Γεια σε όλους λοιπον εχω κάποιες απορίες σχετικά με της πανελλαδικές όποτε αν γίνεται απαντήστε μου
1) απ οτι ξερω στην Α λυκείου τα τμήματα χωρίζονται σε αγγλικά γερμανικά γαλλικά... στην Β λυκείου όταν θα εχεις επιλέξει πιο επιστημονικό πεδίο η αν θες να πας θεωρητική η θετική που απ όσο ξερω η κάθε κατεύθυνση εχει και ειδικά μαθήματα εφαρμοσμένα μαθηματικά οργανική και ανόργανη χημεία Λατινικά κτλ κτλ... παιδια απο ολα τα τμήματα της Β λυκείου υπάρχει περίπτωση να ειναι σε κάποιο απο τα παραπάνω μαθήματα που ανέφερα μαζι? Δλδ εγω αν ειναι πχ στο Β2 μπορεί να κανω Λατινικά με ενα παιδια απο το Β4 ? τ
2) άμα θελω να παω στο εξωτερικό οι διαδιακασιες ποτέ ξεκινάνε ? Β λυκείου η Γ? Και αν ειναι εύκολο μπορεί να μου πει κανεις με λίγα λόγια την διαδικασία ? Δλδ εγω βρίσκω μόνη μου πανεπιστήμια που να με ενδιαφέρουν και στέλνω αιτήσεις ? Δεν θα μου ζητήσουν ομως να κανω εξετάσεις για ξένες γλώσσες ? Ειναι ενα θέμα απο με ανησυχεί όποτε αν ειναι σας παρακαλώ ειδικά αυτο απαντήστε κάποιος που να ξέρει ακριβώς τι κανω
3) όταν εχεις δώσει πενελλαδικες ειδικά μαθήματα οπως ξένες γλώσσες σχέδιο γραμμικό και ελεύθερο ποτέ δίνεις ?
4) ποτέ θα καταλάβω τι ακριβώς θελω και τι σχολή θελω στα σίγουρα ?
5)τα αποτελέσματα ποτέ περίπου βγαίνουν ? Ακούω πολλούς να λένε πριν έχουν βγει τα αποτελέσματα οτι "εχω περάσει φιλολογική στο Ρέθυμνο" η διαφορά αλλα
6) θα ηταν Καλο να κανω το καλοκαίρι της Β λυκείου προετοιμασία για την Γ ?
7) στο μηχανογραφικό άμα θελω οπωσδήποτε να περάσω σε μια συγκεκριμένη πόλη βάζω σχολές που να υπάρχουν μονο εκει ε?
8) κατά την γνώμη σου ποια θεωρείς ιδανική πόλη για σπουδές ? Προτιμάς να συγκατοικήσει με έναν φιλο/ φίλη σου που την ξέρεις πολυ καλα η μόνος σου ?
9)άμα δεν μου αρέσει εκει που εχω περάσει μπορώ να περιμένω μια χρόνια και με τα μόρια που εχω βγάλει την προιγουμενη χρόνια να περάσω σε μια σχολή με την βάσεις στης επόμενης χρονιάς ?
Δεν νμζ να εχω άλλες ερωτήσεις προς το παρόν

σας παρακαλώ δώστε μου όσες περισσότερες πληροφορίες για το νούμερο 2 ....ευχαριστώ