[Πανελλήνιες 2020] Αποτελέσματα βαθμολογιών

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 816 μηνύματα.
Συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά μήπως γνωρίζει ς για την κοινωνική εργασίας;

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών ο πτυχιούχος έχει αποκτήσει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες ώστε :

  • Να ασχοληθεί με ένα ευρύτατο φάσμα κοινωνικών προβλημάτων, όπως για παράδειγμα: τη φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ανεργία, την ψυχική ασθένεια, την τοξικοεξάρτηση, την ενδοοικογενειακή βία, την παραβατικότητα, τις διακρίσεις και τον ρατσισμό.
  • Να εφαρμόσει τη γνώση του σε διαφορετικά πεδία δράσης, όπως: φορείς παιδικής προστασίας και προστασίας της οικογένειας, υπηρεσίες υγείας, σχολεία, χώρους εργασίας, φορείς της κοινότητας κλπ.
  • Να παρέχει υπηρεσίες σε διάφορες ομάδες εξυπηρετούμενων όπως: τα παιδιά, τους γονείς, τους ηλικιωμένους, τους ανάπηρους, τους εξαρτημένους από ουσίες, τους φυλακισμένους, τους μετανάστες κ.α.
Οι πτυχιούχοι του Τμήματος κοινωνικής εργασίας μπορούν να στελεχώσουν ένα ευρύτατο φάσμα κοινωνικών υπηρεσιών, οργανώσεων ή προγραμμάτων του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα, καθώς και να παρέχουν υπηρεσίες ως ελεύθεροι επαγγελματίες

Γενικά είναι ένα καλό τμήμα, με αρκετές επαγγελματικές προοπτικές στην Ελλάδα, όμως πρέπει να έχεις γερό στομάχι και να μην είσαι τόσο ευαίσθητος διότι θα αντιμετωπίσεις αρκετούς ανθρώπους με στενάχωρες ιστορίες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γεια σας! Είμαι απόφοιτος και φέτος έδωσα πανελληνιες με το παλαιο συστημα και έβγαλα 18405 μόρια, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν περναω ιατρικη(σε οποιαδήποτε πολη), γιατί δεν έχω ιδέα πως θα κυμανθουν οι βάσεις με το παλαιο συστημα! Μπορεί κανείς να βάλλει ένα τέλος στην αγωνία μου?:worry:
Ότι γνωρίζεις εσύ γνωρίζουμε και εμείς όσον αφορά τις βάσεις του παλαιού συστήματος. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει έστω και λίγο με τα χαράς θα ήθελα να μάθω την γνώμη του. Όμως από ότι είδα οι θέσεις είναι περιορισμένες και τα άτομα που έδωσαν μέτρια προς πολλά, θα έλεγα ότι τουλάχιστον πιάνεις την ιατρική Αλεξανδρούπολης
 

kvstas92

Νεοφερμένος

Ο kvstas92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Καλησπερα εβγαλα 15500 μορια (4ο πεδιο). Θα ηθελα να περασω πληροφορικη στην ασοεε που εχει 16400 νμζ αλλα δεν πιστευω θα την πιασω. Παρολα αυτα, εχω δικαιωμα μετεγγραφης λογω πυροπληκτων. Πως λειτουργει τωρα αυτο? Αρχικα θα δηλωσω 1η μου επιλογη την πληροφορικη αθηνας αλλα μετα να δηλωσω καμια σχολη στην επαρχεια και θα με φερουν εδω?
 

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 816 μηνύματα.

Από ότι βλέπω στα θεωρητικά μαθήματα τα έχουν πάει αρκετά καλά σε σύγκριση με πέρσι. Με την αντικατασταση τον λατινικών οι υποψήφιοι φοιτητές έγραψαν καλύτερα στην κοινωνιολογία. Έπειτα προσθεσα και τις επιδόσεις ανθρώπων που γνωρίζω δηλαδή πήρα ένα δείγμα και στο τέλος έβγαλα αυτο το συμπέρασμα

Υ.Γ Μπορει να κάνω λάθος άνθρωπος ειμαι
 

Κλημεντίνη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,658 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά ,ακόμα να συνερθω από το τεράστιο σοκ!!!! Κρίμα ένας χρόνος διάβασμα, άγχους, έξοδα, νιώθω τόσο χάλια!!!! Να φανταστείτε ο ένας έκθεση 82, ο άλλος 71... ιστορία ο ένας 85 ,ο άλλος 54!!!!!!! Γτ ρε αδερφέ με καταστρέφεις, έγραψα 16 σελίδες, δεν σου άρεσε τίποτα από πηγές ;;;; Δεν είδες ότι ήξερα τα μαθήματα παπαγαλια ,δεν εκτίμησες το γεγονός ότι ξαναδινω , κυνηγώ το όνειρο μου κ να μου δώσεις μια ευκαιρία;;;;; Το αποτέλεσμα;;;; Αποκαρδιωτικό!!!! 13300,!!!! Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες για κοινωνική εργασία;;;;


Δεν θα σου πω να μη στεναχωριέσαι , καθώς καταλαβαίνω πως αυτό δεν ειναι εφικτό προς το παρών .
Θα σου πω οτι η ζωη ειναι μπροστά σου και γεμάτη εκπλήξεις.
18 χρόνων μικρακι εισαι.
Δυστυχώς η προσπάθεια δεν εγγυάται την επιτυχία και πολλες φορές προσπαθούμε κι αποτυγχανουμε.
Μεσα στη ζωη ειναι ολα και η επιτυχία και η αποτυχία.Και αυτο ειναι και το όμορφο , "το αλάτι" της ζωης.
Ακομα ξέρεις ποσα παιδιά μπαίνουν καθε χρόνο στις πρώτες τους επιλογές και μετα διαπιστώνουν οτι δε τους αρέσει καθόλου αυτο που σπουδάζουν;
Ειδικα σε απαιτητικες σχολές οπως η Νομικη (μιλαω μονο για πρώτο πεδίο , μην πεταχτείτε πλιζ) θα γνωρίσεις παιδιά που απλα δεν τους αρέσει καθόλου η σχολή.
Σκέψου να έχεις δώσει μια και δυο φορές και να μη σ'αρέσει καθόλου αυτό που σπουδάζεις και να ναι και δύσκολο απο πάνω.
Αμα ειναι εύκολο παλεύεται.
Θα γνωρίσεις επίσης παιδιά που ακολούθησαν τελείως διαφορετικό δρόμο απο αυτό που σπούδασαν.
Δεν καθορίζεται τίποτα στα 18.
Στα 18 η ζωή σου ξεκινάει.

Αξίζεις συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μην αυτομαστιγώνεσαι.
Πολλα άτομα δεν μπαίνουν καθόλου στη διαδικασία να ξαναδωσουν για την σχολή που θέλουν.
Εσυ το προσπάθησες και ας μην πηγες οπως τα περίμενες.
Οπως και παρα πολλοί άλλοι.

Πιστεύω οτι εισαι σε μια διαδικασία πανικού πάντως και το μηχανογραφικό χρειάζεται ψυχραιμία.
Η Φλώρινα είναι εκτός μετεγγραφών, με το παλιο έδωσαν λίγοι, δεν ξέρεις πως θα κυμανθεί η βάση της.
Το λεω επειδή σκέφτεσαι για κοινωνική εργασία που παλι θα μπεις σε διαδικασία να νοικιάσεις σε αλλη πολη.
Ακομα αν η Κρήτη- οπως λεει ο Νεκτάριος- πεσει τόσο δεν θα δικαιούσαι μετεγγραφή για Θεσσαλονίκη αρα το θεωρώ αναγκαίο να σκεφτείς παρα πολυ καλα πως θα δηλώσεις τις σχολές.
Δεν υπάρχει καμια περίπτωση να δούμε ψυχολογία ΑΠΘ γυρω στο 16 ώστε να δικαιούσαι μετεγγραφή σε περίπτωση που έχουμε τέτοια πτώση σε επαρχιακά τμήματα.
Βέβαια εγω πιστεύω οτι μονο για Φλώρινα μπορείς να εχεις κάποιες λίγες ελπίδες.

Προσωπικά θα εβαζα ολες τις ψυχ με σκοπό να κανω τα πάντα ολα ώστε αν περάσω να τις βγάλω.Ακομα κι απο απόσταση.
Δεν βλέπεις καθε μερα τμημα Ψυχολογίας τοσο χαμηλά. Αν γινει το θαυμα και πεσει λεμεεεε τώρα.


Μετα θα εβαζα ολα τα αλλα με σειρα προτιμήσης.
Και θα ζύγιζα τι μαρεσει κι τι όχι.
Θα επαιρνα μια μια τις σχολές , ειδικά αυτές που πιάνω στη Θεσσαλονίκη.
Κι εγω θεωρω την κοινωνική εργασία αρκετά κοντά στην πρώτη σου επιλογή γι αυτό και θα την δήλωνα αλλα ψάξε πρώτα ακριβώς τι κάνουν οι κοινωνικοί λειτουργοί.
Αν σαρεσει πιστεύω αξίζει να πας σε αλλη πολη γι αυτήν, αλλα μονο έτσι.
Έχει αρκετά καλές προοπτικές ειδικά τώρα λόγω του προσφυγικού.
Μην σου πω πιο άμεσα θα βρεις εργασία απο κοινωνική εργασία καθώς η ψυχολογια χρειάζεται πολλα παραπάνω απο ενα πτυχίο για εύρεση εργασίας.

Πάντως η φιλολογία ΑΠΘ που έχεις περάσει ειναι αρκετά απαιτητικό τμημα , αν δεν σαρεσουν τα φιλολογικά δεν ειναι καλη επιλογή.
Θα Βασανίστεις αν αυτα τα μαθήματα δεν εμπίπτουν στα ενδιαφέροντα σου.
Θα έχεις αρχαια , λατινικά, μαθήματα απο ιστορικο , γλωσσολογίες , γενικές συγκριτικές γραμματολογίες , βυζαντινά, σύγχρονη λογοτεχνία κτλ.
Σε ενδιαφέρει κατι τέτοιο;

Εσυ ξέρεις εν τέλει τι σ'αρέσει αλλα προσωπικά θεωρώ οτι τα παιδαγωγικά και οι νηπιαγωγοί έχουν μαθήματα πολυ πιο κοντά στη Ψυχολογία.
Θα ήταν απο τις πρώτες μου επιλογές σε περίπτωση που δεν πήγαινα σε κάποιο τμημα κοινωνικής εργασίας.


Καλη επιτυχία !
ΟΛΆ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
 

jims

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,043 μηνύματα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Συμφωνω απολυτα με την αποψη του βαθμολογητη που παρατιθεται στο λινκ και ακομα μια φορα φριττω με αυτο το απαραδεκτο μαθημα που χαντακωνει επιμελη και ικανοτατα παιδια για ολους τους ακυρους λογους. Εγω δε που ειμαι και πολυ της ακριβους διατυπωσης και απανταω σε ο,τι ακριβως ζητειται, με αυτη τη διατυπωση στο θεμα της Εκθεσης εφριξα γιατι θα απαντουσα αυτο που αναφερει ο βαθμολογητης οτι απαντησε ενας εξεταζομενος. Που δεν ειχε κανενα νοημα ως απαντηση και δεν ειχε ουσια αλλα ηταν η ακριβης απαντηση σ αυτη την απελπιστικα αστοχη ερωτηση. Οποτε πλεον πρεπει να σκεφτεσαι μηπως τελικα δεν πρεπει να απαντησω στην ερωτηση που τιθεται αλλα σε κατι αλλο ακυρο που υπαρχει στο βαθος του μυαλου της επιτροπης. Δεν εχω λογια γ αυτους που βαζουν τετοια θεματα, και απο οσο ξερω ειναι τουλαχιστον τρεις. Αφου φανηκε και στους τρεις νορμαλ διατυπωση τι να πει κανεις? Ξυπνησαν μνημες απο το 2009 και συνειδητοποιω οτι αυτος ο σκοπελος της Εκθεσης δεν ειναι πλεον τοσο προσπελασιμος, ειδικα για παιδια που θελουν υψηλοβαθμες σχολες. Ποσο τυχερη ειμαι τελικα που δεν εδωσα φετος, χαμενο θα χε παει το διαβασμα ολης της χρονιας.

To 2009 είναι μία όαση μπροστά στο φετινό χάλι. Η πλάκα είναι πως και τότε κάτι με βιβλίο τους είχαν βάλει. Για κάποιο λόγο πάντως έχω την αίσθηση ότι προσπαθούν να πλήξουν το θεσμό των πανελλαδικών εξετάσεων. Και η ευθύνη είναι διακομματική. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί επιδιώκουν κάτι τέτοιο.
 

ROSSONERO

Νεοφερμένος

Ο ROSSONERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Καλησπέρα έδωσα με το παλιό σύστημα και έβγαλα 17553 μορια.ποσο πιστεύετε θα είναι η βάση για αστυφυλακων? Περνάω?
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Καλησπέρα έδωσα με το παλιό σύστημα και έβγαλα 17553 μορια.ποσο πιστεύετε θα είναι η βάση για αστυφυλακων? Περνάω?
Έχει πολλές θέσεις φέτος για να μην περάσεις με τόσο υψηλή βαθμολογία!
 

Κλημεντίνη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,658 μηνύματα.

Αλεξ123

Νεοφερμένος

Ο Αλεξ123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Για τις Πανελλήνιες 2021 τι συστήματα ισχύουν ? Αν ξανα δώσω τι μαθήματα θα δώσω ?
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Από ποια κατεύθυνση; Νομίζω είσαι Θεωρητική, ότι έδωσες και φέτος Κοινωνιολογία, Ιστορία, Αρχαία, Έκθεση Λογ.
 

Ν.Χ.

Δραστήριο μέλος

Ο Ν.Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα.

Από ότι βλέπω στα θεωρητικά μαθήματα τα έχουν πάει αρκετά καλά σε σύγκριση με πέρσι. Με την αντικατασταση τον λατινικών οι υποψήφιοι φοιτητές έγραψαν καλύτερα στην κοινωνιολογία. Έπειτα προσθεσα και τις επιδόσεις ανθρώπων που γνωρίζω δηλαδή πήρα ένα δείγμα και στο τέλος έβγαλα αυτο το συμπέρασμα

Υ.Γ Μπορει να κάνω λάθος άνθρωπος ειμαι
Απλά δεν έχει λογική το 17.90-18.200 δεν μπορείς δλδ να λες ή θα πέσουν ή θα ανέβουν ή να κάνεις εκτιμήσεις με τον περίγυρο, επίσης έκθεση και αρχαία είδες καλύτερες ή πολύ χειρότερες επιδόσεις ;
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Θα πέσουν οι βάσεις και στις υψηλόβαθμες σχολές :P
 

Αλεξ123

Νεοφερμένος

Ο Αλεξ123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Αυτοί που θα πάνε τρίτη λυκείου φέτος τι μαθήματα θα δωσουν ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θα ισχυσουν δύο συστήματα όπως ίσχυσαν φέτος ?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Katerinaki03

Νεοφερμένος

Η Katerinaki03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους όσο και αν γράψατε ο καθένας!!Τελικά έδωσα κ εγώ φέτος πανελλήνιες παρόλο που παράτησα το διάβασμα κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου.Λίγο οι φίλοι,λίγο ο σύζυγος(ναι είμαι μεγαλουλα..:hehe: )αποφάσισα να το επιχειρήσω.Διάβασα οτι μπόρεσα την τελευταία εβδομάδα και οτι θυμόμουν από πριν και πήγα...Για την εμπειρία είπαν....για το άγχος ...τίποτα δεν είπαν.Φυσικά δεν περίμενα θαύματα αλλά κάπου περνάω με 9600 μόρια...ε?ε?Μου αρέσει η θεολογική Θεσσαλονίκης αλλά "ζαχαρώνω"και κατι άλλα με περισσότερα μόρια(ιστορίας εθνολογίας Κομοτηνης με 250 μορια παραπάνω)Υπάρχει καμια περίπτωση να πέσουν τόσο οι βάσεις?Πρέπει να κάνω μηχανογραφικό τρομάρα μου...:jumpy:
 

natalix

Νεοφερμένος

Η natalix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους όσο και αν γράψατε ο καθένας!!Τελικά έδωσα κ εγώ φέτος πανελλήνιες παρόλο που παράτησα το διάβασμα κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου.Λίγο οι φίλοι,λίγο ο σύζυγος(ναι είμαι μεγαλουλα..:hehe: )αποφάσισα να το επιχειρήσω.Διάβασα οτι μπόρεσα την τελευταία εβδομάδα και οτι θυμόμουν από πριν και πήγα...Για την εμπειρία είπαν....για το άγχος ...τίποτα δεν είπαν.Φυσικά δεν περίμενα θαύματα αλλά κάπου περνάω με 9600 μόρια...ε?ε?Μου αρέσει η θεολογική Θεσσαλονίκης αλλά "ζαχαρώνω"και κατι άλλα με περισσότερα μόρια(ιστορίας εθνολογίας Κομοτηνης με 250 μορια παραπάνω)Υπάρχει καμια περίπτωση να πέσουν τόσο οι βάσεις?Πρέπει να κάνω μηχανογραφικό τρομάρα μου...:jumpy:

Αν ισχύει η ηλικία που φαίνεται πραγματικά συγχαρητήρια. Είστε υπόδειγμα για όλους. Θα περάσετε σε κάποια σχολή για πρώτη φορα; Αν ναι και δεν σας ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο να τα δηλώσετε όλα!!! Επίσης για τα επόμενα 2 έτη θα έχετε δικαίωμα του 10% όπου οι βάσεις πέφτουν αισθητά σε πολλά τμήματα και κάτω των 10000!!
 

ROSSONERO

Νεοφερμένος

Ο ROSSONERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Έχει πολλές θέσεις φέτος για να μην περάσεις με τόσο υψηλή βαθμολογία!
Και γω αυτό θέλω να πιστεύω. Απλά οσα παιδιά δώσαμε με το παλιό το συστημα παλεύουμε για 70 θέσεις περιπου
 

Αλεξ123

Νεοφερμένος

Ο Αλεξ123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Θα μου απαντήσει κάποιος ? 🙄🙄
 

Steffie88

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα.

Katerinaki03

Νεοφερμένος

Η Katerinaki03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Αν ισχύει η ηλικία που φαίνεται πραγματικά συγχαρητήρια. Είστε υπόδειγμα για όλους. Θα περάσετε σε κάποια σχολή για πρώτη φορα; Αν ναι και δεν σας ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο να τα δηλώσετε όλα!!! Επίσης για τα επόμενα 2 έτη θα έχετε δικαίωμα του 10% όπου οι βάσεις πέφτουν αισθητά σε πολλά τμήματα και κάτω των 10000!!
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια,η αλήθεια είναι οτι είχα μεγάλη συμπαράσταση από όλους τους δικούς μου!Δυστυχώς η ηλικία ισχύει(αν κ συχνά από μέσα μου "ξεπετάγεται"το κορίτσι τον εφηβικών μου χρόνων...:friends:)Όταν λέτε να τα βάλω όλα,τί εννοείτε?Τότε ήθελα ιστορικό αρχαιολογικό,τώρα....δεν ξέρω τί μπορώ να κάνω..Όποια βοήθεια δεκτή..
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top