seferhs2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο seferhs2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Φυσικοθεραπείας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2018 στις 23:09 Ο seferhs2001: #141 19-07-18 23:09 Αρχική Δημοσίευση από AntiSocial: Παιδιά αντιμετωπίζει κάνεις δυσκολία στην βιολογία κατεύθυνσης ή είναι μόνο εγώ που δεν μπορώ να λύσω ορισμένες ασκήσεις με αριθμητικά δεδομένα όπως ποσοστά κτλπ; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά τώρα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα σε αυτού του είδους τις ασκήσεις, στην αρχή όμως μου φαίνονταν λίγο περίεργες... Ίσως είναι και θέμα εξάσκησης, πες στον καθηγητή σου να σου βάζει περισσότερες για να συνηθίζεις, έχω παρατηρήσει ότι στη βιολογία (όπως και στα αλλά μαθήματα) η συνεχής εξάσκηση βοηθάει πολύ!! Ουσιαστικά οι ασκήσεις με ποσοστά είναι απλή εφαρμογή της θεωρίας (κανόνας συμπληρωματικότητας κλπ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 14:03 Ο Πύρος έγραψε: #142 26-07-18 14:03 Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 14:40 Ο Arianara S3: #143 26-07-18 14:40 Γεια σας παίδες. Είμαι Θεωρητική Κατεύθυνση...Ποιο μάθημα από τα 4 της Θεωρητικής δεν σας αρέσει ή έστω δεν σας αρέσει όσο τα άλλα; Και ποιο σας αρέσει πιο πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 15:38 Ο Alex_t έγραψε: #144 26-07-18 15:38 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Έχεις κάτσει με ηρεμία να επαναλάβεις τις προτάσεις που τίθενται προς μετατροπή, με ηρεμία, με το πάσο σου, να καταλάβεις πώς ακριβώς θα πρέπει να σκέφτεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις; Σίγουρα με την επανάληψη και την εξάσκηση θα αρχίσεις να ξεπερνάς το πρόβλημα αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 15:46 Ο Indiana Jones: #145 26-07-18 15:46 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν,αυτές οι μετατροπές με δυσκόλευαν και εμένα στην αρχή. Αρκεί να θυμάσαι δύο κανόνες μαζί με τη θεωρία: 1) Στη μετατροπή το πρόσωπο του ρήματος το δίνει πάντα το καινούριο υποκείμενο,δηλαδή η λέξη που στην αρχική πρόταση ειναι αντικείμενο. 2) Στην παθητική σύνταξη μπαίνει πρώτα το υποκείμενο,μετά όλα τα άλλα(π.χ. προσδιορισμοί),μετά το ποιητικό αίτιο και μετά το ρήμα. Μην ανησυχείς,με την εξάσκηση θα τα καταφέρεις!Διάβασε ξανά τη θεωρία και γραπτώς και κάνε μετατροπές των κειμένων. Όλα θα είναι μετά πολύ πιο εύκολα,θα το δεις. Αρχική Δημοσίευση από Triant_3: Γεια σας παίδες. Είμαι Θεωρητική Κατεύθυνση...Ποιο μάθημα από τα 4 της Θεωρητικής δεν σας αρέσει ή έστω δεν σας αρέσει όσο τα άλλα; Και ποιο σας αρέσει πιο πολύ; Click για ανάπτυξη... Γενικά και τα 4 είναι ωραία μαθήματα. Η θεωρία της έκθεσης ίσως την καταντάει λίγο βαρετή,το ίδιο ισχύει και με την αποστήθιση της ιστορίας και του Γνωστού κάποιες φορές. Αλλά τα έχω συνηθίσει τώρα. Το αγαπημένο μου είναι το Άγνωστο, μου αρέσει πάρα πολύ όταν <<αποκρυπτογραφώ>> κάθε κείμενο! Όσο για τα Λατινικά, έχω μια έφεση στις ξένες γλώσσεις και επειδή κάνω συχνά επαναλήψεις,μου είναι αρκετά εύκολα και ενδιαφέροντα! . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2018 archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 17:05 Ο archaios19: #146 26-07-18 17:05 Εγώ αντιπαθώ την Έκθεση, το διάβασμα των θεματικών κύκλων κυρίως! Τα Αρχαία για μένα είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:15 Ο Nihilist έγραψε: #147 26-07-18 22:15 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Πράγματι, στην αρχή τα Λατινικά είναι του τύπου "Λολα, να ένα μήλο", αλλά εν συνεχεια οι συντακτικες μετατροπές δημιουργούν δυσκολίες... Εντούτοις, αν καταλάβεις και ακολουθήσεις το μοτίβο που διέπει κάθε μετατροπή, η όλη υπόθεση θα σου φανεί εξαιρετικά απλή. Γι αυτό χρειάζεται αρκετή εξάσκηση και επιμονή επανάληψη. Εξάλλου, η ύλη είναι πεπερασμενη, όποτε δε θα συναντήσεις καμια άσκηση που να μην την έχεις ξαναδεί. Πίστεψέ με, απο τον Απρίλη και μετά θα εισαι αλανθαστος(αν βέβαια διαβάσεις σοβαρά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:50 Ο Thodoras14: #148 26-07-18 22:50 Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2018 Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Νίκος22 έγραψε: #149 26-07-18 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Thodoras14: Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Thodoras14: #150 26-07-18 23:07 Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AntiSocial: Παιδιά αντιμετωπίζει κάνεις δυσκολία στην βιολογία κατεύθυνσης ή είναι μόνο εγώ που δεν μπορώ να λύσω ορισμένες ασκήσεις με αριθμητικά δεδομένα όπως ποσοστά κτλπ; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά τώρα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα σε αυτού του είδους τις ασκήσεις, στην αρχή όμως μου φαίνονταν λίγο περίεργες... Ίσως είναι και θέμα εξάσκησης, πες στον καθηγητή σου να σου βάζει περισσότερες για να συνηθίζεις, έχω παρατηρήσει ότι στη βιολογία (όπως και στα αλλά μαθήματα) η συνεχής εξάσκηση βοηθάει πολύ!! Ουσιαστικά οι ασκήσεις με ποσοστά είναι απλή εφαρμογή της θεωρίας (κανόνας συμπληρωματικότητας κλπ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 14:03 Ο Πύρος έγραψε: #142 26-07-18 14:03 Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 14:40 Ο Arianara S3: #143 26-07-18 14:40 Γεια σας παίδες. Είμαι Θεωρητική Κατεύθυνση...Ποιο μάθημα από τα 4 της Θεωρητικής δεν σας αρέσει ή έστω δεν σας αρέσει όσο τα άλλα; Και ποιο σας αρέσει πιο πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 15:38 Ο Alex_t έγραψε: #144 26-07-18 15:38 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Έχεις κάτσει με ηρεμία να επαναλάβεις τις προτάσεις που τίθενται προς μετατροπή, με ηρεμία, με το πάσο σου, να καταλάβεις πώς ακριβώς θα πρέπει να σκέφτεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις; Σίγουρα με την επανάληψη και την εξάσκηση θα αρχίσεις να ξεπερνάς το πρόβλημα αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 15:46 Ο Indiana Jones: #145 26-07-18 15:46 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν,αυτές οι μετατροπές με δυσκόλευαν και εμένα στην αρχή. Αρκεί να θυμάσαι δύο κανόνες μαζί με τη θεωρία: 1) Στη μετατροπή το πρόσωπο του ρήματος το δίνει πάντα το καινούριο υποκείμενο,δηλαδή η λέξη που στην αρχική πρόταση ειναι αντικείμενο. 2) Στην παθητική σύνταξη μπαίνει πρώτα το υποκείμενο,μετά όλα τα άλλα(π.χ. προσδιορισμοί),μετά το ποιητικό αίτιο και μετά το ρήμα. Μην ανησυχείς,με την εξάσκηση θα τα καταφέρεις!Διάβασε ξανά τη θεωρία και γραπτώς και κάνε μετατροπές των κειμένων. Όλα θα είναι μετά πολύ πιο εύκολα,θα το δεις. Αρχική Δημοσίευση από Triant_3: Γεια σας παίδες. Είμαι Θεωρητική Κατεύθυνση...Ποιο μάθημα από τα 4 της Θεωρητικής δεν σας αρέσει ή έστω δεν σας αρέσει όσο τα άλλα; Και ποιο σας αρέσει πιο πολύ; Click για ανάπτυξη... Γενικά και τα 4 είναι ωραία μαθήματα. Η θεωρία της έκθεσης ίσως την καταντάει λίγο βαρετή,το ίδιο ισχύει και με την αποστήθιση της ιστορίας και του Γνωστού κάποιες φορές. Αλλά τα έχω συνηθίσει τώρα. Το αγαπημένο μου είναι το Άγνωστο, μου αρέσει πάρα πολύ όταν <<αποκρυπτογραφώ>> κάθε κείμενο! Όσο για τα Λατινικά, έχω μια έφεση στις ξένες γλώσσεις και επειδή κάνω συχνά επαναλήψεις,μου είναι αρκετά εύκολα και ενδιαφέροντα! . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2018 archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 17:05 Ο archaios19: #146 26-07-18 17:05 Εγώ αντιπαθώ την Έκθεση, το διάβασμα των θεματικών κύκλων κυρίως! Τα Αρχαία για μένα είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:15 Ο Nihilist έγραψε: #147 26-07-18 22:15 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Πράγματι, στην αρχή τα Λατινικά είναι του τύπου "Λολα, να ένα μήλο", αλλά εν συνεχεια οι συντακτικες μετατροπές δημιουργούν δυσκολίες... Εντούτοις, αν καταλάβεις και ακολουθήσεις το μοτίβο που διέπει κάθε μετατροπή, η όλη υπόθεση θα σου φανεί εξαιρετικά απλή. Γι αυτό χρειάζεται αρκετή εξάσκηση και επιμονή επανάληψη. Εξάλλου, η ύλη είναι πεπερασμενη, όποτε δε θα συναντήσεις καμια άσκηση που να μην την έχεις ξαναδεί. Πίστεψέ με, απο τον Απρίλη και μετά θα εισαι αλανθαστος(αν βέβαια διαβάσεις σοβαρά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:50 Ο Thodoras14: #148 26-07-18 22:50 Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2018 Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Νίκος22 έγραψε: #149 26-07-18 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Thodoras14: Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Thodoras14: #150 26-07-18 23:07 Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 14:40 Ο Arianara S3: #143 26-07-18 14:40 Γεια σας παίδες. Είμαι Θεωρητική Κατεύθυνση...Ποιο μάθημα από τα 4 της Θεωρητικής δεν σας αρέσει ή έστω δεν σας αρέσει όσο τα άλλα; Και ποιο σας αρέσει πιο πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 15:38 Ο Alex_t έγραψε: #144 26-07-18 15:38 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Έχεις κάτσει με ηρεμία να επαναλάβεις τις προτάσεις που τίθενται προς μετατροπή, με ηρεμία, με το πάσο σου, να καταλάβεις πώς ακριβώς θα πρέπει να σκέφτεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις; Σίγουρα με την επανάληψη και την εξάσκηση θα αρχίσεις να ξεπερνάς το πρόβλημα αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 15:46 Ο Indiana Jones: #145 26-07-18 15:46 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν,αυτές οι μετατροπές με δυσκόλευαν και εμένα στην αρχή. Αρκεί να θυμάσαι δύο κανόνες μαζί με τη θεωρία: 1) Στη μετατροπή το πρόσωπο του ρήματος το δίνει πάντα το καινούριο υποκείμενο,δηλαδή η λέξη που στην αρχική πρόταση ειναι αντικείμενο. 2) Στην παθητική σύνταξη μπαίνει πρώτα το υποκείμενο,μετά όλα τα άλλα(π.χ. προσδιορισμοί),μετά το ποιητικό αίτιο και μετά το ρήμα. Μην ανησυχείς,με την εξάσκηση θα τα καταφέρεις!Διάβασε ξανά τη θεωρία και γραπτώς και κάνε μετατροπές των κειμένων. Όλα θα είναι μετά πολύ πιο εύκολα,θα το δεις. Αρχική Δημοσίευση από Triant_3: Γεια σας παίδες. Είμαι Θεωρητική Κατεύθυνση...Ποιο μάθημα από τα 4 της Θεωρητικής δεν σας αρέσει ή έστω δεν σας αρέσει όσο τα άλλα; Και ποιο σας αρέσει πιο πολύ; Click για ανάπτυξη... Γενικά και τα 4 είναι ωραία μαθήματα. Η θεωρία της έκθεσης ίσως την καταντάει λίγο βαρετή,το ίδιο ισχύει και με την αποστήθιση της ιστορίας και του Γνωστού κάποιες φορές. Αλλά τα έχω συνηθίσει τώρα. Το αγαπημένο μου είναι το Άγνωστο, μου αρέσει πάρα πολύ όταν <<αποκρυπτογραφώ>> κάθε κείμενο! Όσο για τα Λατινικά, έχω μια έφεση στις ξένες γλώσσεις και επειδή κάνω συχνά επαναλήψεις,μου είναι αρκετά εύκολα και ενδιαφέροντα! . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2018 archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 17:05 Ο archaios19: #146 26-07-18 17:05 Εγώ αντιπαθώ την Έκθεση, το διάβασμα των θεματικών κύκλων κυρίως! Τα Αρχαία για μένα είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:15 Ο Nihilist έγραψε: #147 26-07-18 22:15 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Πράγματι, στην αρχή τα Λατινικά είναι του τύπου "Λολα, να ένα μήλο", αλλά εν συνεχεια οι συντακτικες μετατροπές δημιουργούν δυσκολίες... Εντούτοις, αν καταλάβεις και ακολουθήσεις το μοτίβο που διέπει κάθε μετατροπή, η όλη υπόθεση θα σου φανεί εξαιρετικά απλή. Γι αυτό χρειάζεται αρκετή εξάσκηση και επιμονή επανάληψη. Εξάλλου, η ύλη είναι πεπερασμενη, όποτε δε θα συναντήσεις καμια άσκηση που να μην την έχεις ξαναδεί. Πίστεψέ με, απο τον Απρίλη και μετά θα εισαι αλανθαστος(αν βέβαια διαβάσεις σοβαρά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:50 Ο Thodoras14: #148 26-07-18 22:50 Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2018 Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Νίκος22 έγραψε: #149 26-07-18 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Thodoras14: Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Thodoras14: #150 26-07-18 23:07 Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παίδες. Είμαι Θεωρητική Κατεύθυνση...Ποιο μάθημα από τα 4 της Θεωρητικής δεν σας αρέσει ή έστω δεν σας αρέσει όσο τα άλλα; Και ποιο σας αρέσει πιο πολύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 15:38 Ο Alex_t έγραψε: #144 26-07-18 15:38 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Έχεις κάτσει με ηρεμία να επαναλάβεις τις προτάσεις που τίθενται προς μετατροπή, με ηρεμία, με το πάσο σου, να καταλάβεις πώς ακριβώς θα πρέπει να σκέφτεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις; Σίγουρα με την επανάληψη και την εξάσκηση θα αρχίσεις να ξεπερνάς το πρόβλημα αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 15:46 Ο Indiana Jones: #145 26-07-18 15:46 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν,αυτές οι μετατροπές με δυσκόλευαν και εμένα στην αρχή. Αρκεί να θυμάσαι δύο κανόνες μαζί με τη θεωρία: 1) Στη μετατροπή το πρόσωπο του ρήματος το δίνει πάντα το καινούριο υποκείμενο,δηλαδή η λέξη που στην αρχική πρόταση ειναι αντικείμενο. 2) Στην παθητική σύνταξη μπαίνει πρώτα το υποκείμενο,μετά όλα τα άλλα(π.χ. προσδιορισμοί),μετά το ποιητικό αίτιο και μετά το ρήμα. Μην ανησυχείς,με την εξάσκηση θα τα καταφέρεις!Διάβασε ξανά τη θεωρία και γραπτώς και κάνε μετατροπές των κειμένων. Όλα θα είναι μετά πολύ πιο εύκολα,θα το δεις. Αρχική Δημοσίευση από Triant_3: Γεια σας παίδες. Είμαι Θεωρητική Κατεύθυνση...Ποιο μάθημα από τα 4 της Θεωρητικής δεν σας αρέσει ή έστω δεν σας αρέσει όσο τα άλλα; Και ποιο σας αρέσει πιο πολύ; Click για ανάπτυξη... Γενικά και τα 4 είναι ωραία μαθήματα. Η θεωρία της έκθεσης ίσως την καταντάει λίγο βαρετή,το ίδιο ισχύει και με την αποστήθιση της ιστορίας και του Γνωστού κάποιες φορές. Αλλά τα έχω συνηθίσει τώρα. Το αγαπημένο μου είναι το Άγνωστο, μου αρέσει πάρα πολύ όταν <<αποκρυπτογραφώ>> κάθε κείμενο! Όσο για τα Λατινικά, έχω μια έφεση στις ξένες γλώσσεις και επειδή κάνω συχνά επαναλήψεις,μου είναι αρκετά εύκολα και ενδιαφέροντα! . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2018 archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 17:05 Ο archaios19: #146 26-07-18 17:05 Εγώ αντιπαθώ την Έκθεση, το διάβασμα των θεματικών κύκλων κυρίως! Τα Αρχαία για μένα είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:15 Ο Nihilist έγραψε: #147 26-07-18 22:15 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Πράγματι, στην αρχή τα Λατινικά είναι του τύπου "Λολα, να ένα μήλο", αλλά εν συνεχεια οι συντακτικες μετατροπές δημιουργούν δυσκολίες... Εντούτοις, αν καταλάβεις και ακολουθήσεις το μοτίβο που διέπει κάθε μετατροπή, η όλη υπόθεση θα σου φανεί εξαιρετικά απλή. Γι αυτό χρειάζεται αρκετή εξάσκηση και επιμονή επανάληψη. Εξάλλου, η ύλη είναι πεπερασμενη, όποτε δε θα συναντήσεις καμια άσκηση που να μην την έχεις ξαναδεί. Πίστεψέ με, απο τον Απρίλη και μετά θα εισαι αλανθαστος(αν βέβαια διαβάσεις σοβαρά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:50 Ο Thodoras14: #148 26-07-18 22:50 Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2018 Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Νίκος22 έγραψε: #149 26-07-18 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Thodoras14: Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Thodoras14: #150 26-07-18 23:07 Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Έχεις κάτσει με ηρεμία να επαναλάβεις τις προτάσεις που τίθενται προς μετατροπή, με ηρεμία, με το πάσο σου, να καταλάβεις πώς ακριβώς θα πρέπει να σκέφτεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις; Σίγουρα με την επανάληψη και την εξάσκηση θα αρχίσεις να ξεπερνάς το πρόβλημα αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 15:46 Ο Indiana Jones: #145 26-07-18 15:46 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν,αυτές οι μετατροπές με δυσκόλευαν και εμένα στην αρχή. Αρκεί να θυμάσαι δύο κανόνες μαζί με τη θεωρία: 1) Στη μετατροπή το πρόσωπο του ρήματος το δίνει πάντα το καινούριο υποκείμενο,δηλαδή η λέξη που στην αρχική πρόταση ειναι αντικείμενο. 2) Στην παθητική σύνταξη μπαίνει πρώτα το υποκείμενο,μετά όλα τα άλλα(π.χ. προσδιορισμοί),μετά το ποιητικό αίτιο και μετά το ρήμα. Μην ανησυχείς,με την εξάσκηση θα τα καταφέρεις!Διάβασε ξανά τη θεωρία και γραπτώς και κάνε μετατροπές των κειμένων. Όλα θα είναι μετά πολύ πιο εύκολα,θα το δεις. Αρχική Δημοσίευση από Triant_3: Γεια σας παίδες. Είμαι Θεωρητική Κατεύθυνση...Ποιο μάθημα από τα 4 της Θεωρητικής δεν σας αρέσει ή έστω δεν σας αρέσει όσο τα άλλα; Και ποιο σας αρέσει πιο πολύ; Click για ανάπτυξη... Γενικά και τα 4 είναι ωραία μαθήματα. Η θεωρία της έκθεσης ίσως την καταντάει λίγο βαρετή,το ίδιο ισχύει και με την αποστήθιση της ιστορίας και του Γνωστού κάποιες φορές. Αλλά τα έχω συνηθίσει τώρα. Το αγαπημένο μου είναι το Άγνωστο, μου αρέσει πάρα πολύ όταν <<αποκρυπτογραφώ>> κάθε κείμενο! Όσο για τα Λατινικά, έχω μια έφεση στις ξένες γλώσσεις και επειδή κάνω συχνά επαναλήψεις,μου είναι αρκετά εύκολα και ενδιαφέροντα! . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Αυγούστου 2018 archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 17:05 Ο archaios19: #146 26-07-18 17:05 Εγώ αντιπαθώ την Έκθεση, το διάβασμα των θεματικών κύκλων κυρίως! Τα Αρχαία για μένα είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:15 Ο Nihilist έγραψε: #147 26-07-18 22:15 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Πράγματι, στην αρχή τα Λατινικά είναι του τύπου "Λολα, να ένα μήλο", αλλά εν συνεχεια οι συντακτικες μετατροπές δημιουργούν δυσκολίες... Εντούτοις, αν καταλάβεις και ακολουθήσεις το μοτίβο που διέπει κάθε μετατροπή, η όλη υπόθεση θα σου φανεί εξαιρετικά απλή. Γι αυτό χρειάζεται αρκετή εξάσκηση και επιμονή επανάληψη. Εξάλλου, η ύλη είναι πεπερασμενη, όποτε δε θα συναντήσεις καμια άσκηση που να μην την έχεις ξαναδεί. Πίστεψέ με, απο τον Απρίλη και μετά θα εισαι αλανθαστος(αν βέβαια διαβάσεις σοβαρά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:50 Ο Thodoras14: #148 26-07-18 22:50 Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2018 Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Νίκος22 έγραψε: #149 26-07-18 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Thodoras14: Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Thodoras14: #150 26-07-18 23:07 Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν,αυτές οι μετατροπές με δυσκόλευαν και εμένα στην αρχή. Αρκεί να θυμάσαι δύο κανόνες μαζί με τη θεωρία: 1) Στη μετατροπή το πρόσωπο του ρήματος το δίνει πάντα το καινούριο υποκείμενο,δηλαδή η λέξη που στην αρχική πρόταση ειναι αντικείμενο. 2) Στην παθητική σύνταξη μπαίνει πρώτα το υποκείμενο,μετά όλα τα άλλα(π.χ. προσδιορισμοί),μετά το ποιητικό αίτιο και μετά το ρήμα. Μην ανησυχείς,με την εξάσκηση θα τα καταφέρεις!Διάβασε ξανά τη θεωρία και γραπτώς και κάνε μετατροπές των κειμένων. Όλα θα είναι μετά πολύ πιο εύκολα,θα το δεις. Αρχική Δημοσίευση από Triant_3: Γεια σας παίδες. Είμαι Θεωρητική Κατεύθυνση...Ποιο μάθημα από τα 4 της Θεωρητικής δεν σας αρέσει ή έστω δεν σας αρέσει όσο τα άλλα; Και ποιο σας αρέσει πιο πολύ; Click για ανάπτυξη... Γενικά και τα 4 είναι ωραία μαθήματα. Η θεωρία της έκθεσης ίσως την καταντάει λίγο βαρετή,το ίδιο ισχύει και με την αποστήθιση της ιστορίας και του Γνωστού κάποιες φορές. Αλλά τα έχω συνηθίσει τώρα. Το αγαπημένο μου είναι το Άγνωστο, μου αρέσει πάρα πολύ όταν <<αποκρυπτογραφώ>> κάθε κείμενο! Όσο για τα Λατινικά, έχω μια έφεση στις ξένες γλώσσεις και επειδή κάνω συχνά επαναλήψεις,μου είναι αρκετά εύκολα και ενδιαφέροντα! . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 17:05 Ο archaios19: #146 26-07-18 17:05 Εγώ αντιπαθώ την Έκθεση, το διάβασμα των θεματικών κύκλων κυρίως! Τα Αρχαία για μένα είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:15 Ο Nihilist έγραψε: #147 26-07-18 22:15 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Πράγματι, στην αρχή τα Λατινικά είναι του τύπου "Λολα, να ένα μήλο", αλλά εν συνεχεια οι συντακτικες μετατροπές δημιουργούν δυσκολίες... Εντούτοις, αν καταλάβεις και ακολουθήσεις το μοτίβο που διέπει κάθε μετατροπή, η όλη υπόθεση θα σου φανεί εξαιρετικά απλή. Γι αυτό χρειάζεται αρκετή εξάσκηση και επιμονή επανάληψη. Εξάλλου, η ύλη είναι πεπερασμενη, όποτε δε θα συναντήσεις καμια άσκηση που να μην την έχεις ξαναδεί. Πίστεψέ με, απο τον Απρίλη και μετά θα εισαι αλανθαστος(αν βέβαια διαβάσεις σοβαρά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:50 Ο Thodoras14: #148 26-07-18 22:50 Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2018 Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Νίκος22 έγραψε: #149 26-07-18 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Thodoras14: Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Thodoras14: #150 26-07-18 23:07 Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ αντιπαθώ την Έκθεση, το διάβασμα των θεματικών κύκλων κυρίως! Τα Αρχαία για μένα είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:15 Ο Nihilist έγραψε: #147 26-07-18 22:15 Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Πράγματι, στην αρχή τα Λατινικά είναι του τύπου "Λολα, να ένα μήλο", αλλά εν συνεχεια οι συντακτικες μετατροπές δημιουργούν δυσκολίες... Εντούτοις, αν καταλάβεις και ακολουθήσεις το μοτίβο που διέπει κάθε μετατροπή, η όλη υπόθεση θα σου φανεί εξαιρετικά απλή. Γι αυτό χρειάζεται αρκετή εξάσκηση και επιμονή επανάληψη. Εξάλλου, η ύλη είναι πεπερασμενη, όποτε δε θα συναντήσεις καμια άσκηση που να μην την έχεις ξαναδεί. Πίστεψέ με, απο τον Απρίλη και μετά θα εισαι αλανθαστος(αν βέβαια διαβάσεις σοβαρά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:50 Ο Thodoras14: #148 26-07-18 22:50 Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2018 Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Νίκος22 έγραψε: #149 26-07-18 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Thodoras14: Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Thodoras14: #150 26-07-18 23:07 Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GFireP: Έχω ένα θέμα με τα Λατινικά... παρότι δεν δυσκολεύομαι καθολου σε θέματα μετάφρασης, συναντακτικου κλπ, έχω θέμα στις ασκήσεις που αφορούν μετατροπές, ενεργητική παθητική, ανάλυση απαρεμφατου και γενικά όλα αυτά που τα κανουμε στο πρώτο βιβλίο. Γιατί πχ ξέρω να κλείνω ρήματα ενεργητικής, ξέρω της παθητικής, αλλά δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή όταν βλέπω την άσκηση... το μπορώ να κάνω? Click για ανάπτυξη... Πράγματι, στην αρχή τα Λατινικά είναι του τύπου "Λολα, να ένα μήλο", αλλά εν συνεχεια οι συντακτικες μετατροπές δημιουργούν δυσκολίες... Εντούτοις, αν καταλάβεις και ακολουθήσεις το μοτίβο που διέπει κάθε μετατροπή, η όλη υπόθεση θα σου φανεί εξαιρετικά απλή. Γι αυτό χρειάζεται αρκετή εξάσκηση και επιμονή επανάληψη. Εξάλλου, η ύλη είναι πεπερασμενη, όποτε δε θα συναντήσεις καμια άσκηση που να μην την έχεις ξαναδεί. Πίστεψέ με, απο τον Απρίλη και μετά θα εισαι αλανθαστος(αν βέβαια διαβάσεις σοβαρά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:50 Ο Thodoras14: #148 26-07-18 22:50 Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2018 Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Νίκος22 έγραψε: #149 26-07-18 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Thodoras14: Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Thodoras14: #150 26-07-18 23:07 Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Νίκος22 έγραψε: #149 26-07-18 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Thodoras14: Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Thodoras14: #150 26-07-18 23:07 Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thodoras14: Γεια σας.Φέτος Θα πάω τρίτη Λυκείου.Ο Σκοπός μου είναι να βγάλω απολυτήριο πάνω από 17 και δεν με πολυενδιαφέρουν οι πανελλήνιες.Θα ήθελα όμως να γράψω έτσι για την πλάκα,αν δεν πάω καλά στις πανελλήνιες θα παίξει ρόλο στο βαθμό του απολυτηρίου μου η όχι; Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thodoras14 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoras14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:07 Ο Thodoras14: #150 26-07-18 23:07 Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 03:21 Ο Πύρος έγραψε: #151 27-07-18 03:21 Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ εσάς τους τρεις που μου απαντήσατε!! Θα κοιτάξω να τα προσπαθήσω πιο ήρεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crybaby154 Νεοφερμένο μέλος Η Crybaby154 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Αυγούστου 2018 στις 13:42 Η Crybaby154: #152 02-08-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Καλή αρχή και καλό κουράγιο και από εμένα παιδιά! Το ταξίδι είναι μακρύ οπότε να διαβάζετε με μέτρο και πάντοτε με την πρέπουσα σημασία Εύχομαι κάθε επιτυχία και για οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω τους θεωρητικούς του '01 θα είναι μεγάλη μου χαρά! Click για ανάπτυξη... Ύλη ιστοριας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 14:49 Ο archaios19: #153 02-08-18 14:49 Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #154 02-08-18 19:00 Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:05 Ο Guest 982117: #155 02-08-18 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλησπέρα παιδιά...Μπήκε Αύγουστος και αφού τελείωσα τις διακοπές μου άρχισα επαναλήψεις..έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο που σας βοήθαει να κάνετε καλύτερα τις επαναλήψεις; (θετική) Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα! Πότε ξεκίνησες βρε καλοκαιρινα; Πότε τελείωσες; Πότε ξεκουραστηκες; Εεε κοίτα εγώ ήμουν με βιολογία. Παντως φυσική κ χημεία ελυνα κάτι κριτήρια επαναληπτικά ότι είχα κάνει σε ύλη. Ή επίσης έλυνα ασκησεις με αστερακι ή γενικότερα αυτές που θεωρούσα εγώ σημαντικές Εξαρτάται από άτομο σε άτομο το πώς δουλεύει. Αλλά γενικά προσπάθησε να φρεσκαρεις τις γνώσεις σου που απέκτησες και ταυτοχρονα ανέβα λίγο λεβελ! Αυτά βοηθουν . Προσωπικη άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:13 Ο Jim_Pap έγραψε: #156 02-08-18 19:13 Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:14 Ο Panagiotis849: #157 02-08-18 19:14 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Αν εννοείς που βρισκόμαστε, εγώ τελείωσα όλη την οικονομία!!!!! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:26 Ο archaios19: #158 02-08-18 19:26 Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: depfour Liberta_ Petr23 Τρελας123 marioushi Peter Pan13 katia.m Fanimaid123 Mariaathens Than003 Ροβερτα SlimShady Σωτηρία Kankounkounkoun Fani Maid Dimitris9 katiasalonica J.Cameron Christina947 Alexismicro igeorgeoikonomo Φιονα86 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 982117 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Αυγούστου 2018 στις 19:27 Ο Guest 982117: #159 02-08-18 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Καλό Μήνα Μαρία..Θερινά ξεκίνησα μόλις τελείωσαν οι εξετάσεις και συνέχισα επι 1 μήνα..Ευχαριστώ για τις συμβουλές..σκέφτομαι να διαβάζω πρώτα τη θεωρία και αργότερα να μπω σε ασκήσεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Έτσι πρέπει. Θα το δεις και μόνος σου.δεν είν' κατι. Ψυχραιμιααα. Μην ακούς κανέναν. Μόνο εσένα , τις αντοχές σου και τις δυνατοτητες σου. Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο και για σενα. Καλές επαναλήψεις. Κάθε επιτυχία. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2018 στις 20:21 Ο Panagiotis849: #160 02-08-18 20:21 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Έκανα από τον Ιανουάριο της Β' Λυκείου! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ γρήγορα να τελείωσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.