[Πανελλήνιες 2025] Τα πάντα για τις μετεγγραφές

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.530 μηνύματα.
Μην κάνεις τίποτα...τα έκανα εγώ όλα πέρσι...μην ξεχνάς έκανα μετεγγραφή σε μία μέρα διαγραφή και εγγραφή και δήλωσα και εύδοξο. Την επόμενη πήρε και τα βιβλία....
καλα το ξερω οτι εισαι αστερι //αλλα με αναψες φωτιες...γιατι ξερεις τωρα εγω μιλαω με παιδακια και την μετακινηση την εχω ασσο στο μανικι και την βγαζω οταν δεν παει αλλο... δεν μπορω να το παιζω μπαρκαρουτσος?
Οι κυριες εκει στο υπαιθ δεν ξερουν και δεν λενε σιγουρα πραματα.
Ο νομος δεν λεει.
Ε μονο η προιστορια
Ε ειδα και γω λιστα μετακινησεων 2023 και πραγματι υπαρχουν ορφανες σχολες μεσα (κιτρινες)...τι να πω ..?πες και εσυ τι να λεω στα παιδια?

1751630662556.png

1751630355656.png

1751630391152.png

Anna1974

Νεοφερμένο μέλος

Η Anna1974 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
η εν λόγω σχολή είναι μέσα? Δεν τη δήλωσε ούτε ένας? Θα μπορούσε και αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν βλέπω εύκολα και γρήγορα κάποια μη αντίστοιχη. Μπορείτε να μου υποδείξετε μία?
Λίγο που κοίταξα το 2024 έχει:
Βαλκανικές σλαβικές ανατολικές γλώσσες
Ρωσική γλώσσα και φιλολογία
Μοριακή βιολογία και γενετική
Θεωρία και ιστορία τέχνης
Μηχανικούς βιομηχανικής σχεδίασης ΠΑΔΑ
Διαχείριση λιμένων Ναυτιλίας
Διοίκηση γεωργικών επιχειρήσεων
Μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων
Τέχνη ήχου και εικόνας
Γλωσσικών διαπολιτισμικων σπουδών

Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και 2023 απλώς το 2024 δεν δήλωσε κάποιος ΣΕΜΦΕ .

fgk

Νεοφερμένο μέλος

Η fgk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
καλα το ξερω οτι εισαι αστερι //αλλα με αναψες φωτιες...γιατι ξερεις τωρα εγω μιλαω με παιδακια και την μετακινηση την εχω ασσο στο μανικι και την βγαζω οταν δεν παει αλλο... δεν μπορω να το παιζω μπαρκαρουτσος?
Ο νομος δεν λεει.
Ε μονο η προιστορια
Ε ειδα και γω λιστα μετακινησεων 2023 και πραγματι υπαρχουν ορφανες σχολες μεσα (κιτρινες)...τι να πω ..?πες και εσυ τι να λεω στα παιδια?

Ο νομος δεν λεει.
Ε μονο η προιστορια

View attachment 149603
View attachment 149601
View attachment 149602
Πες ό,τι νομίζεις, καλό μου, εσύ τα ξέρεις όλα, δεν θα σε περιορίσω εγώ. Δεν παριστάνω ότι γνωρίζω κάτι παραπάνω – απλώς, από μια δόση ανθρωπιάς (ναι, αυτή υπάρχει ακόμα), ανησύχησα για τη ΣΕΜΦΕ. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που "έκαναν τη δουλειά τους" και τώρα παρακολουθούν αμέτοχοι. Ο σκοπός μου είναι άλλος: να προστατεύω και –ω, τι παράξενο για την εποχή– να μοιράζομαι την εμπειρία - γνώση. Απλόχερα. Χωρίς υστεροβουλία.

Anna1974

Νεοφερμένο μέλος

Η Anna1974 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Επίσης στην κατάσταση αν δείτε, τουλάχιστον για τη ΣΕΜΦΕ που ενδιαφέρεται ο μικρός, γράφει προσφερόμενες θέσεις 23 που όντως αντιστοιχεί στο 15%των θέσεων.

fgk

Νεοφερμένο μέλος

Η fgk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
Επίσης στην κατάσταση αν δείτε, τουλάχιστον για τη ΣΕΜΦΕ που ενδιαφέρεται ο μικρός, γράφει προσφερόμενες θέσεις 23 που όντως αντιστοιχεί στο 15%των θέσεων.
Ναι, το είδα στο αρχείο του Γιάννη· στο δικό σου, νομίζω πως όχι. Εύχομαι ο μικρός να καταφέρει τη μετεγγραφή του – φαντάζομαι πως αυτός είναι και ο βασικός στόχος. Η μετακίνηση, άλλωστε, είναι συχνά το αποτέλεσμα μιας μετεγγραφής που δεν πέτυχε...τα καλύτερα εύχομαι...

Anna1974

Νεοφερμένο μέλος

Ναι, το είδα στο αρχείο του Γιάννη· στο δικό σου, νομίζω πως όχι. Εύχομαι ο μικρός να καταφέρει τη μετεγγραφή του – φαντάζομαι πως αυτός είναι και ο βασικός στόχος. Η μετακίνηση, άλλωστε, είναι συχνά το αποτέλεσμα μιας μετεγγραφής που δεν πέτυχε...τα καλύτερα εύχομαι...
Ευχαριστούμε πολύ πολυ🤩. Ναι ο πρώτος στόχος του είναι η μεταγραφή και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.530 μηνύματα.
Πες ό,τι νομίζεις, καλό μου, εσύ τα ξέρεις όλα, δεν θα σε περιορίσω εγώ. Δεν παριστάνω ότι γνωρίζω κάτι παραπάνω – απλώς, από μια δόση ανθρωπιάς (ναι, αυτή υπάρχει ακόμα), ανησύχησα για τη ΣΕΜΦΕ. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που "έκαναν τη δουλειά τους" και τώρα παρακολουθούν αμέτοχοι. Ο σκοπός μου είναι άλλος: να προστατεύω και –ω, τι παράξενο για την εποχή– να μοιράζομαι την εμπειρία - γνώση. Απλόχερα. Χωρίς υστεροβουλία.
Καθε καλοπροαιρετη διορθωση ειναι σε καλο..γιατι απο τα λαθη μας μαθαινουμε..
Εχω κανει και εγω λαθη τραγικα ..ευτυχως εδω πολυ λιγα και αθωα...και εδω θελει τεραστια προσοχη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ευχαριστούμε πολύ πολυ🤩. Ναι ο πρώτος στόχος του είναι η μεταγραφή και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.
Και εγω ///μασησα φυλλα σημερα και ειδα οτι το στορυ θα σταματησει στις μετεγγραφες ..
Τωρα η δυσκολη επιλογη μηχανολογοι ή ηλεκτρολογοι?
ιδρωτας ή τεμπελοκασταση.

Τελευταία επεξεργασία:

Anna1974

Νεοφερμένο μέλος

Καθε καλοπροαιρετη διορθωση ειναι σε καλο..γιατι απο τα λαθη μας μαθαινουμε..
Εχω κανει και εγω λαθη τραγικα ..ευτυχως εδω πολυ λιγα και αθωα...και εδω θελει τεραστια προσοχη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και εγω ///μασησα φυλλα σημερα και ειδα οτι το στορυ θα σταματησει στις μετεγγραφες ..
Τωρα η δυσκολη επιλογη μηχανολογοι ή ηλεκτρολογοι?
ιδρωτας ή τεμπελοκασταση.
Θα μπορουσα να βρω κάπου αυτά τα φύλλα;;;

Από ότι μου είπε το πρωί μάλλον ηλεκτρολόγους θα δηλώσει λόγω των περσινών μορίων τους και λόγω ότι έχει ήδη 2 συμμαθητές του σίγουρους σε αυτή τη σχολή για να του δώσουν σημειώσεις κλπ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Θα μπορουσα να βρω κάπου αυτά τα φύλλα;;;

Από ότι μου είπε το πρωί μάλλον ηλεκτρολόγους θα δηλώσει λόγω των περσινών μορίων τους και λόγω ότι έχει ήδη 2 συμμαθητές του σίγουρους σε αυτή τη σχολή για να του δώσουν σημειώσεις κλπ
Οχι οχι αυτα τα φυλα μονο εγω τα ξερω.
Τωρα τα στοιχεια που λεει το παιδι ειναι μεν ελκυστικα αλλα δεν ικανα και αρκετα να θεμελιωσουν μια ζωη.
Παλι καλα που δεν κολλησε στη μοδα των υπολογιστων.
Οκ οτι αγαπα ...εγω τωρα εχω μια διαισθηση οτι ειναι μεσα στους ημμυ εμπ.
Αν μπορω να κανω κατι για την επιλογη αναμεσα στις δυο πες.

marina.marina

Νεοφερμένο μέλος

Η marina.marina αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Η κορη μου δεν περασε για λιγο βιολογια ΑΠΘ. Ελπιζουμε σε μια μετεγγραφή. Ξερετε να μου πειτε τι γινεται με τα μορια; Έχω γιο γεννηθέντα 9/9/1999 που ζει μαζί μας, ειναι φοιτητης σε δημοσιο πανεπιστημιο κι έχει 67% αναπηρία. Θεωρειται προστατευομενο μελος ωστε να χωριστεί το εισόδημά μας στα 4; Δικαουμαστε τα 2 μορια της αναπηριας ή επειδή θα εχει κλεισει τα 26 πριν την αιτηση για μετεγγραφή ατυχησαμε;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Η κορη μου δεν περασε για λιγο βιολογια ΑΠΘ. Ελπιζουμε σε μια μετεγγραφή. Ξερετε να μου πειτε τι γινεται με τα μορια; Έχω γιο γεννηθέντα 9/9/1999 που ζει μαζί μας, ειναι φοιτητης σε δημοσιο πανεπιστημιο κι έχει 67% αναπηρία. Θεωρειται προστατευομενο μελος ωστε να χωριστεί το εισόδημά μας στα 4; Δικαουμαστε τα 2 μορια της αναπηριας ή επειδή θα εχει κλεισει τα 26 πριν την αιτηση για μετεγγραφή ατυχησαμε;
Οκ και συγχαρητηρια για τα παιδια αμφοτερα.
Για να αρχισουμε μια δημιουργικη συζητηση θελω να μου πειτε που μενετε και σε ποια πολη φοιτα το αγορι.
Το Αγορι για τα Υπαιθ και εφορια θεωρειτε οτι δεν εχει κλεισει ακομα τα 25.

marina.marina

Νεοφερμένο μέλος

Η marina.marina αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Οκ και συγχαρητηρια για τα παιδια αμφοτερα.
Για να αρχισουμε μια δημιουργικη συζητηση θελω να μου πειτε που μενετε και σε ποια πολη φοιτα το αγορι.
Το Αγορι για τα Υπαιθ και εφορια θεωρειτε οτι δεν εχει κλεισει ακομα τα 25.
Αμην!!!
Ζουμε Θεσσαλονικη. Ο γιος φοιτα στο ΔΙΠΑΕ.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Αμην!!!
Ζουμε Θεσσαλονικη. Ο γιος φοιτα στο ΔΙΠΑΕ.
οκ
Η εικονα μετεγγραφων της βιολογιας θεσσαλονικης

1751708786649.png

1751708742395.png

Σχολη πετιτ αλλα δεν θελει να ανεβει ψηλα σε μορια μετεγγραφης (δεν ξερω το γιατι)
Το 4 περυσι ειναι γιατι ανεβηκαν πολυ τα τριτεκνα ,πολυτεκνα (και φετος το ιδιο)
5 μορια μετεγγραφης φετος νομιζω οτι θα ειναι ασφαλη.
Το αγορι δινει 2 μορια στην αδελφη του ..συνεπως θελουμε αλλα 3 οικονομικα
Το αθροισμα λοιπον των φορολογητεων εισοδηματων ( μεσο ορο σε βαθος τριετιας) δικου σας και πατερα διαιρουμενο με τον αριθμο 4 ( μελλη οικογενειας στην δηλωση ) πρεπει να μας δινει αριθμο μεταξυ 6000 και 9000€ = 3 μορια.
Αν το αγορι δεν το εχετε προστατευομενο μπορειτε να το βαλετε και τωρα για ολη την 3ετια..

Σεναριο 2ο ...μετεγγραφη λογω σπουδαζοντος αδελφου.
Κανετε μια φορολογικη μετοίκιση στο εξοχικο σας στον πλαταμωνα και το κοριτσι ερχεται σιγουρα απθ χωρις πολλες διαδικασιες και υπολογισμους.
Χρειαζεται μονο το σπιτι στην θεσσαλονικη να μην ειναι ιδιοκτητο στο ονομα σας ...στο ονομα του παπου δεν πειραζει.

Τελευταία επεξεργασία:

marina.marina

Νεοφερμένο μέλος

οκ

View attachment 149631
View attachment 149630
Σχολη πετιτ αλλα δεν θελει να ανεβει ψηλα σε μορια μετεγγραφης (δεν ξερω το γιατι)
Το 4 περυσι ειναι γιατι ανεβηκαν πολυ τριτεκνα πολυτεκνα (και φετος το ιδιο)
Το αθροισμα λοιπον των φορολογητεων εισοδηματων ( μεσο ορο σε βαθος τριετιας) δικου σας και πατερα διαιρουμενο με τον αριθμο 4 ( μελλη οικογενειας την δηλωση ) πρεπει να μας δινει αριθμο μεταξυ 6000 και 9000€ = 3 μορια.
Αν το αγορι δεν το εχεται προστατευομενο μπορειτε να το βαλεται και τωρα για ολη την 3ετια..

Κανεται μια φορολογικη μετοίκιση στο εξοχικο σας στον πλαταμωνα και το κοριτσι ερχεται σιγουρα απθ χωρις πολλες διαδικασιες και υπολογισμους.
Χρειαζεται μονο το σπιτι στην θεσσαλονικη να μην ειναι ιδιοκτητο στο ονομα σας ...στο ονομα του παπου δεν πειραζει.
Οχι οχι αυτα τα φυλα μονο εγω τα ξερω.
Τωρα τα στοιχεια που λεει το παιδι ειναι μεν ελκυστικα αλλα δεν ικανα και αρκετα να θεμελιωσουν μια ζωη.
Παλι καλα που δεν κολλησε στη μοδα των υπολογιστων.
Οκ οτι αγαπα ...εγω τωρα εχω μια διαισθηση οτι ειναι μεσα στους ημμυ εμπ.
Αν μπορω να κανω κατι για την επιλογη αναμεσα στις δυο πες.
οκ

View attachment 149631
View attachment 149630
Το αθροισμα λοιπον των φορολογητεων εισοδηματων ( μεσο ορο σε βαθος τριετιας) δικου σας και πατερα διαιρουμενο με τον αριθμο 4 ( μελλη οικογενειας την δηλωση ) πρεπει να μας δινει αριθμο μεταξυ 6000 και 9000€ = 3 μορια.
Αν το αγορι δεν το εχεται προστατευομενο μπορειτε να το βαλεται και τωρα για ολη την 3ετια..

Κανεται μια φορολογικη μετοίκιση στο εξοχικο σας στον πλαταμωνα και το κοριτσι ερχεται σιγουρα απθ χωρις πολλες διαδικασιες και υπολογισμους.
Ευχαριστούμε θερμα για την απαντηση και την προσφορα σου γενικα. Απο περυσι μας βοηθας τοσο πολυ!!!
οκ

View attachment 149631
View attachment 149630

marina.marina

Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστούμε θερμα για την απαντηση και την προσφορα σου γενικα. Απο περυσι μας βοηθας τοσο πολυ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια