Χεχε

Όταν λες χρονοβόρο, δηλαδή πώς;
Εμένα πχ στην κοινωνιολογία ειδικά (αλλά και σε όλα) με βοηθάει πολύ να τα γράφω ώστε να τα μαθαίνω να κάνω πλαγιότιτλους στο βιβλίο και να κάνω με στάμπλο ορισμούς και λέξεις κλειδιά τις οποίες και κυκλώνω κιόλας!Εσύ πώς τα διαβάζεις; Κατάλαβα, έχεις πάρα πολύ καιρό για επαναλήψεις

και αυτό είναι πιστεύω και καλό και κακό! Χαχα τόσο σχολαστικά; Σε νιώθω και εγώ δεν προχωράω παρακάτω αν δεν βγάλω πχ ένα κεφάλαιο 2 φορές χωρίς να κολλήσω κάπου και να είμαι σίγουρη, αν και ποτέ δεν είμαι σίγουρη 100%! Απλά θέλω πολύ να καταλαβαίνω ό,τι μαθαίνω!
Τα αρχαία

ναι είναι τρομερά ειδικά άγνωστο συντακτικό, ήταν από τα καλύτερά μου αλλά και η μετάφρασή του! Εντάξει δεν σου είναι άγνωστα εάν κάνεις επανάληψη πιστεύω θα τα θυμηθείς δεν είναι κάτι, αλλά ωστόσο ναι η γραμματική δεν είναι και εύκολο πράγμα! Στην έκθεση ποτέ δεν ξέρεις όπως και στα όλα τα θεωρητικά γιατί ενώ μπορεί να έχεις γράψει τέλεια, ο αξιολογητής μπορεί να μην το εκλάβει ως τέτοιο ...Δεν τα ελέγχουμε δυστυχώς όλα, και δεν είναι απαραίτητα κακό! Εγώ ποτέ δεν είμαι σε φάση το έχω, φοβάμαι ότι δεν ξέρω τίποτα ή ότι θα τα ξεχάσω όλα

Όταν σκέφτεσαι ότι δεν θες να πας να δώσεις, τι σκέψεις κάνεις; Εγώ να δεις πόσο αγχώδης είμαι εάν και το έχω καταφέρει να το ελέγχω και αυτό, απλά το θέμα είναι ότι είμαι τελειομανής και δεν μπορώ να διαχειριστώ ακόμα καλά την αποτυχία, κατεβάζω ρολά όχι τόσο εύκολα όπως παλιά αλλά δύσκολα ξανά σηκώνομαι και θέλω μία επιβεβαίωση "μπορείς, συνέχισε".
Θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη

ναι από το άγχος μας μπορεί να ξεχάσουμε θέματα, υποερωτήματα ακόμα και να πάθουμε και το λευκό σεντόνι!