Καλησπέρα σε ολους και σε ολες
Ειμαι φοιτητης Ιατρικής στην Αθηνα και αντι να ειμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος..ενώ πολλά παιδιά στην ελλάδα το κυνηγούν ..εγώ θελω ΣΣΑΣ Ιατρική στην Θεσσαλονίκη.Το θέμα ειναι οτι μπηκα απο ΕΠΑΛ και δεν μπορω να κανω 10% ή κατι τετοιο για να παω στην ΣΣΑΣ αλλά πρεπει να ξαναδώσω πανελλήνιες. Στο 1ο εξαμηνο περασα 5/6 μαθήματα με πανω απο 7 και γενικά δεν ειναι κατι δυσκολο οσο αναφορα τα κενα του λυκειου καθως οι καθηγητες τα κανουν ολα απο την αρχη.
Τωρα βρισκομαι σε αδιεξοδο ωστοσο γιατι συνειδητοποιησα πολυ αργα οτι θελω να περασω ΣΣΑΣ . Ετσι δεν προλαβαινω να διαβασω για πανελλήνιες και να γραψω πανω απο 19 σχεδον σε ολα τα μαθήματα μεσα στους υπολοιπους 2 μήνες, που σημαινει οτι πρεπει να το μεταφερω για του χρονου.
Ωστοσο ετσι θα χάσω 2 χρονια απο το πανεπιστημιο και αν προσθεσεις και τα 6 χρονια της σχολης (ειτέ μπω ΣΣΑΣ είτε οχι) θα τελειώσω 2 χρονια αργότερα απο την γενιά μου ..δηλαδή 2027..Ρωτησα στην ΣΣΑΣ και μου ειπαν πως ακομα και ολα τα μαθηματα να σου αναγνωριστουν απο 1ο ετος στο ΕΚΠΑ , θα χρειαστεί να κατσω το 1ο ετος στη ΣΣΑΣ γιατι υπαρχει και η στρατιωτικη εκπαιδευση!!
Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας..κι οποιος εχει καποια προταση για το πως πρεπει τελικα να προχωρησω καλοδεχουμενη..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2020
Επισης θελω να προσθέσω πως εννοω οτι πρεπει να ξαναδώσω πανελλήνιες απο ΓΕΛ θετικής