Καλησπέρα και συγχαρητηρια σε όλα τα παιδια των πανελλαδικών, και γγια την προσπάθεια αλλα και για το αποτέλεσμα, όποιο αποτέλεσμα, ηθελε κόπο.
Να ρωτήσω κι εγω κάτι, θα ηθελα παρακαλώ.
Εχω ένα παιδί φοιτητή στο 1ο έτος στο πανεπιστημιο πατρών. φετος εδωσε και το δεύτερο παιδί μου πανελλαδικές, και σήμερα στο 2ο πεδίο, συγκέντρωσε 13.745 μόρια και 14,08 εβε , ενδιαφέρεται για τη σχολή
Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Πάτρα) με περσινή εβε 14,58 και 14.260 μόρια. Εχω κι ένα τρίτο παιδάκι, μικρότερο. Προσπαθώ να καταλάβω, πρεπει να δηλώσει συναφή σχολή σε άλλη πόλη, πχ
Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών (Σέρρες) - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ με 13.440 μόρια και 10,39 εβε και μετά να κάνουμε αιτημα μετεγγραφής ως τρίτεκνοι και με κοινωνικά κριτήρια (απο τη σχετική σελίδα εχουμε περιπου 7,5 μόρια) για τη σχολή που θέλει στην πάτρα, να κάνουμε αιτηση ως αδερφός προπτυχιακού φοιτητή στην πάτρα; και τα δύο; από άλλη πόλη; η εβε πληροφορικής της πάτρας που πέρσι ηταν 4,58 θα είναι κόφτης; τα 2750 μόρια υπολογίζονται στις μετεγγραφές αδερφών;
Πολλά ευχαριστώ και μπράβο για τη δουλεια και το ενδιαφέρον, όλων σας!
να προσθέσω ότι δεν μενουμε οικογενειακώς ουτε πάτρα, ουτε σερρες...