uni77
Δραστήριο μέλος

Εγω θα παω Τετάρτη που θα εχω παει κομμωτήριο
Φωτογραφία ειπαν πρόσφατη αλλα θα παω μια απο τη β Λύκειου .
Εεε δεν νομίζω να πουν κατι .
Δεν νομιζω να σου πουν αα εδω εισαι μικρη δεν ειναι προσφατη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑΚαλησπέρα, ειμαι 17 και δίνω φέτος πανελλήνιες. Θα ήθελα να μάθω πόσο δύσκολο είναι να γράψεις 15-16 στη θετική και επιπλέον αν έχει κάποιος στατιστικά πόσοι έγραψαν (στη θετική πάντα) πάνω από 16-17
Για να γραψεις 16 πρεπει το αθροισμα των βαθμων σου να ισουται με 64 και 14 να ισουται με 68
Για τα στατιστικα δες:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Makis45
Νεοφερμένο μέλος

JohnGreek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο μαντεψιές μπορούμε να κάνουμε.Αν τα θέματα φέτος είναι ίδιας δυσκολίας με τα περσινά και με δεδομένο ότι ο αριθμός εισακτέων θα είναι ίδιος με τον περσινό(αυτο φημολογείται) πως πιστεύεται ότι θα κινηθούν οι βάσεις στις σχολές της θετικής μετά τις αλλαγές(κατάργηση συντελεστών, συνεξεταση λογοτεχνίας-έκθεσης, το γεγονός ότι όσοι είναι στα υγείας δεν μπορούν δίνοντας μαθηματικά να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις σχολές) που έγιναν;
Αλλά προσωπικά πιστεύω πως λόγο μείωσης της ύλης, το πιο πιθανό είναι τα θέματα να είναι αυξημένης δυσκολίας και άρα οι βάσεις να μην επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό.
Σε διαφορετική περίπτωση, νομίζω ότι θα υπάρξει σημαντική αύξηση στις περισσότερες σχολές.
Elenii01
Νεοφερμένο μέλος

Για τον άριστο μαθητή πχ, θα είναι πιο εύκολο φέτος να γράψει πάνω από 18-19 λόγω της μειωμένης ύλης, δύο μήνες σπίτι χωρίς σχολείο κλπ.
Γενικότερα, δεν σας συμφέρει να βάλουν εύκολα θέματα, γιατί είχατε μικρή ύλη, οπότε είναι εύκολο να γράψουν καλά όλοι. (προφανώς δεν ξέρεις ποτέ, απλές σκέψεις είναι αυτές)
Προσωπικά πιστεύω θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα - σε φυσιολογικά πλαίσια - θέματα με το νέο σύστημα. Γιατί πρέπει κάπως να ξεχωρίσει ο άριστος/ ο καλός/ ο μέτριος κλπ
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος

MarinChrysanthi
Νεοφερμένο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Η προκήρυξη για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος
luisnazariodelima
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Το λιμενικό θεωρείτε ότι αξίζει γενικά σαν επιλογή; ή καλύτερα είναι αστυνομία, πυροσβεστική;
Ο,τι σου αρέσει περισσότερο.
Συνήθως όσοι ενδιαφέρονται γι΄αυτές τις σχολές τις δηλώνουν όλες για να έχουν περισσότερες πιθανότητες να εισαχθούν σε κάποια απ΄αυτές.
valantis21
Δραστήριο μέλος

Διαγωνισμός για την εισαγωγή ιδιωτών στις παραγωγικές Σχολές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ/ ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ακτή Βασιλειάδη-Πύλες Ε1-Ε2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ. 18510
Ωστόσο την έστειλα εδω
Λέτε να υπάρξει θέμα;
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σίγουρα αξίζει για κάποιον που θα θέλει να είναι κοντά στη θάλασσα, πέρυσι μπήκε πρώτη φορά στις πανελλήνιες. Και δεν νομίζω ότι θα το δηλώσει ο ίδιος αριθμός που θα δηλώσει πυροσβεστική κτλ, γιατί έχει και το κολύμπι. Πιο πολύ είναι θέμα, με το τι πιστεύεις για τα συγκεκριμένα, πιο θα σου άρεσε περισσότερο, γιατί υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Τωρα, αν επιδιώκεις αξιωματικός σε αυτά, δεν νομίζω ότι διαφοροποιούνται πολύ, από την άποψη ότι θα είσαι σε γραφείο και δεν θα έχεις ούτε να τρέχεις σε φωτιές, ούτε να βγαίνεις στο δρόμο για περιπολίες και ούτε να κάνεις περιπολίες στη θάλασσα. Απλά, σκέψου σε πιο κλείνεις πιο πολύ, και στόχευσε σε εκείνο ως πρώτη επιλογή.Το λιμενικό θεωρείτε ότι αξίζει γενικά σαν επιλογή; ή καλύτερα είναι αστυνομία, πυροσβεστική;
bubblebee
Δραστήριο μέλος

μιλησα σήμερα με το λύκειο μου και μόνο φωτοαντιγραφο απολυτηρίου και ταυτότητας μου ζήτησαν να παω... τι γινετε;Δεν νομιζω να σου πουν αα εδω εισαι μικρη δεν ειναι προσφατηεγω ομως πρεπει να παω να βγαλω γιατι δεν εχω αλλες
![]()

Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

μιλησα σήμερα με το λύκειο μου και μόνο φωτοαντιγραφο απολυτηρίου και ταυτότητας μου ζήτησαν να παω... τι γινετε;σκέφτομαι να βγάλω φωτο και να την έχω μαζί μου για καλο και για κακό αλλα πραγματικά απ την στιγμη που είχα διαβάσει τα ποστς σας περίμενα να μου το αναφέρουν κι αυτό στο τηλεφωνο....
![]()
και μένα το ίδιο. μόνο απολυτήριο και ταυτότητα μου είπαν (και δικό μου στυλό για να υπογράψω την αίτηση, το ανέφερε στο mail). θα έχω μια φωτογραφία μαζί μου καλού κακού.
bubblebee
Δραστήριο μέλος

εμενα δν μου ειπαν για το στυλο αχαχαχακαι μένα το ίδιο. μόνο απολυτήριο και ταυτότητα μου είπαν (και δικό μου στυλό για να υπογράψω την αίτηση, το ανέφερε στο mail). θα έχω μια φωτογραφία μαζί μου καλού κακού.
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμενα δν μου ειπαν για το στυλο αχαχαχα
ααα όχι σε μένα είπαν και στυλό. κάθε σχολείο λέει και τα δικά του.
luisnazariodelima
Εκκολαπτόμενο μέλος

είναι υποχρεωτικό να κάνεις περιπολία στη θάλασσα σαν λιμενοφύλακας; επίσης μεταθέσεις έχει πολλές;Σίγουρα αξίζει για κάποιον που θα θέλει να είναι κοντά στη θάλασσα, πέρυσι μπήκε πρώτη φορά στις πανελλήνιες. Και δεν νομίζω ότι θα το δηλώσει ο ίδιος αριθμός που θα δηλώσει πυροσβεστική κτλ, γιατί έχει και το κολύμπι. Πιο πολύ είναι θέμα, με το τι πιστεύεις για τα συγκεκριμένα, πιο θα σου άρεσε περισσότερο, γιατί υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Τωρα, αν επιδιώκεις αξιωματικός σε αυτά, δεν νομίζω ότι διαφοροποιούνται πολύ, από την άποψη ότι θα είσαι σε γραφείο και δεν θα έχεις ούτε να τρέχεις σε φωτιές, ούτε να βγαίνεις στο δρόμο για περιπολίες και ούτε να κάνεις περιπολίες στη θάλασσα. Απλά, σκέψου σε πιο κλείνεις πιο πολύ, και στόχευσε σε εκείνο ως πρώτη επιλογή.
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξέρω πολλά για το λιμενικό, ψάξε σε φόρουμ αν είναι, ή βρες κάποιον που αυτό ασκεί, για πιο συγκεκριμένα πράγματα. Τώρα για το υποχρεωτικό που λες, αυτό ισχύει στα σώματα ασφαλείας. Με το να είσαι ένας λιμενοφύλακες ή αστυφύλακας κτλ, ναι θα κάνεις και υποχρεωτικά περιπολίες κάποιες φορές, αλλά και άλλα υποχρεωτικά πράγματα. Ο,τι θα σου πουν θα κάνεις. Για τις μεταθέσεις, καταλαβαίνεις προφανώς, ότι είναι κάπως περιοριστικό. Οι μεταθέσεις θα υπάρχουν σε μέρη που έχει θάλασσα. Πχ αν κατάγεσαι σε ορεινή περιοχή, και θα ήθελες μετά να καταλήξεις κοντά στα μέρη σου, σίγουρα είναι περιοριστικό. Στον στρατό γενικά υπάρχουν πολλές μεταθέσεις, για τα σώματα ασφαλείας δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, που ίσα ίσα το αντίθετο συμβαίνει. Αν δεν θέλεις να είσαι κοντά στη θάλασσα πολύ πολύ, δήλωσε σημαιοφόρων μόνο, ως σιγουριά ας πούμε. Και φυσικά, θέσε σε προτεραιότητα την αστυνομία και την πυροσβεστική.είναι υποχρεωτικό να κάνεις περιπολία στη θάλασσα σαν λιμενοφύλακας; επίσης μεταθέσεις έχει πολλές;
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΠΟΙΑ η διαφορα?Καλημέρα στην αίτηση για το λιμενικό σώμα έπρεπε να στείλουμε την αίτηση εδω
Διαγωνισμός για την εισαγωγή ιδιωτών στις παραγωγικές Σχολές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Ωστόσο την έστειλα εδω
Λέτε να υπάρξει θέμα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 525 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Thanos_D
- Τρελας123
- ioanna2007
- Φινεύς
- blissele
- mvas
- BatGuin
- Kolptsres
- jorgpa
- Πικλιδιος
- Marianna.diamanti
- Kitana
- petrosln
- Praxis
- lepipini
- buffon85
- Peter Pan13
- Alin22
- EvgheniosOnofrei
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- Marple
- Nefpav
- spring day
- Nikoletaant
- Anhelika
- Don25
- Giii
- Than003
- Schlimazel
- ioannaion
- argy
- Mukumbura
- TakSimeon
- panspil
- goingtothestore
- Κλημεντίνη
- SlimShady
- Αριάνα123
- aekaras 21
- Petran001
- calliope
- clevercat
- kvstas92
- eukleidhs1821
- ggl
- Papachrist
- Maria1743
- PsychoGR
- MarcoReus
- Nikos05
- Nefh_
- VouDou
- Kostakis45
- MaryLou
- Arvacon
- aggelosst9
- NEKTARIOS11
- iminspain
- nucomer
- Viedo
- Georgekk
- Dr. Gl. Luminous
- giannhs2001
- fockos
- efi25
- Mary Jane
- Εριφύλη
- Κώστας 7708
- Mariliaaa
- charmander
- το κοριτσι του μαη
- Jocaste
- xraxra
- Eleanna7
- manos1234567
- Lia 2006
- Hello23
- eri548
- marianna04
- Ziggy 1
- Jimmy20
- Lab13
- Marathunta
- PanosBat
- katiasalonica
- anastasia982
- Orphalesian
- Manolo165
- Smr912
- Justice Fighter
- Dr House
- abbyrob
- Rita
- Sonia123
- CuHg
- olga123
- dimlevi
- Λαμπρινηη
- leo41
- Ststst02
- uni77
- Rene2004
- Elena78
- Steffie88
- Stelios725
- Pharmacist01
- Nina42
- Γιώργος - Κόρινθος
- nicole1982
- annamaria12
- tsiobieman
- azula
- Xristosdimitra
- fay01
- Bgpanos
- Athens2002
- J.Cameron
- vehement
- angelaRet
- Paul77
- foteiniandr
- stam72
- KikiGr23
- MaryM
- dim6
- den antexw allh apotyxia
- europe
- kaaaaate
- Leukosrinokeros
- AggelakiM
- ChrisNoris
- ploutarxos123
- Memetchi
- stefan
- ada1974
- AndromedaS
- kyrisari
- S¡mos
- ikigai
- CHRYSA S
- gats
- Ggpg
- jul25
- louminis
- MarilynSt
- γιω99
- jimis2001
- ROSSONERO
- Έμμα
- Tina02
- suaimhneas
- vivus
- valantis21
- Nefiki
- Mhtsos001
- Danaoula2020
- Bill1996
- Evimgr
- cynzp
- hirasawayui
- Ν.Χ.
- Maria32
- tasost
- jj!
- Gary
- panos007
- JohnS
- nick 3484
- vgard
- gwgw_5
- Aria34
- Maraki196
- St11
- tymvorixos
- alpha.kappa
- mickie
- TommyMak
- kristinbacktoschool
- Greg1900
- cel123
- Marianna35
- fearless
- luisnazariodelima
- KateRdJ
- KaterinaL
- civilian
- Eleni54
- Αλκης Κ.
- Unseen skygge
- element skate
- Μάρκος Βασίλης
- Ryuzaki
- jimnikol21
- geoavl
- Σταβι
- Eva
- Belle26
- Μαρία234
- T C
- Astrapig
- Stevenson
- Panos blg
- Hera167
- olgakiks
- guest18
- Doctorblue
- eophermeral
- Lydia6902
- fmarulezkd
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- iManosX13
- don_vito
- Γιουγκοσλαβος
- Dimitris_Gr
- BasilM
- Scandal
- Makis7
- kiyoshi
- Yiorgosk
- Monster Hunter
- Stroka
- KostasR
- Petros123
- roud
- JohnGreek
- Reik
- Ροβερτα
- EiriniS20
- Nefeli01
- Ermioni89
- Baggelitsa36
- GeoCommand
- ros
- lenaki001
- Big Mak
- aekarare
- Trolling Stones
- Alexandros973
- johnsala
- Power-13
- Νομικάριος13
- the purge
- Libertus
- Panagiotis849
- jims
- panagiotis23
- TonyMontanaEse
- Nikoleta_Giann
- The Limit Does Not Exist
- Boulotof
- Katerinaki03
- TigerHunt
- maria20
- mariavol
- Panos_02
- evel_
- Alexismicro
- alexrami
- Nikos_1976
- The pessimist
- penelope97
- Serotonin
- kkko
- Indiana Jones
- Dreamer_SW
- panagiotis G
- BioChemical
- eddie21
- calmen
- madeingreece
- ksnuwanda
- pantoine
- Mako777
- mitsakos
- Natassa02
- MarinChrysanthi
- Earendil
- Vold
- Χριστιαννα
- Elenii01
- iason
- JerryM
- Tommy_civil
- Στεφανος56
- Con725
- stamoul1s
- tselias
- UncleJ
- JoeDon
- PanosCh002
- Natalia02
- Livaja10
- χημεια4λαιφ
- Keeell
- sir
- aaaaaaaaaa
- kostas83
- Nasiak
- Evaki 2002
- Nat Dor
- tslef8
- Sourotiri
- lenypap
- danai241
- Nurse91
- Eleni21
- Greco314
- Giorgakissss
- American Economist
- Dimitris9
- Scholar
- Ιωάννα2
- andy27
- DonaeB
- sofia!
- Elama On Peli
- papiaa
- ΣπύροςΔ
- Αντικειμενικός
- Alex2001
- Magdalik
- mariannaprl
- Darkking
- Konstantinos_m
- george777
- Alma Libre
- pinkheart
- Demy25
- Griff
- Marskr
- Κελλη
- Stathis2001a
- Mpilias
- harisk18
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- SweetGirl
- Kostis-Palamas
- Zetakallipidou
- Eftiaksa Acc Gia Auto
- rekcoR
- CELTICS FAN
- thomasks
- Markaf
- npc.69
- Zgian
- barkos
- Bbasil
- Student_life
- Anthi02
- Haraa11
- Κασανδρα
- Τζενη Σ
- D.a.i.s.y
- Johnnnn
- Adolfo valencia
- Φιονα86
- d_th
- eua55
- johnietraf
- dspnn
- GiwrgosLxs
- New member
- Διασωστης
- Γατόπαρδος.
- nikos_nikos
- Vasilis25
- Panselinololes
- Makis45
- lila94
- papa2g
- Parrot
- giota94
- ΓιωργοςM
- giannist_
- geokam
- dkoko
- George187
- A girl with no name
- igeorgeoikonomo
- dbPoliceOff
- alex_man
- Birdy
- Σοφία Γιαννιού
- kleo
- GeorgePAOKara
- aggelikiT
- kokk
- Giorno
- GeorKouris02
- Maraki4you
- Johnman97
- Alexia3555
- Euniki_98
- christos87
- Χαρουλιτα
- Elel
- Nefeloula
- Metamorph
- Πα.Κ
- xxxtolis
- theodoraooo
- Anonyme
- Zamasu
- Iknowyou
- thanosmylo
- marinelachr1
- helenap
- harry akritas
- Artemis Alexandra
- angelikitaraxia
- Vkvkvk
- johnsiak
- nikos kargatzis
- vasilikiant
- Constantinos17
- Eua5
- Σέργιος Αποστόλ
- Teo Douk
- Πύρος
- KateRd
- ΣοφίαΒ
- GoddamnRight
- episthmonas1991
- mitsos14
- Phoenix_Foxx
- JerryPap
- theo2902
- angelina95
- μαρινακι96
- chanyeol
- Bill22
- NikosGer
- elenia
- jimmrk
- rafaela11
- ifikis
- marianne_liap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.