don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:46 Ο don_vito έγραψε: #241 17-06-15 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Ευκολάκι είναι το αοθ. Αμα το διαβάσεις θα σου φανεί πολύ εύκολο Click για ανάπτυξη... Εύκολο το ΑΕΠΠ,εύκολο το ΑΟΘ...........μόνο στα μαθηματικά θα κριθούμε δηλαδή ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Ο Αντικειμενικός: #242 17-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Εύκολο το ΑΕΠΠ,εύκολο το ΑΟΘ...........μόνο στα μαθηματικά θα κριθούμε δηλαδή ε??? Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά εξαρτάται και τι θα σας βάλουν εκεί εκθέση είναι υποκειμενικό κομμάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:52 Ο CaneSenpai: #243 17-06-15 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγώ προβληματίστηκα με την υλη των μαθηματικών.μου φαίνονται αρκετά λίγα και θεωρώ οτι η υλη ειναι έλλειπης.ειναι δυνατόν παιδιά που στοχεύουν μαθηματικο και πολυτεχνεία να μην ξέρουν να παραγωγιζουν την συνάρτηση ολοκληρώμα ; Click για ανάπτυξη... Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:54 Ο don_vito έγραψε: #244 17-06-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Στα μαθηματικά εξαρτάται και τι θα σας βάλουν εκεί εκθέση είναι υποκειμενικό κομμάτι Click για ανάπτυξη... καλά έκθεση ναι.....αν είναι να βάλουν σε όλα εύκολα και να κριθούμε στην έκθεση μετά θα είναι θέμα τύχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:59 Ο Νικος Σκουλ(ας): #245 17-06-15 18:59 Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:06 Ο don_vito έγραψε: #246 17-06-15 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νικος Σκουλ(ας): Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Click για ανάπτυξη... Αν περάσεις το 15 τι άλλο θες????? εγώ αν γράψω 14-16 μία χαρά θα είναι...... ελάχιστοι νομίζω γράφουν έκθεση 18+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:50 Ο Νικος Σκουλ(ας): #247 17-06-15 19:50 προσωπικά,θεωρώ ότι έκθεση μπορώ να γράψω 14 σε μία μέτρια μέρα,αλλά αν είμαι τυχερός μπορεί να πάω στο 16,5-17,5 Με τα δεδομένα της Β πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:55 Ο damn έγραψε: #248 17-06-15 19:55 Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Ο don_vito έγραψε: #249 17-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Click για ανάπτυξη... Ναι θα είναι λίγο δύσκολα βέβαια ......ο πιο δύσκολος συνδυασμός θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:07 Ο Θανασης Α.: #250 17-06-15 20:07 Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Ευκολάκι είναι το αοθ. Αμα το διαβάσεις θα σου φανεί πολύ εύκολο Click για ανάπτυξη... Εύκολο το ΑΕΠΠ,εύκολο το ΑΟΘ...........μόνο στα μαθηματικά θα κριθούμε δηλαδή ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:49 Ο Αντικειμενικός: #242 17-06-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Εύκολο το ΑΕΠΠ,εύκολο το ΑΟΘ...........μόνο στα μαθηματικά θα κριθούμε δηλαδή ε??? Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά εξαρτάται και τι θα σας βάλουν εκεί εκθέση είναι υποκειμενικό κομμάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:52 Ο CaneSenpai: #243 17-06-15 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγώ προβληματίστηκα με την υλη των μαθηματικών.μου φαίνονται αρκετά λίγα και θεωρώ οτι η υλη ειναι έλλειπης.ειναι δυνατόν παιδιά που στοχεύουν μαθηματικο και πολυτεχνεία να μην ξέρουν να παραγωγιζουν την συνάρτηση ολοκληρώμα ; Click για ανάπτυξη... Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:54 Ο don_vito έγραψε: #244 17-06-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Στα μαθηματικά εξαρτάται και τι θα σας βάλουν εκεί εκθέση είναι υποκειμενικό κομμάτι Click για ανάπτυξη... καλά έκθεση ναι.....αν είναι να βάλουν σε όλα εύκολα και να κριθούμε στην έκθεση μετά θα είναι θέμα τύχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:59 Ο Νικος Σκουλ(ας): #245 17-06-15 18:59 Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:06 Ο don_vito έγραψε: #246 17-06-15 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νικος Σκουλ(ας): Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Click για ανάπτυξη... Αν περάσεις το 15 τι άλλο θες????? εγώ αν γράψω 14-16 μία χαρά θα είναι...... ελάχιστοι νομίζω γράφουν έκθεση 18+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:50 Ο Νικος Σκουλ(ας): #247 17-06-15 19:50 προσωπικά,θεωρώ ότι έκθεση μπορώ να γράψω 14 σε μία μέτρια μέρα,αλλά αν είμαι τυχερός μπορεί να πάω στο 16,5-17,5 Με τα δεδομένα της Β πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:55 Ο damn έγραψε: #248 17-06-15 19:55 Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Ο don_vito έγραψε: #249 17-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Click για ανάπτυξη... Ναι θα είναι λίγο δύσκολα βέβαια ......ο πιο δύσκολος συνδυασμός θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:07 Ο Θανασης Α.: #250 17-06-15 20:07 Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Εύκολο το ΑΕΠΠ,εύκολο το ΑΟΘ...........μόνο στα μαθηματικά θα κριθούμε δηλαδή ε??? Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά εξαρτάται και τι θα σας βάλουν εκεί εκθέση είναι υποκειμενικό κομμάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:52 Ο CaneSenpai: #243 17-06-15 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγώ προβληματίστηκα με την υλη των μαθηματικών.μου φαίνονται αρκετά λίγα και θεωρώ οτι η υλη ειναι έλλειπης.ειναι δυνατόν παιδιά που στοχεύουν μαθηματικο και πολυτεχνεία να μην ξέρουν να παραγωγιζουν την συνάρτηση ολοκληρώμα ; Click για ανάπτυξη... Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:54 Ο don_vito έγραψε: #244 17-06-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Στα μαθηματικά εξαρτάται και τι θα σας βάλουν εκεί εκθέση είναι υποκειμενικό κομμάτι Click για ανάπτυξη... καλά έκθεση ναι.....αν είναι να βάλουν σε όλα εύκολα και να κριθούμε στην έκθεση μετά θα είναι θέμα τύχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:59 Ο Νικος Σκουλ(ας): #245 17-06-15 18:59 Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:06 Ο don_vito έγραψε: #246 17-06-15 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νικος Σκουλ(ας): Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Click για ανάπτυξη... Αν περάσεις το 15 τι άλλο θες????? εγώ αν γράψω 14-16 μία χαρά θα είναι...... ελάχιστοι νομίζω γράφουν έκθεση 18+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:50 Ο Νικος Σκουλ(ας): #247 17-06-15 19:50 προσωπικά,θεωρώ ότι έκθεση μπορώ να γράψω 14 σε μία μέτρια μέρα,αλλά αν είμαι τυχερός μπορεί να πάω στο 16,5-17,5 Με τα δεδομένα της Β πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:55 Ο damn έγραψε: #248 17-06-15 19:55 Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Ο don_vito έγραψε: #249 17-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Click για ανάπτυξη... Ναι θα είναι λίγο δύσκολα βέβαια ......ο πιο δύσκολος συνδυασμός θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:07 Ο Θανασης Α.: #250 17-06-15 20:07 Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγώ προβληματίστηκα με την υλη των μαθηματικών.μου φαίνονται αρκετά λίγα και θεωρώ οτι η υλη ειναι έλλειπης.ειναι δυνατόν παιδιά που στοχεύουν μαθηματικο και πολυτεχνεία να μην ξέρουν να παραγωγιζουν την συνάρτηση ολοκληρώμα ; Click για ανάπτυξη... Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:54 Ο don_vito έγραψε: #244 17-06-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Στα μαθηματικά εξαρτάται και τι θα σας βάλουν εκεί εκθέση είναι υποκειμενικό κομμάτι Click για ανάπτυξη... καλά έκθεση ναι.....αν είναι να βάλουν σε όλα εύκολα και να κριθούμε στην έκθεση μετά θα είναι θέμα τύχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:59 Ο Νικος Σκουλ(ας): #245 17-06-15 18:59 Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:06 Ο don_vito έγραψε: #246 17-06-15 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νικος Σκουλ(ας): Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Click για ανάπτυξη... Αν περάσεις το 15 τι άλλο θες????? εγώ αν γράψω 14-16 μία χαρά θα είναι...... ελάχιστοι νομίζω γράφουν έκθεση 18+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:50 Ο Νικος Σκουλ(ας): #247 17-06-15 19:50 προσωπικά,θεωρώ ότι έκθεση μπορώ να γράψω 14 σε μία μέτρια μέρα,αλλά αν είμαι τυχερός μπορεί να πάω στο 16,5-17,5 Με τα δεδομένα της Β πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:55 Ο damn έγραψε: #248 17-06-15 19:55 Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Ο don_vito έγραψε: #249 17-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Click για ανάπτυξη... Ναι θα είναι λίγο δύσκολα βέβαια ......ο πιο δύσκολος συνδυασμός θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:07 Ο Θανασης Α.: #250 17-06-15 20:07 Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Στα μαθηματικά εξαρτάται και τι θα σας βάλουν εκεί εκθέση είναι υποκειμενικό κομμάτι Click για ανάπτυξη... καλά έκθεση ναι.....αν είναι να βάλουν σε όλα εύκολα και να κριθούμε στην έκθεση μετά θα είναι θέμα τύχης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 18:59 Ο Νικος Σκουλ(ας): #245 17-06-15 18:59 Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:06 Ο don_vito έγραψε: #246 17-06-15 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νικος Σκουλ(ας): Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Click για ανάπτυξη... Αν περάσεις το 15 τι άλλο θες????? εγώ αν γράψω 14-16 μία χαρά θα είναι...... ελάχιστοι νομίζω γράφουν έκθεση 18+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:50 Ο Νικος Σκουλ(ας): #247 17-06-15 19:50 προσωπικά,θεωρώ ότι έκθεση μπορώ να γράψω 14 σε μία μέτρια μέρα,αλλά αν είμαι τυχερός μπορεί να πάω στο 16,5-17,5 Με τα δεδομένα της Β πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:55 Ο damn έγραψε: #248 17-06-15 19:55 Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Ο don_vito έγραψε: #249 17-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Click για ανάπτυξη... Ναι θα είναι λίγο δύσκολα βέβαια ......ο πιο δύσκολος συνδυασμός θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:07 Ο Θανασης Α.: #250 17-06-15 20:07 Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:06 Ο don_vito έγραψε: #246 17-06-15 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Νικος Σκουλ(ας): Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Click για ανάπτυξη... Αν περάσεις το 15 τι άλλο θες????? εγώ αν γράψω 14-16 μία χαρά θα είναι...... ελάχιστοι νομίζω γράφουν έκθεση 18+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:50 Ο Νικος Σκουλ(ας): #247 17-06-15 19:50 προσωπικά,θεωρώ ότι έκθεση μπορώ να γράψω 14 σε μία μέτρια μέρα,αλλά αν είμαι τυχερός μπορεί να πάω στο 16,5-17,5 Με τα δεδομένα της Β πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:55 Ο damn έγραψε: #248 17-06-15 19:55 Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Ο don_vito έγραψε: #249 17-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Click για ανάπτυξη... Ναι θα είναι λίγο δύσκολα βέβαια ......ο πιο δύσκολος συνδυασμός θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:07 Ο Θανασης Α.: #250 17-06-15 20:07 Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νικος Σκουλ(ας): Ναι έκθεση όσο καλός και να είσαι μπορεί μεν να περάσεις το 15 αλλά απο κει και πέρα είναι θέμα μέρας,ώρας και εξεταστή... Click για ανάπτυξη... Αν περάσεις το 15 τι άλλο θες????? εγώ αν γράψω 14-16 μία χαρά θα είναι...... ελάχιστοι νομίζω γράφουν έκθεση 18+ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικος Σκουλ(ας) Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:50 Ο Νικος Σκουλ(ας): #247 17-06-15 19:50 προσωπικά,θεωρώ ότι έκθεση μπορώ να γράψω 14 σε μία μέτρια μέρα,αλλά αν είμαι τυχερός μπορεί να πάω στο 16,5-17,5 Με τα δεδομένα της Β πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:55 Ο damn έγραψε: #248 17-06-15 19:55 Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Ο don_vito έγραψε: #249 17-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Click για ανάπτυξη... Ναι θα είναι λίγο δύσκολα βέβαια ......ο πιο δύσκολος συνδυασμός θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:07 Ο Θανασης Α.: #250 17-06-15 20:07 Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προσωπικά,θεωρώ ότι έκθεση μπορώ να γράψω 14 σε μία μέτρια μέρα,αλλά αν είμαι τυχερός μπορεί να πάω στο 16,5-17,5 Με τα δεδομένα της Β πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 19:55 Ο damn έγραψε: #248 17-06-15 19:55 Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Ο don_vito έγραψε: #249 17-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Click για ανάπτυξη... Ναι θα είναι λίγο δύσκολα βέβαια ......ο πιο δύσκολος συνδυασμός θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:07 Ο Θανασης Α.: #250 17-06-15 20:07 Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Ο don_vito έγραψε: #249 17-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Click για ανάπτυξη... Ναι θα είναι λίγο δύσκολα βέβαια ......ο πιο δύσκολος συνδυασμός θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:07 Ο Θανασης Α.: #250 17-06-15 20:07 Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Οποιος επιλέξει θετική μπορεί να παρει και μαθ ματ και βιολογία κατ; Click για ανάπτυξη... Ναι θα είναι λίγο δύσκολα βέβαια ......ο πιο δύσκολος συνδυασμός θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:07 Ο Θανασης Α.: #250 17-06-15 20:07 Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:30 Ο Georgesil: #251 17-06-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν γινεται να μας βγει η παναγια για 1 χρονο.. Πρεπει να υπαρχει λογικη υλη και να παρακαλαμε να μεινει ετσι. Δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει την ζωη του δυσκολη Click για ανάπτυξη... Φίλε μου λείπουν ΒΑΣΙΚΑ κομμάτια ύλης.Η συνάρτηση Ολοκλήρωμα ειναι κλασσικά το 4ο σου θέμα.Δεν ειναι δυνατόν να πας σε οποιοδήποτε ΤΕΙ η ΑΕΙ και να μην ξέρεις ολοκληρώματα.οι σχολές του Πολυτεχνείου ΑΠΑΙΤΟΥΝ γνωςη μιγαδικών και ιδιαίτερα ημμυ κλπ(θα μου πεις πως οι πίνακες ειναι ακόμη πιο βαςικοι αλλά μια ζωη ήταν εκτός),Η ζωη σου μάλλον θα γίνει πολυ πιο δύσκολη όταν περάσεις σε μια σχολή και δεις τα μαθηματικά εκεί μέσα.Πιστευω πως αυτή η κίνηση του υπουργείου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ λογική..τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι σε διότι σας περιμένει μια πολυ δύσκολη χρονια γεμάτη διάβασμα και ξενύχτια που ειναι αδύνατον να μην κάνετε..ένας αποφοιτος του 96 που τα έχει περάσει δυο φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:39 Ο don_vito έγραψε: #252 17-06-15 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: Εγώ θα έπαιρνα και μαθηματικά και βιολογία αλλά μετά από συζήτηση και με καθηγητές αποφάσισα τελικά ΜΟΝΟ Βιολογία..Όλα για όλα και ό,τι γίνει... Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία να έχεις.....χαμός θα γίνει με τις ιατρικές και στο σχολείο μου πολλά παιδιά πάνε εκεί εγώ οικονομικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο CaneSenpai: #253 17-06-15 20:52 Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 20:59 Η _fairygirl_: #254 17-06-15 20:59 Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίδες,πότε ξεκινάτε προετοιμασία,πότε τελειώνετε και πόσες ώρες θα κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο Georgesil: #255 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το ποσό χρόνο θες να αφιερώνεις.εγω είχα βάλει στόχο 8ωρες την ημέρα.αν γυρναγα σπίτι στις 2 προφανώς δεν έφταναν ως τις 12.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
scareless Νεοφερμένο μέλος Ο scareless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:07 Ο scareless: #256 17-06-15 21:07 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Αυτο με τα ξενυχτια αληθεια μου γυρναει το μυαλο οταν το ακουω...Γυρνας απο το σχολειο ας πουμε 2,και κοιμαστε 12..Πως σε αυτες τις 10 ωρες δεν θα τα προλαβεις ολα? Και παρα πολλες ειναι για μενα.. Ωραια για καποιον που θελει ιατρικη και τα λοιπα χαιρω πολυ αλλα για μια νορμαλ σχολη πραγματικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικα εγω αυτα τα ακουω βερεσε και ειναι ιδιο υφος με αυτους λενε οτι εχουν κανει 3 επαναληψεις περισσοτερες απο σενα,κοιμουνται καθε μερα στις 4 και τα προλαβαινουν ολα ή διαβαζουν λιγο κ τα καταφερνουν μπλαμπλαμπλα. Το θεμα ειναι η ατομικη δουλεια και το πως διαβαζει ο καθενας. Επισης το να διαβαζει καποιος παρα πολυ με στοχο μονο για τις υψηλοβαθμες σχολες (ιατρικες που λες) δεν σημαινει οτι θα το πετυχει αφου ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο σκεψης αφομοιωσης κατανοησης κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Georgesil: #257 17-06-15 21:08 Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά δεν ειναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε...τα 16.000 μόρια θέλουν πολυ κόπο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:33 Ο CaneSenpai: #258 17-06-15 21:33 Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Billas Than003 Nikos05 Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:50 Ο Georgesil: #259 17-06-15 21:50 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #260 17-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Προφανως και θελουν κοπο.. Εγω προσωπικα δεν αντεχω τοσες ωρες..Μπραβο σε οποιον καθεται τοσες ωρες και εχει μια πληρης ζωη1 Καθε χρονο εγω ελεγα θα κατσω να διαβασω αλλα παντοτε κατι γινοταν.. Φετος μαλλον θα παρω καποια μετρα βεβαια γτ ενταξει θελω να βγαλω 13000 μορια .. Παω με δυνατες βασεις βεβαια (Θετικη Κατ) και βλεπουμε πως θα παει. Μαλλον θα δωσω 4 μαθηματα για να εχω και ενα δευτερο πεδιο διαθεσιμο! Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς 5 μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.