Nar20

Νεοφερμένο μέλος

Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Η βεβαίωση σπουδών που έχουμε λέει αυτό για όποιον ενδιαφέρεται

Συνημμένα

• IMG_20250926_125018.jpg
    IMG_20250926_125018.jpg
    955 KB · Εμφανίσεις: 56

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 108 μηνύματα.
Εδώ λέει ότι δεν μπορούν να πάρουν μετέγραφη με οικονομικοκοινωνικα κριτήρια αυτοί που έχουν αδέρφια που σπουδάζουν σε άλλη πόλη. Τι παίζει;

Συνημμένα

• IMG_0062.png
    IMG_0062.png
    258,1 KB · Εμφανίσεις: 42

Hmmytheos

Νεοφερμένο μέλος

Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα.

termiii

Νεοφερμένο μέλος

Ο termiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Εχω την αποψη μου λιγο παραπανω ..
Κανε λιγο πισω ...σελιδα 54 ...στο μήνυμα #1074
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι μετα των κανονικων εχεις δικαιωμα να κανεις και κατ εξαιρεση.
Ετοιμασε το πολιτικο σου μεσον και προχωρα.
μόλις βρήκα πως έχω αυτοάνοσο που είναι στους πίνακες, τρέχω για να βγάλω τα απαραίτητα χαρτιά και θέλει μέσο για να την πάρω; εμείς που όντως την δικαιούμαστε δεν την παίρνουμε σίγουρα κ είμαστε στο έλεος του θεού κ των βυσμάτων;

christosk_

Νεοφερμένο μέλος

Ο christosk_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Παιδιά, η αδερφή μου είναι να κάνει αίτηση για μεταγραφή αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή της και δεν έχει τον ιδρυματικό λογαριασμό για να μπει στο σύστημα ακόμα. Μιλάω για το παιδαγωγικό τμήμα του Βόλου. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια ενημέρωση;

DennisM

Νεοφερμένο μέλος

Ο DennisM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Παιδιά, η αδερφή μου είναι να κάνει αίτηση για μεταγραφή αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή της και δεν έχει τον ιδρυματικό λογαριασμό για να μπει στο σύστημα ακόμα. Μιλάω για το παιδαγωγικό τμήμα του Βόλου. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια ενημέρωση;
Εχετε επικοινωνησει με την Γραμματεια?

christosk_

Νεοφερμένο μέλος

Ο christosk_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Εχετε επικοινωνησει με την Γραμματεια?
Μόλις επικοινώνησα και μάλλον δεν στάλθηκε το sms με τον κωδικό εγγραφής και μου είπαν να στείλω email στο ithelp@uth.gr

Ελπίζω να επικοινωνήσουν άμεσα για να συνεχίσω με την αίτηση.

DennisM

Νεοφερμένο μέλος

Ο DennisM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Μόλις επικοινώνησα και μάλλον δεν στάλθηκε το sms με τον κωδικό εγγραφής και μου είπαν να στείλω email στο ithelp@uth.gr

Ελπίζω να επικοινωνήσουν άμεσα για να συνεχίσω με την αίτηση.
Ωραια, θα επρεπε να ειχατε τον λογαριασμο μερες τωρα. Καλη τυχη με τις μετεγγραφες

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.087 μηνύματα.
το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ αρκει? Λεει επισης Τρόπος Εισαγωγής πιο κατω
Ναι βεβαια ειναι οκ.

Εδώ λέει ότι δεν μπορούν να πάρουν μετέγραφη με οικονομικοκοινωνικα κριτήρια αυτοί που έχουν αδέρφια που σπουδάζουν σε άλλη πόλη. Τι παίζει;
Οχι καλη μου δεν λεει αυτο..
Λεει το ποσοστο των παιδιων που πανε με τα μορια ειναι το 15% των εισαγομένων της νεας σχολης
Και οσοι πανε με την κατηγορια αδελφια δεν εχουν περιορισμο ποσοστου..

Μην ασχολεισε με δημοσιευματα θα σε μπερδεψουν ..το ευαγγελιο ειναι η εγκυκλιος...και το εδω φορουμ που λεμε μονο αληθειες.

μόλις βρήκα πως έχω αυτοάνοσο που είναι στους πίνακες, τρέχω για να βγάλω τα απαραίτητα χαρτιά και θέλει μέσο για να την πάρω; εμείς που όντως την δικαιούμαστε δεν την παίρνουμε σίγουρα κ είμαστε στο έλεος του θεού κ των βυσμάτων;
Προσεξε με λιγο...
Η παθηση δεν σου δινει μετεγγραφη ..εισαγωγη στο πανεπιστημιο σου δινει.
Την μετεγγραφη στην δινει το νοσοκομειο της πολης που ειναι η σχολη... το οποιο βεβαιωνει οτι εχεις την παθηση αυτη ( οπως ακριβως την γραφει το ΦΕΚ) και υπηρετείτε ικανοποιητικα στο νοσοκομειο μας.

Εδω οι παθησεις ..μονιζω οτι εχει προστεθει αλλη μια

Ειναι εξαιρετικα επειγον... θα επρεπε να εχει κωδικους..
Ο χρονος ειναι μηδαμηνος...ισως τωρα (δυσκολο) αλλα πρεπει την δευτερα να επικοινωνησει με φωνη με γραμματεια να δει τι γινεται ...την πεμπτη 2/10 στις 14.00 κλεινουν.
Ο βολος κανει κολπα εκει με το σύστημα του αλλα οχι και ετσι.. να το κυνηγησει αμεσα..ειναι καλα τα κοριτσια εκει θα την τακτοποησουν.
Τωρα τι ενημερωση παραπανω θες δεν ξερω?

Τελευταία επεξεργασία:

Iosifina B

Νεοφερμένο μέλος

Η Iosifina B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Καλησπέρα, έχει κάποιος άποψη σχετικά με την Ιατρική Ιωαννίνων? είναι του ίδιου επιπέδου με την Ιατρική ΑΠΘ?
Γιάννη, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η άποψη σου!
ευχαριστώ πολύ

Primary Care

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Primary Care αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 205 μηνύματα.
Καλησπέρα, έχει κάποιος άποψη σχετικά με την Ιατρική Ιωαννίνων? είναι του ίδιου επιπέδου με την Ιατρική ΑΠΘ?
ευχαριστώ πολύ

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.087 μηνύματα.
ευχαριστώ πολύ
Δεν ξερω καλη μου ..το μονο που ξερω ,απο παιδια που ειναι εκει ,οτι στο Απθ τους εκαναν λιβαδι στις εξετασεις λογω του ξενόγλωσσου με τα φραγκα ( ιδιοι καθηγητες ειναι και τους επιασε ο πονος τωρα)
ενω στα ιωαννινα το μπηγουν στριφτα ακομα το μαχαιρι .
Ειμαι στης αποψης οτι ανεβασμενοι καθηγητες βαζουν εξυπνα και αερατα θεματα, που αν εχεις μυρουδια και σκεψη τα τρεχεις ανετα. Θεματα που χτυπανε τον πυρήνα της γνωσης.
Υπαρχουν και οι χλιμιτζουρες που δεν στροφαρουν και βαζουν οτι βρουν και κοβουν.
Χλιμιτζουρας = ο τυπος που φλεξαρει , που θελει να δειχνεται, οντας αδειος.

Τα αποτελέσματα των μετεγγραφών έρχονται με sms ??
Οχι...ερχεται το καιτερινκ διπλοσοφιστηριο σου απλωνει ενα κοκκινο χαλι σου στρωνει τραπεζι με εξωτικες γευσεις και σου δινει το χαρτι.

Στην ιδια πλατφορμα που εκανες την αιτηση ,εκει θα μπεις και εκει θα δεις την πρασινη λωριδα που λεει ..εχετε επιλεγει για μετεγγραφη στο τμημα χχχχχχχ
Αμα δεις το κοκκινο αστα.

ΥΓ...Τα λεω ετσι στο κοριτσι γιατι εχει σιγουρη την μετεγγραφη και το διασκεδαζει... καταλαβες

Τελευταία επεξεργασία:

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 108 μηνύματα.
Πώς υπολογίζετε το μέσο κατά κεφαλήν εισοδημα
2 εργαζόμενοι γονεις
1 φοιτητής εργαζομενος
Και εγώ που κάνω φορολογική δηλωση

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

Η elefther1ou_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Δεν ξερω καλη μου ..το μονο που ξερω ,απο παιδια που ειναι εκει ,οτι στο Απθ τους εκαναν λιβαδι στις εξετασεις λογω του ξενόγλωσσου με τα φραγκα ( ιδιοι καθηγητες ειναι και τους επιασε ο πονος τωρα)
ενω στα ιωαννινα το μπηγουν στριφτα ακομα το μαχαιρι .
Ειμαι στης αποψης οτι ανεβασμενοι καθηγητες βαζουν εξυπνα και αερατα θεματα, που αν εχεις μυρουδια και σκεψη τα τρεχεις ανετα. Θεματα που χτυπανε τον πυρήνα της γνωσης.
Υπαρχουν και οι χλιμιτζουρες που δεν στροφαρουν και βαζουν οτι βρουν και κοβουν.
Χλιμιτζουρας = ο τυπος που φλεξαρει , που θελει να δειχνεται, οντας αδειος.

Οχι...ερχεται το καιτερινκ διπλοσοφιστηριο σου απλωνει ενα κοκκινο χαλι σου στρωνει τραπεζι με εξωτικες γευσεις και σου δινει το χαρτι.

Στην ιδια πλατφορμα που εκανες την αιτηση ,εκει θα μπεις και εκει θα δεις την πρασινη λωριδα που λεει ..εχετε επιλεγει για μετεγγραφη στο τμημα χχχχχχχ
Αμα δεις το κοκκινο αστα.

ΥΓ...Τα λεω ετσι στο κοριτσι γιατι εχει σιγουρη την μετεγγραφη και το διασκεδαζει... καταλαβες
χαχαχ τι να κάνω αγχώνομαι 🥹

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Πώς υπολογίζετε το μέσο κατά κεφαλήν εισοδημα
2 εργαζόμενοι γονεις
1 φοιτητής εργαζομενος
Και εγώ που κάνω φορολογική δηλωση
Δεν εχει νοημα τωρα να ψαχνεις αριθμους και καλκουλειτορ.
Δωσε αφμ και αμκα στην πλατφορμα και θα στο πει...
Και να μην συμφωνεις δεν εχει νοημα ..οτι πει αυτη ειναι το σωστο και γνωμη δεν αλλαζει... ειναι ξεροκεφαλη... μονο οι λογιστες την καταφερνουν

Τελευταία επεξεργασία:

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Μόλις έκανα υποβολή την αίτηση με αδελφό φοιτητή. Είναι σίγουρο ότι θα την πάρω ή περιμένω τις απαντησεις

emilyfan85

Νεοφερμένο μέλος

Η emilyfan85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Ιωαννίνων. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Στα δικαιολογητικά για μετεγγραφή αδελφών, ζητείται Ε9. Σε περιπτωση που οι γονείς δεν υποβάλλουν Ε9, γνωρίζει κανείς τι ισχύει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια