γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.514 μηνύματα.

καλα το ξερω οτι εισαι αστερι //αλλα με αναψες φωτιες...γιατι ξερεις τωρα εγω μιλαω με παιδακια και την μετακινηση την εχω ασσο στο μανικι και την βγαζω οταν δεν παει αλλο... δεν μπορω να το παιζω μπαρκαρουτσος?Μην κάνεις τίποτα...τα έκανα εγώ όλα πέρσι...μην ξεχνάς έκανα μετεγγραφή σε μία μέρα διαγραφή και εγγραφή και δήλωσα και εύδοξο. Την επόμενη πήρε και τα βιβλία....
Οι κυριες εκει στο υπαιθ δεν ξερουν και δεν λενε σιγουρα πραματα.
Ο νομος δεν λεει.
Ε μονο η προιστορια
Ε ειδα και γω λιστα μετακινησεων 2023 και πραγματι υπαρχουν ορφανες σχολες μεσα (κιτρινες)...τι να πω ..?πες και εσυ τι να λεω στα παιδια?
Anna1974
Νεοφερμένο μέλος
Η Anna1974 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

Λίγο που κοίταξα το 2024 έχει:η εν λόγω σχολή είναι μέσα? Δεν τη δήλωσε ούτε ένας? Θα μπορούσε και αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν βλέπω εύκολα και γρήγορα κάποια μη αντίστοιχη. Μπορείτε να μου υποδείξετε μία?
Βαλκανικές σλαβικές ανατολικές γλώσσες
Ρωσική γλώσσα και φιλολογία
Μοριακή βιολογία και γενετική
Θεωρία και ιστορία τέχνης
Μηχανικούς βιομηχανικής σχεδίασης ΠΑΔΑ
Διαχείριση λιμένων Ναυτιλίας
Διοίκηση γεωργικών επιχειρήσεων
Μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων
Τέχνη ήχου και εικόνας
Γλωσσικών διαπολιτισμικων σπουδών
Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και 2023 απλώς το 2024 δεν δήλωσε κάποιος ΣΕΜΦΕ .
fgk
Νεοφερμένο μέλος
Η fgk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 87 μηνύματα.

καλα το ξερω οτι εισαι αστερι //αλλα με αναψες φωτιες...γιατι ξερεις τωρα εγω μιλαω με παιδακια και την μετακινηση την εχω ασσο στο μανικι και την βγαζω οταν δεν παει αλλο... δεν μπορω να το παιζω μπαρκαρουτσος?
Ο νομος δεν λεει.
Ε μονο η προιστορια
Ε ειδα και γω λιστα μετακινησεων 2023 και πραγματι υπαρχουν ορφανες σχολες μεσα (κιτρινες)...τι να πω ..?πες και εσυ τι να λεω στα παιδια?
Πες ό,τι νομίζεις, καλό μου, εσύ τα ξέρεις όλα, δεν θα σε περιορίσω εγώ. Δεν παριστάνω ότι γνωρίζω κάτι παραπάνω – απλώς, από μια δόση ανθρωπιάς (ναι, αυτή υπάρχει ακόμα), ανησύχησα για τη ΣΕΜΦΕ. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που "έκαναν τη δουλειά τους" και τώρα παρακολουθούν αμέτοχοι. Ο σκοπός μου είναι άλλος: να προστατεύω και –ω, τι παράξενο για την εποχή– να μοιράζομαι την εμπειρία - γνώση. Απλόχερα. Χωρίς υστεροβουλία.καλα το ξερω οτι εισαι αστερι //αλλα με αναψες φωτιες...γιατι ξερεις τωρα εγω μιλαω με παιδακια και την μετακινηση την εχω ασσο στο μανικι και την βγαζω οταν δεν παει αλλο... δεν μπορω να το παιζω μπαρκαρουτσος?
Ο νομος δεν λεει.
Ε μονο η προιστορια
View attachment 149603
View attachment 149601
View attachment 149602
Anna1974
Νεοφερμένο μέλος
Η Anna1974 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

Επίσης στην κατάσταση αν δείτε, τουλάχιστον για τη ΣΕΜΦΕ που ενδιαφέρεται ο μικρός, γράφει προσφερόμενες θέσεις 23 που όντως αντιστοιχεί στο 15%των θέσεων.
fgk
Νεοφερμένο μέλος
Η fgk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 87 μηνύματα.

Ναι, το είδα στο αρχείο του Γιάννη· στο δικό σου, νομίζω πως όχι. Εύχομαι ο μικρός να καταφέρει τη μετεγγραφή του – φαντάζομαι πως αυτός είναι και ο βασικός στόχος. Η μετακίνηση, άλλωστε, είναι συχνά το αποτέλεσμα μιας μετεγγραφής που δεν πέτυχε...τα καλύτερα εύχομαι...Επίσης στην κατάσταση αν δείτε, τουλάχιστον για τη ΣΕΜΦΕ που ενδιαφέρεται ο μικρός, γράφει προσφερόμενες θέσεις 23 που όντως αντιστοιχεί στο 15%των θέσεων.
Anna1974
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστούμε πολύ πολυΝαι, το είδα στο αρχείο του Γιάννη· στο δικό σου, νομίζω πως όχι. Εύχομαι ο μικρός να καταφέρει τη μετεγγραφή του – φαντάζομαι πως αυτός είναι και ο βασικός στόχος. Η μετακίνηση, άλλωστε, είναι συχνά το αποτέλεσμα μιας μετεγγραφής που δεν πέτυχε...τα καλύτερα εύχομαι...

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.514 μηνύματα.

Καθε καλοπροαιρετη διορθωση ειναι σε καλο..γιατι απο τα λαθη μας μαθαινουμε..Πες ό,τι νομίζεις, καλό μου, εσύ τα ξέρεις όλα, δεν θα σε περιορίσω εγώ. Δεν παριστάνω ότι γνωρίζω κάτι παραπάνω – απλώς, από μια δόση ανθρωπιάς (ναι, αυτή υπάρχει ακόμα), ανησύχησα για τη ΣΕΜΦΕ. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που "έκαναν τη δουλειά τους" και τώρα παρακολουθούν αμέτοχοι. Ο σκοπός μου είναι άλλος: να προστατεύω και –ω, τι παράξενο για την εποχή– να μοιράζομαι την εμπειρία - γνώση. Απλόχερα. Χωρίς υστεροβουλία.
Εχω κανει και εγω λαθη τραγικα ..ευτυχως εδω πολυ λιγα και αθωα...και εδω θελει τεραστια προσοχη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και εγω ///μασησα φυλλα σημερα και ειδα οτι το στορυ θα σταματησει στις μετεγγραφες ..Ευχαριστούμε πολύ πολυ. Ναι ο πρώτος στόχος του είναι η μεταγραφή και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.
Τωρα η δυσκολη επιλογη μηχανολογοι ή ηλεκτρολογοι?
ιδρωτας ή τεμπελοκασταση.
Anna1974
Νεοφερμένο μέλος

Θα μπορουσα να βρω κάπου αυτά τα φύλλα;;;Καθε καλοπροαιρετη διορθωση ειναι σε καλο..γιατι απο τα λαθη μας μαθαινουμε..
Εχω κανει και εγω λαθη τραγικα ..ευτυχως εδω πολυ λιγα και αθωα...και εδω θελει τεραστια προσοχη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και εγω ///μασησα φυλλα σημερα και ειδα οτι το στορυ θα σταματησει στις μετεγγραφες ..
Τωρα η δυσκολη επιλογη μηχανολογοι ή ηλεκτρολογοι?
ιδρωτας ή τεμπελοκασταση.
Από ότι μου είπε το πρωί μάλλον ηλεκτρολόγους θα δηλώσει λόγω των περσινών μορίων τους και λόγω ότι έχει ήδη 2 συμμαθητές του σίγουρους σε αυτή τη σχολή για να του δώσουν σημειώσεις κλπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- alfresco
- termiii
- MPmp
- Hased Babis
- Kzaro
- marina.marina
- sakplat
- sophieee
- ManDef