Γεια σας. Εχω μπερδευτει με τις ιστοσελιδες οσο αφορα τις Μετεγγραφες και δεν ειμαι σιγουρος τι πρεπει να κανω, ποτε πρεπει να το κανω κλπ. Αρχικα, τελειωσα τις Πανελληνιες στο Οικονομικο Τομεα (ΓΕΛ) και εχω Μ.Ο (8.73) και μορια που κυμαινονται αναμεσα στο 8.240 με 9.200. Αρχικα, η πρωτη μ επιλογη ηταν Διοικηση Τουρισμου (Αθηνα) *και εχω 9.88 Μ.Ο Για αυτη την σχολη* αλλα δεν την φτανω λογω Ε.Β.Ε 11.04. Οποτε σκεφτομαι να περασω σε μια αντιστοιχη σχολη η οποια ειναι Τουρισμου (Κερκυρας) και θελω να κανω μετεγγραφη.
Ειμαι απο τριτεκνη οικογενεια, απο την οποια ολα τα μελη ειναι κατω των 25 (Μεγαλυτερος 20, Εγω 18 και ο Μικροτερος 4) και εχουμε μια πηγη εισοδηματος. Ο μεγαλυτερος δεν εχει καποιο τιτλο σπουδων. Μονιμη κατοικια βρισκεται στην Αθηνα.
Γενικοτερα εχω μπερδευτει γιατι και απο ιστοσελιδες αλλα και απο ατομα παιρνω διαφορετικες απαντησεις και δεν ξερω τι να κανω ακριβως. Αν θελετε να με ρωτησετε κατι αλλο, ρωτηστε ελευθερα.
ε μην τα θες και ολα αυτοματα , 5 χρονια παιζω με τις μετεγγραφες και ακομα μπερδευομαι.
Λοιπον θες να πας στο τουρισμο του παδα απο τον τουρισμο της κερκυρας
Κατ αρχην οι σχολες ειναι αντιστοιχες φετος..καλο αυτο
οκ ..απ οτι μπορω να καταλαβω δεν θα εχεις προβλημα με τον κοφτη 2750.
Κοφτης 2750 σημαινει οτι τα μορια σου με τους παρακατω συντελεστες του παδα δεν θα απεχουν πανω απο 2750 μορια απο την βαση του παδα.
Ωραια καθαρισαμε απο τον κοφτη μετεγγραφης και παμε παρακατω
Το θεμα ειναι τα μορια μετεγγραφης
Η σχολη παδα περυσι εκλεισε στα 5 μορια παιρνοντας 50 ατομα , τα ιδια θα παρει και φετος.
εσυ εχεις απο 3τεκνια 2,5 μορια αρα θες ακομα 3 μορια .
αν το εισοδημα σας ειναι τετοιο που διαιρουμενο με το 5 δινει αριθμο που παιζει μεταξυ 6.000 ως 9.000 τοτε εχεις 3 μορια... το όλον 5,5 και εισαι μαλλον σιγουρα μεσα.
Αν τωρα ο αριθμος της παραπανω διαιρεσης παιζει μεταξυ 3000 και 6000 τοτε εχεις 4 μορια... το ολον 6,5 και εισαι παραμεσα.
αυτα