ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2021 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #821 04-10-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Αυτό για το ΙΚΑ δεν το κατάλαβα …, Βεβαίωση πως βγάζουμε από το e-gramateia? Click για ανάπτυξη... Το ικα ή το οποιο ικα το ζητα για να δωσει ιατρικη καλυψη. Η βεβαιωση σπουδων συνήθως και αναλογα το ιδρυμα αιτηται με ενα κλικ στην e-gramateia ή στο φοιτητολογιο οπως το ονομαζει καθε σχολη. Αν σε 2-3 μερες δεν υπαρξει ανεβασμα της βεβαιωσης στον ιδιο χωρο θελει και ενα τηλεφωνημα. Βεβαια ο κατάλληλος χρονος των βεβαιωσεων ειναι οταν κοπασουν οι εγγραφες δηλαδη μετα τις 20 οκτωβριου. Τελευταία επεξεργασία: 4 Οκτωβρίου 2021 angeloskar Νεοφερμένο μέλος Ο angeloskar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2021 στις 21:16 Ο angeloskar: #822 05-10-21 21:16 Καλησπέρα παιδιά. Οι αιτήσεις για μετεγγραφές ξέρετε περίπου πότε αρχίζουν, με βάση τα προηγούμενα χρόνια. Από τους περισσότερους ακούω για τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2021 στις 21:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #823 05-10-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από angeloskar: Καλησπέρα παιδιά. Οι αιτήσεις για μετεγγραφές ξέρετε περίπου πότε αρχίζουν, με βάση τα προηγούμενα χρόνια. Από τους περισσότερους ακούω για τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου Click για ανάπτυξη... Το υπουργειο ειναι απροβλεπτο. Μεχρι στιγμης ξερουμε αυτο: Μετεγγραφές: Την ερχόμενη εβδομάδα η εγκύκλιος- 15 ερωτήσεις απαντήσεις Την ερχόμενη εδβομάδα θα εκδοθεί από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές των φοιτητών , ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις αρχές του Δεκέμβρη , σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αρμοδίων υπηρεσιών. Ειδική ρύθμιση μετεγγραφών θα ισχύσει για τους φοιτητές που επλήγησαν... www.esos.gr Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2021 maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 09:28 Η maria20 έγραψε: #824 06-10-21 09:28 Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 12:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #825 06-10-21 12:38 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα? Click για ανάπτυξη... Ναι πολυ καλη η σκεψη σου . Το ενοικο αυξανει τα τεκμηρια , βεβαια στην περιπτωση σου θα υπολογιστουν τα 2/12 του τεκμμηριου ( αν νοικιασεις 1 νοεμβρη). Νομιζω πρεπει να ρωτησεις ενα λογιστη που εχουν και τα αναλογα εργαλεια υπολογισμου και μπορουν να κανουν εξομοιώσεις Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2021 maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:33 Η maria20 έγραψε: #826 06-10-21 13:33 Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #827 06-10-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? Click για ανάπτυξη... Ωχ ,αν κανεις μονη σου δηλωση εισαι σε μειονεκτικη θεση γιατι δεν εχεις διαιρέτες. Τα 3χιλιαρικα που θελουν τα 6 μορια ειναι δυσκολα. Αν νοικιασεις στο ονομα σου μαλλον θα το χασεις. Πολυ επικίνδυνες ειναι και η αγορες με καρτες στο αφμ σου. Το οτι δεν εμπαινες φοιτητολογιο μπορει να ειναι τυχαίο μπορει η γραμματεια σου να εχει σβησει τα δικαιωματα σου. Το οτι μπαινεις στο eclass και το mail αυτο μαλλον ειναι θεμα τον κομπιουτεραδων της σχολης αν και ποτε θα σε κοψουν. Δεν ειναι φρονιμο παντως που διαγραφηκες απο την παλια σχολη , τι λογο ειχες? maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:50 Η maria20 έγραψε: #828 06-10-21 13:50 Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #829 06-10-21 13:56 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! Click για ανάπτυξη... Α οκ , αλλα εισαι ανήσυχο κοριτσι, γιατι δεν αφηνεις να τα κανουν μονοι τους? Σχετικα με το εισοδημα και την δηλωση του χρονου. Θα σου ελεγα να εισαι κοντα σε λογιστη. Εκανα φετος την δηλωση της αδελφης μου και την εβγαλα 6,5 Κ , ( εχει αυτοκινητο). Δεν μπορεσα παρακατω με εκαψαν οι αγορες με καρτες διοτι τα χρηματα που τις εστελναν οι γονεις μας για τι μαστερ τα ψωνιζε με καρτες. Καλα αυτη δεν μου τα'χωσε , δεν την ενδιαφερει, αλλα λεμε. s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:08 Ο s93060 έγραψε: #830 07-10-21 16:08 Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από s93060: Αυτό για το ΙΚΑ δεν το κατάλαβα …, Βεβαίωση πως βγάζουμε από το e-gramateia? Click για ανάπτυξη... Το ικα ή το οποιο ικα το ζητα για να δωσει ιατρικη καλυψη. Η βεβαιωση σπουδων συνήθως και αναλογα το ιδρυμα αιτηται με ενα κλικ στην e-gramateia ή στο φοιτητολογιο οπως το ονομαζει καθε σχολη. Αν σε 2-3 μερες δεν υπαρξει ανεβασμα της βεβαιωσης στον ιδιο χωρο θελει και ενα τηλεφωνημα. Βεβαια ο κατάλληλος χρονος των βεβαιωσεων ειναι οταν κοπασουν οι εγγραφες δηλαδη μετα τις 20 οκτωβριου.
angeloskar Νεοφερμένο μέλος Ο angeloskar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2021 στις 21:16 Ο angeloskar: #822 05-10-21 21:16 Καλησπέρα παιδιά. Οι αιτήσεις για μετεγγραφές ξέρετε περίπου πότε αρχίζουν, με βάση τα προηγούμενα χρόνια. Από τους περισσότερους ακούω για τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2021 στις 21:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #823 05-10-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από angeloskar: Καλησπέρα παιδιά. Οι αιτήσεις για μετεγγραφές ξέρετε περίπου πότε αρχίζουν, με βάση τα προηγούμενα χρόνια. Από τους περισσότερους ακούω για τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου Click για ανάπτυξη... Το υπουργειο ειναι απροβλεπτο. Μεχρι στιγμης ξερουμε αυτο: Μετεγγραφές: Την ερχόμενη εβδομάδα η εγκύκλιος- 15 ερωτήσεις απαντήσεις Την ερχόμενη εδβομάδα θα εκδοθεί από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές των φοιτητών , ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις αρχές του Δεκέμβρη , σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αρμοδίων υπηρεσιών. Ειδική ρύθμιση μετεγγραφών θα ισχύσει για τους φοιτητές που επλήγησαν... www.esos.gr Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2021 maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 09:28 Η maria20 έγραψε: #824 06-10-21 09:28 Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 12:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #825 06-10-21 12:38 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα? Click για ανάπτυξη... Ναι πολυ καλη η σκεψη σου . Το ενοικο αυξανει τα τεκμηρια , βεβαια στην περιπτωση σου θα υπολογιστουν τα 2/12 του τεκμμηριου ( αν νοικιασεις 1 νοεμβρη). Νομιζω πρεπει να ρωτησεις ενα λογιστη που εχουν και τα αναλογα εργαλεια υπολογισμου και μπορουν να κανουν εξομοιώσεις Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2021 maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:33 Η maria20 έγραψε: #826 06-10-21 13:33 Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #827 06-10-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? Click για ανάπτυξη... Ωχ ,αν κανεις μονη σου δηλωση εισαι σε μειονεκτικη θεση γιατι δεν εχεις διαιρέτες. Τα 3χιλιαρικα που θελουν τα 6 μορια ειναι δυσκολα. Αν νοικιασεις στο ονομα σου μαλλον θα το χασεις. Πολυ επικίνδυνες ειναι και η αγορες με καρτες στο αφμ σου. Το οτι δεν εμπαινες φοιτητολογιο μπορει να ειναι τυχαίο μπορει η γραμματεια σου να εχει σβησει τα δικαιωματα σου. Το οτι μπαινεις στο eclass και το mail αυτο μαλλον ειναι θεμα τον κομπιουτεραδων της σχολης αν και ποτε θα σε κοψουν. Δεν ειναι φρονιμο παντως που διαγραφηκες απο την παλια σχολη , τι λογο ειχες? maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:50 Η maria20 έγραψε: #828 06-10-21 13:50 Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #829 06-10-21 13:56 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! Click για ανάπτυξη... Α οκ , αλλα εισαι ανήσυχο κοριτσι, γιατι δεν αφηνεις να τα κανουν μονοι τους? Σχετικα με το εισοδημα και την δηλωση του χρονου. Θα σου ελεγα να εισαι κοντα σε λογιστη. Εκανα φετος την δηλωση της αδελφης μου και την εβγαλα 6,5 Κ , ( εχει αυτοκινητο). Δεν μπορεσα παρακατω με εκαψαν οι αγορες με καρτες διοτι τα χρηματα που τις εστελναν οι γονεις μας για τι μαστερ τα ψωνιζε με καρτες. Καλα αυτη δεν μου τα'χωσε , δεν την ενδιαφερει, αλλα λεμε. s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:08 Ο s93060 έγραψε: #830 07-10-21 16:08 Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδιά. Οι αιτήσεις για μετεγγραφές ξέρετε περίπου πότε αρχίζουν, με βάση τα προηγούμενα χρόνια. Από τους περισσότερους ακούω για τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2021 στις 21:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #823 05-10-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από angeloskar: Καλησπέρα παιδιά. Οι αιτήσεις για μετεγγραφές ξέρετε περίπου πότε αρχίζουν, με βάση τα προηγούμενα χρόνια. Από τους περισσότερους ακούω για τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου Click για ανάπτυξη... Το υπουργειο ειναι απροβλεπτο. Μεχρι στιγμης ξερουμε αυτο: Μετεγγραφές: Την ερχόμενη εβδομάδα η εγκύκλιος- 15 ερωτήσεις απαντήσεις Την ερχόμενη εδβομάδα θα εκδοθεί από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές των φοιτητών , ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις αρχές του Δεκέμβρη , σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αρμοδίων υπηρεσιών. Ειδική ρύθμιση μετεγγραφών θα ισχύσει για τους φοιτητές που επλήγησαν... www.esos.gr Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2021 maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 09:28 Η maria20 έγραψε: #824 06-10-21 09:28 Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 12:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #825 06-10-21 12:38 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα? Click για ανάπτυξη... Ναι πολυ καλη η σκεψη σου . Το ενοικο αυξανει τα τεκμηρια , βεβαια στην περιπτωση σου θα υπολογιστουν τα 2/12 του τεκμμηριου ( αν νοικιασεις 1 νοεμβρη). Νομιζω πρεπει να ρωτησεις ενα λογιστη που εχουν και τα αναλογα εργαλεια υπολογισμου και μπορουν να κανουν εξομοιώσεις Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2021 maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:33 Η maria20 έγραψε: #826 06-10-21 13:33 Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #827 06-10-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? Click για ανάπτυξη... Ωχ ,αν κανεις μονη σου δηλωση εισαι σε μειονεκτικη θεση γιατι δεν εχεις διαιρέτες. Τα 3χιλιαρικα που θελουν τα 6 μορια ειναι δυσκολα. Αν νοικιασεις στο ονομα σου μαλλον θα το χασεις. Πολυ επικίνδυνες ειναι και η αγορες με καρτες στο αφμ σου. Το οτι δεν εμπαινες φοιτητολογιο μπορει να ειναι τυχαίο μπορει η γραμματεια σου να εχει σβησει τα δικαιωματα σου. Το οτι μπαινεις στο eclass και το mail αυτο μαλλον ειναι θεμα τον κομπιουτεραδων της σχολης αν και ποτε θα σε κοψουν. Δεν ειναι φρονιμο παντως που διαγραφηκες απο την παλια σχολη , τι λογο ειχες? maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:50 Η maria20 έγραψε: #828 06-10-21 13:50 Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #829 06-10-21 13:56 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! Click για ανάπτυξη... Α οκ , αλλα εισαι ανήσυχο κοριτσι, γιατι δεν αφηνεις να τα κανουν μονοι τους? Σχετικα με το εισοδημα και την δηλωση του χρονου. Θα σου ελεγα να εισαι κοντα σε λογιστη. Εκανα φετος την δηλωση της αδελφης μου και την εβγαλα 6,5 Κ , ( εχει αυτοκινητο). Δεν μπορεσα παρακατω με εκαψαν οι αγορες με καρτες διοτι τα χρηματα που τις εστελναν οι γονεις μας για τι μαστερ τα ψωνιζε με καρτες. Καλα αυτη δεν μου τα'χωσε , δεν την ενδιαφερει, αλλα λεμε. s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:08 Ο s93060 έγραψε: #830 07-10-21 16:08 Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από angeloskar: Καλησπέρα παιδιά. Οι αιτήσεις για μετεγγραφές ξέρετε περίπου πότε αρχίζουν, με βάση τα προηγούμενα χρόνια. Από τους περισσότερους ακούω για τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου Click για ανάπτυξη... Το υπουργειο ειναι απροβλεπτο. Μεχρι στιγμης ξερουμε αυτο: Μετεγγραφές: Την ερχόμενη εβδομάδα η εγκύκλιος- 15 ερωτήσεις απαντήσεις Την ερχόμενη εδβομάδα θα εκδοθεί από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές των φοιτητών , ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις αρχές του Δεκέμβρη , σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αρμοδίων υπηρεσιών. Ειδική ρύθμιση μετεγγραφών θα ισχύσει για τους φοιτητές που επλήγησαν... www.esos.gr
maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 09:28 Η maria20 έγραψε: #824 06-10-21 09:28 Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 12:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #825 06-10-21 12:38 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα? Click για ανάπτυξη... Ναι πολυ καλη η σκεψη σου . Το ενοικο αυξανει τα τεκμηρια , βεβαια στην περιπτωση σου θα υπολογιστουν τα 2/12 του τεκμμηριου ( αν νοικιασεις 1 νοεμβρη). Νομιζω πρεπει να ρωτησεις ενα λογιστη που εχουν και τα αναλογα εργαλεια υπολογισμου και μπορουν να κανουν εξομοιώσεις Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2021 maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:33 Η maria20 έγραψε: #826 06-10-21 13:33 Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #827 06-10-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? Click για ανάπτυξη... Ωχ ,αν κανεις μονη σου δηλωση εισαι σε μειονεκτικη θεση γιατι δεν εχεις διαιρέτες. Τα 3χιλιαρικα που θελουν τα 6 μορια ειναι δυσκολα. Αν νοικιασεις στο ονομα σου μαλλον θα το χασεις. Πολυ επικίνδυνες ειναι και η αγορες με καρτες στο αφμ σου. Το οτι δεν εμπαινες φοιτητολογιο μπορει να ειναι τυχαίο μπορει η γραμματεια σου να εχει σβησει τα δικαιωματα σου. Το οτι μπαινεις στο eclass και το mail αυτο μαλλον ειναι θεμα τον κομπιουτεραδων της σχολης αν και ποτε θα σε κοψουν. Δεν ειναι φρονιμο παντως που διαγραφηκες απο την παλια σχολη , τι λογο ειχες? maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:50 Η maria20 έγραψε: #828 06-10-21 13:50 Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #829 06-10-21 13:56 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! Click για ανάπτυξη... Α οκ , αλλα εισαι ανήσυχο κοριτσι, γιατι δεν αφηνεις να τα κανουν μονοι τους? Σχετικα με το εισοδημα και την δηλωση του χρονου. Θα σου ελεγα να εισαι κοντα σε λογιστη. Εκανα φετος την δηλωση της αδελφης μου και την εβγαλα 6,5 Κ , ( εχει αυτοκινητο). Δεν μπορεσα παρακατω με εκαψαν οι αγορες με καρτες διοτι τα χρηματα που τις εστελναν οι γονεις μας για τι μαστερ τα ψωνιζε με καρτες. Καλα αυτη δεν μου τα'χωσε , δεν την ενδιαφερει, αλλα λεμε. s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:08 Ο s93060 έγραψε: #830 07-10-21 16:08 Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 12:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #825 06-10-21 12:38 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα? Click για ανάπτυξη... Ναι πολυ καλη η σκεψη σου . Το ενοικο αυξανει τα τεκμηρια , βεβαια στην περιπτωση σου θα υπολογιστουν τα 2/12 του τεκμμηριου ( αν νοικιασεις 1 νοεμβρη). Νομιζω πρεπει να ρωτησεις ενα λογιστη που εχουν και τα αναλογα εργαλεια υπολογισμου και μπορουν να κανουν εξομοιώσεις Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2021 maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:33 Η maria20 έγραψε: #826 06-10-21 13:33 Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #827 06-10-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? Click για ανάπτυξη... Ωχ ,αν κανεις μονη σου δηλωση εισαι σε μειονεκτικη θεση γιατι δεν εχεις διαιρέτες. Τα 3χιλιαρικα που θελουν τα 6 μορια ειναι δυσκολα. Αν νοικιασεις στο ονομα σου μαλλον θα το χασεις. Πολυ επικίνδυνες ειναι και η αγορες με καρτες στο αφμ σου. Το οτι δεν εμπαινες φοιτητολογιο μπορει να ειναι τυχαίο μπορει η γραμματεια σου να εχει σβησει τα δικαιωματα σου. Το οτι μπαινεις στο eclass και το mail αυτο μαλλον ειναι θεμα τον κομπιουτεραδων της σχολης αν και ποτε θα σε κοψουν. Δεν ειναι φρονιμο παντως που διαγραφηκες απο την παλια σχολη , τι λογο ειχες? maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:50 Η maria20 έγραψε: #828 06-10-21 13:50 Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #829 06-10-21 13:56 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! Click για ανάπτυξη... Α οκ , αλλα εισαι ανήσυχο κοριτσι, γιατι δεν αφηνεις να τα κανουν μονοι τους? Σχετικα με το εισοδημα και την δηλωση του χρονου. Θα σου ελεγα να εισαι κοντα σε λογιστη. Εκανα φετος την δηλωση της αδελφης μου και την εβγαλα 6,5 Κ , ( εχει αυτοκινητο). Δεν μπορεσα παρακατω με εκαψαν οι αγορες με καρτες διοτι τα χρηματα που τις εστελναν οι γονεις μας για τι μαστερ τα ψωνιζε με καρτες. Καλα αυτη δεν μου τα'χωσε , δεν την ενδιαφερει, αλλα λεμε. s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:08 Ο s93060 έγραψε: #830 07-10-21 16:08 Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημέρα σας!!Πέρασα φέτος σε πτδε της επαρχίας.Φέτος υπολογίζω ότι θα έχω 4 μόρια οικονομικων κριτηρίων ενώ του χρόνου 6.Θα ήθελα να ρωτήσω αν νοικιάσω φέτος σπιτι εκεί που πέρασα αν θα επηρεαστουν τα μόρια του χρόνου γτ θα υπολογιστεί στο τεκμαρτό μου εισόδημα? Click για ανάπτυξη... Ναι πολυ καλη η σκεψη σου . Το ενοικο αυξανει τα τεκμηρια , βεβαια στην περιπτωση σου θα υπολογιστουν τα 2/12 του τεκμμηριου ( αν νοικιασεις 1 νοεμβρη). Νομιζω πρεπει να ρωτησεις ενα λογιστη που εχουν και τα αναλογα εργαλεια υπολογισμου και μπορουν να κανουν εξομοιώσεις
maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:33 Η maria20 έγραψε: #826 06-10-21 13:33 Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #827 06-10-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? Click για ανάπτυξη... Ωχ ,αν κανεις μονη σου δηλωση εισαι σε μειονεκτικη θεση γιατι δεν εχεις διαιρέτες. Τα 3χιλιαρικα που θελουν τα 6 μορια ειναι δυσκολα. Αν νοικιασεις στο ονομα σου μαλλον θα το χασεις. Πολυ επικίνδυνες ειναι και η αγορες με καρτες στο αφμ σου. Το οτι δεν εμπαινες φοιτητολογιο μπορει να ειναι τυχαίο μπορει η γραμματεια σου να εχει σβησει τα δικαιωματα σου. Το οτι μπαινεις στο eclass και το mail αυτο μαλλον ειναι θεμα τον κομπιουτεραδων της σχολης αν και ποτε θα σε κοψουν. Δεν ειναι φρονιμο παντως που διαγραφηκες απο την παλια σχολη , τι λογο ειχες? maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:50 Η maria20 έγραψε: #828 06-10-21 13:50 Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #829 06-10-21 13:56 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! Click για ανάπτυξη... Α οκ , αλλα εισαι ανήσυχο κοριτσι, γιατι δεν αφηνεις να τα κανουν μονοι τους? Σχετικα με το εισοδημα και την δηλωση του χρονου. Θα σου ελεγα να εισαι κοντα σε λογιστη. Εκανα φετος την δηλωση της αδελφης μου και την εβγαλα 6,5 Κ , ( εχει αυτοκινητο). Δεν μπορεσα παρακατω με εκαψαν οι αγορες με καρτες διοτι τα χρηματα που τις εστελναν οι γονεις μας για τι μαστερ τα ψωνιζε με καρτες. Καλα αυτη δεν μου τα'χωσε , δεν την ενδιαφερει, αλλα λεμε. s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:08 Ο s93060 έγραψε: #830 07-10-21 16:08 Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #827 06-10-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? Click για ανάπτυξη... Ωχ ,αν κανεις μονη σου δηλωση εισαι σε μειονεκτικη θεση γιατι δεν εχεις διαιρέτες. Τα 3χιλιαρικα που θελουν τα 6 μορια ειναι δυσκολα. Αν νοικιασεις στο ονομα σου μαλλον θα το χασεις. Πολυ επικίνδυνες ειναι και η αγορες με καρτες στο αφμ σου. Το οτι δεν εμπαινες φοιτητολογιο μπορει να ειναι τυχαίο μπορει η γραμματεια σου να εχει σβησει τα δικαιωματα σου. Το οτι μπαινεις στο eclass και το mail αυτο μαλλον ειναι θεμα τον κομπιουτεραδων της σχολης αν και ποτε θα σε κοψουν. Δεν ειναι φρονιμο παντως που διαγραφηκες απο την παλια σχολη , τι λογο ειχες? maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:50 Η maria20 έγραψε: #828 06-10-21 13:50 Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #829 06-10-21 13:56 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! Click για ανάπτυξη... Α οκ , αλλα εισαι ανήσυχο κοριτσι, γιατι δεν αφηνεις να τα κανουν μονοι τους? Σχετικα με το εισοδημα και την δηλωση του χρονου. Θα σου ελεγα να εισαι κοντα σε λογιστη. Εκανα φετος την δηλωση της αδελφης μου και την εβγαλα 6,5 Κ , ( εχει αυτοκινητο). Δεν μπορεσα παρακατω με εκαψαν οι αγορες με καρτες διοτι τα χρηματα που τις εστελναν οι γονεις μας για τι μαστερ τα ψωνιζε με καρτες. Καλα αυτη δεν μου τα'χωσε , δεν την ενδιαφερει, αλλα λεμε. s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:08 Ο s93060 έγραψε: #830 07-10-21 16:08 Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria20: Με 6 μορια του χρονου υπαρχει περιπτωση να ερθω με μετεγγραφη πτδε εκπα?Να διευκρινησω οτι ειμαι ανω των 25 οποτε θα υπολογιστει μονο το δικο μου εισοδημα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι γραμμενη σε αλλη σχολη και εχω αιτηθει ηλεκτρονικα τη διαγραφη μου χθες δε μπορουσα να μπω φοιτητολογιο ενω εκλας και μαιλ της παλιας σχολης εμπαινα κανονικα? Click για ανάπτυξη... Ωχ ,αν κανεις μονη σου δηλωση εισαι σε μειονεκτικη θεση γιατι δεν εχεις διαιρέτες. Τα 3χιλιαρικα που θελουν τα 6 μορια ειναι δυσκολα. Αν νοικιασεις στο ονομα σου μαλλον θα το χασεις. Πολυ επικίνδυνες ειναι και η αγορες με καρτες στο αφμ σου. Το οτι δεν εμπαινες φοιτητολογιο μπορει να ειναι τυχαίο μπορει η γραμματεια σου να εχει σβησει τα δικαιωματα σου. Το οτι μπαινεις στο eclass και το mail αυτο μαλλον ειναι θεμα τον κομπιουτεραδων της σχολης αν και ποτε θα σε κοψουν. Δεν ειναι φρονιμο παντως που διαγραφηκες απο την παλια σχολη , τι λογο ειχες?
maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:50 Η maria20 έγραψε: #828 06-10-21 13:50 Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #829 06-10-21 13:56 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! Click για ανάπτυξη... Α οκ , αλλα εισαι ανήσυχο κοριτσι, γιατι δεν αφηνεις να τα κανουν μονοι τους? Σχετικα με το εισοδημα και την δηλωση του χρονου. Θα σου ελεγα να εισαι κοντα σε λογιστη. Εκανα φετος την δηλωση της αδελφης μου και την εβγαλα 6,5 Κ , ( εχει αυτοκινητο). Δεν μπορεσα παρακατω με εκαψαν οι αγορες με καρτες διοτι τα χρηματα που τις εστελναν οι γονεις μας για τι μαστερ τα ψωνιζε με καρτες. Καλα αυτη δεν μου τα'χωσε , δεν την ενδιαφερει, αλλα λεμε. s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:08 Ο s93060 έγραψε: #830 07-10-21 16:08 Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2021 στις 13:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #829 06-10-21 13:56 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! Click για ανάπτυξη... Α οκ , αλλα εισαι ανήσυχο κοριτσι, γιατι δεν αφηνεις να τα κανουν μονοι τους? Σχετικα με το εισοδημα και την δηλωση του χρονου. Θα σου ελεγα να εισαι κοντα σε λογιστη. Εκανα φετος την δηλωση της αδελφης μου και την εβγαλα 6,5 Κ , ( εχει αυτοκινητο). Δεν μπορεσα παρακατω με εκαψαν οι αγορες με καρτες διοτι τα χρηματα που τις εστελναν οι γονεις μας για τι μαστερ τα ψωνιζε με καρτες. Καλα αυτη δεν μου τα'χωσε , δεν την ενδιαφερει, αλλα λεμε. s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:08 Ο s93060 έγραψε: #830 07-10-21 16:08 Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria20: Διαγραφηκα απο τη παλια σχολη για να γραφτω στο νεο τμημα που περασα! Click για ανάπτυξη... Α οκ , αλλα εισαι ανήσυχο κοριτσι, γιατι δεν αφηνεις να τα κανουν μονοι τους? Σχετικα με το εισοδημα και την δηλωση του χρονου. Θα σου ελεγα να εισαι κοντα σε λογιστη. Εκανα φετος την δηλωση της αδελφης μου και την εβγαλα 6,5 Κ , ( εχει αυτοκινητο). Δεν μπορεσα παρακατω με εκαψαν οι αγορες με καρτες διοτι τα χρηματα που τις εστελναν οι γονεις μας για τι μαστερ τα ψωνιζε με καρτες. Καλα αυτη δεν μου τα'χωσε , δεν την ενδιαφερει, αλλα λεμε.
s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:08 Ο s93060 έγραψε: #830 07-10-21 16:08 Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #831 07-10-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID? s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από s93060: Για να κανείς αίτηση για μετεγγραφή χρειάζεται μόνο να έχεις κάνει εγγραφή ; Πασο χρειάζεται ; Επισης τι διαφορά έχει το username από το ID και ποιο θα χρησιμεύσει για την αίτηση της μετεγγραφής ; Click για ανάπτυξη... Να εχεις κανει την εγγραφη και να εχεις ενεργους κωδικους. Το πασο μαλλον δυσκολευει την κατασταση . Αν και θα το παρεις οταν θα εχουν ληξει οι αιτησεις μετεγγραφων. Tι ειναι το ID?
s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:31 Ο s93060 έγραψε: #832 07-10-21 16:31 Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #833 07-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2021 Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από s93060: Είναι η διεύθυνση email του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... A μαλιστα το ονομα σου στο email της σχολης. Οχι αυτο δεν το θελουμε. Συνηθως σε αυτο το ID που λες το πρωτο καμματι ειναι ο αριθμος μητρωου. Το συνηθες ειναι o αριθμος μητρωου ο οποιος χρησιμοποιειτε ως user name και ενας κωδικος για ολα ( password). Βεβαια οταν θα πας να κανεις την αιτηση σε ρωτα ποιο πανεπιστημιο και μετα συνδέεται με το πανεπιστημιο για να κανεις Login. Αυτη η διαδικασια του login προφανως θα σου ειναι γνωριμη και μαλλον αποθηκευμενη στο browser σου.
Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:28 Ο Mikem έγραψε: #834 09-10-21 18:28 John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #835 09-10-21 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mikem: John έχω 5 μόρια για μετάγγραφη από στατιστική σαμου σε παπει πως το κόβεις? Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας παραμενει αδειος απο μετεγγραφες. Περιπατο θα κανεις αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Ωραιο σεναριο εκανες.
Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:45 Ο Mikem έγραψε: #836 09-10-21 18:45 Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #837 09-10-21 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει. Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mikem: Τον περνάω τον κόφτη μακάρι ρρ φίλε να γίνει Click για ανάπτυξη... Τωρα εχει γινει κιολας, απλα δεν σου τοπανε ακομα..... Απο αυριο πηγαινε να ψωνιζεις γαυρο απο τον πειραια. Αλλα οχι... ο παπεις αρχιζει 18 του μηνα. Ευχομαι παντως να μην βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες που μαλλον δεν θα βαλει.
Mikem Νεοφερμένο μέλος Ο Mikem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Mikem έγραψε: #838 09-10-21 18:55 Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άμα βάλει γαμιεται είχα τα μόρια για παπει στατιστική και δεν είχα την εβε γαμω το σπιτάκι της. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε περνά να σου κάνω το τραπέζι και ξέρεις τι θα φάμε
Ελεν Νεοφερμένο μέλος Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 15:55 Η Ελεν έγραψε: #839 10-10-21 15:55 Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #840 10-10-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ? Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2021
Αρχική Δημοσίευση από Ελεν: Γιάννη καλησπέρα . Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα χημικό καβάλας ωστόσο για οικονομικούς λόγους και μόνο έλεγα να κάνω 10% για το χημικό στο Ηράκλειο φέτος το έχασα για 85 μόρια πιστεύεις θα τα καταφέρω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Ελεν . To 100% της επιτυχιας το ξερεις μονο οταν βγει το excel. Νομιζω ομως ενα 80% επιτυχιας το εχεις. Τι σε κανει να θες το Ηρακλειο εναντι Καβαλας , εισαι απο εκει κοντα ή λογω αντιστοιχιας ?