Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η Loreley έγραψε: #341 21-06-15 22:17 Καλή αρχή παιδάκια... Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι διάβασμα, διάβασμα, υπομονή, όχι άγχος, και πάλι διάβασμα. Φροντίστε να είστε λίγο πιο χαλαροί τώρα το καλοκαίρι, και να βάλετε τα δυνατά σας το χειμώνα. Α, και θα σας συμβούλευα για έναν χρόνο να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και να αφήσετε τις σχέσεις και τους έρωτες, γιατί συνήθως αυτά αποπροσανατολίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Ο Dias έγραψε: #342 21-06-15 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: ...και θα σας συμβούλευα για έναν χρόνο να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και να αφήσετε τις σχέσεις και τους έρωτες, γιατί συνήθως αυτά αποπροσανατολίζουν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή, ένα κορίτσι που έχει μια σχέση να πει στο αγόρι της: "Αγάπη μου, καλύτερα να χωρίσουμε γιατί θα δώσω πανελλήνιες και θα με αποπροσανατολίζεις και όταν τελειώσω τις εξετάσεις αν με αγαπάς ακόμα θα συνεχίσουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:29 Η Loreley έγραψε: #343 21-06-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δηλαδή, ένα κορίτσι που έχει μια σχέση να πει στο αγόρι της: "Αγάπη μου, καλύτερα να χωρίσουμε γιατί θα δώσω πανελλήνιες και θα με αποπροσανατολίζεις και όταν τελειώσω τις εξετάσεις αν με αγαπάς ακόμα θα συνεχίσουμε"; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό βρε Δία. Εννοούσα ότι αν δεν έχουν κάποια σχέση καλύτερα να μην επιδιώξουν τώρα να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:48 Ο Νικος Σκουλ(ας): #344 21-06-15 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: δηλαδή εσύ το'χεις σίγουρο Click για ανάπτυξη... Δεν με έχεις προσέξει και εκτίθεσαι.Δες τι έχω γράψει στο μήνυμα 263... Προφανώς και δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο.Η επίθεση σου είναι άστοχη και αχρείαστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 23:05 Ο Γατόπαρδος.: #345 21-06-15 23:05 'Ηρεμα μαν σιγά την επίθεση που σου κανα...σορυ αν σε πείραξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 11:05 Ο Νικος Σκουλ(ας): #346 22-06-15 11:05 Δεν έπρεπε να γράψω επίθεση,τέλος πάντων.Άραξε τίγρη,δεν υπήρξε παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:04 Ο Xrhstos356: #347 22-06-15 12:04 Θα είμαι μαθητής της γ λυκείου μετά το καλοκαίρι και εχω μερικούς ενδοιασμούς σχετικά με τη ανανέωση των σχολικών βοηθήματων. Βασικά έχω στο νου μου μερικά βοηθήματα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τα αγοράσω από τώρα ή να περιμένω λιγο καιρό διότι οι ύλες σε αλλά μαθήματα σε μεγαλύτερο και σε άλλα σε μικρότερο βαθμό θα αλλάξουν. Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις συμβουλές για το παραπάνω θέμα καθώς η θερινή προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει και σε συνεργασία με κάποια βοηθήματα σαφώς θα ήταν πιο αποδοτική. Υ.Γ. Είμαι μαθητής του καινούργιου συστήματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:40 Ο Θανασης Α.: #348 22-06-15 12:40 Να περιμένεις!Ακόμα δεν βγήκαν τα καινούργια βοηθήματα! https://savalas.gr/# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:41 Η penelope97: #349 22-06-15 12:41 Καλησπέρα.Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σε ρωτησω τι προσανατολισμό θα πάρεις?Στα μαθήματα που ξέρω δηλαδή φυσικη ,χημεια ,βιολογία κατεύθυνσης και μαθηματικά θα χρειαστεις σίγουρα να ανανεώσεις τα βοηθήματα σου σε φυσική και χημεια αλλά όπως σου ειπαν και παραπανω να περιμένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 13:56 Ο Xrhstos356: #350 22-06-15 13:56 Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή αρχή παιδάκια... Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι διάβασμα, διάβασμα, υπομονή, όχι άγχος, και πάλι διάβασμα. Φροντίστε να είστε λίγο πιο χαλαροί τώρα το καλοκαίρι, και να βάλετε τα δυνατά σας το χειμώνα. Α, και θα σας συμβούλευα για έναν χρόνο να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και να αφήσετε τις σχέσεις και τους έρωτες, γιατί συνήθως αυτά αποπροσανατολίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:26 Ο Dias έγραψε: #342 21-06-15 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: ...και θα σας συμβούλευα για έναν χρόνο να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και να αφήσετε τις σχέσεις και τους έρωτες, γιατί συνήθως αυτά αποπροσανατολίζουν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή, ένα κορίτσι που έχει μια σχέση να πει στο αγόρι της: "Αγάπη μου, καλύτερα να χωρίσουμε γιατί θα δώσω πανελλήνιες και θα με αποπροσανατολίζεις και όταν τελειώσω τις εξετάσεις αν με αγαπάς ακόμα θα συνεχίσουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:29 Η Loreley έγραψε: #343 21-06-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δηλαδή, ένα κορίτσι που έχει μια σχέση να πει στο αγόρι της: "Αγάπη μου, καλύτερα να χωρίσουμε γιατί θα δώσω πανελλήνιες και θα με αποπροσανατολίζεις και όταν τελειώσω τις εξετάσεις αν με αγαπάς ακόμα θα συνεχίσουμε"; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό βρε Δία. Εννοούσα ότι αν δεν έχουν κάποια σχέση καλύτερα να μην επιδιώξουν τώρα να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:48 Ο Νικος Σκουλ(ας): #344 21-06-15 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: δηλαδή εσύ το'χεις σίγουρο Click για ανάπτυξη... Δεν με έχεις προσέξει και εκτίθεσαι.Δες τι έχω γράψει στο μήνυμα 263... Προφανώς και δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο.Η επίθεση σου είναι άστοχη και αχρείαστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 23:05 Ο Γατόπαρδος.: #345 21-06-15 23:05 'Ηρεμα μαν σιγά την επίθεση που σου κανα...σορυ αν σε πείραξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 11:05 Ο Νικος Σκουλ(ας): #346 22-06-15 11:05 Δεν έπρεπε να γράψω επίθεση,τέλος πάντων.Άραξε τίγρη,δεν υπήρξε παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:04 Ο Xrhstos356: #347 22-06-15 12:04 Θα είμαι μαθητής της γ λυκείου μετά το καλοκαίρι και εχω μερικούς ενδοιασμούς σχετικά με τη ανανέωση των σχολικών βοηθήματων. Βασικά έχω στο νου μου μερικά βοηθήματα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τα αγοράσω από τώρα ή να περιμένω λιγο καιρό διότι οι ύλες σε αλλά μαθήματα σε μεγαλύτερο και σε άλλα σε μικρότερο βαθμό θα αλλάξουν. Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις συμβουλές για το παραπάνω θέμα καθώς η θερινή προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει και σε συνεργασία με κάποια βοηθήματα σαφώς θα ήταν πιο αποδοτική. Υ.Γ. Είμαι μαθητής του καινούργιου συστήματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:40 Ο Θανασης Α.: #348 22-06-15 12:40 Να περιμένεις!Ακόμα δεν βγήκαν τα καινούργια βοηθήματα! https://savalas.gr/# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:41 Η penelope97: #349 22-06-15 12:41 Καλησπέρα.Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σε ρωτησω τι προσανατολισμό θα πάρεις?Στα μαθήματα που ξέρω δηλαδή φυσικη ,χημεια ,βιολογία κατεύθυνσης και μαθηματικά θα χρειαστεις σίγουρα να ανανεώσεις τα βοηθήματα σου σε φυσική και χημεια αλλά όπως σου ειπαν και παραπανω να περιμένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 13:56 Ο Xrhstos356: #350 22-06-15 13:56 Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: ...και θα σας συμβούλευα για έναν χρόνο να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και να αφήσετε τις σχέσεις και τους έρωτες, γιατί συνήθως αυτά αποπροσανατολίζουν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή, ένα κορίτσι που έχει μια σχέση να πει στο αγόρι της: "Αγάπη μου, καλύτερα να χωρίσουμε γιατί θα δώσω πανελλήνιες και θα με αποπροσανατολίζεις και όταν τελειώσω τις εξετάσεις αν με αγαπάς ακόμα θα συνεχίσουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:29 Η Loreley έγραψε: #343 21-06-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δηλαδή, ένα κορίτσι που έχει μια σχέση να πει στο αγόρι της: "Αγάπη μου, καλύτερα να χωρίσουμε γιατί θα δώσω πανελλήνιες και θα με αποπροσανατολίζεις και όταν τελειώσω τις εξετάσεις αν με αγαπάς ακόμα θα συνεχίσουμε"; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό βρε Δία. Εννοούσα ότι αν δεν έχουν κάποια σχέση καλύτερα να μην επιδιώξουν τώρα να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:48 Ο Νικος Σκουλ(ας): #344 21-06-15 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: δηλαδή εσύ το'χεις σίγουρο Click για ανάπτυξη... Δεν με έχεις προσέξει και εκτίθεσαι.Δες τι έχω γράψει στο μήνυμα 263... Προφανώς και δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο.Η επίθεση σου είναι άστοχη και αχρείαστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 23:05 Ο Γατόπαρδος.: #345 21-06-15 23:05 'Ηρεμα μαν σιγά την επίθεση που σου κανα...σορυ αν σε πείραξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 11:05 Ο Νικος Σκουλ(ας): #346 22-06-15 11:05 Δεν έπρεπε να γράψω επίθεση,τέλος πάντων.Άραξε τίγρη,δεν υπήρξε παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:04 Ο Xrhstos356: #347 22-06-15 12:04 Θα είμαι μαθητής της γ λυκείου μετά το καλοκαίρι και εχω μερικούς ενδοιασμούς σχετικά με τη ανανέωση των σχολικών βοηθήματων. Βασικά έχω στο νου μου μερικά βοηθήματα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τα αγοράσω από τώρα ή να περιμένω λιγο καιρό διότι οι ύλες σε αλλά μαθήματα σε μεγαλύτερο και σε άλλα σε μικρότερο βαθμό θα αλλάξουν. Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις συμβουλές για το παραπάνω θέμα καθώς η θερινή προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει και σε συνεργασία με κάποια βοηθήματα σαφώς θα ήταν πιο αποδοτική. Υ.Γ. Είμαι μαθητής του καινούργιου συστήματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:40 Ο Θανασης Α.: #348 22-06-15 12:40 Να περιμένεις!Ακόμα δεν βγήκαν τα καινούργια βοηθήματα! https://savalas.gr/# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:41 Η penelope97: #349 22-06-15 12:41 Καλησπέρα.Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σε ρωτησω τι προσανατολισμό θα πάρεις?Στα μαθήματα που ξέρω δηλαδή φυσικη ,χημεια ,βιολογία κατεύθυνσης και μαθηματικά θα χρειαστεις σίγουρα να ανανεώσεις τα βοηθήματα σου σε φυσική και χημεια αλλά όπως σου ειπαν και παραπανω να περιμένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 13:56 Ο Xrhstos356: #350 22-06-15 13:56 Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δηλαδή, ένα κορίτσι που έχει μια σχέση να πει στο αγόρι της: "Αγάπη μου, καλύτερα να χωρίσουμε γιατί θα δώσω πανελλήνιες και θα με αποπροσανατολίζεις και όταν τελειώσω τις εξετάσεις αν με αγαπάς ακόμα θα συνεχίσουμε"; Click για ανάπτυξη... Δεν είπα αυτό βρε Δία. Εννοούσα ότι αν δεν έχουν κάποια σχέση καλύτερα να μην επιδιώξουν τώρα να κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 22:48 Ο Νικος Σκουλ(ας): #344 21-06-15 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: δηλαδή εσύ το'χεις σίγουρο Click για ανάπτυξη... Δεν με έχεις προσέξει και εκτίθεσαι.Δες τι έχω γράψει στο μήνυμα 263... Προφανώς και δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο.Η επίθεση σου είναι άστοχη και αχρείαστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 23:05 Ο Γατόπαρδος.: #345 21-06-15 23:05 'Ηρεμα μαν σιγά την επίθεση που σου κανα...σορυ αν σε πείραξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 11:05 Ο Νικος Σκουλ(ας): #346 22-06-15 11:05 Δεν έπρεπε να γράψω επίθεση,τέλος πάντων.Άραξε τίγρη,δεν υπήρξε παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:04 Ο Xrhstos356: #347 22-06-15 12:04 Θα είμαι μαθητής της γ λυκείου μετά το καλοκαίρι και εχω μερικούς ενδοιασμούς σχετικά με τη ανανέωση των σχολικών βοηθήματων. Βασικά έχω στο νου μου μερικά βοηθήματα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τα αγοράσω από τώρα ή να περιμένω λιγο καιρό διότι οι ύλες σε αλλά μαθήματα σε μεγαλύτερο και σε άλλα σε μικρότερο βαθμό θα αλλάξουν. Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις συμβουλές για το παραπάνω θέμα καθώς η θερινή προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει και σε συνεργασία με κάποια βοηθήματα σαφώς θα ήταν πιο αποδοτική. Υ.Γ. Είμαι μαθητής του καινούργιου συστήματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:40 Ο Θανασης Α.: #348 22-06-15 12:40 Να περιμένεις!Ακόμα δεν βγήκαν τα καινούργια βοηθήματα! https://savalas.gr/# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:41 Η penelope97: #349 22-06-15 12:41 Καλησπέρα.Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σε ρωτησω τι προσανατολισμό θα πάρεις?Στα μαθήματα που ξέρω δηλαδή φυσικη ,χημεια ,βιολογία κατεύθυνσης και μαθηματικά θα χρειαστεις σίγουρα να ανανεώσεις τα βοηθήματα σου σε φυσική και χημεια αλλά όπως σου ειπαν και παραπανω να περιμένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 13:56 Ο Xrhstos356: #350 22-06-15 13:56 Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: δηλαδή εσύ το'χεις σίγουρο Click για ανάπτυξη... Δεν με έχεις προσέξει και εκτίθεσαι.Δες τι έχω γράψει στο μήνυμα 263... Προφανώς και δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο.Η επίθεση σου είναι άστοχη και αχρείαστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 23:05 Ο Γατόπαρδος.: #345 21-06-15 23:05 'Ηρεμα μαν σιγά την επίθεση που σου κανα...σορυ αν σε πείραξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 11:05 Ο Νικος Σκουλ(ας): #346 22-06-15 11:05 Δεν έπρεπε να γράψω επίθεση,τέλος πάντων.Άραξε τίγρη,δεν υπήρξε παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:04 Ο Xrhstos356: #347 22-06-15 12:04 Θα είμαι μαθητής της γ λυκείου μετά το καλοκαίρι και εχω μερικούς ενδοιασμούς σχετικά με τη ανανέωση των σχολικών βοηθήματων. Βασικά έχω στο νου μου μερικά βοηθήματα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τα αγοράσω από τώρα ή να περιμένω λιγο καιρό διότι οι ύλες σε αλλά μαθήματα σε μεγαλύτερο και σε άλλα σε μικρότερο βαθμό θα αλλάξουν. Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις συμβουλές για το παραπάνω θέμα καθώς η θερινή προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει και σε συνεργασία με κάποια βοηθήματα σαφώς θα ήταν πιο αποδοτική. Υ.Γ. Είμαι μαθητής του καινούργιου συστήματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:40 Ο Θανασης Α.: #348 22-06-15 12:40 Να περιμένεις!Ακόμα δεν βγήκαν τα καινούργια βοηθήματα! https://savalas.gr/# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:41 Η penelope97: #349 22-06-15 12:41 Καλησπέρα.Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σε ρωτησω τι προσανατολισμό θα πάρεις?Στα μαθήματα που ξέρω δηλαδή φυσικη ,χημεια ,βιολογία κατεύθυνσης και μαθηματικά θα χρειαστεις σίγουρα να ανανεώσεις τα βοηθήματα σου σε φυσική και χημεια αλλά όπως σου ειπαν και παραπανω να περιμένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 13:56 Ο Xrhstos356: #350 22-06-15 13:56 Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
'Ηρεμα μαν σιγά την επίθεση που σου κανα...σορυ αν σε πείραξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 11:05 Ο Νικος Σκουλ(ας): #346 22-06-15 11:05 Δεν έπρεπε να γράψω επίθεση,τέλος πάντων.Άραξε τίγρη,δεν υπήρξε παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:04 Ο Xrhstos356: #347 22-06-15 12:04 Θα είμαι μαθητής της γ λυκείου μετά το καλοκαίρι και εχω μερικούς ενδοιασμούς σχετικά με τη ανανέωση των σχολικών βοηθήματων. Βασικά έχω στο νου μου μερικά βοηθήματα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τα αγοράσω από τώρα ή να περιμένω λιγο καιρό διότι οι ύλες σε αλλά μαθήματα σε μεγαλύτερο και σε άλλα σε μικρότερο βαθμό θα αλλάξουν. Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις συμβουλές για το παραπάνω θέμα καθώς η θερινή προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει και σε συνεργασία με κάποια βοηθήματα σαφώς θα ήταν πιο αποδοτική. Υ.Γ. Είμαι μαθητής του καινούργιου συστήματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:40 Ο Θανασης Α.: #348 22-06-15 12:40 Να περιμένεις!Ακόμα δεν βγήκαν τα καινούργια βοηθήματα! https://savalas.gr/# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:41 Η penelope97: #349 22-06-15 12:41 Καλησπέρα.Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σε ρωτησω τι προσανατολισμό θα πάρεις?Στα μαθήματα που ξέρω δηλαδή φυσικη ,χημεια ,βιολογία κατεύθυνσης και μαθηματικά θα χρειαστεις σίγουρα να ανανεώσεις τα βοηθήματα σου σε φυσική και χημεια αλλά όπως σου ειπαν και παραπανω να περιμένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 13:56 Ο Xrhstos356: #350 22-06-15 13:56 Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έπρεπε να γράψω επίθεση,τέλος πάντων.Άραξε τίγρη,δεν υπήρξε παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:04 Ο Xrhstos356: #347 22-06-15 12:04 Θα είμαι μαθητής της γ λυκείου μετά το καλοκαίρι και εχω μερικούς ενδοιασμούς σχετικά με τη ανανέωση των σχολικών βοηθήματων. Βασικά έχω στο νου μου μερικά βοηθήματα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τα αγοράσω από τώρα ή να περιμένω λιγο καιρό διότι οι ύλες σε αλλά μαθήματα σε μεγαλύτερο και σε άλλα σε μικρότερο βαθμό θα αλλάξουν. Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις συμβουλές για το παραπάνω θέμα καθώς η θερινή προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει και σε συνεργασία με κάποια βοηθήματα σαφώς θα ήταν πιο αποδοτική. Υ.Γ. Είμαι μαθητής του καινούργιου συστήματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:40 Ο Θανασης Α.: #348 22-06-15 12:40 Να περιμένεις!Ακόμα δεν βγήκαν τα καινούργια βοηθήματα! https://savalas.gr/# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:41 Η penelope97: #349 22-06-15 12:41 Καλησπέρα.Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σε ρωτησω τι προσανατολισμό θα πάρεις?Στα μαθήματα που ξέρω δηλαδή φυσικη ,χημεια ,βιολογία κατεύθυνσης και μαθηματικά θα χρειαστεις σίγουρα να ανανεώσεις τα βοηθήματα σου σε φυσική και χημεια αλλά όπως σου ειπαν και παραπανω να περιμένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 13:56 Ο Xrhstos356: #350 22-06-15 13:56 Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα είμαι μαθητής της γ λυκείου μετά το καλοκαίρι και εχω μερικούς ενδοιασμούς σχετικά με τη ανανέωση των σχολικών βοηθήματων. Βασικά έχω στο νου μου μερικά βοηθήματα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τα αγοράσω από τώρα ή να περιμένω λιγο καιρό διότι οι ύλες σε αλλά μαθήματα σε μεγαλύτερο και σε άλλα σε μικρότερο βαθμό θα αλλάξουν. Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις συμβουλές για το παραπάνω θέμα καθώς η θερινή προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει και σε συνεργασία με κάποια βοηθήματα σαφώς θα ήταν πιο αποδοτική. Υ.Γ. Είμαι μαθητής του καινούργιου συστήματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:40 Ο Θανασης Α.: #348 22-06-15 12:40 Να περιμένεις!Ακόμα δεν βγήκαν τα καινούργια βοηθήματα! https://savalas.gr/# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:41 Η penelope97: #349 22-06-15 12:41 Καλησπέρα.Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σε ρωτησω τι προσανατολισμό θα πάρεις?Στα μαθήματα που ξέρω δηλαδή φυσικη ,χημεια ,βιολογία κατεύθυνσης και μαθηματικά θα χρειαστεις σίγουρα να ανανεώσεις τα βοηθήματα σου σε φυσική και χημεια αλλά όπως σου ειπαν και παραπανω να περιμένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 13:56 Ο Xrhstos356: #350 22-06-15 13:56 Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να περιμένεις!Ακόμα δεν βγήκαν τα καινούργια βοηθήματα! https://savalas.gr/# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 12:41 Η penelope97: #349 22-06-15 12:41 Καλησπέρα.Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σε ρωτησω τι προσανατολισμό θα πάρεις?Στα μαθήματα που ξέρω δηλαδή φυσικη ,χημεια ,βιολογία κατεύθυνσης και μαθηματικά θα χρειαστεις σίγουρα να ανανεώσεις τα βοηθήματα σου σε φυσική και χημεια αλλά όπως σου ειπαν και παραπανω να περιμένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 13:56 Ο Xrhstos356: #350 22-06-15 13:56 Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα.Πρωτα απο όλα θα ήθελα να σε ρωτησω τι προσανατολισμό θα πάρεις?Στα μαθήματα που ξέρω δηλαδή φυσικη ,χημεια ,βιολογία κατεύθυνσης και μαθηματικά θα χρειαστεις σίγουρα να ανανεώσεις τα βοηθήματα σου σε φυσική και χημεια αλλά όπως σου ειπαν και παραπανω να περιμένεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 13:56 Ο Xrhstos356: #350 22-06-15 13:56 Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ακολουθήσω την θετική κατεύθυνση και τα μαθήματα που με προβληματίζουν κυρίως όπως είπες ειναι η φυσική και η χημεία . Αλλά από ό,τι βλέπω θα περιμένω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μην ξοδέψω χωρίς λόγο τα χρήματα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 14:59 Ο George997: #351 22-06-15 14:59 Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 15:10 Ο manolis_98: #352 22-06-15 15:10 Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδιά , μήπως γνωρίζετε τίποτα για ανανεώσεις (εάν θα υπάρξουν) σε βοηθήματα μαθηματικών κατεύθυνσης (Γ'Λυκείου); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:15 Ο Θανασης Α.: #353 22-06-15 16:15 Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penelope97 Νεοφερμένο μέλος Η penelope97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:21 Η penelope97: #354 22-06-15 16:21 Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα μαθηματικά μονο οι μιγαδικοί θα βγουν απο την ύλη.Στην χημεία θα χρειαστείς το βοήθημα της κατεύθυνσης της β λυκείου. Αν δεν το εχεις θα μπορουσα να στο δώσω εγω η αν γνωρίζεις κάποιον άλλο απο μεγαλύτερη τάξη να στο δώσει εκείνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 16:23 Ο Θανασης Α.: #355 22-06-15 16:23 Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στη χημεία σε λίγες μέρες θα βγει το καινούργιο βοήθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:13 Ο manolis_98: #356 22-06-15 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Καλησπέρα Μανώλη!Θα υπάρχουν αφού άλλαξε και η ύλη!Κάνοντας μια αναζήτηση στο internet παρατήρησα ότι ''κατέβασαν'' τα βοηθήματα του Νάκη από Σαββάλα και του Μπάρλα από ελληνοεκδοτική.. Click για ανάπτυξη... Thanks για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση να αλλάξουν τα βοηθήματα για κεφάλαια που βγαίνουν εκτός ύλης (μιγαδικοί), εκτός και αν το κάνουν για να εμπλουτίσουν τις ασκήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:18 Ο Γατόπαρδος.: #357 22-06-15 18:18 θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα βγει και για φυσικη καινουριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 18:37 Ο George997: #358 22-06-15 18:37 Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λογικά ναι, αφού έχουν προσθέσει το κεφάλαιο με τα ρευστά που δεν ήταν μέσα στην ύλη τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xrhstos356 Νεοφερμένο μέλος Ο Xrhstos356 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:19 Ο Xrhstos356: #359 22-06-15 19:19 Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2015 George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από George997: Πάντως για τη φυσική θα μπορούσες να δεις, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα βοηθήματα, το παρακάτω site το οποίο έχει αρκετά χρήσιμες σημειώσεις, λυμένα θέματα αλλά και θέματα τύπου γ και δ. Πολλές από τις ενότητες που έχει είναι μέσα στην ύλη. https://www.study4exams.gr/physics_k/index.php Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω το site οντως είναι πολύ καλό αλλά προτιμώ κατι πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο απο απλές σημειώσεις που να αναλύει πλήρως θεωρία κτλ και να έχει ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George997 Νεοφερμένο μέλος Ο George997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 19:53 Ο George997: #360 22-06-15 19:53 Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμφωνώ και εγώ, γι' αυτό και το πρότεινα σαν συμπλήρωμα μέχρι να βγουν τα νέα βοηθήματα και να επιλέξεις αυτό που σε καλύπτει επαρκώς τόσο στη θεωρία όσο και σε εύρος ασκήσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.