Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:33 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.721 14-12-21 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω ότι χωρίς διαγραφή δεν γίνεται Μετεγγραφή Οπότε μάλλον γίνεται αλλά ακόμα δεν αποφάσισες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:33 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.722 14-12-21 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω ότι χωρίς διαγραφή δεν γίνεται Μετεγγραφή Οπότε μάλλον γίνεται αλλά ακόμα δεν αποφάσισες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:53 Η Nala έγραψε: #1.723 14-12-21 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Click για ανάπτυξη... Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:53 Η Nala έγραψε: #1.724 14-12-21 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Click για ανάπτυξη... Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.725 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.726 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.727 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.728 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.729 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.730 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω ότι χωρίς διαγραφή δεν γίνεται Μετεγγραφή Οπότε μάλλον γίνεται αλλά ακόμα δεν αποφάσισες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη...
Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:33 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.722 14-12-21 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω ότι χωρίς διαγραφή δεν γίνεται Μετεγγραφή Οπότε μάλλον γίνεται αλλά ακόμα δεν αποφάσισες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:53 Η Nala έγραψε: #1.723 14-12-21 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Click για ανάπτυξη... Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:53 Η Nala έγραψε: #1.724 14-12-21 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Click για ανάπτυξη... Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.725 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.726 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.727 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.728 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.729 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.730 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω ότι χωρίς διαγραφή δεν γίνεται Μετεγγραφή Οπότε μάλλον γίνεται αλλά ακόμα δεν αποφάσισες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη...
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:53 Η Nala έγραψε: #1.723 14-12-21 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Click για ανάπτυξη... Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:53 Η Nala έγραψε: #1.724 14-12-21 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Click για ανάπτυξη... Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.725 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.726 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.727 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.728 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.729 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.730 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Click για ανάπτυξη... Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:53 Η Nala έγραψε: #1.724 14-12-21 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Click για ανάπτυξη... Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.725 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.726 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.727 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.728 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.729 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.730 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Δυστυχώς όχι γιατί εκεί που είμαι τα έχω όλα περασμένα με καλό βαθμό και εδώ πέρα δλδ δτην Θεσσαλονίκη μου αναγνωρίσουν τα 11 από τα 20 μαθήματα που πέρασα στην Κομοτηνή....το σκέφτομαι σοβαρά διότι έμεινε ενάμισης χρόνος για να τελειώσω το πτυχίο αλλά δεν μπορώ στην Κομοτηνή άλλο όταν όλα τα έχεις στην Θεσσαλονίκη... Click για ανάπτυξη... Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους
Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.725 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.726 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.727 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.728 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.729 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.730 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά.
Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:04 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.726 14-12-21 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.727 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.728 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.729 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.730 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήν το κάνεις, μείνε στην σχολή σου, είναι λίγος ο καιρός που σου μένει να τελειώσεις Άσε που ακούγεται για διαδικτυακό μάθημα μετά τίς γιορτές Μήν διαγραφεις, θα το μετανιώσεις Μόνο για ισχυρούς οικονομικούς λόγους Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά.
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.727 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.728 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.729 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.730 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά...
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:39 Η Bea έγραψε: #1.728 14-12-21 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.729 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.730 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν είναι ο μόνος λόγος αυτός, θα έμενα στην Κομοτηνή. Μπορείς να πηγαινοέρχεσαι πιο συχνά, εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά, και στην ουσία πάει το πρώτο εξάμηνο σχεδόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, μετά η εξεταστική, μετά το Πάσχα... ε, πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει η χρονιά και σκέψου ότι έχεις περάσει τόσα μαθήματα με καλούς βαθμούς και στο ΑΠΘ θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να σου τα αναγνωρίσουν και θα πρέπει να ξαναδώσεις τα μισά...
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.729 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.730 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:43 Ο Panos_02 έγραψε: #1.730 14-12-21 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Παιδιά καλημέρα, μπορώ να πάω όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν μου πουν να τους πάω το χαρτί διαγραφής τότε εγώ να μην το πάω επειδή πχ άλλαξα γνώμη; Click για ανάπτυξη... Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι περνάω πολύ πιο όμορφα απο οτι στην Κομοτηνή... Αν γίνει εξ αποστάσεως και πάρω την μετεγγραφή νόμιζω πως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Click για ανάπτυξη... Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις
Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.731 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω.
Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.732 14-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Στο ΑΠΘ τουλάχιστον ζήτανε να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση ότι θα το πας, οπότε ψιλορισκάρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2021 Α) Λογικό, Β)να σαι σιγούρος οτι θα το κάνεις Click για ανάπτυξη... Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.733 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.734 14-12-21 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Εεε Εντάξει όμως δεν γίνεται χωρίς το χαρτί της διαγραφής να γίνει η εγγραφή.. Για αυτό το λέω. Click για ανάπτυξη... Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες?
Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.735 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια..
Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:14 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.736 15-12-21 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αν υπογραψεις ΥΔ οτι θα την κανεις την δοαγραφη μπορει να την κανουν και μοναχοι τους, δεν θα βρεις ακρη. Ετσι δεν γινεται στις κανονικες εγγραφες? Click για ανάπτυξη... Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια..
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.737 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.738 15-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Στάθης Παναγιωτ: Τωρα με αγχωσατε ρε παιδια, θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσω να μην γίνει καμία βλακεια.. Click για ανάπτυξη... δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ?
Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.739 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου.
Στάθης Παναγιωτ Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης Παναγιωτ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Ο Στάθης Παναγιωτ: #1.740 15-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ξερεις αν υπεγραψες ΥΔ? Click για ανάπτυξη... Υπέγραψα αλλά έλεγε ότι θα το προσκομίσω εγω το χαρτί διαγραφής από την σχολή μου.