κινητο). Τωρα αυτο.
Υπαρχει και ηλεκτρονικος τροπος απο το σπιτι αν θες να σε πω.
2) Θα πρεπει τωρα τωρα να μπει στο φοιτητολογιο του να ζητησει βεβαιωση σπουδων ( ξερει τον δρομο)... Η βεβαιωση σπουδων θα πρεπει να γραφει οτι ειναι γραμμενος μεχρι 12 εξαμηνο κατα μεγιστο. Αν γραφει 13 το εχασες.
Τελειωσαμε με το αδελφι....τον ευχαριστουμε και να παει στο καλο

Ε τα υπολοιπα ειναι απλα και ακινδυνα και θα στα πω ισως αυριο.

Alin22

Νεοφερμένο μέλος

Η Alin22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Φοιτητή και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους. @ιωαννηs: έστω φοιτητής με 5% απο Βέροια (μονιμοσ κατοικος) περνάει Βιολογία Ηράκλειο. 7μελη εχει περάσει στη Θεσσαλονίκη. Πως θα πάρει Βεβαίωση Δημόσιου Νοσοκομείου από την οποία προκύπτει η πόλη, αφού μέχρι τώρα ειναι μόνιμος κάτοικος Βέροιας;;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Καλημέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους. @ιωαννηs: έστω φοιτητής με 5% απο Βέροια (μονιμοσ κατοικος) περνάει Βιολογία Ηράκλειο. 7μελη εχει περάσει στη Θεσσαλονίκη. Πως θα πάρει Βεβαίωση Δημόσιου Νοσοκομείου από την οποία προκύπτει η πόλη, αφού μέχρι τώρα ειναι μόνιμος κάτοικος Βέροιας;;
ναι... που θελει να παρει μετεγγραφη? απθ?

Alin22

Νεοφερμένο μέλος

Η Alin22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Φοιτητή και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ε ενταξει... μα ήδη για να περασει 7μελη επιτροπη πηγε στην θεσσαλονικη.
Η Βεροια ειναι ονομαστη για τα ροδακινα της ( απαιχτα τα gold) οχι ομως και για τα νοσοκομεια της.
Θα παει σε νοσοκομειο της θεσσαλονικης να παρει βεβαιωση-γνωματευση..
Ε και θα του δωσουν...? οχι δεν.
Ο Βεροιωτης γιατρος που τον παρακολουθει εχει συμφοιτητες και κονε που ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο στην θεσσαλονικη... αυτος θα τον στειλει.
Οι γιατροι ειναι καλοι ανθρωποι και βοηθανε τα παιδια και θα του δωσουν.
Κρισιμο σημειο.. Η παθηση που θα γραφει το χαρτι θα ειναι κοπυ της παθησης που γραφει το χαρτι της 7μελους και υπογεγραμμένη απο συντονιστη δντη ή πανεπιστημιακο δντη κλινικης.
Προσοχη ..αυτη η βεβαιωση ειναι η μετεγγραφη...χωρις αυτη θα τα στειλωσει το ΑΠΘ

emilyfan85

Νεοφερμένο μέλος

Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Ιωαννίνων. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Οχι δεν το αφήσαμε απο αμέλεια, αλλά δεν εχουμε ακίνητη περιουσια. Πρέπει να υπάρχει αντί αυτού κάποιο άλλο δικαιολογητικο για το οποίο δεν κάνουμε Ε9 και να το καταθέσουμε

Τελευταία επεξεργασία:

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Alin22

Νεοφερμένο μέλος

Ε ενταξει... μα ήδη για να περασει 7μελη επιτροπη πηγε στην θεσσαλονικη.
Η Βεροια ειναι ονομαστη για τα ροδακινα της ( απαιχτα τα gold) οχι ομως και για τα νοσοκομεια της.
Θα παει σε νοσοκομειο της θεσσαλονικης να παρει βεβαιωση-γνωματευση..
Ε και θα του δωσουν...? οχι δεν.
Ο Βεροιωτης γιατρος που τον παρακολουθει εχει συμφοιτητες και κονε που ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο στην θεσσαλονικη... αυτος θα τον στειλει.
Οι γιατροι ειναι καλοι ανθρωποι και βοηθανε τα παιδια και θα του δωσουν.
Κρισιμο σημειο.. Η παθηση που θα γραφει το χαρτι θα ειναι κοπυ της παθησης που γραφει το χαρτι της 7μελους και υπογεγραμμένη απο συντονιστη δντη ή πανεπιστημιακο δντη κλινικης.
Προσοχη ..αυτη η βεβαιωση ειναι η μετεγγραφη...χωρις αυτη θα τα στειλωσει το ΑΠΘ
καταλαβα οκ. Σαν να υπαρχει ενα κενο εδω , εννοω θα επρπε να υπαρχει μια υπηρεσια ,μια διασυνδεση κατι. τελος παντων.. Μηπως να αγοραζαν ενα σπιτι και να δηλωναν μονιμη κατοικια θεσσαλονικη;;;;;;;;;:)

emilyfan85

Νεοφερμένο μέλος

Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Ιωαννίνων. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
ε ωραια κανενα προβλημα... γινεται και μηδενικο Ε9... γινεται και τωρα νομιζω.
Η σχολη δεν θα πιστεψει αν
Ναι φυσικά το καταλαβαινω ότι αλλιώς η σχολή δεν θα πειστει, πρεπει να απευθυνθώ στο λογιστή για μηδενικό Ε9;
ε ωραια κανενα προβλημα... γινεται και μηδενικο Ε9... γινεται και τωρα νομιζω.
Η σχολη δεν θα πιστεψει αν δεν το δει.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

καταλαβα οκ. Σαν να υπαρχει ενα κενο εδω , εννοω θα επρπε να υπαρχει μια υπηρεσια ,μια διασυνδεση κατι. τελος παντων.. Μηπως να αγοραζαν ενα σπιτι και να δηλωναν μονιμη κατοικια θεσσαλονικη;;;;;;;;;:)
Το αιτημα να παω θεσσαλονικη σπιτι μου γιατι ειναι οι γονεις μου εκει και θα με προσεχουν ,δεν ειναι τοσο ισχυρο ..αμα θελει η σχολη το δεχεται... το ιατρικο χαρτι ειναι ανυπερβλητο.
Αχ τι ωραια που αγοραζετε σπιτια..αμα κανενα σας βαραίνει απο φορο ενφια το παιρνω εγω δωρεαν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι φυσικά το καταλαβαινω ότι αλλιώς η σχολή δεν θα πειστει, πρεπει να απευθυνθώ στο λογιστή για μηδενικό Ε9;
Πες για γονεων και δικο σου Ε9...οι φραγκατοι γονεις γραφουν τα σπιτια στα νεογεννητα
Καντο πριν ταξιδεψεις την αιτηση ,μην πεσεις σε κουφιοκεφαλο μετα.

Alin22

Νεοφερμένο μέλος

Το αιτημα να παω θεσσαλονικη σπιτι μου γιατι ειναι οι γονεις μου εκει και θα με προσεχουν ,δεν ειναι τοσο ισχυρο ..αμα θελει η σχολη το δεχεται... το ιατρικο χαρτι ειναι ανυπερβλητο.
Αχ τι ωραια που αγοραζετε σπιτια..αμα κανενα σας βαραίνει απο φορο ενφια το παιρνω εγω δωρεαν
θα τους το πω αν ειναι να στο δωσουν, σου αξιζει:) θα προωθησω στη θεια του παιδιου τα δεοντα να ενημερωσει την οικογενεια. Παντως επιμενω οτι ειναι καπως βλακεια αυτο, ο τροποσ δλδ .και ακομα πιο τρελλο μου ακουστηκε αυτο για τη μονιμη κατοικια, αλλα οκ ,ο νομος ειναι νομος... ευχαριστω @ιωαννηs, θες να σου ''φερω'' κατι απο βελιγραδι μερια;;

emilyfan85

Νεοφερμένο μέλος

Πες για γονεων και δικο σου Ε9...οι φραγκατοι γονεις γραφουν τα σπιτια στα νεογεννητα

Πες για γονεων και δικο σου Ε9...οι φραγκατοι γονεις γραφουν τα σπιτια στα νεογεννητ

Την έχω υποβάλλει ήδη την αίτηση, αλλά και απο πριν εάν είχα τα μηδενικά Ε9, πάλι θα ζητούνταν, δεν ξέρω ελπίζω να μην έχω προβλημα .

Τελευταία επεξεργασία:

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Την έχω υποβάλλει ήδη την αίτηση, αλλά και απο πριν εάν είχα τα μηδενικά Ε9, πάλι θα ζητούνταν, δεν ξέρω ελπίζω να μην έχω προβλημα .
Οκ δεν υπαρχει θεμα... ζητα τα ( και τα δυο) απο τον λογιστη την δευτερα ...για αυτον ειναι 30 λεπτα δουλεια.... μετα κανε ανακληση της αιτησης μετεγγραφης και μπουμπουνα την ξανα την τεταρτη... ολα ετσι νοικοκυρεμενα.

emilyfan85

Νεοφερμένο μέλος

Οκ δεν υπαρχει θεμα... ζητα τα ( και τα δυο) απο τον λογιστη την δευτερα ...για αυτον ειναι 30 λεπτα δουλεια.... μετα κανε ανακληση της αιτησης μετεγγραφης και μπουμπουνα την ξανα την τεταρτη... ολα ετσι νοικοκυρεμενα.
Να κάνω ανάκληση και την δήλωση αίτησης αποποίησης μετεγγραφης, εννοώ πρεπει να ξαναμπώ και για αυτό. Όλο από την αρχή

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Να κάνω ανάκληση και την δήλωση αίτησης αποποίησης μετεγγραφης, εννοώ πρεπει να ξαναμπώ και για αυτό. Όλο από την αρχή
Οχι την αποποιηση...αυτη αστην ...δεν ειναι δικη σου ειναι του αδελφι... αυτη ισχυει... τυπωμενη να ειναι ε?
Τα δικα σου ναι ...ολα απο την αρχη..δηλαδη τι αρχη? τα πεδια ειναι ηδη συπληρωμενα απο πριν..μονο βλεπεις και κανεις κλικ.
σιγα ...δεν ειναι και γενικη σπιτιου.

emilyfan85

Νεοφερμένο μέλος

Οχι την αποποιηση...αυτη αστην ...δεν ειναι δικη σου ειναι του αδελφι... αυτη ισχυει... τυπωμενη να ειναι ε?
Τα δικα σου ναι ...ολα απο την αρχη..δηλαδη τι αρχη? τα πεδια ειναι ηδη συπληρωμενα απο πριν..μονο βλεπεις και κανεις κλικ.
σιγα ...δεν ειναι και γενικη σπιτιου.
Οκ, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

θα τους το πω αν ειναι να στο δωσουν, σου αξιζει:) θα προωθησω στη θεια του παιδιου τα δεοντα να ενημερωσει την οικογενεια. Παντως επιμενω οτι ειναι καπως βλακεια αυτο, ο τροποσ δλδ .και ακομα πιο τρελλο μου ακουστηκε αυτο για τη μονιμη κατοικια, αλλα οκ ,ο νομος ειναι νομος... ευχαριστω @ιωαννηs, θες να σου ''φερω'' κατι απο βελιγραδι μερια;;
χμ..βελιγραδι ε? αυτοι εκει εχουν καλο φαι... τιποτα ...λιγο απο την αγαπη των σερβων.

Ενημερωση σημερινη.
Οχι κατ εξαιρεση , οχι κυπριοι προς το παρον...ποτε ? δεν ξερω

1758950965415.png

Τελευταία επεξεργασία:

PANSOFOS

Νεοφερμένο μέλος

Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Σ' αυτό το στάδιο δεν κατατίθενται έγγραφα στην πλατφόρμα. Αυτά θα σταλούν στην Γραμματεία της Σχολής Υποδοχής εφόσον εγκριθεί η μετεγγραφή από το Υπουργείο Παιδείας. Και εγώ υπέβαλλα αίτηση μετεγγραφής για τον γιο μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια