ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 11:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.161 06-11-21 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Annou1: Έκανα αίτηση μεταγραφής από χημικό Ιωαννίνων στο χημικό Πάτρας, συγκεντρωνοντας 8.5 μόρια από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.Ομως έμαθα ότι μπορουσα να κάνω αίτηση μεταγραφής και λόγω αδελφών προπτυχιακών παρόλο που ο αδελφός μου δεν σπουδάζει στην πολη που επιθυμώ εγώ να πάω. Μήπως τελικά ήταν πιο σίγουρη η μεταγραφή με την κατηγορία αδελφών προπτυχιακών? Click για ανάπτυξη... στα μορια που κινησαι δεν υπαρχει διαφορα σιγουριας . Με τα μορια εχεις το πλεονεκτημα οτι δεν καθηλωνεις τον αδελφο σου στην πολη που ειναι και να στο χτυπα μετα μια ζωη. Φραπεδοφιλόσοφος Νεοφερμένο μέλος Ο Φραπεδοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 13:01 Ο Φραπεδοφιλόσοφος: #1.162 06-11-21 13:01 Οποτε ενστασεις για ποιους λογους γινονται? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 13:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.163 06-11-21 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φραπεδοφιλόσοφος: Οποτε ενστασεις για ποιους λογους γινονται? Click για ανάπτυξη... Οι ενστασεις υπαρχουν ετσι για να υπαρχουν. Στον προσφατο νομο για αυτες αναφερεται οτι ενσταση εχει νοημα μονο αν εχει κανει λαθος το υπουργειο. Και οταν κανεις την ενσταση στην πλατφορμα σε ρωτα να υποδειξεις που εχει κανει λαθος το υπουργειο. Καλοοοο? καλο . Το δικο σου δίκιο και η αναγκη σου στον καιαδα. Αρχική Δημοσίευση από Annou1: Έκανα αίτηση μεταγραφής από χημικό Ιωαννίνων στο χημικό Πάτρας, συγκεντρωνοντας 8.5 μόρια από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.Ομως έμαθα ότι μπορουσα να κάνω αίτηση μεταγραφής και λόγω αδελφών προπτυχιακών παρόλο που ο αδελφός μου δεν σπουδάζει στην πολη που επιθυμώ εγώ να πάω. Μήπως τελικά ήταν πιο σίγουρη η μεταγραφή με την κατηγορία αδελφών προπτυχιακών? Click για ανάπτυξη... Annou ξεχασα το κυριοτερο. Το χημικο πατρας δεν θελει μορια και αυτα που εχεις αχρειστα ειναι δωστα πουθενα αλλου. Δηλαδη και εγω που ειμαι στην ανωτατη μπουγατσοκοφτικη σερρων αν μπορουσα να κανω αιτηση θα με επαιρνε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2021 Annou1 Νεοφερμένο μέλος Η Annou1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 14:23 Η Annou1 έγραψε: #1.164 06-11-21 14:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Annou ξεχασα το κυριοτερο. Το χημικο πατρας δεν θελει μορια και αυτα που εχεις αχρειστα ειναι δωστα πουθενα αλλου. Δηλαδη και εγω που ειμαι στην ανωτατη μπουγατσοκοφτικη σερρων αν μπορουσα να κανω αιτηση θα με επαιρνε. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα ενταξει τότε, απλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική με τις βάσεις μεταγραφών για αυτό, ευχαριστώ πάντωςςς nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:27 Η nikolettari: #1.165 06-11-21 20:27 ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.166 06-11-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα Click για ανάπτυξη... η annou την εχει σιγουρη , και εσυ εισαι σε καλο δρομο .Καλη επιτυχια λοιπον και σε σενα. Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 08:39 Η Maria.aikaterini: #1.167 08-11-21 08:39 Καλημερα σε όλους. είμαι προπτυχιακή φοιτητρια στο τμήμα χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρόλα αυτα, έχω αιτηθεί για μετεγγραφή στο τμήμα του απθ. Έχω 4 μορια(με τόσα μπήκε ο τελευταίος πέρσι) και διαφορά με την βάση κατα 100 κάτι μορια. Πιστεύετε έχω πιθανότητες να την πάρω; Και γνωρίζει κάποιος ποιος ηταν ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφή φέτος; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 09:53 Η nikolettari: #1.168 08-11-21 09:53 λογικά το έχεις ναι, για το πόσα άτομα έκαναν τωρα μια κοπέλα αμα θυμάμαι καλά προτελευταία μέρα έλεγε πως είχε κάνει και είχε αρ πρωτ 4059 άρα λογικά θα έχουν πάει το πολύ 4100 απο οικονομικά και κοινωνικά Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:29 Η Maria.aikaterini: #1.169 08-11-21 17:29 Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.170 08-11-21 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Annou1: Έκανα αίτηση μεταγραφής από χημικό Ιωαννίνων στο χημικό Πάτρας, συγκεντρωνοντας 8.5 μόρια από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.Ομως έμαθα ότι μπορουσα να κάνω αίτηση μεταγραφής και λόγω αδελφών προπτυχιακών παρόλο που ο αδελφός μου δεν σπουδάζει στην πολη που επιθυμώ εγώ να πάω. Μήπως τελικά ήταν πιο σίγουρη η μεταγραφή με την κατηγορία αδελφών προπτυχιακών? Click για ανάπτυξη... στα μορια που κινησαι δεν υπαρχει διαφορα σιγουριας . Με τα μορια εχεις το πλεονεκτημα οτι δεν καθηλωνεις τον αδελφο σου στην πολη που ειναι και να στο χτυπα μετα μια ζωη.
Φραπεδοφιλόσοφος Νεοφερμένο μέλος Ο Φραπεδοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 13:01 Ο Φραπεδοφιλόσοφος: #1.162 06-11-21 13:01 Οποτε ενστασεις για ποιους λογους γινονται? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 13:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.163 06-11-21 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φραπεδοφιλόσοφος: Οποτε ενστασεις για ποιους λογους γινονται? Click για ανάπτυξη... Οι ενστασεις υπαρχουν ετσι για να υπαρχουν. Στον προσφατο νομο για αυτες αναφερεται οτι ενσταση εχει νοημα μονο αν εχει κανει λαθος το υπουργειο. Και οταν κανεις την ενσταση στην πλατφορμα σε ρωτα να υποδειξεις που εχει κανει λαθος το υπουργειο. Καλοοοο? καλο . Το δικο σου δίκιο και η αναγκη σου στον καιαδα. Αρχική Δημοσίευση από Annou1: Έκανα αίτηση μεταγραφής από χημικό Ιωαννίνων στο χημικό Πάτρας, συγκεντρωνοντας 8.5 μόρια από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.Ομως έμαθα ότι μπορουσα να κάνω αίτηση μεταγραφής και λόγω αδελφών προπτυχιακών παρόλο που ο αδελφός μου δεν σπουδάζει στην πολη που επιθυμώ εγώ να πάω. Μήπως τελικά ήταν πιο σίγουρη η μεταγραφή με την κατηγορία αδελφών προπτυχιακών? Click για ανάπτυξη... Annou ξεχασα το κυριοτερο. Το χημικο πατρας δεν θελει μορια και αυτα που εχεις αχρειστα ειναι δωστα πουθενα αλλου. Δηλαδη και εγω που ειμαι στην ανωτατη μπουγατσοκοφτικη σερρων αν μπορουσα να κανω αιτηση θα με επαιρνε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2021 Annou1 Νεοφερμένο μέλος Η Annou1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 14:23 Η Annou1 έγραψε: #1.164 06-11-21 14:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Annou ξεχασα το κυριοτερο. Το χημικο πατρας δεν θελει μορια και αυτα που εχεις αχρειστα ειναι δωστα πουθενα αλλου. Δηλαδη και εγω που ειμαι στην ανωτατη μπουγατσοκοφτικη σερρων αν μπορουσα να κανω αιτηση θα με επαιρνε. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα ενταξει τότε, απλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική με τις βάσεις μεταγραφών για αυτό, ευχαριστώ πάντωςςς nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:27 Η nikolettari: #1.165 06-11-21 20:27 ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.166 06-11-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα Click για ανάπτυξη... η annou την εχει σιγουρη , και εσυ εισαι σε καλο δρομο .Καλη επιτυχια λοιπον και σε σενα. Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 08:39 Η Maria.aikaterini: #1.167 08-11-21 08:39 Καλημερα σε όλους. είμαι προπτυχιακή φοιτητρια στο τμήμα χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρόλα αυτα, έχω αιτηθεί για μετεγγραφή στο τμήμα του απθ. Έχω 4 μορια(με τόσα μπήκε ο τελευταίος πέρσι) και διαφορά με την βάση κατα 100 κάτι μορια. Πιστεύετε έχω πιθανότητες να την πάρω; Και γνωρίζει κάποιος ποιος ηταν ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφή φέτος; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 09:53 Η nikolettari: #1.168 08-11-21 09:53 λογικά το έχεις ναι, για το πόσα άτομα έκαναν τωρα μια κοπέλα αμα θυμάμαι καλά προτελευταία μέρα έλεγε πως είχε κάνει και είχε αρ πρωτ 4059 άρα λογικά θα έχουν πάει το πολύ 4100 απο οικονομικά και κοινωνικά Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:29 Η Maria.aikaterini: #1.169 08-11-21 17:29 Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.170 08-11-21 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 13:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.163 06-11-21 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φραπεδοφιλόσοφος: Οποτε ενστασεις για ποιους λογους γινονται? Click για ανάπτυξη... Οι ενστασεις υπαρχουν ετσι για να υπαρχουν. Στον προσφατο νομο για αυτες αναφερεται οτι ενσταση εχει νοημα μονο αν εχει κανει λαθος το υπουργειο. Και οταν κανεις την ενσταση στην πλατφορμα σε ρωτα να υποδειξεις που εχει κανει λαθος το υπουργειο. Καλοοοο? καλο . Το δικο σου δίκιο και η αναγκη σου στον καιαδα. Αρχική Δημοσίευση από Annou1: Έκανα αίτηση μεταγραφής από χημικό Ιωαννίνων στο χημικό Πάτρας, συγκεντρωνοντας 8.5 μόρια από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.Ομως έμαθα ότι μπορουσα να κάνω αίτηση μεταγραφής και λόγω αδελφών προπτυχιακών παρόλο που ο αδελφός μου δεν σπουδάζει στην πολη που επιθυμώ εγώ να πάω. Μήπως τελικά ήταν πιο σίγουρη η μεταγραφή με την κατηγορία αδελφών προπτυχιακών? Click για ανάπτυξη... Annou ξεχασα το κυριοτερο. Το χημικο πατρας δεν θελει μορια και αυτα που εχεις αχρειστα ειναι δωστα πουθενα αλλου. Δηλαδη και εγω που ειμαι στην ανωτατη μπουγατσοκοφτικη σερρων αν μπορουσα να κανω αιτηση θα με επαιρνε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2021 Annou1 Νεοφερμένο μέλος Η Annou1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 14:23 Η Annou1 έγραψε: #1.164 06-11-21 14:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Annou ξεχασα το κυριοτερο. Το χημικο πατρας δεν θελει μορια και αυτα που εχεις αχρειστα ειναι δωστα πουθενα αλλου. Δηλαδη και εγω που ειμαι στην ανωτατη μπουγατσοκοφτικη σερρων αν μπορουσα να κανω αιτηση θα με επαιρνε. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα ενταξει τότε, απλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική με τις βάσεις μεταγραφών για αυτό, ευχαριστώ πάντωςςς nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:27 Η nikolettari: #1.165 06-11-21 20:27 ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.166 06-11-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα Click για ανάπτυξη... η annou την εχει σιγουρη , και εσυ εισαι σε καλο δρομο .Καλη επιτυχια λοιπον και σε σενα. Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 08:39 Η Maria.aikaterini: #1.167 08-11-21 08:39 Καλημερα σε όλους. είμαι προπτυχιακή φοιτητρια στο τμήμα χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρόλα αυτα, έχω αιτηθεί για μετεγγραφή στο τμήμα του απθ. Έχω 4 μορια(με τόσα μπήκε ο τελευταίος πέρσι) και διαφορά με την βάση κατα 100 κάτι μορια. Πιστεύετε έχω πιθανότητες να την πάρω; Και γνωρίζει κάποιος ποιος ηταν ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφή φέτος; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 09:53 Η nikolettari: #1.168 08-11-21 09:53 λογικά το έχεις ναι, για το πόσα άτομα έκαναν τωρα μια κοπέλα αμα θυμάμαι καλά προτελευταία μέρα έλεγε πως είχε κάνει και είχε αρ πρωτ 4059 άρα λογικά θα έχουν πάει το πολύ 4100 απο οικονομικά και κοινωνικά Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:29 Η Maria.aikaterini: #1.169 08-11-21 17:29 Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.170 08-11-21 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φραπεδοφιλόσοφος: Οποτε ενστασεις για ποιους λογους γινονται? Click για ανάπτυξη... Οι ενστασεις υπαρχουν ετσι για να υπαρχουν. Στον προσφατο νομο για αυτες αναφερεται οτι ενσταση εχει νοημα μονο αν εχει κανει λαθος το υπουργειο. Και οταν κανεις την ενσταση στην πλατφορμα σε ρωτα να υποδειξεις που εχει κανει λαθος το υπουργειο. Καλοοοο? καλο . Το δικο σου δίκιο και η αναγκη σου στον καιαδα. Αρχική Δημοσίευση από Annou1: Έκανα αίτηση μεταγραφής από χημικό Ιωαννίνων στο χημικό Πάτρας, συγκεντρωνοντας 8.5 μόρια από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.Ομως έμαθα ότι μπορουσα να κάνω αίτηση μεταγραφής και λόγω αδελφών προπτυχιακών παρόλο που ο αδελφός μου δεν σπουδάζει στην πολη που επιθυμώ εγώ να πάω. Μήπως τελικά ήταν πιο σίγουρη η μεταγραφή με την κατηγορία αδελφών προπτυχιακών? Click για ανάπτυξη... Annou ξεχασα το κυριοτερο. Το χημικο πατρας δεν θελει μορια και αυτα που εχεις αχρειστα ειναι δωστα πουθενα αλλου. Δηλαδη και εγω που ειμαι στην ανωτατη μπουγατσοκοφτικη σερρων αν μπορουσα να κανω αιτηση θα με επαιρνε.
Annou1 Νεοφερμένο μέλος Η Annou1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 14:23 Η Annou1 έγραψε: #1.164 06-11-21 14:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Annou ξεχασα το κυριοτερο. Το χημικο πατρας δεν θελει μορια και αυτα που εχεις αχρειστα ειναι δωστα πουθενα αλλου. Δηλαδη και εγω που ειμαι στην ανωτατη μπουγατσοκοφτικη σερρων αν μπορουσα να κανω αιτηση θα με επαιρνε. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα ενταξει τότε, απλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική με τις βάσεις μεταγραφών για αυτό, ευχαριστώ πάντωςςς nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:27 Η nikolettari: #1.165 06-11-21 20:27 ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.166 06-11-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα Click για ανάπτυξη... η annou την εχει σιγουρη , και εσυ εισαι σε καλο δρομο .Καλη επιτυχια λοιπον και σε σενα. Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 08:39 Η Maria.aikaterini: #1.167 08-11-21 08:39 Καλημερα σε όλους. είμαι προπτυχιακή φοιτητρια στο τμήμα χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρόλα αυτα, έχω αιτηθεί για μετεγγραφή στο τμήμα του απθ. Έχω 4 μορια(με τόσα μπήκε ο τελευταίος πέρσι) και διαφορά με την βάση κατα 100 κάτι μορια. Πιστεύετε έχω πιθανότητες να την πάρω; Και γνωρίζει κάποιος ποιος ηταν ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφή φέτος; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 09:53 Η nikolettari: #1.168 08-11-21 09:53 λογικά το έχεις ναι, για το πόσα άτομα έκαναν τωρα μια κοπέλα αμα θυμάμαι καλά προτελευταία μέρα έλεγε πως είχε κάνει και είχε αρ πρωτ 4059 άρα λογικά θα έχουν πάει το πολύ 4100 απο οικονομικά και κοινωνικά Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:29 Η Maria.aikaterini: #1.169 08-11-21 17:29 Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.170 08-11-21 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Annou ξεχασα το κυριοτερο. Το χημικο πατρας δεν θελει μορια και αυτα που εχεις αχρειστα ειναι δωστα πουθενα αλλου. Δηλαδη και εγω που ειμαι στην ανωτατη μπουγατσοκοφτικη σερρων αν μπορουσα να κανω αιτηση θα με επαιρνε. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα ενταξει τότε, απλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική με τις βάσεις μεταγραφών για αυτό, ευχαριστώ πάντωςςς
nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:27 Η nikolettari: #1.165 06-11-21 20:27 ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.166 06-11-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα Click για ανάπτυξη... η annou την εχει σιγουρη , και εσυ εισαι σε καλο δρομο .Καλη επιτυχια λοιπον και σε σενα. Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 08:39 Η Maria.aikaterini: #1.167 08-11-21 08:39 Καλημερα σε όλους. είμαι προπτυχιακή φοιτητρια στο τμήμα χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρόλα αυτα, έχω αιτηθεί για μετεγγραφή στο τμήμα του απθ. Έχω 4 μορια(με τόσα μπήκε ο τελευταίος πέρσι) και διαφορά με την βάση κατα 100 κάτι μορια. Πιστεύετε έχω πιθανότητες να την πάρω; Και γνωρίζει κάποιος ποιος ηταν ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφή φέτος; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 09:53 Η nikolettari: #1.168 08-11-21 09:53 λογικά το έχεις ναι, για το πόσα άτομα έκαναν τωρα μια κοπέλα αμα θυμάμαι καλά προτελευταία μέρα έλεγε πως είχε κάνει και είχε αρ πρωτ 4059 άρα λογικά θα έχουν πάει το πολύ 4100 απο οικονομικά και κοινωνικά Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:29 Η Maria.aikaterini: #1.169 08-11-21 17:29 Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.170 08-11-21 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 20:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.166 06-11-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα Click για ανάπτυξη... η annou την εχει σιγουρη , και εσυ εισαι σε καλο δρομο .Καλη επιτυχια λοιπον και σε σενα. Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 08:39 Η Maria.aikaterini: #1.167 08-11-21 08:39 Καλημερα σε όλους. είμαι προπτυχιακή φοιτητρια στο τμήμα χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρόλα αυτα, έχω αιτηθεί για μετεγγραφή στο τμήμα του απθ. Έχω 4 μορια(με τόσα μπήκε ο τελευταίος πέρσι) και διαφορά με την βάση κατα 100 κάτι μορια. Πιστεύετε έχω πιθανότητες να την πάρω; Και γνωρίζει κάποιος ποιος ηταν ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφή φέτος; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 09:53 Η nikolettari: #1.168 08-11-21 09:53 λογικά το έχεις ναι, για το πόσα άτομα έκαναν τωρα μια κοπέλα αμα θυμάμαι καλά προτελευταία μέρα έλεγε πως είχε κάνει και είχε αρ πρωτ 4059 άρα λογικά θα έχουν πάει το πολύ 4100 απο οικονομικά και κοινωνικά Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:29 Η Maria.aikaterini: #1.169 08-11-21 17:29 Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.170 08-11-21 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να πάμε εκεί που θέλουμε καλή επιτυχία λοιπόν απο εμένα Click για ανάπτυξη... η annou την εχει σιγουρη , και εσυ εισαι σε καλο δρομο .Καλη επιτυχια λοιπον και σε σενα.
Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 08:39 Η Maria.aikaterini: #1.167 08-11-21 08:39 Καλημερα σε όλους. είμαι προπτυχιακή φοιτητρια στο τμήμα χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρόλα αυτα, έχω αιτηθεί για μετεγγραφή στο τμήμα του απθ. Έχω 4 μορια(με τόσα μπήκε ο τελευταίος πέρσι) και διαφορά με την βάση κατα 100 κάτι μορια. Πιστεύετε έχω πιθανότητες να την πάρω; Και γνωρίζει κάποιος ποιος ηταν ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφή φέτος; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 09:53 Η nikolettari: #1.168 08-11-21 09:53 λογικά το έχεις ναι, για το πόσα άτομα έκαναν τωρα μια κοπέλα αμα θυμάμαι καλά προτελευταία μέρα έλεγε πως είχε κάνει και είχε αρ πρωτ 4059 άρα λογικά θα έχουν πάει το πολύ 4100 απο οικονομικά και κοινωνικά Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:29 Η Maria.aikaterini: #1.169 08-11-21 17:29 Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.170 08-11-21 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σε όλους. είμαι προπτυχιακή φοιτητρια στο τμήμα χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρόλα αυτα, έχω αιτηθεί για μετεγγραφή στο τμήμα του απθ. Έχω 4 μορια(με τόσα μπήκε ο τελευταίος πέρσι) και διαφορά με την βάση κατα 100 κάτι μορια. Πιστεύετε έχω πιθανότητες να την πάρω; Και γνωρίζει κάποιος ποιος ηταν ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφή φέτος;
nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 09:53 Η nikolettari: #1.168 08-11-21 09:53 λογικά το έχεις ναι, για το πόσα άτομα έκαναν τωρα μια κοπέλα αμα θυμάμαι καλά προτελευταία μέρα έλεγε πως είχε κάνει και είχε αρ πρωτ 4059 άρα λογικά θα έχουν πάει το πολύ 4100 απο οικονομικά και κοινωνικά Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:29 Η Maria.aikaterini: #1.169 08-11-21 17:29 Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.170 08-11-21 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λογικά το έχεις ναι, για το πόσα άτομα έκαναν τωρα μια κοπέλα αμα θυμάμαι καλά προτελευταία μέρα έλεγε πως είχε κάνει και είχε αρ πρωτ 4059 άρα λογικά θα έχουν πάει το πολύ 4100 απο οικονομικά και κοινωνικά
Maria.aikaterini Νεοφερμένο μέλος Η Maria.aikaterini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:29 Η Maria.aikaterini: #1.169 08-11-21 17:29 Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.170 08-11-21 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 17:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.170 08-11-21 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria.aikaterini: Με ποσα μορια πιστεύετε θα κλείσει η βάση στο χημικό απθ φέτος για τις μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια; Click για ανάπτυξη... στα ιδια με περυσι.
Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:41 Ο Tilemmm έγραψε: #1.171 08-11-21 19:41 Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.172 08-11-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Γιάννη ερώτηση: σπουδάζω ιατρική Ιωαννίνων αλλά έπιανα και ιατρική Αθηνών (19.100++ μόρια). Δήλωσα γιαννενα γιατί είμαι από εκεί και τώρα έκανα αίτηση για μετεγγραφή στην Αθήνα αλλά συγκέντρωσα μόνο 3 μόρια από οικονομικά κριτήρια. Οι πιθανότητες να με δεχτούν είναι μικρές και το κατάλαβα από τα περσινά δεδομένα της Αθήνας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω Αθήνα εκτός από το 10% επειδή δε θέλω να χάσω και έναν χρόνο εδώ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου.
Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:54 Ο Tilemmm έγραψε: #1.173 08-11-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν υπαρχει δυστηχως. Η μονη διεξοδος ( θεωρητικα) θα ηταν η μετακινηση αν την ειχες δηλωμενη στο μηχανογραφικο και αν δεν γεμιζε με μετεγγραφες που υπεργεμιζει. Με 3 μορια ξεχνας στην αθηνα για φετος , περνας μαθηματα εκει και ερχεσαι σιγουρα του χρονου. Click για ανάπτυξη... Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή;
nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 19:55 Η nikolettari: #1.174 08-11-21 19:55 κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοίτα πιστεύω εχει κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: κοίτα πιστεύω εχεις κάνει την αίτηση έτσι ; διοτι δεν ξερεις ποτε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Νοεμβρίου 2021 με κατ' εξαίρεση πολυ δύσκολα πρέπει να έχεις σοβαρούς λόγους Click για ανάπτυξη...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.175 08-11-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Λες να μην υπάρχει ελπίδα ούτε με κατ' εξαίρεση μετεγγραφή; Click για ανάπτυξη... κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει?
Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:02 Ο Tilemmm έγραψε: #1.176 08-11-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατ εξαιρεση και με 3 μορια , και μονιμη κατοικια ιωαννινα ? Γιατι εχεις κανενα νοσοκομειο στην αθηνα που μονο αυτο σε φροντιζει? Click για ανάπτυξη... Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω
nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:06 Η nikolettari: #1.177 08-11-21 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Χαχαχ σίγουρα όχι. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κατ' εξαίρεση οπότε για αυτό ρωτάω Click για ανάπτυξη... μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω
Tilemmm Νεοφερμένο μέλος Ο Tilemmm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:08 Ο Tilemmm έγραψε: #1.178 08-11-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikolettari: μόνο οικονομικά και κοινωνικά έχεις ελπίδες και εκει ομως θέλει μόρια έστω 6 δυστυχώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν μόρια 6 και άνω Click για ανάπτυξη... Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ
nikolettari Νεοφερμένο μέλος Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 20:14 Η nikolettari: #1.179 08-11-21 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Tilemmm: Άρα περιμένω μέχρι του χρόνου . Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... ναι αν και δεν ξέρεις ποτέ το τι θα παιχτεί κάνε εσύ την αίτηση και ότι βγει
οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο οθεσσαλονικιος: #1.180 08-11-21 21:38 Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε;
Γιαννη γίνεται να παρέμβει κάποιος και στην α’φαση των μετεγγραφών;έχω φίλο που λέει ότι τον δέχτηκαν κανονικά πλατφόρμα πέρυσι και ευνοήθηκε στον έλεγχο των δικαιολογητικών από κομματικά πρόσωπα ..γίνεται αυτό ή παπαριες είπε;