Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2016 στις 22:27 Η Faihh έγραψε: #861 20-03-16 22:27 Ρε παιδια εκθεση γενικα ποσο γραφετε; Εγω κυμαινομαι στο 15 με 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2016 στις 22:33 Ο idoctorwho: #862 20-03-16 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Faihh: Ρε παιδια εκθεση γενικα ποσο γραφετε; Εγω κυμαινομαι στο 15 με 16 Click για ανάπτυξη... Λογικότατο και πολύ καλός βαθμος!και γω γράφω εκει γύρω! Δν διαβάζω βέβαια τα φυλλάδια που μας δίνουν πάρα μονο τη θεωρια,και έχω λίγο έναν φόβο μη κάνω καμιά πατάτα και γράψω κανένα λάθος τρόπο ανάπτυξης παραγράφου ή επιχειρημάτων και χάσω με το καλημέρα 5-10 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2016 στις 23:10 Ο Cody έγραψε: #863 20-03-16 23:10 Με τα παιδαγωγικά τι γίνετε?! Άλλοι λένε θα πέσουν οι βάσεις, άλλοι θα περισσέψουν θέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2016 στις 23:28 Ο Guest 991793: #864 20-03-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Faihh: Ρε παιδια εκθεση γενικα ποσο γραφετε; Εγω κυμαινομαι στο 15 με 16 Click για ανάπτυξη... κι εγώ σ' αυτή την κλίμακα κυμαίνονται... αλλά γιατί πιστεύω πως θα βρεθώ προ εκπλήξεως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 11:22 Ο valantis21: #865 21-03-16 11:22 μακαρι να τα παμε καλαα..και γω λατρευω βιολογιαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 12:32 Η Fay Key έγραψε: #866 21-03-16 12:32 Έτσι ακριβώς είναι. Στη αρχή λες δε παιζει να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία αλλά όταν βλέπεις ότι δεν έχεις αλλη επιλογη η δε σου αρέσουν οι άλλες επιλογες (ΙΕΚ κτλ.)το παίρνεις απόφαση. Όντως και εμένα 2η φορά μου φαίνονται πιο εύκολα και βολικά τα πραγματα.Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους που δίνουν 1η η περισσότερες φορές,λιγο εμεινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris kn Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris kn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:14 Ο thodoris kn: #867 21-03-16 13:14 Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:17 Ο Cody έγραψε: #868 21-03-16 13:17 Αρχική Δημοσίευση από thodoris kn: Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις 50 αδικαιολόγητες. Εάν δεν σου περισσεύουν, να πηγαίνεις. Μπορείς να λύνεις απορίες με τους καθηγητές σου, αφού στο τέλος πάντα 4-5 άτομα πηγαίνουν. Προσωπικά εγώ πήγαινα μέχρι το τέλος, και όχι λόγο απουσιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:35 Η StavMed έγραψε: #869 21-03-16 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ουτε εγω φανταζομουν οτι θα εδινα ξανα αλλα δε μου αρεσει η σχολη που περασα περσι και πεισμωσα,ειπα θα τα καταφερω και προς το παρον τα παω καλα και στο διαβασμα και στη ψυχολογια.Αξιζει να ξαναδωσετε,δεν εχετε ιδεα ποσο γρηγορο θα σας φανει.Σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησα διαβασματα. Οποτε παιδακια -κουφια η ωρα- αν εχετε και τη παραμικρη σκεψη για να ξαναδωσετε,μη το πολυσκεφτειτε,καντε το. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι! Ο καιρος περνα εντυπωσιακα ευκολα και οταν βλεπεις να ανταμοιβεται η προσπαθεια το διαβασμα γινεται λιγο πιο γλυυκο Δε λεω να το κανουν ολοι αλλα αν νιωθετε οτι εχετε τα αποθεματα τοτε ναι, σιγουρα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:49 Ο valantis21: #870 21-03-16 13:49 ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια εκθεση γενικα ποσο γραφετε; Εγω κυμαινομαι στο 15 με 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2016 στις 22:33 Ο idoctorwho: #862 20-03-16 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Faihh: Ρε παιδια εκθεση γενικα ποσο γραφετε; Εγω κυμαινομαι στο 15 με 16 Click για ανάπτυξη... Λογικότατο και πολύ καλός βαθμος!και γω γράφω εκει γύρω! Δν διαβάζω βέβαια τα φυλλάδια που μας δίνουν πάρα μονο τη θεωρια,και έχω λίγο έναν φόβο μη κάνω καμιά πατάτα και γράψω κανένα λάθος τρόπο ανάπτυξης παραγράφου ή επιχειρημάτων και χάσω με το καλημέρα 5-10 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2016 στις 23:10 Ο Cody έγραψε: #863 20-03-16 23:10 Με τα παιδαγωγικά τι γίνετε?! Άλλοι λένε θα πέσουν οι βάσεις, άλλοι θα περισσέψουν θέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2016 στις 23:28 Ο Guest 991793: #864 20-03-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Faihh: Ρε παιδια εκθεση γενικα ποσο γραφετε; Εγω κυμαινομαι στο 15 με 16 Click για ανάπτυξη... κι εγώ σ' αυτή την κλίμακα κυμαίνονται... αλλά γιατί πιστεύω πως θα βρεθώ προ εκπλήξεως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 11:22 Ο valantis21: #865 21-03-16 11:22 μακαρι να τα παμε καλαα..και γω λατρευω βιολογιαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 12:32 Η Fay Key έγραψε: #866 21-03-16 12:32 Έτσι ακριβώς είναι. Στη αρχή λες δε παιζει να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία αλλά όταν βλέπεις ότι δεν έχεις αλλη επιλογη η δε σου αρέσουν οι άλλες επιλογες (ΙΕΚ κτλ.)το παίρνεις απόφαση. Όντως και εμένα 2η φορά μου φαίνονται πιο εύκολα και βολικά τα πραγματα.Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους που δίνουν 1η η περισσότερες φορές,λιγο εμεινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris kn Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris kn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:14 Ο thodoris kn: #867 21-03-16 13:14 Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:17 Ο Cody έγραψε: #868 21-03-16 13:17 Αρχική Δημοσίευση από thodoris kn: Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις 50 αδικαιολόγητες. Εάν δεν σου περισσεύουν, να πηγαίνεις. Μπορείς να λύνεις απορίες με τους καθηγητές σου, αφού στο τέλος πάντα 4-5 άτομα πηγαίνουν. Προσωπικά εγώ πήγαινα μέχρι το τέλος, και όχι λόγο απουσιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:35 Η StavMed έγραψε: #869 21-03-16 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ουτε εγω φανταζομουν οτι θα εδινα ξανα αλλα δε μου αρεσει η σχολη που περασα περσι και πεισμωσα,ειπα θα τα καταφερω και προς το παρον τα παω καλα και στο διαβασμα και στη ψυχολογια.Αξιζει να ξαναδωσετε,δεν εχετε ιδεα ποσο γρηγορο θα σας φανει.Σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησα διαβασματα. Οποτε παιδακια -κουφια η ωρα- αν εχετε και τη παραμικρη σκεψη για να ξαναδωσετε,μη το πολυσκεφτειτε,καντε το. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι! Ο καιρος περνα εντυπωσιακα ευκολα και οταν βλεπεις να ανταμοιβεται η προσπαθεια το διαβασμα γινεται λιγο πιο γλυυκο Δε λεω να το κανουν ολοι αλλα αν νιωθετε οτι εχετε τα αποθεματα τοτε ναι, σιγουρα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:49 Ο valantis21: #870 21-03-16 13:49 ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Faihh: Ρε παιδια εκθεση γενικα ποσο γραφετε; Εγω κυμαινομαι στο 15 με 16 Click για ανάπτυξη... Λογικότατο και πολύ καλός βαθμος!και γω γράφω εκει γύρω! Δν διαβάζω βέβαια τα φυλλάδια που μας δίνουν πάρα μονο τη θεωρια,και έχω λίγο έναν φόβο μη κάνω καμιά πατάτα και γράψω κανένα λάθος τρόπο ανάπτυξης παραγράφου ή επιχειρημάτων και χάσω με το καλημέρα 5-10 βαθμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2016 στις 23:10 Ο Cody έγραψε: #863 20-03-16 23:10 Με τα παιδαγωγικά τι γίνετε?! Άλλοι λένε θα πέσουν οι βάσεις, άλλοι θα περισσέψουν θέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2016 στις 23:28 Ο Guest 991793: #864 20-03-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Faihh: Ρε παιδια εκθεση γενικα ποσο γραφετε; Εγω κυμαινομαι στο 15 με 16 Click για ανάπτυξη... κι εγώ σ' αυτή την κλίμακα κυμαίνονται... αλλά γιατί πιστεύω πως θα βρεθώ προ εκπλήξεως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 11:22 Ο valantis21: #865 21-03-16 11:22 μακαρι να τα παμε καλαα..και γω λατρευω βιολογιαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 12:32 Η Fay Key έγραψε: #866 21-03-16 12:32 Έτσι ακριβώς είναι. Στη αρχή λες δε παιζει να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία αλλά όταν βλέπεις ότι δεν έχεις αλλη επιλογη η δε σου αρέσουν οι άλλες επιλογες (ΙΕΚ κτλ.)το παίρνεις απόφαση. Όντως και εμένα 2η φορά μου φαίνονται πιο εύκολα και βολικά τα πραγματα.Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους που δίνουν 1η η περισσότερες φορές,λιγο εμεινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris kn Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris kn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:14 Ο thodoris kn: #867 21-03-16 13:14 Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:17 Ο Cody έγραψε: #868 21-03-16 13:17 Αρχική Δημοσίευση από thodoris kn: Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις 50 αδικαιολόγητες. Εάν δεν σου περισσεύουν, να πηγαίνεις. Μπορείς να λύνεις απορίες με τους καθηγητές σου, αφού στο τέλος πάντα 4-5 άτομα πηγαίνουν. Προσωπικά εγώ πήγαινα μέχρι το τέλος, και όχι λόγο απουσιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:35 Η StavMed έγραψε: #869 21-03-16 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ουτε εγω φανταζομουν οτι θα εδινα ξανα αλλα δε μου αρεσει η σχολη που περασα περσι και πεισμωσα,ειπα θα τα καταφερω και προς το παρον τα παω καλα και στο διαβασμα και στη ψυχολογια.Αξιζει να ξαναδωσετε,δεν εχετε ιδεα ποσο γρηγορο θα σας φανει.Σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησα διαβασματα. Οποτε παιδακια -κουφια η ωρα- αν εχετε και τη παραμικρη σκεψη για να ξαναδωσετε,μη το πολυσκεφτειτε,καντε το. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι! Ο καιρος περνα εντυπωσιακα ευκολα και οταν βλεπεις να ανταμοιβεται η προσπαθεια το διαβασμα γινεται λιγο πιο γλυυκο Δε λεω να το κανουν ολοι αλλα αν νιωθετε οτι εχετε τα αποθεματα τοτε ναι, σιγουρα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:49 Ο valantis21: #870 21-03-16 13:49 ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τα παιδαγωγικά τι γίνετε?! Άλλοι λένε θα πέσουν οι βάσεις, άλλοι θα περισσέψουν θέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2016 στις 23:28 Ο Guest 991793: #864 20-03-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Faihh: Ρε παιδια εκθεση γενικα ποσο γραφετε; Εγω κυμαινομαι στο 15 με 16 Click για ανάπτυξη... κι εγώ σ' αυτή την κλίμακα κυμαίνονται... αλλά γιατί πιστεύω πως θα βρεθώ προ εκπλήξεως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 11:22 Ο valantis21: #865 21-03-16 11:22 μακαρι να τα παμε καλαα..και γω λατρευω βιολογιαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 12:32 Η Fay Key έγραψε: #866 21-03-16 12:32 Έτσι ακριβώς είναι. Στη αρχή λες δε παιζει να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία αλλά όταν βλέπεις ότι δεν έχεις αλλη επιλογη η δε σου αρέσουν οι άλλες επιλογες (ΙΕΚ κτλ.)το παίρνεις απόφαση. Όντως και εμένα 2η φορά μου φαίνονται πιο εύκολα και βολικά τα πραγματα.Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους που δίνουν 1η η περισσότερες φορές,λιγο εμεινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris kn Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris kn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:14 Ο thodoris kn: #867 21-03-16 13:14 Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:17 Ο Cody έγραψε: #868 21-03-16 13:17 Αρχική Δημοσίευση από thodoris kn: Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις 50 αδικαιολόγητες. Εάν δεν σου περισσεύουν, να πηγαίνεις. Μπορείς να λύνεις απορίες με τους καθηγητές σου, αφού στο τέλος πάντα 4-5 άτομα πηγαίνουν. Προσωπικά εγώ πήγαινα μέχρι το τέλος, και όχι λόγο απουσιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:35 Η StavMed έγραψε: #869 21-03-16 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ουτε εγω φανταζομουν οτι θα εδινα ξανα αλλα δε μου αρεσει η σχολη που περασα περσι και πεισμωσα,ειπα θα τα καταφερω και προς το παρον τα παω καλα και στο διαβασμα και στη ψυχολογια.Αξιζει να ξαναδωσετε,δεν εχετε ιδεα ποσο γρηγορο θα σας φανει.Σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησα διαβασματα. Οποτε παιδακια -κουφια η ωρα- αν εχετε και τη παραμικρη σκεψη για να ξαναδωσετε,μη το πολυσκεφτειτε,καντε το. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι! Ο καιρος περνα εντυπωσιακα ευκολα και οταν βλεπεις να ανταμοιβεται η προσπαθεια το διαβασμα γινεται λιγο πιο γλυυκο Δε λεω να το κανουν ολοι αλλα αν νιωθετε οτι εχετε τα αποθεματα τοτε ναι, σιγουρα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:49 Ο valantis21: #870 21-03-16 13:49 ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Faihh: Ρε παιδια εκθεση γενικα ποσο γραφετε; Εγω κυμαινομαι στο 15 με 16 Click για ανάπτυξη... κι εγώ σ' αυτή την κλίμακα κυμαίνονται... αλλά γιατί πιστεύω πως θα βρεθώ προ εκπλήξεως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 11:22 Ο valantis21: #865 21-03-16 11:22 μακαρι να τα παμε καλαα..και γω λατρευω βιολογιαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 12:32 Η Fay Key έγραψε: #866 21-03-16 12:32 Έτσι ακριβώς είναι. Στη αρχή λες δε παιζει να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία αλλά όταν βλέπεις ότι δεν έχεις αλλη επιλογη η δε σου αρέσουν οι άλλες επιλογες (ΙΕΚ κτλ.)το παίρνεις απόφαση. Όντως και εμένα 2η φορά μου φαίνονται πιο εύκολα και βολικά τα πραγματα.Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους που δίνουν 1η η περισσότερες φορές,λιγο εμεινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris kn Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris kn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:14 Ο thodoris kn: #867 21-03-16 13:14 Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:17 Ο Cody έγραψε: #868 21-03-16 13:17 Αρχική Δημοσίευση από thodoris kn: Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις 50 αδικαιολόγητες. Εάν δεν σου περισσεύουν, να πηγαίνεις. Μπορείς να λύνεις απορίες με τους καθηγητές σου, αφού στο τέλος πάντα 4-5 άτομα πηγαίνουν. Προσωπικά εγώ πήγαινα μέχρι το τέλος, και όχι λόγο απουσιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:35 Η StavMed έγραψε: #869 21-03-16 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ουτε εγω φανταζομουν οτι θα εδινα ξανα αλλα δε μου αρεσει η σχολη που περασα περσι και πεισμωσα,ειπα θα τα καταφερω και προς το παρον τα παω καλα και στο διαβασμα και στη ψυχολογια.Αξιζει να ξαναδωσετε,δεν εχετε ιδεα ποσο γρηγορο θα σας φανει.Σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησα διαβασματα. Οποτε παιδακια -κουφια η ωρα- αν εχετε και τη παραμικρη σκεψη για να ξαναδωσετε,μη το πολυσκεφτειτε,καντε το. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι! Ο καιρος περνα εντυπωσιακα ευκολα και οταν βλεπεις να ανταμοιβεται η προσπαθεια το διαβασμα γινεται λιγο πιο γλυυκο Δε λεω να το κανουν ολοι αλλα αν νιωθετε οτι εχετε τα αποθεματα τοτε ναι, σιγουρα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:49 Ο valantis21: #870 21-03-16 13:49 ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μακαρι να τα παμε καλαα..και γω λατρευω βιολογιαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 12:32 Η Fay Key έγραψε: #866 21-03-16 12:32 Έτσι ακριβώς είναι. Στη αρχή λες δε παιζει να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία αλλά όταν βλέπεις ότι δεν έχεις αλλη επιλογη η δε σου αρέσουν οι άλλες επιλογες (ΙΕΚ κτλ.)το παίρνεις απόφαση. Όντως και εμένα 2η φορά μου φαίνονται πιο εύκολα και βολικά τα πραγματα.Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους που δίνουν 1η η περισσότερες φορές,λιγο εμεινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris kn Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris kn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:14 Ο thodoris kn: #867 21-03-16 13:14 Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:17 Ο Cody έγραψε: #868 21-03-16 13:17 Αρχική Δημοσίευση από thodoris kn: Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις 50 αδικαιολόγητες. Εάν δεν σου περισσεύουν, να πηγαίνεις. Μπορείς να λύνεις απορίες με τους καθηγητές σου, αφού στο τέλος πάντα 4-5 άτομα πηγαίνουν. Προσωπικά εγώ πήγαινα μέχρι το τέλος, και όχι λόγο απουσιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:35 Η StavMed έγραψε: #869 21-03-16 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ουτε εγω φανταζομουν οτι θα εδινα ξανα αλλα δε μου αρεσει η σχολη που περασα περσι και πεισμωσα,ειπα θα τα καταφερω και προς το παρον τα παω καλα και στο διαβασμα και στη ψυχολογια.Αξιζει να ξαναδωσετε,δεν εχετε ιδεα ποσο γρηγορο θα σας φανει.Σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησα διαβασματα. Οποτε παιδακια -κουφια η ωρα- αν εχετε και τη παραμικρη σκεψη για να ξαναδωσετε,μη το πολυσκεφτειτε,καντε το. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι! Ο καιρος περνα εντυπωσιακα ευκολα και οταν βλεπεις να ανταμοιβεται η προσπαθεια το διαβασμα γινεται λιγο πιο γλυυκο Δε λεω να το κανουν ολοι αλλα αν νιωθετε οτι εχετε τα αποθεματα τοτε ναι, σιγουρα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:49 Ο valantis21: #870 21-03-16 13:49 ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι ακριβώς είναι. Στη αρχή λες δε παιζει να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία αλλά όταν βλέπεις ότι δεν έχεις αλλη επιλογη η δε σου αρέσουν οι άλλες επιλογες (ΙΕΚ κτλ.)το παίρνεις απόφαση. Όντως και εμένα 2η φορά μου φαίνονται πιο εύκολα και βολικά τα πραγματα.Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους που δίνουν 1η η περισσότερες φορές,λιγο εμεινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris kn Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris kn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:14 Ο thodoris kn: #867 21-03-16 13:14 Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:17 Ο Cody έγραψε: #868 21-03-16 13:17 Αρχική Δημοσίευση από thodoris kn: Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις 50 αδικαιολόγητες. Εάν δεν σου περισσεύουν, να πηγαίνεις. Μπορείς να λύνεις απορίες με τους καθηγητές σου, αφού στο τέλος πάντα 4-5 άτομα πηγαίνουν. Προσωπικά εγώ πήγαινα μέχρι το τέλος, και όχι λόγο απουσιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:35 Η StavMed έγραψε: #869 21-03-16 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ουτε εγω φανταζομουν οτι θα εδινα ξανα αλλα δε μου αρεσει η σχολη που περασα περσι και πεισμωσα,ειπα θα τα καταφερω και προς το παρον τα παω καλα και στο διαβασμα και στη ψυχολογια.Αξιζει να ξαναδωσετε,δεν εχετε ιδεα ποσο γρηγορο θα σας φανει.Σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησα διαβασματα. Οποτε παιδακια -κουφια η ωρα- αν εχετε και τη παραμικρη σκεψη για να ξαναδωσετε,μη το πολυσκεφτειτε,καντε το. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι! Ο καιρος περνα εντυπωσιακα ευκολα και οταν βλεπεις να ανταμοιβεται η προσπαθεια το διαβασμα γινεται λιγο πιο γλυυκο Δε λεω να το κανουν ολοι αλλα αν νιωθετε οτι εχετε τα αποθεματα τοτε ναι, σιγουρα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:49 Ο valantis21: #870 21-03-16 13:49 ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:17 Ο Cody έγραψε: #868 21-03-16 13:17 Αρχική Δημοσίευση από thodoris kn: Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις 50 αδικαιολόγητες. Εάν δεν σου περισσεύουν, να πηγαίνεις. Μπορείς να λύνεις απορίες με τους καθηγητές σου, αφού στο τέλος πάντα 4-5 άτομα πηγαίνουν. Προσωπικά εγώ πήγαινα μέχρι το τέλος, και όχι λόγο απουσιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:35 Η StavMed έγραψε: #869 21-03-16 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ουτε εγω φανταζομουν οτι θα εδινα ξανα αλλα δε μου αρεσει η σχολη που περασα περσι και πεισμωσα,ειπα θα τα καταφερω και προς το παρον τα παω καλα και στο διαβασμα και στη ψυχολογια.Αξιζει να ξαναδωσετε,δεν εχετε ιδεα ποσο γρηγορο θα σας φανει.Σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησα διαβασματα. Οποτε παιδακια -κουφια η ωρα- αν εχετε και τη παραμικρη σκεψη για να ξαναδωσετε,μη το πολυσκεφτειτε,καντε το. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι! Ο καιρος περνα εντυπωσιακα ευκολα και οταν βλεπεις να ανταμοιβεται η προσπαθεια το διαβασμα γινεται λιγο πιο γλυυκο Δε λεω να το κανουν ολοι αλλα αν νιωθετε οτι εχετε τα αποθεματα τοτε ναι, σιγουρα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:49 Ο valantis21: #870 21-03-16 13:49 ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thodoris kn: Μπορει να με βοηθησει καποιος στο θεμα των απουσιων?Εχω 19 απουσιες 10 δικαιολογημενες και 9 αδικαιολογητες,ποτε να ξεκινησω να λειπω και γενικα πως λειτουργει ολο αυτο το θεμα με τις 164 απουσιες και ποιοι οι κανονες για τις δικαιολογημενες και τις αδικαιολογητες? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις 50 αδικαιολόγητες. Εάν δεν σου περισσεύουν, να πηγαίνεις. Μπορείς να λύνεις απορίες με τους καθηγητές σου, αφού στο τέλος πάντα 4-5 άτομα πηγαίνουν. Προσωπικά εγώ πήγαινα μέχρι το τέλος, και όχι λόγο απουσιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:35 Η StavMed έγραψε: #869 21-03-16 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ουτε εγω φανταζομουν οτι θα εδινα ξανα αλλα δε μου αρεσει η σχολη που περασα περσι και πεισμωσα,ειπα θα τα καταφερω και προς το παρον τα παω καλα και στο διαβασμα και στη ψυχολογια.Αξιζει να ξαναδωσετε,δεν εχετε ιδεα ποσο γρηγορο θα σας φανει.Σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησα διαβασματα. Οποτε παιδακια -κουφια η ωρα- αν εχετε και τη παραμικρη σκεψη για να ξαναδωσετε,μη το πολυσκεφτειτε,καντε το. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι! Ο καιρος περνα εντυπωσιακα ευκολα και οταν βλεπεις να ανταμοιβεται η προσπαθεια το διαβασμα γινεται λιγο πιο γλυυκο Δε λεω να το κανουν ολοι αλλα αν νιωθετε οτι εχετε τα αποθεματα τοτε ναι, σιγουρα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:49 Ο valantis21: #870 21-03-16 13:49 ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ουτε εγω φανταζομουν οτι θα εδινα ξανα αλλα δε μου αρεσει η σχολη που περασα περσι και πεισμωσα,ειπα θα τα καταφερω και προς το παρον τα παω καλα και στο διαβασμα και στη ψυχολογια.Αξιζει να ξαναδωσετε,δεν εχετε ιδεα ποσο γρηγορο θα σας φανει.Σαν χθες μου φαινεται που ξεκινησα διαβασματα. Οποτε παιδακια -κουφια η ωρα- αν εχετε και τη παραμικρη σκεψη για να ξαναδωσετε,μη το πολυσκεφτειτε,καντε το. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι! Ο καιρος περνα εντυπωσιακα ευκολα και οταν βλεπεις να ανταμοιβεται η προσπαθεια το διαβασμα γινεται λιγο πιο γλυυκο Δε λεω να το κανουν ολοι αλλα αν νιωθετε οτι εχετε τα αποθεματα τοτε ναι, σιγουρα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 13:49 Ο valantis21: #870 21-03-16 13:49 ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουσιαστικα μενουν ακομα 4 βδομαδες μαθημα οποτε απο την αλλη βδομαδα μπορεις να λειπεις 2-3 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
idoctorwho Νεοφερμένο μέλος Ο idoctorwho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 14:16 Ο idoctorwho: #871 21-03-16 14:16 Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν ανοίγει το σχολείο απτό Πάσχα στις 9 θα κάνουμε κανονικά όλη την εβδομαδα?!?Μέχρι και την τελευταία Παρασκευή!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 17:43 Ο GeorgeYnwa!: #872 21-03-16 17:43 Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω θα κλεισουν την τεταρτη φιλε... Για οσους δινουν μαθηματικα...το ολοκληρωμα που στα ακρα εχει x και οχι αριθμους δλδ δν ειναι απλα υπολογιστικο(αριθμος) το κανατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex998 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex998 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:31 Ο Alex998 έγραψε: #873 21-03-16 20:31 Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εαν εννοεις την συνάρτηση ολοκληρωμα ειναι εκτος απ οτι ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 20:39 Ο vasilakis13: #874 21-03-16 20:39 νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομίζω και πέρυσι εκτός ήταν (δεν θυμάμαι και σίγουρα ) , εμείς πάντως την είχαμε κάνει, έλεγε ο μαθηματικός ότι είναι σημαντικό να την κάνουμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα επόμενα. Εξαρτάται από τον καθηγητή αν θεωρεί σημαντικό να την κάνει ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:20 Ο Γατόπαρδος.: #875 21-03-16 21:20 Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgeYnwa! Νεοφερμένο μέλος Ο GeorgeYnwa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:33 Ο GeorgeYnwa!: #876 21-03-16 21:33 Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο οτι ξερω θεωρειται σημαδι στον εξεταστη αλλα και να το κανεις δν νομιζω να ειναι προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2016 στις 21:40 Η Ilma έγραψε: #877 21-03-16 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Φυσικά μπορείς να κυκλώνεις και να υπογραμμίσεις μπορείς όχι σε άκυρα σημεία αλλά όπου χρειάζεται ναι (καλά και σε άκυρα σημεία να είναι δε θα γίνει κάτι σπουδαίο βέβαια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 09:36 Ο ultraviolence: #878 22-03-16 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: Να ρωτησω ρε παιδια στις πανελληνιες επιτρεπεται να κυκλωνω σε τετραγωνο τα αποτελεσματα πχ στη φυσικη? Να υπογραμμιζω στο τετραδιο επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Τα αποτελέσματα εγω τα κυκλωσα,δεν έγινε κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 14:55 Η formio4 έγραψε: #879 22-03-16 14:55 Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ είχα υπογραμμίσει με μολύβι το κείμενο στο μάθημα της έκθεσης για να κάνω την περίληψη και θα το έσβηνα στο τέλος του διαγωνίσματος, αλλά μου είπαν πως δεν πειράζει γιατί τα χαρτιά μετά καταστρέφονται με μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2016 στις 18:57 Ο ΕλευθεριⒶκος: #880 22-03-16 18:57 Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γενικα τις παραθεσεις παραδειγματων στην εκθεση τις αποφευγετε ; Για παραδειγμα : Η Ελλαδα μπορει να αποτελεσει θεματοφυλακα των αξιων στις οποιες οικοδομειται η Ευρωπη, οπως η δημοκρατια και ο ανθρωπισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.