brijs Νεοφερμένο μέλος Η brijs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 16 Μαΐου 2019 στις 11:05 Η brijs έγραψε: #41 16-05-19 11:05 Λογοθεραπεια, παιδαγωγικο και ισως νοσηλευτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. User_06 Νεοφερμένο μέλος Ο User_06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 16 Μαΐου 2019 στις 21:36 Ο User_06 έγραψε: #42 16-05-19 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: ΗΜΜΥ Θεσ/νίκη,Πάτρα,Ξάνθη ή Χημικών Μηχανικών Θεσ/νίκη,Πάτρα Click για ανάπτυξη... Διακρίνω μια μικρή αποστροφή προς ΕΜΠ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 16 Μαΐου 2019 στις 23:18 Ο Jim_Pap έγραψε: #43 16-05-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από User_06: Διακρίνω μια μικρή αποστροφή προς ΕΜΠ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν νομιζω να τα καταφερω τοσο ψηλα και εκτος αυτου επειδη ειμαι απο επαρχια μου φαινεται δυκσολη πολη η Αθηνα.Φυσικα αν το πιασω θα ειναι 1η μου επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 01:47 Ο Panagiotis849: #44 02-06-19 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Την ενέκρινε το υπουργείο όμως επειδή η Ελλάδα είναι ότι χειρότερο κρατος υπάρχει η γραμματεία απέρριψε την μεταγραφή παρόλο που έμειναν 20 θέσεις κενες. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο, δε το έχω ξανακούσει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:12 Ο SonGokuUI: #45 10-06-19 21:12 Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:17 Η Agnwsth έγραψε: #46 10-06-19 21:17 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγες και για τα μαθηματικά φίλε μου ,αλλά η ανατροπή έγινε. Φιλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 09:31 Η BlueIvy_ έγραψε: #47 30-06-19 09:31 Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:42 Ο DumeNuke έγραψε: #48 30-06-19 10:42 Αρχική Δημοσίευση από BlueIvy_: Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:49 Η Agnwsth έγραψε: #49 30-06-19 10:49 Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:54 Ο Destroyer00: #50 30-06-19 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λογοθεραπεια, παιδαγωγικο και ισως νοσηλευτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
User_06 Νεοφερμένο μέλος Ο User_06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 16 Μαΐου 2019 στις 21:36 Ο User_06 έγραψε: #42 16-05-19 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: ΗΜΜΥ Θεσ/νίκη,Πάτρα,Ξάνθη ή Χημικών Μηχανικών Θεσ/νίκη,Πάτρα Click για ανάπτυξη... Διακρίνω μια μικρή αποστροφή προς ΕΜΠ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 16 Μαΐου 2019 στις 23:18 Ο Jim_Pap έγραψε: #43 16-05-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από User_06: Διακρίνω μια μικρή αποστροφή προς ΕΜΠ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν νομιζω να τα καταφερω τοσο ψηλα και εκτος αυτου επειδη ειμαι απο επαρχια μου φαινεται δυκσολη πολη η Αθηνα.Φυσικα αν το πιασω θα ειναι 1η μου επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 01:47 Ο Panagiotis849: #44 02-06-19 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Την ενέκρινε το υπουργείο όμως επειδή η Ελλάδα είναι ότι χειρότερο κρατος υπάρχει η γραμματεία απέρριψε την μεταγραφή παρόλο που έμειναν 20 θέσεις κενες. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο, δε το έχω ξανακούσει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:12 Ο SonGokuUI: #45 10-06-19 21:12 Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:17 Η Agnwsth έγραψε: #46 10-06-19 21:17 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγες και για τα μαθηματικά φίλε μου ,αλλά η ανατροπή έγινε. Φιλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 09:31 Η BlueIvy_ έγραψε: #47 30-06-19 09:31 Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:42 Ο DumeNuke έγραψε: #48 30-06-19 10:42 Αρχική Δημοσίευση από BlueIvy_: Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:49 Η Agnwsth έγραψε: #49 30-06-19 10:49 Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:54 Ο Destroyer00: #50 30-06-19 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: ΗΜΜΥ Θεσ/νίκη,Πάτρα,Ξάνθη ή Χημικών Μηχανικών Θεσ/νίκη,Πάτρα Click για ανάπτυξη... Διακρίνω μια μικρή αποστροφή προς ΕΜΠ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 16 Μαΐου 2019 στις 23:18 Ο Jim_Pap έγραψε: #43 16-05-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από User_06: Διακρίνω μια μικρή αποστροφή προς ΕΜΠ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν νομιζω να τα καταφερω τοσο ψηλα και εκτος αυτου επειδη ειμαι απο επαρχια μου φαινεται δυκσολη πολη η Αθηνα.Φυσικα αν το πιασω θα ειναι 1η μου επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 01:47 Ο Panagiotis849: #44 02-06-19 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Την ενέκρινε το υπουργείο όμως επειδή η Ελλάδα είναι ότι χειρότερο κρατος υπάρχει η γραμματεία απέρριψε την μεταγραφή παρόλο που έμειναν 20 θέσεις κενες. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο, δε το έχω ξανακούσει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:12 Ο SonGokuUI: #45 10-06-19 21:12 Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:17 Η Agnwsth έγραψε: #46 10-06-19 21:17 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγες και για τα μαθηματικά φίλε μου ,αλλά η ανατροπή έγινε. Φιλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 09:31 Η BlueIvy_ έγραψε: #47 30-06-19 09:31 Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:42 Ο DumeNuke έγραψε: #48 30-06-19 10:42 Αρχική Δημοσίευση από BlueIvy_: Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:49 Η Agnwsth έγραψε: #49 30-06-19 10:49 Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:54 Ο Destroyer00: #50 30-06-19 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από User_06: Διακρίνω μια μικρή αποστροφή προς ΕΜΠ? Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα δεν νομιζω να τα καταφερω τοσο ψηλα και εκτος αυτου επειδη ειμαι απο επαρχια μου φαινεται δυκσολη πολη η Αθηνα.Φυσικα αν το πιασω θα ειναι 1η μου επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 01:47 Ο Panagiotis849: #44 02-06-19 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Την ενέκρινε το υπουργείο όμως επειδή η Ελλάδα είναι ότι χειρότερο κρατος υπάρχει η γραμματεία απέρριψε την μεταγραφή παρόλο που έμειναν 20 θέσεις κενες. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο, δε το έχω ξανακούσει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:12 Ο SonGokuUI: #45 10-06-19 21:12 Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:17 Η Agnwsth έγραψε: #46 10-06-19 21:17 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγες και για τα μαθηματικά φίλε μου ,αλλά η ανατροπή έγινε. Φιλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 09:31 Η BlueIvy_ έγραψε: #47 30-06-19 09:31 Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:42 Ο DumeNuke έγραψε: #48 30-06-19 10:42 Αρχική Δημοσίευση από BlueIvy_: Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:49 Η Agnwsth έγραψε: #49 30-06-19 10:49 Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:54 Ο Destroyer00: #50 30-06-19 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Την ενέκρινε το υπουργείο όμως επειδή η Ελλάδα είναι ότι χειρότερο κρατος υπάρχει η γραμματεία απέρριψε την μεταγραφή παρόλο που έμειναν 20 θέσεις κενες. Click για ανάπτυξη... Απίστευτο, δε το έχω ξανακούσει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:12 Ο SonGokuUI: #45 10-06-19 21:12 Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:17 Η Agnwsth έγραψε: #46 10-06-19 21:17 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγες και για τα μαθηματικά φίλε μου ,αλλά η ανατροπή έγινε. Φιλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 09:31 Η BlueIvy_ έγραψε: #47 30-06-19 09:31 Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:42 Ο DumeNuke έγραψε: #48 30-06-19 10:42 Αρχική Δημοσίευση από BlueIvy_: Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:49 Η Agnwsth έγραψε: #49 30-06-19 10:49 Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:54 Ο Destroyer00: #50 30-06-19 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 21:17 Η Agnwsth έγραψε: #46 10-06-19 21:17 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγες και για τα μαθηματικά φίλε μου ,αλλά η ανατροπή έγινε. Φιλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 09:31 Η BlueIvy_ έγραψε: #47 30-06-19 09:31 Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:42 Ο DumeNuke έγραψε: #48 30-06-19 10:42 Αρχική Δημοσίευση από BlueIvy_: Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:49 Η Agnwsth έγραψε: #49 30-06-19 10:49 Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:54 Ο Destroyer00: #50 30-06-19 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Με πιάνει μια κατάθλιψη ότι δε θα γράψω καλά ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και τελικά δε θα περάσω. Και δε θέλω άλλο τμήμα, και να ξαναπεριμένω ως του χρόνου και να το ξαναζήσω είναι πολύ ψυχοφθόρο... Damnnnnnnnnnnn Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγες και για τα μαθηματικά φίλε μου ,αλλά η ανατροπή έγινε. Φιλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 09:31 Η BlueIvy_ έγραψε: #47 30-06-19 09:31 Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:42 Ο DumeNuke έγραψε: #48 30-06-19 10:42 Αρχική Δημοσίευση από BlueIvy_: Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:49 Η Agnwsth έγραψε: #49 30-06-19 10:49 Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:54 Ο Destroyer00: #50 30-06-19 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:42 Ο DumeNuke έγραψε: #48 30-06-19 10:42 Αρχική Δημοσίευση από BlueIvy_: Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:49 Η Agnwsth έγραψε: #49 30-06-19 10:49 Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:54 Ο Destroyer00: #50 30-06-19 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BlueIvy_: Νομικής ΔΠΘ! σας παρακαλώ μην τη δηλώσετε Click για ανάπτυξη... Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:49 Η Agnwsth έγραψε: #49 30-06-19 10:49 Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:54 Ο Destroyer00: #50 30-06-19 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:54 Ο Destroyer00: #50 30-06-19 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Επειδή άλλαξα σχολή ΚΑΙ ΠΟΛΗ - είμαι σταθερός χαρακτήρας- θα κάνω ένα briefing . Πάμε για μηχανολόγων μηχανικών στην Αθήνα με σιγουριά! ( 200 μόρια πάνω από την περσινή βάση) (weird flex, but ok) Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει άλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Η Agnwsth έγραψε: #51 30-06-19 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Destroyer00: Είχες περάσει άλλου; Click για ανάπτυξη... Όχι, άλλαξα γνώμη από αυτή που είχα παραθέσει εδώ τον Νοέμβριο )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasilis2000kak Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis2000kak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:01 Ο Vasilis2000kak: #52 30-06-19 12:01 Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεγάλο όνειρο είναι η Ιατρική Λάρισας. Αλλά και Αλεξανδρούπολη να περασω δεν θα με χαλάσει καθόλου. Αναμένουμε βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nafsika19 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:15 Η Nafsika19: #53 30-06-19 12:15 Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χημικό ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimec Νεοφερμένο μέλος Ο dimec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:17 Ο dimec έγραψε: #54 30-06-19 12:17 Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2019 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουνίου 2019 στις 12:47 Ο Guest 699855: #55 30-06-19 12:47 Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimec: Φιλολογίας ή Ιστορικο- Αρχαιολογικό και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών στην Καλαμάτα. Ποιό από τα δύο προτείνετε;;;; Click για ανάπτυξη... Ποιο αντικείμενο σπουδών σε ενδιαφέρει περισσότερο (η φιλολογία ή η αρχαιολογία-ιστορία); ΄Οποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό θα βάλεις πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsir Νεοφερμένο μέλος Η kotsir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 15:15 Η kotsir έγραψε: #56 01-07-19 15:15 αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτες τις μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο μου και ειμαι μεταξυ λοχρη και οικονομικο δεν μπορω να αποφασισω...μπορει καποιος να με βοηθησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 16:53 Ο SonGokuUI: #57 01-07-19 16:53 Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πουθενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:26 Η BlueIvy_ έγραψε: #58 01-07-19 21:26 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs EFIANA Feynman BillyTheKid Antonius Nefpav Than003 Nikitas18 Devid anastasia papa magiaantm penelopenick Λαμπρινηη Dr. Gl. Luminous neste Πα.Κ J.Cameron jimnikol21 Ryuzaki eri548 Zgian EiriniS20 Konkonvon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Υπόσχομαι να μην τη δηλώσω!! Click για ανάπτυξη... εεε...δεν αστειεύομαι την θέλω πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:31 Ο Πύρος έγραψε: #59 01-07-19 21:31 Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ψυχολογίες γενικά και Αθήνας ειδικά. Ξέρω ότι δεν τις πιάνω με τ ι π ο τ α αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (πάντως πεθαίνει ) Από 'κει και πέρα θα σας παρακαλούσα να μην δηλώσετε τις εξής: Κοινωνικής εργασίας Κοινωνιολογίας Παιδαγωγικο δευτεροβάθμιας φιλοσοφία παιδαγωγικη απθ φιλοσοφικές ευχαριστώ που δεν θα τις δηλώσετε (όπως στα γυράδικα ''ευχαριστούμε που δεν καπνίζετε'') Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BlueIvy_ Νεοφερμένο μέλος Η BlueIvy_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2019 στις 21:54 Η BlueIvy_ έγραψε: #60 01-07-19 21:54 Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην δηλώσετε Νομική ΔΠΘ. Θένκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.