Λοιπον, σημερα ετοιμαστηκα να παω στο λυκειο και πριν καλα καλα προλαβω να φυγω απ το σπιτι με πηραν τηλ στο κινητο για να μου υπενθυμισουν οτι η προθεσμια ληγει αυριο και να παω τα χαρτια μου.. τοση οργανωση (ή μαλλον αγχος) απο μερια τους δεν περιμενα.. επρεπε να πω τουλαχιστον 3 φορες οτι ειχα σκοπο να παω σημερα ουτως ή αλλως μεχρι να τ κλεισουν!
τωρα, για καποιους λογους δεν μπορεσα να βγαλω φωτο σημερα και να την παω μαζι με τ απολυτηριο και την ταυτοτητα οπως ειχα προσχεδιασει αλλα μου είπαν κιολας οτι δεν την χρειαζονται αμεσα κι οτι μπορω να την (γτ μια μου ζητησαν μονο) παω οποτε θελησω αρκει να μην αργησω εξεφτελιστικα πολυ (παραφραση λολ).. αα, και τις φωτοτυπιες που τους πηγα τις κρατησαν και τις δυο~ ^^ επισης ειχαν παραπανω απο μιση σελιδα γραμμενη με ονοματα ατομων που δεν εχουν παει ακομα τα χαρτια τους και ενιωσα καπως καλυτερα για τον εαυτο μου
οσο για την αιτηση η δικη μου δεν ειχε καποιο λαθος οποτε τσακ μπαμ τελειωσα μεσα σε 10' (απ τα οποια τον περισσοτερο χρονο πηρε μια αλλη δουλεια που ετυχε στην υποδιευθυντρια εκεινη την στιγμη λολ)