Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 02:41 Ο Arvacon έγραψε: #1.081 31-10-21 02:41 Τι αλλαγες εκαναν φετος στον κανονισμο και την πλατφορμα μετεγγραφων/μετακινησεων? Προσθεσαν κανα νεο level δυσκολιας στο παιχνιδι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.082 31-10-21 07:10 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι αλλαγες εκαναν φετος στον κανονισμο και την πλατφορμα μετεγγραφων/μετακινησεων? Προσθεσαν κανα νεο level δυσκολιας στο παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:13 Η maria20 έγραψε: #1.083 31-10-21 07:13 Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνει κάποιος μετεγγραφή σε αντίστοιχο τμήμα με κοινωνικοοικονομικα κριτηρια πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία στη πόλη αυτή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.084 31-10-21 07:16 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνει κάποιος μετεγγραφή σε αντίστοιχο τμήμα με κοινωνικοοικονομικα κριτηρια πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία στη πόλη αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι μαρια αυτο το στοιχειο δεν εξεταζεται. Μπορει να μενεις πατρα πχ και να ζητησεις για θεσσαλονικη. Η κατοικια εξεταζεται στις μετεγγραφες αδελφων, ειδικες και κατ'εξαιρεση. Giota_pel Νεοφερμένο μέλος Η Giota_pel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:21 Η Giota_pel: #1.085 31-10-21 07:21 Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 08:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.086 31-10-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Giota_pel: Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; Click για ανάπτυξη... Οχι στις κατ εξαιρεση δεν ισχυει ο κοφτης 2750. Εκει εχουν δικο τους κοφτη , δεν τις δινουν πουθενα και ειναι ήσυχοι. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:32 Η Nala έγραψε: #1.087 31-10-21 10:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%. Click για ανάπτυξη... Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.088 31-10-21 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση Click για ανάπτυξη... Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 12:40 Η Nala έγραψε: #1.089 31-10-21 12:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Click για ανάπτυξη... Όχι λες να μήν είδα καλά; Alexandr0s7 Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandr0s7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:04 Ο Alexandr0s7: #1.090 31-10-21 13:04 δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι αλλαγες εκαναν φετος στον κανονισμο και την πλατφορμα μετεγγραφων/μετακινησεων? Προσθεσαν κανα νεο level δυσκολιας στο παιχνιδι?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.082 31-10-21 07:10 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι αλλαγες εκαναν φετος στον κανονισμο και την πλατφορμα μετεγγραφων/μετακινησεων? Προσθεσαν κανα νεο level δυσκολιας στο παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:13 Η maria20 έγραψε: #1.083 31-10-21 07:13 Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνει κάποιος μετεγγραφή σε αντίστοιχο τμήμα με κοινωνικοοικονομικα κριτηρια πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία στη πόλη αυτή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.084 31-10-21 07:16 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνει κάποιος μετεγγραφή σε αντίστοιχο τμήμα με κοινωνικοοικονομικα κριτηρια πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία στη πόλη αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι μαρια αυτο το στοιχειο δεν εξεταζεται. Μπορει να μενεις πατρα πχ και να ζητησεις για θεσσαλονικη. Η κατοικια εξεταζεται στις μετεγγραφες αδελφων, ειδικες και κατ'εξαιρεση. Giota_pel Νεοφερμένο μέλος Η Giota_pel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:21 Η Giota_pel: #1.085 31-10-21 07:21 Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 08:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.086 31-10-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Giota_pel: Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; Click για ανάπτυξη... Οχι στις κατ εξαιρεση δεν ισχυει ο κοφτης 2750. Εκει εχουν δικο τους κοφτη , δεν τις δινουν πουθενα και ειναι ήσυχοι. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:32 Η Nala έγραψε: #1.087 31-10-21 10:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%. Click για ανάπτυξη... Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.088 31-10-21 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση Click για ανάπτυξη... Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 12:40 Η Nala έγραψε: #1.089 31-10-21 12:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Click για ανάπτυξη... Όχι λες να μήν είδα καλά; Alexandr0s7 Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandr0s7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:04 Ο Alexandr0s7: #1.090 31-10-21 13:04 δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι αλλαγες εκαναν φετος στον κανονισμο και την πλατφορμα μετεγγραφων/μετακινησεων? Προσθεσαν κανα νεο level δυσκολιας στο παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%.
maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:13 Η maria20 έγραψε: #1.083 31-10-21 07:13 Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνει κάποιος μετεγγραφή σε αντίστοιχο τμήμα με κοινωνικοοικονομικα κριτηρια πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία στη πόλη αυτή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.084 31-10-21 07:16 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνει κάποιος μετεγγραφή σε αντίστοιχο τμήμα με κοινωνικοοικονομικα κριτηρια πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία στη πόλη αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι μαρια αυτο το στοιχειο δεν εξεταζεται. Μπορει να μενεις πατρα πχ και να ζητησεις για θεσσαλονικη. Η κατοικια εξεταζεται στις μετεγγραφες αδελφων, ειδικες και κατ'εξαιρεση. Giota_pel Νεοφερμένο μέλος Η Giota_pel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:21 Η Giota_pel: #1.085 31-10-21 07:21 Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 08:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.086 31-10-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Giota_pel: Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; Click για ανάπτυξη... Οχι στις κατ εξαιρεση δεν ισχυει ο κοφτης 2750. Εκει εχουν δικο τους κοφτη , δεν τις δινουν πουθενα και ειναι ήσυχοι. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:32 Η Nala έγραψε: #1.087 31-10-21 10:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%. Click για ανάπτυξη... Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.088 31-10-21 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση Click για ανάπτυξη... Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 12:40 Η Nala έγραψε: #1.089 31-10-21 12:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Click για ανάπτυξη... Όχι λες να μήν είδα καλά; Alexandr0s7 Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandr0s7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:04 Ο Alexandr0s7: #1.090 31-10-21 13:04 δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνει κάποιος μετεγγραφή σε αντίστοιχο τμήμα με κοινωνικοοικονομικα κριτηρια πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία στη πόλη αυτή;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.084 31-10-21 07:16 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνει κάποιος μετεγγραφή σε αντίστοιχο τμήμα με κοινωνικοοικονομικα κριτηρια πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία στη πόλη αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι μαρια αυτο το στοιχειο δεν εξεταζεται. Μπορει να μενεις πατρα πχ και να ζητησεις για θεσσαλονικη. Η κατοικια εξεταζεται στις μετεγγραφες αδελφων, ειδικες και κατ'εξαιρεση. Giota_pel Νεοφερμένο μέλος Η Giota_pel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:21 Η Giota_pel: #1.085 31-10-21 07:21 Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 08:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.086 31-10-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Giota_pel: Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; Click για ανάπτυξη... Οχι στις κατ εξαιρεση δεν ισχυει ο κοφτης 2750. Εκει εχουν δικο τους κοφτη , δεν τις δινουν πουθενα και ειναι ήσυχοι. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:32 Η Nala έγραψε: #1.087 31-10-21 10:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%. Click για ανάπτυξη... Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.088 31-10-21 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση Click για ανάπτυξη... Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 12:40 Η Nala έγραψε: #1.089 31-10-21 12:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Click για ανάπτυξη... Όχι λες να μήν είδα καλά; Alexandr0s7 Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandr0s7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:04 Ο Alexandr0s7: #1.090 31-10-21 13:04 δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria20: Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνει κάποιος μετεγγραφή σε αντίστοιχο τμήμα με κοινωνικοοικονομικα κριτηρια πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία στη πόλη αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι μαρια αυτο το στοιχειο δεν εξεταζεται. Μπορει να μενεις πατρα πχ και να ζητησεις για θεσσαλονικη. Η κατοικια εξεταζεται στις μετεγγραφες αδελφων, ειδικες και κατ'εξαιρεση.
Giota_pel Νεοφερμένο μέλος Η Giota_pel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 07:21 Η Giota_pel: #1.085 31-10-21 07:21 Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 08:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.086 31-10-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Giota_pel: Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; Click για ανάπτυξη... Οχι στις κατ εξαιρεση δεν ισχυει ο κοφτης 2750. Εκει εχουν δικο τους κοφτη , δεν τις δινουν πουθενα και ειναι ήσυχοι. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:32 Η Nala έγραψε: #1.087 31-10-21 10:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%. Click για ανάπτυξη... Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.088 31-10-21 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση Click για ανάπτυξη... Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 12:40 Η Nala έγραψε: #1.089 31-10-21 12:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Click για ανάπτυξη... Όχι λες να μήν είδα καλά; Alexandr0s7 Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandr0s7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:04 Ο Alexandr0s7: #1.090 31-10-21 13:04 δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 08:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.086 31-10-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Giota_pel: Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; Click για ανάπτυξη... Οχι στις κατ εξαιρεση δεν ισχυει ο κοφτης 2750. Εκει εχουν δικο τους κοφτη , δεν τις δινουν πουθενα και ειναι ήσυχοι. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:32 Η Nala έγραψε: #1.087 31-10-21 10:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%. Click για ανάπτυξη... Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.088 31-10-21 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση Click για ανάπτυξη... Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 12:40 Η Nala έγραψε: #1.089 31-10-21 12:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Click για ανάπτυξη... Όχι λες να μήν είδα καλά; Alexandr0s7 Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandr0s7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:04 Ο Alexandr0s7: #1.090 31-10-21 13:04 δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giota_pel: Και στις κατ'εξαιρεση ισχύει ο κόφτης; Click για ανάπτυξη... Οχι στις κατ εξαιρεση δεν ισχυει ο κοφτης 2750. Εκει εχουν δικο τους κοφτη , δεν τις δινουν πουθενα και ειναι ήσυχοι.
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:32 Η Nala έγραψε: #1.087 31-10-21 10:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%. Click για ανάπτυξη... Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.088 31-10-21 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση Click για ανάπτυξη... Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 12:40 Η Nala έγραψε: #1.089 31-10-21 12:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Click για ανάπτυξη... Όχι λες να μήν είδα καλά; Alexandr0s7 Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandr0s7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:04 Ο Alexandr0s7: #1.090 31-10-21 13:04 δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι θα σου πω δεν ειναι απο δικη μου εμπειρια αλλα απο λεγομενα αλλων παιδιων. Προσβαση: Δεν εχεις προσβαση στην πλατφορμα αν δεν εχεις δικαιωμα μετεγγραφης . ''Μιλαει'' με το φοιτητολογιο και σου λεει να πας γραμματεια να διωρθωσεις στοιχεια. Οικονομικα Αν εισαι μεγαλο παιδι βλεπει την ηλικια σου και σου σβηνει τα αφμ των γονιων. Μετακινησεις (ανακολουθία με τον νομο). Αν δεν τικαρεις εστω μια ανεπιθύμητη μετεγγραφη δεν σου επιτρεπει να πας μετακινησεις. Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10%. Click για ανάπτυξη... Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 10:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.088 31-10-21 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση Click για ανάπτυξη... Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 12:40 Η Nala έγραψε: #1.089 31-10-21 12:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Click για ανάπτυξη... Όχι λες να μήν είδα καλά; Alexandr0s7 Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandr0s7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:04 Ο Alexandr0s7: #1.090 31-10-21 13:04 δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στα αδέρφια δεν βγάζει καθόλου μετακίνηση Click για ανάπτυξη... Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες?
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 12:40 Η Nala έγραψε: #1.089 31-10-21 12:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Click για ανάπτυξη... Όχι λες να μήν είδα καλά; Alexandr0s7 Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandr0s7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:04 Ο Alexandr0s7: #1.090 31-10-21 13:04 δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πως γινεται αυτο καρδια μου? εχουν και αυτα δικαιωμα μετακινησης και μαλιστα ισχυροτερο ( υπερβαινουν το γεμισμα απο μετεγγραφες). Δηλαδη οταν δηλωνεις μετεγγραφη δεν σε αφηνει να πας παρακατω στην μετακινηση.? Χμ... μηπως σκεφτεται, τι να το παιδευω το παιδι αφου του εχω σιγουρη μετεγγραφη? Ειναι παντως ενα προβλημα να εκφρασεις ολα αυτα τα παλαβα της κεραμεως σε ενα λογισμικο. Ε ρε βρίσιμο που θα εριξαν οι κουμπιουτεραδες? Click για ανάπτυξη... Όχι λες να μήν είδα καλά;
Alexandr0s7 Νεοφερμένο μέλος Ο Alexandr0s7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:04 Ο Alexandr0s7: #1.090 31-10-21 13:04 δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.091 31-10-21 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexandr0s7: δηλαδή εγώ με 8,5 μόρια και διαφορά 2700 μοριών από το Χαροκόπειο που ζητούσε πέρσι 5,5 μόρια το λιγότερο θεωρητικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχω πάρει την μεταγραφή ή να περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μην βιαστώ να γυρίσω Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις κλαη παρεα κατσε εκει. Αμα θες να περασεις μαθηματα εξεταστικης στο χαροκοπειο ελα.
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 13:43 Ο Arvacon έγραψε: #1.092 31-10-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει! 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτο ουσιασικα σε αποκλειει απο μετακινησεις. Αυτο δυσκολεψε και στεναχωρησε τα συνεργαζομενα κοριτσια μου , αλλα δεν τους την χαριζω τους περιμενω στην γωνια με ενα δυνατο 10% Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το 10%... Υπομονή λοιπον και αν είναι να γίνει, θα γίνει!
042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:28 Η 042003 έγραψε: #1.093 31-10-21 19:28 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.094 31-10-21 19:32 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα. 042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 042003: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποια σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή μου εκεί. Δηλαδή να μπορώ να μπω από άποψη μορίων μετεγγραφής (να υπαρχουν κανονικά θέσεις), αλλά για κάποιον λόγο η σχολή να αρνηθεί την μετεγγραφή. Γίνεται; Click για ανάπτυξη... Ε γινεται αν τα δικαιολογητικα για τα κοινωνικα μορια που θα δωσεις δεν ειναι σωστα.
042003 Νεοφερμένο μέλος Η 042003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:41 Η 042003 έγραψε: #1.095 31-10-21 19:41 Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.096 31-10-21 19:46 Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 042003: Οπότε αν είναι όλα εντάξει δεν υπάρχει λόγος; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αν ειναι σωστα και γιατι να μην ειναι σωστα, ισως απο λαθος υπολογισμο ηλικιας πχ. Με τα οικονομικα δεν ασχολουνται οτι πει η πλατφορμα
maria2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 21:21 Η maria2001: #1.097 31-10-21 21:21 6.5 μορια απο ιατρικη ηρακλειου σε ιατρικη αθηνας ειναι σιγουρο;; Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anestis123 Νεοφερμένο μέλος Ο Anestis123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 00:12 Ο Anestis123: #1.098 01-11-21 00:12 καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.476 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 07:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.099 01-11-21 07:09 Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2021 MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Anestis123: καλησπέρα, κατέχω 8,5 μορια κοινωνικά και οικονομικά και θέλω να εισαχθώ πληροφορική στην ασσοε, θα το θεωρούσατε σωστο να επιλέξω ως δευτερη επιλογη το παπει ή υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο παπει ενω θα μπορουσα να μπω στο οπα και ας ειναι δευτερη επιλογή? ευχαριστώ προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Περυσι και οι δυο σχολες δεν συμπληρωσαν, κατι αναλογο θα ειναι και φετος. Δεν εχεις καποιο θεμα με τοσα μορια , όποιο βαλεις πρωτο εκει θα μπεις και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι δευτερο. Αλλα αν σε σενα ετσι άρεσει ,βαλε και δευτερο.
MarinoB Νεοφερμένο μέλος Ο MarinoB δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2021 στις 14:06 Ο MarinoB έγραψε: #1.100 01-11-21 14:06 Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ.
Χαίρεται ,θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία : Ως πρωτοετής στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ , θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική ΕΚΠΑ , με την κατηγορία "οικονομικα και κοινωνικά κριτήρια" . Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση μετεγγραφής μόνο κατά το πρώτο έτος ή εάν μπορώ να την επαναλάβω (στην περίπτωση που δεν την πάρω την πρώτη χρονιά) στο δεύτερο ή τρίτο έτος. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ευχαριστώ.