Γεια σας, έδωσα πανελλήνιες για αρχικό στόχο βιοχημείας και βιοτεχνολογίας και λόγω μοριών και προτιμήσεων κατέληξα να περάσω στην σχολή επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων. Είμαι πολύ μπερδεμένη, καθώς παρόλο που όλοι λένε ότι η σχολή είναι αρκετά καλή έγω εχω τις αμφιβολίες μου, γιατί η σχολή είναι χαμηλόβαθμη και περνανέ με 7.5-8 χιλ απο το επάλ.
Γενίκα λατρεύω χημεία και βιολογία αλλα λιγότερο. Αλλά δυσκολεύτηκα με τη διαχείρηση του αγχούς κατά τις πανελλήνιες ιδιαίτερα πολύ.
μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε τι να κάνω ?
Eχεις στην τυχη με το μερος σου.
Τα τροφιμα του ΓΠΑ ειναι η κεντρικη σχολη και η βιοχημεια το παρακλαδι της.
Οταν θα τελεωσετε και θα ζητησετε εργασια και οι δυο αποφοιτοι με τα ιδια αντικειμενα θα ασχοληθειτε και τα Τροφιμα ΓΠΑ θα εχουν το πλεονεκτημα.
Η σχολη ειναι πολυ καλη και η καλυτερη στην χωρα αλλα και με προοπτικες στο εξωτερικο.
Και μπολικη χημεια εχει μεσα και βιολογια..δεν θα τα στερηθεις.
Απλα κοιταξε να την σπουδασεις εκει μεσα και οχι να παρεις χαρτι γιατι ο ιδιωτικος τομεας ζητα θετικο αποτελεσμα.
Θα σου ελεγα να ξεκολησεις απο τα μορια με τα οποια σε γαλουχησαν αυτα τα χρονια...δεν ειναι δεικτης ευφυίας.
Και τα παιδια του επαλ εχουν δικαιωμα να διεκδικησουν την μορφωση τους... ναι ειναι το συστημα τους στραβο και ανορθοδοξο...αλλα βοηθησε τα και εσυ ,εκει που δεν καταλαβαινουν και θα νιωσεις καλυτερα. Αυτα θα σε βοηθησουν στα εργαστηρια που εσυ θα χωλαίνεις στην αρχη.
Στην ομαδα εργαστηριων που θα κανετε παρτε και ενα παιδι απο επαλ.
Οι καθηγητες στο πανεπιστημιο... σε αντιθεση με το λυκειο ...οταν διδασκουν στο πινακα απευθυνονται στον εαυτο τους ...και οποιος καταλαβει καταλαβε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Σεπτεμβρίου 2025
Kαλημέρα, μένουμε Θεσσαλονίκη , τρίτεκνοι, εχουμε ένα παιδί που σπουδάζει Θεσσαλονίκη και ένα άλλο που πέρασε Ιωάνννινα και θέλουμε να έρθει Θεσσαλονίκη.Για μεταγραφή λόγω αδερφού που σπουδάζει φαντάζομαι ούτε λόγος....Αρα βάσει μόνο κοινωνικών-οικονομικών κριτηρίων?Εγραψες κάποια στιγμή σε άλλη δημοσίευση για αλλαγή μόνιμης κατοικίας των γονιών( πχ σε κάποιο εξοχικό) .Αυτά δεν ελέγχονται από κανέναν?Ευχαριστώ!
Καθε πολιτης εχει δικαιωμα να διαμενει και να εργαζεται οπου και οποτε αυτος θελει εντος την πατριδας του.
Αυτο που ελεγχεται ( με ανθρωπινο ματι απο την νεα σχολη ) σε σχεση με την μετεγγραφη με το συστημα αδελφων ειναι η διεύθυνση γονεων επανω στα Pdf's και μονο τα φετινα Ε1,Ε9 και η διευθυνση σε ενα λογαριασμο ''Δεκο''.