γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.428 μηνύματα.

εστι ακριβως... α καλα δεν κανουν ολες οι ειδικοτητες για ιατρειο.. τα πιο πολλα φαρμακα τα γραφουν οι καρδιολογοι...με το τσουβαλι.. οι γενικοι γιατροι εχουν δικαιωμα επανάληψης συνταγης που δημιουργησε πχ ο νευρολογος.Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό με την συνταγογραφηση. Ένας γιατρός όπως για παράδειγμα ένας ακτινολόγος το πολύ πολύ να γράψει ενα δυο φάρμακα που έχουν να κάνουν με την ειδικότητα του. Κυρίως συνταγογραφηση κάνουν οι γενικοί ιατροί και παθολογοι. Και επίσης δεν πρέπει κατά την γνώμη μου τα χρήματα να ειναι ο κύριος παράγοντας, αλλα ένας απο τους σημαντικούς συμπεριλαμβανομένου για παράδειγμα την κλίση του καθε ανθρώπου. Αν κανεις κατι για 500 ευρω παραπάνω και μισεις την στιγμή που μπαίνεις για να δουλέψει δεν είναι worth it πιστεύω. Σε αυτό με το νοσοκομειο συμφωνώ ειναι ένας καλος τρόπος να πάρεις μια εμπειρία
ε καλα αντινολογος και να γραψει φαρμακο ..οχι.. μαλλον δεν ξερουν και πως γραφεται. ουτε γνωματευση δεν σου εξηγουν ...αντε πηγαινε στο γιατρο σου.. συναδελφικη ομερτα.
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 247 μηνύματα.

Οχι σε τμηματα μαθηματικων η χημικων μηχανικων!Το ότι θα βρει δουλειά πριν καν πάρει πτυχίο, αυτό είναι δεδομένο προφανώς.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.428 μηνύματα.

Το κοριτσι δεν χρειαζεται να χολοσκαει ..εχει ολους τους μηχανικους της βορειας ελλαδας στα ποδια της ..ακομα και τοπογραφους απθ και με ζορι και πολιτικους μηχανικους απθ.
δυστηχως οχι τους χημικους μηχανικους... οι οποιο παρεπιπτωντος δεν εχουν και πολυ χημεια.
απλα αποφαση θελει να πει και ολα καλα
δυστηχως οχι τους χημικους μηχανικους... οι οποιο παρεπιπτωντος δεν εχουν και πολυ χημεια.
απλα αποφαση θελει να πει και ολα καλα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

γιατι εγω που δηλωσα ηλεκτρολογος ειξερα τι εκανα?Ο αλήθεια είναι ότι οι Ναυπηγοί μου ακούγονται ενδιαφέρον κλάδος, πόσο μάλλον ό,τι αφορά την αποκατάσταση τους, αλλά για κάποιο λόγο έχω αμφιβολίες στο να δηλώσω την σχολή.
Samleeuff
Νεοφερμένο μέλος
Ο Samleeuff αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, μετά από συζήτηση μαζί της θεωρεί ότι περνάει και θέλει πολυτεχνική Πάτρας ,στην καλύτερη περίπτωση Μαθηματικο Ιωαννίνων ή πολ.μηχ. Ξάνθη...δύσκολα τα πράγματα, στη Θεσσαλονίκη ζούμε..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σέρρες δεν πάει, το θεωρεί υποδεέστερο πανεπιστήμιο..Μια χαρα εγραψε το παιδι...
Τωρα να πουμε οτι θελουμε μονο θεσσαλονικη ή γενικως βορεια ...πχ σερρες ειναι καλα?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Οι σερρες εχουν δυνατες σχολες... οκ οτι θελει το κοριτσιΕυχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, μετά από συζήτηση μαζί της θεωρεί ότι περνάει και θέλει πολυτεχνική Πάτρας ,στην καλύτερη περίπτωση Μαθηματικο Ιωαννίνων ή πολ.μηχ. Ξάνθη...δύσκολα τα πράγματα, στη Θεσσαλονίκη ζούμε..
Σέρρες δεν πάει, το θεωρεί υποδεέστερο πανεπιστήμιο..
τωρα φευγω θα το μελετησω το βραδυ
πατρα οκ να το δουμε ( χαμηλα κατεβηκαμε) αλλα θελει και 12 χιλιαδες το χρονο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Λοιπον καλε κυριε...οι επιλογες του παιδιου ειναι παραπολες σε σχολες μηχανικων..αλλα ολες με μετεγγραφη...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, μετά από συζήτηση μαζί της θεωρεί ότι περνάει και θέλει πολυτεχνική Πάτρας ,στην καλύτερη περίπτωση Μαθηματικο Ιωαννίνων ή πολ.μηχ. Ξάνθη...δύσκολα τα πράγματα, στη Θεσσαλονίκη ζούμε..
Σέρρες δεν πάει, το θεωρεί υποδεέστερο πανεπιστήμιο..
Μπορειτε να μου πειτε τι μορια μετεγγραφης εχετε...ειναι πολυ βασικο.
Προφανως και γιατι ναι να μην ξετετε τον υπολογισμο..δεστε στο νημα αυτο... εχω γραψει μερικες φορες το πως.
Samleeuff
Νεοφερμένο μέλος
Ο Samleeuff αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Τα μόρια της είναι 11500-12500,περνάει και σε κάποιες σχολές του τύπου πολ.μηχ. Σερρών ή παν.πελλοπονησου που από ότι έχω καταλάβει δεν δίνουν επαρκή επαγγελματικά δικαιώματα, σωστά?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Η σχολη Σερρων ειναι καλη ..ολές οι Σερρες ειναι καλες...για το Πελοποννήσου δεν ξερω...δικαιωματα δεν εχουν τωρα οι Σερρες αλλα θα παρουν ..μην το αξιολογητε αυτο.Τα μόρια της είναι 11500-12500,περνάει και σε κάποιες σχολές του τύπου πολ.μηχ. Σερρών ή παν.πελλοπονησου που από ότι έχω καταλάβει δεν δίνουν επαρκή επαγγελματικά δικαιώματα, σωστά?
Σκοπος ειναι να φερουμε το παιδι κοντα ..ΑΠΘ,Ξανθη... ε αμα θελει Πατρα Πατρα ..αμα θελει αθηνα αθηνα
Η υποθεση αυτη εκτος σπιτιου ειναι και 90.000 €...ωχ
Δεν θελω τα μορια πανελληνιων ..τα υπολογιζω μονος μου αφου μου δωσατε βαθμους..
Θελω τα μορια μετεγγραφης..οικονομικα κοινωνικα κριτηρια...αυτα θα μας βοηθησουν και θα οδηγησουν στην επιτυχια.
Εχω αναρτησει τροπο υπολογισμου τους.
Samleeuff
Νεοφερμένο μέλος

Δεν νομίζω ότι μας πιάνουν τα κριτήρια για μετεγγραφή, είμαστε οικογένεια με δύο παιδιά, δύο εργαζόμενοι γονείς, χωρίς ενοίκιο, μέση οικογένεια με μέσο εισόδημα άσχετα αν τα βγάζουμε πέρα δύσκολα..
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Λυπαμαι αλλα δεν με βοηθατε...Δεν νομίζω ότι μας πιάνουν τα κριτήρια για μετεγγραφή, είμαστε οικογένεια με δύο παιδιά, δύο εργαζόμενοι γονείς, χωρίς ενοίκιο, μέση οικογένεια με μέσο εισόδημα άσχετα αν τα βγάζουμε πέρα δύσκολα..
Οκ με τα τυφλα στοιχεια οι μονες σιγουρες βορειες σχολες ειναι ( μιλαμε για πολιτικων μηχανικων παντα)
Πολιτικοι μηχανικοι σερρων με κατευθειαν εισαγωγη
Και αν δεν ευδοκιμησει με μετεγγραφη με αρχικη εισαγωγη πατρα ΠαΠελ
Αν αλλαξεται γνωμη υπαρχουν και αλλες πολλες σχολες μηχανικων
οπως τοπογραφοι θεσσαλονικης ΑΠΘ (ευκολακι)
Και πολλες αλλες μηχανολογων, ηλεκτρολογων ,υπολογιστων κλπ
Samleeuff
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ για το χρόνο σου,θα δούμε και ποιες σχολές θα ανοίξουν στο μηχανογραφικο..

Να κοιτάξω και τις πληροφορικές;γιατι εγω που δηλωσα ηλεκτρολογος ειξερα τι εκανα?
Δεν ξέρω Γιάννη, κάθε μέρα αλλάζω γνώμηγιατι εγω που δηλωσα ηλεκτρολογος ειξερα τι εκανα?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ε τωρα τι να σε πω... μιλας με αθρωπο που δεν γουσταρει πληροφορικες..Να κοιτάξω και τις πληροφορικές;
Δεν ξέρω Γιάννη, κάθε μέρα αλλάζω γνώμη
Αν το κανεις κανε το για μηχανικων πληροφορικης (παλουκια) να εχεις ευελιξια... στην ηλεκτρολογια το πιο δυσκολο ειναι η ηλεκτρονικη
Μα γιατι δεν σου κανουν οι ημμυ? ολοι εχουν τρελαθει με την ηλεκτρικη ενεργεια και δεν θα την αφησουν ποτε να ειναι φτηνη οπως και ειναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 3 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- LeGoat
- Anna1974
- Kzaro
- sakplat
- st.krf
- Atrlef
- Corfu kitty
- ang12_012
- Hased Babis
- AggelikiGr
- Jesse_
- Samleeuff
- EFAKIT
- Penny1903
- mar30
- psychoticwaltz
- jkntx
- Neptune
- Lydiaaaaaaa
- E.Z
- Scandal
- sophieee
- jellojina
- shuuu
- Aria2006
- blissele
- Leo komm
- constansn
- Pyotr_Krasnov
- mara.g
- nikfis
- gaidouri
- Helen06
- pinkheart
- burningfire
- Ydroxoos'007
- Vasiliis
- Reader
- Vok
- Sotiris 12
- giannis06
- Marios25250
- Greekfighter
- Indecisive2
- Lennie
- woasibe
- Jbb
- Theo7
- Kleanth
- BatGuin
- almanhoff
- evge2345
- waakaq
- korydallos
- Κλημεντίνη
- Than003
- redpointer
- SKG
- Nala
- neuronova
- Msp1
- TonyGeo
- GIANCHRIS
- charmander
- antonis97
- IRONWOMAN
- Primary Care
- Geo20
- Wonderkid
- mark007
- Mixalis!
- SlimShady
- thanasarasz
- Startx0
- Lia 2006
- Drscientist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.