Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 15:34 Ο Unseen skygge: #721 12-06-18 15:34 Στην φυσική τι θέματα προβλέπετε; Δυστυχώς από ότι φαίνεται και φέτος θα έχουμε παρόμοια με τα περσινά θέματα. Χωρίς να υπάρχει κάποιο ερώτημα που να ξεχωρίζει τον καλό απ'τον πολυ καλο και όλοι οι υποψήφιοι να γράψουν 15-18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 15:36 Ο GohanDGeo: #722 12-06-18 15:36 Και εγώ της ίδια φιλοσοφίας θέματα προβλέπω. Αλλά παρόλο που θέλω να περάσω σε υψηλοβαθμη, δεν με πειράζει ιδιαίτερα, πόσο μάλλον το προτιμώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 15:37 Ο The Mountain: #723 12-06-18 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Στην φυσική τι θέματα προβλέπετε; Δυστυχώς από ότι φαίνεται και φέτος θα έχουμε παρόμοια με τα περσινά θέματα. Χωρίς να υπάρχει κάποιο ερώτημα που να ξεχωρίζει τον καλό απ'τον πολυ καλο και όλοι οι υποψήφιοι να γράψουν 15-18. Click για ανάπτυξη... Φέτος ήταν κάπως πιο εύκολα τα μαθηματικά θεωρώ, οπότε ίσως να μπουν ελαφρώς δυσκολότερα στη Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 15:42 Ο Panagiotis09: #724 12-06-18 15:42 Δίνω λιγότερες πιθανότητες να βάλουν στερεο 4ο θέμα.Πιστευω πως θα βάλουν θέματα τα οποία συνδυάζουν όλα τα κεφάλαια μαζί.Αν βάλουν κύματα σε ολόκληρο θέμα τότε θα είναι στασιμα γιατί δεν έχουν βάλει σχεδόν ποτέ.Αλλα δεν έχει σημασία τι θέματα θα βάλουν.Κανε μια τελευταία επανάληψη και όλα μια χαρά θα πάνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:10 Η Galaxy έγραψε: #725 12-06-18 16:10 Εγω πιστευω θα μπει 4ο συνδιαστικο, οχι σκετο στερεο οπως περσι. Ισως Στερεο ταλαντωση, στερεο-κρουση (πχ ραβδος). Αλλα θα προτιμουσα καμια τροχαλια μιας που δεν εχει πεσει ποτε. Τριτο πιστευετε υπαρχει πιθανοτητα να πεσει ρευστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:37 Ο GohanDGeo: #726 12-06-18 16:37 Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:39 Η Galaxy έγραψε: #727 12-06-18 16:39 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Click για ανάπτυξη... Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:50 Ο GohanDGeo: #728 12-06-18 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:08 Η Galaxy έγραψε: #729 12-06-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:14 Ο GohanDGeo: #730 12-06-18 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην φυσική τι θέματα προβλέπετε; Δυστυχώς από ότι φαίνεται και φέτος θα έχουμε παρόμοια με τα περσινά θέματα. Χωρίς να υπάρχει κάποιο ερώτημα που να ξεχωρίζει τον καλό απ'τον πολυ καλο και όλοι οι υποψήφιοι να γράψουν 15-18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 15:36 Ο GohanDGeo: #722 12-06-18 15:36 Και εγώ της ίδια φιλοσοφίας θέματα προβλέπω. Αλλά παρόλο που θέλω να περάσω σε υψηλοβαθμη, δεν με πειράζει ιδιαίτερα, πόσο μάλλον το προτιμώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 15:37 Ο The Mountain: #723 12-06-18 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Στην φυσική τι θέματα προβλέπετε; Δυστυχώς από ότι φαίνεται και φέτος θα έχουμε παρόμοια με τα περσινά θέματα. Χωρίς να υπάρχει κάποιο ερώτημα που να ξεχωρίζει τον καλό απ'τον πολυ καλο και όλοι οι υποψήφιοι να γράψουν 15-18. Click για ανάπτυξη... Φέτος ήταν κάπως πιο εύκολα τα μαθηματικά θεωρώ, οπότε ίσως να μπουν ελαφρώς δυσκολότερα στη Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 15:42 Ο Panagiotis09: #724 12-06-18 15:42 Δίνω λιγότερες πιθανότητες να βάλουν στερεο 4ο θέμα.Πιστευω πως θα βάλουν θέματα τα οποία συνδυάζουν όλα τα κεφάλαια μαζί.Αν βάλουν κύματα σε ολόκληρο θέμα τότε θα είναι στασιμα γιατί δεν έχουν βάλει σχεδόν ποτέ.Αλλα δεν έχει σημασία τι θέματα θα βάλουν.Κανε μια τελευταία επανάληψη και όλα μια χαρά θα πάνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:10 Η Galaxy έγραψε: #725 12-06-18 16:10 Εγω πιστευω θα μπει 4ο συνδιαστικο, οχι σκετο στερεο οπως περσι. Ισως Στερεο ταλαντωση, στερεο-κρουση (πχ ραβδος). Αλλα θα προτιμουσα καμια τροχαλια μιας που δεν εχει πεσει ποτε. Τριτο πιστευετε υπαρχει πιθανοτητα να πεσει ρευστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:37 Ο GohanDGeo: #726 12-06-18 16:37 Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:39 Η Galaxy έγραψε: #727 12-06-18 16:39 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Click για ανάπτυξη... Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:50 Ο GohanDGeo: #728 12-06-18 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:08 Η Galaxy έγραψε: #729 12-06-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:14 Ο GohanDGeo: #730 12-06-18 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ της ίδια φιλοσοφίας θέματα προβλέπω. Αλλά παρόλο που θέλω να περάσω σε υψηλοβαθμη, δεν με πειράζει ιδιαίτερα, πόσο μάλλον το προτιμώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 15:37 Ο The Mountain: #723 12-06-18 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Στην φυσική τι θέματα προβλέπετε; Δυστυχώς από ότι φαίνεται και φέτος θα έχουμε παρόμοια με τα περσινά θέματα. Χωρίς να υπάρχει κάποιο ερώτημα που να ξεχωρίζει τον καλό απ'τον πολυ καλο και όλοι οι υποψήφιοι να γράψουν 15-18. Click για ανάπτυξη... Φέτος ήταν κάπως πιο εύκολα τα μαθηματικά θεωρώ, οπότε ίσως να μπουν ελαφρώς δυσκολότερα στη Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 15:42 Ο Panagiotis09: #724 12-06-18 15:42 Δίνω λιγότερες πιθανότητες να βάλουν στερεο 4ο θέμα.Πιστευω πως θα βάλουν θέματα τα οποία συνδυάζουν όλα τα κεφάλαια μαζί.Αν βάλουν κύματα σε ολόκληρο θέμα τότε θα είναι στασιμα γιατί δεν έχουν βάλει σχεδόν ποτέ.Αλλα δεν έχει σημασία τι θέματα θα βάλουν.Κανε μια τελευταία επανάληψη και όλα μια χαρά θα πάνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:10 Η Galaxy έγραψε: #725 12-06-18 16:10 Εγω πιστευω θα μπει 4ο συνδιαστικο, οχι σκετο στερεο οπως περσι. Ισως Στερεο ταλαντωση, στερεο-κρουση (πχ ραβδος). Αλλα θα προτιμουσα καμια τροχαλια μιας που δεν εχει πεσει ποτε. Τριτο πιστευετε υπαρχει πιθανοτητα να πεσει ρευστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:37 Ο GohanDGeo: #726 12-06-18 16:37 Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:39 Η Galaxy έγραψε: #727 12-06-18 16:39 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Click για ανάπτυξη... Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:50 Ο GohanDGeo: #728 12-06-18 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:08 Η Galaxy έγραψε: #729 12-06-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:14 Ο GohanDGeo: #730 12-06-18 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Στην φυσική τι θέματα προβλέπετε; Δυστυχώς από ότι φαίνεται και φέτος θα έχουμε παρόμοια με τα περσινά θέματα. Χωρίς να υπάρχει κάποιο ερώτημα που να ξεχωρίζει τον καλό απ'τον πολυ καλο και όλοι οι υποψήφιοι να γράψουν 15-18. Click για ανάπτυξη... Φέτος ήταν κάπως πιο εύκολα τα μαθηματικά θεωρώ, οπότε ίσως να μπουν ελαφρώς δυσκολότερα στη Φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 15:42 Ο Panagiotis09: #724 12-06-18 15:42 Δίνω λιγότερες πιθανότητες να βάλουν στερεο 4ο θέμα.Πιστευω πως θα βάλουν θέματα τα οποία συνδυάζουν όλα τα κεφάλαια μαζί.Αν βάλουν κύματα σε ολόκληρο θέμα τότε θα είναι στασιμα γιατί δεν έχουν βάλει σχεδόν ποτέ.Αλλα δεν έχει σημασία τι θέματα θα βάλουν.Κανε μια τελευταία επανάληψη και όλα μια χαρά θα πάνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:10 Η Galaxy έγραψε: #725 12-06-18 16:10 Εγω πιστευω θα μπει 4ο συνδιαστικο, οχι σκετο στερεο οπως περσι. Ισως Στερεο ταλαντωση, στερεο-κρουση (πχ ραβδος). Αλλα θα προτιμουσα καμια τροχαλια μιας που δεν εχει πεσει ποτε. Τριτο πιστευετε υπαρχει πιθανοτητα να πεσει ρευστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:37 Ο GohanDGeo: #726 12-06-18 16:37 Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:39 Η Galaxy έγραψε: #727 12-06-18 16:39 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Click για ανάπτυξη... Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:50 Ο GohanDGeo: #728 12-06-18 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:08 Η Galaxy έγραψε: #729 12-06-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:14 Ο GohanDGeo: #730 12-06-18 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δίνω λιγότερες πιθανότητες να βάλουν στερεο 4ο θέμα.Πιστευω πως θα βάλουν θέματα τα οποία συνδυάζουν όλα τα κεφάλαια μαζί.Αν βάλουν κύματα σε ολόκληρο θέμα τότε θα είναι στασιμα γιατί δεν έχουν βάλει σχεδόν ποτέ.Αλλα δεν έχει σημασία τι θέματα θα βάλουν.Κανε μια τελευταία επανάληψη και όλα μια χαρά θα πάνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:10 Η Galaxy έγραψε: #725 12-06-18 16:10 Εγω πιστευω θα μπει 4ο συνδιαστικο, οχι σκετο στερεο οπως περσι. Ισως Στερεο ταλαντωση, στερεο-κρουση (πχ ραβδος). Αλλα θα προτιμουσα καμια τροχαλια μιας που δεν εχει πεσει ποτε. Τριτο πιστευετε υπαρχει πιθανοτητα να πεσει ρευστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:37 Ο GohanDGeo: #726 12-06-18 16:37 Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:39 Η Galaxy έγραψε: #727 12-06-18 16:39 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Click για ανάπτυξη... Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:50 Ο GohanDGeo: #728 12-06-18 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:08 Η Galaxy έγραψε: #729 12-06-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:14 Ο GohanDGeo: #730 12-06-18 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πιστευω θα μπει 4ο συνδιαστικο, οχι σκετο στερεο οπως περσι. Ισως Στερεο ταλαντωση, στερεο-κρουση (πχ ραβδος). Αλλα θα προτιμουσα καμια τροχαλια μιας που δεν εχει πεσει ποτε. Τριτο πιστευετε υπαρχει πιθανοτητα να πεσει ρευστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:37 Ο GohanDGeo: #726 12-06-18 16:37 Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:39 Η Galaxy έγραψε: #727 12-06-18 16:39 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Click για ανάπτυξη... Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:50 Ο GohanDGeo: #728 12-06-18 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:08 Η Galaxy έγραψε: #729 12-06-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:14 Ο GohanDGeo: #730 12-06-18 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:39 Η Galaxy έγραψε: #727 12-06-18 16:39 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Click για ανάπτυξη... Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:50 Ο GohanDGeo: #728 12-06-18 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:08 Η Galaxy έγραψε: #729 12-06-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:14 Ο GohanDGeo: #730 12-06-18 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Στο σχολείο ο καθηγητής μας το προέβλεπε το ρευστό, αλλά όπως πολύ σωστά παρατήρησε, ό, τι και να λέμε το αντίθετο θα μπει Click για ανάπτυξη... Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 16:50 Ο GohanDGeo: #728 12-06-18 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:08 Η Galaxy έγραψε: #729 12-06-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:14 Ο GohanDGeo: #730 12-06-18 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Με αυτη τη λογικη δεν θα μπει τιποτα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:08 Η Galaxy έγραψε: #729 12-06-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:14 Ο GohanDGeo: #730 12-06-18 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις Πάντως πιστεύω και ελπίζω σε ρευστό Γ και στερεο μοναχό του στο Δ. Αλλά ο, τι και να γίνει, με ένα ΘΜΚΕ θα βγει Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:14 Ο GohanDGeo: #730 12-06-18 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Εγω γενικα επειδη ξεκινησα απο σεπτεμβρη φροντιστηριο,καποια πραγματα οπως κρουσεις και αρμονικες ταλαντωσεις δεν τα εκανα στο φροντ (οποτε αναγκαστικα μονη παρεα με τον μαθιουδακη). Για αυτο ελπιζω να πεσει τριτο ρευστο,μιας που το εχω εμπεδωσει καλα.Οπως και το στερεο. Και ταλαντωση ας βαλουν Β Και κανα Β κυμα και κρουση. Η ντοπλερ.Αν και αμφιβαλλω αν θα βαλουν τριτη συνεχομενη χρονια Β ντοπλερ.Ισως το χωσουν καπως στο στερεο. Click για ανάπτυξη... Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:18 Η Galaxy έγραψε: #731 12-06-18 17:18 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Το βασικότερο είναι να μην πέσει κάνα περίεργο κύμα για Γ Για Β ταλάντωση ρευστό πολύ πιθανά. Αλλά η φιλοσοφία γενικά των θεμάτων τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί νομίζω, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι φέτος. Οπότε θέματα από σχολικό η study4exams, όχι τίποτα περίεργο η εξαιρετικά δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:23 Ο GohanDGeo: #732 12-06-18 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Galaxy: Μπαα, κυμα επεσε περσι, δεν νομιζω να ξαναβαλουν κυμα σε Γ. Γενικα, για Γ το βλεπω ή ρευστο η ταλαντωση-κρουση. Ελπιζω πραγματικα ρε ρευστο, οποτε μετα αναγκαστικα στο Δ θα μπει στερεο ή στερεο με κατι. Ενα 15-16 θελω η ερμη,δεν θα το πιασω αν πεσουν τετοια? Και σου λεει,πλοτ τουιστ, πεφτει 4ο κρουση-ταλαντωση-ντοπλερ. Click για ανάπτυξη... Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 17:36 Η Galaxy έγραψε: #733 12-06-18 17:36 Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GohanDGeo: Ενας κουβάς που περιέχει νερό και δεκτη - πηγή ηχητικών κυμάτων, ενώ κάνει αρμονική ταλαντωση προσκρούεται με μικρή ελαστική μπάλα Έλα ο, τι και να πέσει το χουμε, το βασικό είναι ηρεμία και συγκέντρωση Click για ανάπτυξη... ναι,θα μας δινει ολα αυτα και θα μας λεει να βρουμε τον συντελεστη ιξωδους Περα απ'τη πλακα, η ψυχραιμια βοηθαει,οντως. Αμα δω γνωριμα σχηματακια θα χαλαρωσω, αλλα αμα δω καμια ανακυκλωση θα δωσω λευκη κολλα και θα φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:23 Ο GiorgosM έγραψε: #734 12-06-18 18:23 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GohanDGeo Νεοφερμένο μέλος Ο GohanDGeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:31 Ο GohanDGeo: #735 12-06-18 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: 25 θα βγουν τα αποτελεσματα ερωτηση ασχετη,εχω προβλημα με το ischool ειναι σε μορφη σαν RSS feed,μονο εγω το εχω; Click για ανάπτυξη... Μακάρι φίλε να βγουν τότε, με έχει φάει το άγχος Ναι και εμένα έτσι ήταν πριν λίγο, τώρα εσιαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:52 Ο Νίκος22 έγραψε: #736 12-06-18 18:52 Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2018 GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτησω εγω κάτι?Αν δεν θυμάμαι αυριο ιστορία τι να κανω? Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosM Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 18:57 Ο GiorgosM έγραψε: #737 12-06-18 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εχω γραψει Έκθεση και Αρχαία τελεια.Ειναι κριμα να χασω απο την κωλοπαπαγαλια Click για ανάπτυξη... γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:06 Ο Νίκος22 έγραψε: #738 12-06-18 19:06 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Τρελας123 elevag bkal1 phleidhs suaimhneas AggelikiGr Ness Marianna.diamanti Joji petrosln Than003 Silvia Ioanna98 arrow25 Fanimaid123 buffon85 Panagiotis849 SlimShady Eri0611 DemetriaP Σωτηρία eri548 Jimmy20 GiorgosM den antexw allh apotyxia luisnazariodelima Fanimaid J.Cameron CuHg DrsKatia Έμμα Power-13 MarcoReus igeorgeoikonomo efi25 Adolfo valencia Dreamer_SW ifikis Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GiorgosM: γιατι να χασεις;Αφου τα διαβασες ολα και καλα δεν υπαρχει λογος για αγχος.Ετσι τα ξεχναμε αλλα οταν ερθουν τα θεματα,ο εγκεφαλος θα λειτουργησει αφαιρετικα και θα τα θυμηθεις Click για ανάπτυξη... Το πολυ πολυ αν δεν θυμηθω κατι τα γραφω με δικα μου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2018 στις 19:27 Η Dreamer_SW: #739 12-06-18 19:27 Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδιά αν και το έγραψε ένας πριν 3 χρόνια το βίντεο το νόημά του, πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2018 στις 18:55 Ο Guest 856924: #740 13-06-18 18:55 καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλη επαναληψη για χημεια τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.