[Πανελλήνιες 2025] Τα πάντα για τις μετεγγραφές

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.514 μηνύματα.
Μην κάνεις τίποτα...τα έκανα εγώ όλα πέρσι...μην ξεχνάς έκανα μετεγγραφή σε μία μέρα διαγραφή και εγγραφή και δήλωσα και εύδοξο. Την επόμενη πήρε και τα βιβλία....
καλα το ξερω οτι εισαι αστερι //αλλα με αναψες φωτιες...γιατι ξερεις τωρα εγω μιλαω με παιδακια και την μετακινηση την εχω ασσο στο μανικι και την βγαζω οταν δεν παει αλλο... δεν μπορω να το παιζω μπαρκαρουτσος?
Οι κυριες εκει στο υπαιθ δεν ξερουν και δεν λενε σιγουρα πραματα.
Ο νομος δεν λεει.
Ε μονο η προιστορια
Ε ειδα και γω λιστα μετακινησεων 2023 και πραγματι υπαρχουν ορφανες σχολες μεσα (κιτρινες)...τι να πω ..?πες και εσυ τι να λεω στα παιδια?

1751630662556.png

1751630355656.png

1751630391152.png

Anna1974

Νεοφερμένο μέλος

Η Anna1974 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
η εν λόγω σχολή είναι μέσα? Δεν τη δήλωσε ούτε ένας? Θα μπορούσε και αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν βλέπω εύκολα και γρήγορα κάποια μη αντίστοιχη. Μπορείτε να μου υποδείξετε μία?
Λίγο που κοίταξα το 2024 έχει:
Βαλκανικές σλαβικές ανατολικές γλώσσες
Ρωσική γλώσσα και φιλολογία
Μοριακή βιολογία και γενετική
Θεωρία και ιστορία τέχνης
Μηχανικούς βιομηχανικής σχεδίασης ΠΑΔΑ
Διαχείριση λιμένων Ναυτιλίας
Διοίκηση γεωργικών επιχειρήσεων
Μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων
Τέχνη ήχου και εικόνας
Γλωσσικών διαπολιτισμικων σπουδών

Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και 2023 απλώς το 2024 δεν δήλωσε κάποιος ΣΕΜΦΕ .

fgk

Νεοφερμένο μέλος

Η fgk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
καλα το ξερω οτι εισαι αστερι //αλλα με αναψες φωτιες...γιατι ξερεις τωρα εγω μιλαω με παιδακια και την μετακινηση την εχω ασσο στο μανικι και την βγαζω οταν δεν παει αλλο... δεν μπορω να το παιζω μπαρκαρουτσος?
Ο νομος δεν λεει.
Ε μονο η προιστορια
Ε ειδα και γω λιστα μετακινησεων 2023 και πραγματι υπαρχουν ορφανες σχολες μεσα (κιτρινες)...τι να πω ..?πες και εσυ τι να λεω στα παιδια?

Ο νομος δεν λεει.
Ε μονο η προιστορια

View attachment 149603
View attachment 149601
View attachment 149602
Πες ό,τι νομίζεις, καλό μου, εσύ τα ξέρεις όλα, δεν θα σε περιορίσω εγώ. Δεν παριστάνω ότι γνωρίζω κάτι παραπάνω – απλώς, από μια δόση ανθρωπιάς (ναι, αυτή υπάρχει ακόμα), ανησύχησα για τη ΣΕΜΦΕ. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που "έκαναν τη δουλειά τους" και τώρα παρακολουθούν αμέτοχοι. Ο σκοπός μου είναι άλλος: να προστατεύω και –ω, τι παράξενο για την εποχή– να μοιράζομαι την εμπειρία - γνώση. Απλόχερα. Χωρίς υστεροβουλία.

Anna1974

Νεοφερμένο μέλος

Η Anna1974 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Επίσης στην κατάσταση αν δείτε, τουλάχιστον για τη ΣΕΜΦΕ που ενδιαφέρεται ο μικρός, γράφει προσφερόμενες θέσεις 23 που όντως αντιστοιχεί στο 15%των θέσεων.

fgk

Νεοφερμένο μέλος

Η fgk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
Επίσης στην κατάσταση αν δείτε, τουλάχιστον για τη ΣΕΜΦΕ που ενδιαφέρεται ο μικρός, γράφει προσφερόμενες θέσεις 23 που όντως αντιστοιχεί στο 15%των θέσεων.
Ναι, το είδα στο αρχείο του Γιάννη· στο δικό σου, νομίζω πως όχι. Εύχομαι ο μικρός να καταφέρει τη μετεγγραφή του – φαντάζομαι πως αυτός είναι και ο βασικός στόχος. Η μετακίνηση, άλλωστε, είναι συχνά το αποτέλεσμα μιας μετεγγραφής που δεν πέτυχε...τα καλύτερα εύχομαι...

Anna1974

Νεοφερμένο μέλος

Ναι, το είδα στο αρχείο του Γιάννη· στο δικό σου, νομίζω πως όχι. Εύχομαι ο μικρός να καταφέρει τη μετεγγραφή του – φαντάζομαι πως αυτός είναι και ο βασικός στόχος. Η μετακίνηση, άλλωστε, είναι συχνά το αποτέλεσμα μιας μετεγγραφής που δεν πέτυχε...τα καλύτερα εύχομαι...
Ευχαριστούμε πολύ πολυ🤩. Ναι ο πρώτος στόχος του είναι η μεταγραφή και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.514 μηνύματα.
Πες ό,τι νομίζεις, καλό μου, εσύ τα ξέρεις όλα, δεν θα σε περιορίσω εγώ. Δεν παριστάνω ότι γνωρίζω κάτι παραπάνω – απλώς, από μια δόση ανθρωπιάς (ναι, αυτή υπάρχει ακόμα), ανησύχησα για τη ΣΕΜΦΕ. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που "έκαναν τη δουλειά τους" και τώρα παρακολουθούν αμέτοχοι. Ο σκοπός μου είναι άλλος: να προστατεύω και –ω, τι παράξενο για την εποχή– να μοιράζομαι την εμπειρία - γνώση. Απλόχερα. Χωρίς υστεροβουλία.
Καθε καλοπροαιρετη διορθωση ειναι σε καλο..γιατι απο τα λαθη μας μαθαινουμε..
Εχω κανει και εγω λαθη τραγικα ..ευτυχως εδω πολυ λιγα και αθωα...και εδω θελει τεραστια προσοχη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ευχαριστούμε πολύ πολυ🤩. Ναι ο πρώτος στόχος του είναι η μεταγραφή και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.
Και εγω ///μασησα φυλλα σημερα και ειδα οτι το στορυ θα σταματησει στις μετεγγραφες ..
Τωρα η δυσκολη επιλογη μηχανολογοι ή ηλεκτρολογοι?
ιδρωτας ή τεμπελοκασταση.

Τελευταία επεξεργασία:

Anna1974

Νεοφερμένο μέλος

Καθε καλοπροαιρετη διορθωση ειναι σε καλο..γιατι απο τα λαθη μας μαθαινουμε..
Εχω κανει και εγω λαθη τραγικα ..ευτυχως εδω πολυ λιγα και αθωα...και εδω θελει τεραστια προσοχη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και εγω ///μασησα φυλλα σημερα και ειδα οτι το στορυ θα σταματησει στις μετεγγραφες ..
Τωρα η δυσκολη επιλογη μηχανολογοι ή ηλεκτρολογοι?
ιδρωτας ή τεμπελοκασταση.
Θα μπορουσα να βρω κάπου αυτά τα φύλλα;;;

Από ότι μου είπε το πρωί μάλλον ηλεκτρολόγους θα δηλώσει λόγω των περσινών μορίων τους και λόγω ότι έχει ήδη 2 συμμαθητές του σίγουρους σε αυτή τη σχολή για να του δώσουν σημειώσεις κλπ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια