kagourakos Νεοφερμένο μέλος Η kagourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:54 Η kagourakos: #601 07-09-21 12:54 Καλημέρα friends, μήπως γνωρίζει κάποιος αν οι μεταγγραφες από Πάτρα για Αθήνα ολοκληρώνονται προ εξεταστικής. Συγκεκριμένα από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο ΠΑΔΑ. Ευχαριστώ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #602 07-09-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από kagourakos: Καλημέρα friends, μήπως γνωρίζει κάποιος αν οι μεταγγραφες από Πάτρα για Αθήνα ολοκληρώνονται προ εξεταστικής. Συγκεκριμένα από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο ΠΑΔΑ. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Περυσι εγιναν τελος φεβρουαριου ( υπηρχε η δυνατοτητα εξετασεων εξ αποστασεως στις σχολες εκκινησης και μη δυνατοτητα παρακολουθησης μαθηματων στο παδα) .Σχεδον γενικη πολιτικη των αθηναικων σχολων. Προπερσι τελος ιανουαριου. Φετος μαλλον τελος Ιανουαριου Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2021 kagourakos Νεοφερμένο μέλος Η kagourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:04 Η kagourakos: #603 07-09-21 17:04 'Aρα , το σωστο είναι να παρακολουθήσω στην Πατρα το πρώτο εξάμηνο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #604 07-09-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kagourakos: 'Aρα , το σωστο είναι να παρακολουθήσω στην Πατρα το πρώτο εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Ε οχι βεβαια , αφου θα δωσεις εξετασεις στο παδα. Τι νοημα εχει η παρακολουθηση στην πατρα? kagourakos Νεοφερμένο μέλος Η kagourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:17 Η kagourakos: #605 07-09-21 17:17 Σωστος, εγώ κάπου μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:05 Η Panfel111: #606 07-09-21 19:05 Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 02:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #607 08-09-21 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; Click για ανάπτυξη... Στα οικονομικα μορια εισαι ταβανι ,αλλα τα 6 μορια ειναι οριακα καλα διοτι μπορουν να απειληθούν απο καποιο 3τεκνο παιδι.Εχεις ομως μοναδικο πλεονεκτημα στην ισοβαθμια. Η σχολη εκλεισε περυσι στα 6 με 16 μετεγγραφομενους fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:40 Η fenia έγραψε: #608 08-09-21 09:40 Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:36 Η nicole1982: #609 08-09-21 11:36 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #610 08-09-21 12:10 Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα friends, μήπως γνωρίζει κάποιος αν οι μεταγγραφες από Πάτρα για Αθήνα ολοκληρώνονται προ εξεταστικής. Συγκεκριμένα από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο ΠΑΔΑ. Ευχαριστώ!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #602 07-09-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από kagourakos: Καλημέρα friends, μήπως γνωρίζει κάποιος αν οι μεταγγραφες από Πάτρα για Αθήνα ολοκληρώνονται προ εξεταστικής. Συγκεκριμένα από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο ΠΑΔΑ. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Περυσι εγιναν τελος φεβρουαριου ( υπηρχε η δυνατοτητα εξετασεων εξ αποστασεως στις σχολες εκκινησης και μη δυνατοτητα παρακολουθησης μαθηματων στο παδα) .Σχεδον γενικη πολιτικη των αθηναικων σχολων. Προπερσι τελος ιανουαριου. Φετος μαλλον τελος Ιανουαριου Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2021 kagourakos Νεοφερμένο μέλος Η kagourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:04 Η kagourakos: #603 07-09-21 17:04 'Aρα , το σωστο είναι να παρακολουθήσω στην Πατρα το πρώτο εξάμηνο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #604 07-09-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kagourakos: 'Aρα , το σωστο είναι να παρακολουθήσω στην Πατρα το πρώτο εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Ε οχι βεβαια , αφου θα δωσεις εξετασεις στο παδα. Τι νοημα εχει η παρακολουθηση στην πατρα? kagourakos Νεοφερμένο μέλος Η kagourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:17 Η kagourakos: #605 07-09-21 17:17 Σωστος, εγώ κάπου μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:05 Η Panfel111: #606 07-09-21 19:05 Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 02:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #607 08-09-21 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; Click για ανάπτυξη... Στα οικονομικα μορια εισαι ταβανι ,αλλα τα 6 μορια ειναι οριακα καλα διοτι μπορουν να απειληθούν απο καποιο 3τεκνο παιδι.Εχεις ομως μοναδικο πλεονεκτημα στην ισοβαθμια. Η σχολη εκλεισε περυσι στα 6 με 16 μετεγγραφομενους fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:40 Η fenia έγραψε: #608 08-09-21 09:40 Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:36 Η nicole1982: #609 08-09-21 11:36 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #610 08-09-21 12:10 Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kagourakos: Καλημέρα friends, μήπως γνωρίζει κάποιος αν οι μεταγγραφες από Πάτρα για Αθήνα ολοκληρώνονται προ εξεταστικής. Συγκεκριμένα από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο ΠΑΔΑ. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Περυσι εγιναν τελος φεβρουαριου ( υπηρχε η δυνατοτητα εξετασεων εξ αποστασεως στις σχολες εκκινησης και μη δυνατοτητα παρακολουθησης μαθηματων στο παδα) .Σχεδον γενικη πολιτικη των αθηναικων σχολων. Προπερσι τελος ιανουαριου. Φετος μαλλον τελος Ιανουαριου
kagourakos Νεοφερμένο μέλος Η kagourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:04 Η kagourakos: #603 07-09-21 17:04 'Aρα , το σωστο είναι να παρακολουθήσω στην Πατρα το πρώτο εξάμηνο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #604 07-09-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kagourakos: 'Aρα , το σωστο είναι να παρακολουθήσω στην Πατρα το πρώτο εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Ε οχι βεβαια , αφου θα δωσεις εξετασεις στο παδα. Τι νοημα εχει η παρακολουθηση στην πατρα? kagourakos Νεοφερμένο μέλος Η kagourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:17 Η kagourakos: #605 07-09-21 17:17 Σωστος, εγώ κάπου μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:05 Η Panfel111: #606 07-09-21 19:05 Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 02:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #607 08-09-21 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; Click για ανάπτυξη... Στα οικονομικα μορια εισαι ταβανι ,αλλα τα 6 μορια ειναι οριακα καλα διοτι μπορουν να απειληθούν απο καποιο 3τεκνο παιδι.Εχεις ομως μοναδικο πλεονεκτημα στην ισοβαθμια. Η σχολη εκλεισε περυσι στα 6 με 16 μετεγγραφομενους fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:40 Η fenia έγραψε: #608 08-09-21 09:40 Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:36 Η nicole1982: #609 08-09-21 11:36 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #610 08-09-21 12:10 Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #604 07-09-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kagourakos: 'Aρα , το σωστο είναι να παρακολουθήσω στην Πατρα το πρώτο εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Ε οχι βεβαια , αφου θα δωσεις εξετασεις στο παδα. Τι νοημα εχει η παρακολουθηση στην πατρα? kagourakos Νεοφερμένο μέλος Η kagourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:17 Η kagourakos: #605 07-09-21 17:17 Σωστος, εγώ κάπου μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:05 Η Panfel111: #606 07-09-21 19:05 Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 02:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #607 08-09-21 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; Click για ανάπτυξη... Στα οικονομικα μορια εισαι ταβανι ,αλλα τα 6 μορια ειναι οριακα καλα διοτι μπορουν να απειληθούν απο καποιο 3τεκνο παιδι.Εχεις ομως μοναδικο πλεονεκτημα στην ισοβαθμια. Η σχολη εκλεισε περυσι στα 6 με 16 μετεγγραφομενους fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:40 Η fenia έγραψε: #608 08-09-21 09:40 Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:36 Η nicole1982: #609 08-09-21 11:36 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #610 08-09-21 12:10 Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kagourakos: 'Aρα , το σωστο είναι να παρακολουθήσω στην Πατρα το πρώτο εξάμηνο; Click για ανάπτυξη... Ε οχι βεβαια , αφου θα δωσεις εξετασεις στο παδα. Τι νοημα εχει η παρακολουθηση στην πατρα?
kagourakos Νεοφερμένο μέλος Η kagourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:17 Η kagourakos: #605 07-09-21 17:17 Σωστος, εγώ κάπου μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:05 Η Panfel111: #606 07-09-21 19:05 Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 02:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #607 08-09-21 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; Click για ανάπτυξη... Στα οικονομικα μορια εισαι ταβανι ,αλλα τα 6 μορια ειναι οριακα καλα διοτι μπορουν να απειληθούν απο καποιο 3τεκνο παιδι.Εχεις ομως μοναδικο πλεονεκτημα στην ισοβαθμια. Η σχολη εκλεισε περυσι στα 6 με 16 μετεγγραφομενους fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:40 Η fenia έγραψε: #608 08-09-21 09:40 Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:36 Η nicole1982: #609 08-09-21 11:36 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #610 08-09-21 12:10 Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:05 Η Panfel111: #606 07-09-21 19:05 Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 02:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #607 08-09-21 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; Click για ανάπτυξη... Στα οικονομικα μορια εισαι ταβανι ,αλλα τα 6 μορια ειναι οριακα καλα διοτι μπορουν να απειληθούν απο καποιο 3τεκνο παιδι.Εχεις ομως μοναδικο πλεονεκτημα στην ισοβαθμια. Η σχολη εκλεισε περυσι στα 6 με 16 μετεγγραφομενους fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:40 Η fenia έγραψε: #608 08-09-21 09:40 Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:36 Η nicole1982: #609 08-09-21 11:36 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #610 08-09-21 12:10 Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 02:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #607 08-09-21 02:17 Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; Click για ανάπτυξη... Στα οικονομικα μορια εισαι ταβανι ,αλλα τα 6 μορια ειναι οριακα καλα διοτι μπορουν να απειληθούν απο καποιο 3τεκνο παιδι.Εχεις ομως μοναδικο πλεονεκτημα στην ισοβαθμια. Η σχολη εκλεισε περυσι στα 6 με 16 μετεγγραφομενους fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:40 Η fenia έγραψε: #608 08-09-21 09:40 Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:36 Η nicole1982: #609 08-09-21 11:36 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #610 08-09-21 12:10 Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω περασει Βιολογια Πάτρα και θέλω να κάμω μετεγγραφή για Αθήνα την οποία έχασα για 6 μόρια.Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα,έχω 6 μόρια από τα οικονομικά κριτήρια,ποσο πιθανο(η απίθανο) θεωρείτε πως είναι να την πάρω; Click για ανάπτυξη... Στα οικονομικα μορια εισαι ταβανι ,αλλα τα 6 μορια ειναι οριακα καλα διοτι μπορουν να απειληθούν απο καποιο 3τεκνο παιδι.Εχεις ομως μοναδικο πλεονεκτημα στην ισοβαθμια. Η σχολη εκλεισε περυσι στα 6 με 16 μετεγγραφομενους
fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:40 Η fenia έγραψε: #608 08-09-21 09:40 Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:36 Η nicole1982: #609 08-09-21 11:36 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #610 08-09-21 12:10 Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!!
nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:36 Η nicole1982: #609 08-09-21 11:36 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #610 08-09-21 12:10 Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #610 08-09-21 12:10 Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nicole1982: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο είναι εύκολη η μετακίνηση σε τμήμα που δεν δέχεται μετεγγραφές, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχό του; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει.
nicole1982 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:14 Η nicole1982: #611 08-09-21 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω πολυ πολυ ευκολη. Μερικα περσινά στοιχεια. Σε συνολο 79.000 φοιτητων υπηρξαν καπου 200 μετακινησεις , οποτε καταλαβαινεις οτι και να θελει να γεμισει η σχολη σου δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #612 08-09-21 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fenia: Καλημερα σε ολους θα κανουμε διαδικασια μετεγγραφης (βαση των πολυτιμων οδηγιων της ομαδας) απο οικονομικο τριπολης στο οικονομικο του βολου με οικονομικα κριτηρια 6 μορια (ελπιζοντας πως θα γινει) η ερωτηση μου ειναι μπορει να παρακολουθησει βολο μεχρι να γινει η μετεγγραφη μη χαθει το 6 μηνο? κι αν ναι ποια η διαδικασια? αν και θα ξαναδωσει πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες που ηταν και η 1η επιλογη σας ευχομαι μια ομορφη μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα.
fenia Νεοφερμένο μέλος Η fenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 Η fenia έγραψε: #613 08-09-21 12:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Επισημη διαδικασια να παρακολουθει το πανεπιστημιο θεσσαλιας δεν υπαρχει. Πεπατημενη πρακτικη υπαρχει και το ξερουν. Υπαρχουν πανεπιστημια που καλοδεχονται τους μετεγγραφομενους πχ πατρα και αλλα που και τους υποστηριζουν και με παροχες πχ Ιωαννινα. Ο Βολος τι κανει? μαλλον αδιαφορος θα ειναι. Το μονο σκοτεινο σημειο ειναι οτι λογω του ιου που θελουν αραιωμενες αιθουσες μην βαλουν περιορισμους. Ο επιμενων νικα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!!
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:59 Η Nala έγραψε: #614 08-09-21 14:59 Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #615 08-09-21 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Γιάννη μίλησε η μητέρα μου με το υπουργείο και της είπαν ότι μπορούμε και οι δύο νά πάρουμε μετεγγραφή Θεσσαλονίκη από την αδερφή μου που σπουδάζει Τρίκαλα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε.
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η Nala έγραψε: #616 08-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αχ.. πολυ το χάρηκα, τελικα την μανα σου εβαλες , εσυ αστερι γιατι? Λοιπον ενα μεγαλο φιλι στην τρικαλιωτισα και να της κανετε δωρο. Με τα λεφτα που γλυτωνετε να της παρετε αυτοκινητο να φερνει τα απλητα σπιτι να τρωει και κανενα κεφτε. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #617 08-09-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ε ναι τή μάνα,χα χα χα χα και η Τρικαλινή έτσι μας λέει, σέ μένα τα χρωστάτε όλα Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα Ελπίζω να μην στραβωσει τίποτα Εν αναμονή των εγγράφων και των μετεγγραφων λοιπόν Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου)
ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:22 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #618 08-09-21 15:22 Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας, Γιαννη _00 γνωριζεις αν οι μεταγγραφες από πανεπιστημιο Θεσσαλίας (ΛΟΧΡΗ) για(ΛΟΧΡΗ) ΠΑΔΑ ολοκληρώνονται προ εξεταστικής( προλαβαινεται το εξαμηνο η θα χαθει.?) Επίσης θεωρείς σώφρων να γίνεται η παρακολουθηση απο την αρχη στο ΠΑΔΑ ? η χρονικη διαδικασια καπου με προβληματιζει.! Αιτηση τον Νοεμβριο, απαντησεις αρχες Δεκεμβρίου, βιβλια ? εξεταστικη Ιανουαριο/Φεβρουαριο .( με βαση τα περσινα) Η εμπειρία σου ειναι πολύτιμη.! Ευχαριστώ!
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Η Nala έγραψε: #619 08-09-21 15:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θα στραβωσει κατι, στα αδελφια απαξ και συμφωνήσει η πλατφορμα την πηρες. Αντε πηγαινε στο ΑΠΘ να μαρκαρεις θεση. Φετος θα τις κανει νωριτερα ( αυτο ειναι δικο μου) Click για ανάπτυξη... Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #620 08-09-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις.
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Λες, μακάρι γιατί από ότι είδα δεν συμφωνούν και τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους Ελπίζω από εβδομάδα να πουν για εγγραφές Να ξεκινήσουμε λοιπόν Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα τι κανει η λαρισα ? αστη να κανει οτι θελει, εσυ απο τωρα μονο απθ αναγνωριζεις.