[Πανελλήνιες 2025] Τα πάντα για τις μετεγγραφές

EFAKIT

Νεοφερμένο μέλος

Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
Ειχα αναρωτηθει γιατι αργουν το φεκ με τις αντιστοιχιες και τι στην οργη μαγειρευουν... Και οντως μαγειρεψαν σκοτεινα ..τι θελω και μιλαω?

Πολυτεχνικη Σχολη Μηχανικων Βιομηχανικης Σχεδιασης και Παραγωγης του ΠΑΔΑ
Εβγαλαν νομο οτι ειναι αντιστοιχη σχολη με τις αλλες δυο Μηχανικων Παραγωγης και Διοικησης ( χανια -ξανθη)
Το ΤΕΕ ανακοινωσε την ενταξη της στην κατηγορια αυτη με ισα πληρη δικαιωματα.
Στην λιστα αντιστοιχιων δεν την εχουν αντιστοιχη με χανια και ξανθη.

το ειδα κι εγω και αναρωτιομουν...
Αρα τι σοι αντιστοιχιση εγινε τελικα?

Vasilis13kia

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vasilis13kia αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σας, είμαι από 4ο πεδίο και σκέφτομαι να πάω στην Σάμο (9800 Μοριά, με τους συντελεστές της σχολής έχω γράψει 11795) και επειδή ο αδερφός μου σπουδάζει σε σχολή αντιστοιχίας με αυτήν αλλά στα Γιάννενα (14761 η βάση) 4->5 έτη στην σχολή. Έχω δικαίωμα να πάρω μεταγραφή στα Γιάννενα λόγο του αδερφού μου? Και μια τελευταία ερώτηση η διαφορά τον 2750 μορίων, ισχύει από τα μόρια της σχολής ή από τα μόρια που έχω γράψει εγώ (σύμφωνα με τους συντελεστές της). Ευχαριστώ πολύ!

marina.marina

Νεοφερμένο μέλος

Η marina.marina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που είχαν το κουράγιο να δώσουν πανελλαδικές.
Εύχομαι όσο γίνεται πιο δίκαια αποτελέσματα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα μόρια χρειαζόταν πέρυσι για μετεγγραφή από Βιολογία Πάτρας σε Βιολογία ΑΠΘ;

despoina13

Νεοφερμένο μέλος

Η despoina13 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Η Βιολογια ΑΠΘ είχε πέρυσι 4 μορια βαση μετεγγραφης απο οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια. Μπορείτε να αναζητήσετε και τους αντίστοιχους πινακες για να το επιβεβαιώσετε.

marina.marina

Νεοφερμένο μέλος

Η marina.marina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια