Vasilis11
Νεοφερμένο μέλος

εκθεση 16,3
φυσική 19,9
χημεία 19,9
Σύνολο 18.685
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marietaki22
Εκκολαπτόμενο μέλος

φυσικη(19,1)
χημεια(18,1)
μαθηματικα (ενω περιμενα 18!!) 15,9 τελικα.(δυο μοναδες διαφορα!!!!! δν μπορω να καταλαβω...)μπορω να ζητησω αναβαθμολογηση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 14,7 [Α' 73 , Β'74]
ΑΟΘ 19,9 [Α'100 ,Β'99]
ΑΕΠΠ 17,7[Α' 86,Β' 91]
ΕΚΘΕΣΗ 15,7[Α'80,Β'77]
ΣΥΝΟΛΟ: 16904
thodoris kn
Νεοφερμένο μέλος

George_HPFR
Νεοφερμένο μέλος

TombRaiderLover
Νεοφερμένο μέλος

Βιολογία 98 100-> 19,8
Χημεία 99 100-> 19,9
Φυσική 100 100-> 20,0
Σύνολο 3ο πεδίο: 19187
Πάει λοιπόν η ιατρική αθήνας

Αρχαια 17 νταν!!
Ιστορία 18.9 (άξιζα παραπάνω

Έκθεση 13.9 δε το πιστεύω ,ακριβώς τον ίδιο βαθμό είχα γράψει και πέρσι , ρε λες να μου το διόρθωσαν ίδιοι πάλι ;χαχα
Βιολογία γ.π 19.7 γαμω τα μικρόβια που δε τα έγραψα
Σύνολο 16200 κατι δε θυμάμαι και ειμαι πολυ χαρούμενος !!!!!!!!!

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπίζω να πιάσω Ιατρική Θεσσαλονίκης.
Αν και με αυτά που βλέπω στα blogs για ιατρικές του στυλ 19500 Αθήνα και 19300 Θεσσαλονίκη αποκαρδιώνομαι.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Εγώ δεν τα πήγα χειρότερα απ'όσο περίμενα αλλά δεν πειράζει!
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι δικοι μου βαθμοι εχουν ως εξης:
Μαθηματικα 13,5
Φυσικη 19,2
Χημεια 14,7
Εκθεση 16,5
Ιστορια γπ. 4,1
Την ιστορια εννοειται την εδωσα για πλακα, δεν σκοπευω να δηλωσω παιδαγωγικα. Να πω επισης οτι εκθεση δεν εκανα ουτε ενα ιδιαιτερο και ειναι ζητημα αν εγραψα πανω απο 5 εκθεσεις ολη τη χρονια και πανω απο 2 περιληψεις. Ξεκινησα θεωρια ενα μηνα πριν. Εγραψα ομως με προσοχη και ειχα αρκετη εμπνευση... (οποτε δεν ειναι αληθεια οτι τα θελουν τυποποιημενα). Προσωπικα απογοητευτηκα απο τη χημεια αν και ειχα υπολογισει απο πριν το βαθμο μου με ακριβεια.
Αυτος ηταν ο προσωπικος μου απολογισμος...
Επισης να σας προτεινω, οπως θα εχετε σιγουρα ακουσει και θα ακουσετε, να μη δωσετε μεγαλη σημασια στις περσινες βασεις. Δηλωστε πιο πολυ με βαση την προτιμηση γιατι ποτε δεν ξερετε!!!
Καλη σταδιοδρομια!!!!

valantis21
Δραστήριο μέλος

τεσπαα εγω εβγαλα 13.500 λετε ειμαι μεσα για τεφαα??
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Να τα 18-18,2 για τους υποψηφίους Ιατρικής....
Εγώ δεν τα πήγα χειρότερα απ'όσο περίμενα αλλά δεν πειράζει!
Θα το εκτιμούσα τόσο πολύ όποτε θέλεις και μπορείς να κάνεις μία εκτίμηση για τις ιατρικές.
Συγχαρητήρια και για τα δικά σου αποτελέσματα όποια και αν είναι.
StavMed
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν αλλάζει τώρα έτσι κ αλλιώς, thats it ! Συγχαρητήρια σε όλους
ΔΕΣΜΗ3
Νεοφερμένο μέλος

Λατινικα : 100/100
Ιστορία : 100/100
Εκθεση : 95/100
Μόρια 19.800
Όσοι θέλετε πιστεύετε. Οι υπόλοιποι στα τέτοια μου.
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος

Petrmak,συγχαρητηρια φιλε, σε συμπαθω πολυ μακαρι να μην αυξηθουν πολυ οι βασεις και να περασεις ιατρικη
Σε ευχαριστω πολύ

Guest 019112
Επισκέπτης

Θα σε δούμε στην τηλεόραση δηλαδή? Τις βόλτες σου τις έκανες και είχες πρόγραμμα?Αρχαία : 100/100
Λατινικα : 100/100
Ιστορία : 100/100
Εκθεση : 95/100
Μόρια 19.800
Όσοι θέλετε πιστεύετε. Οι υπόλοιποι στα τέτοια μου.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα δικά μου παίδες
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 14,7 [Α' 73 , Β'74]
ΑΟΘ 19,9 [Α'100 ,Β'99]
ΑΕΠΠ 17,7[Α' 86,Β' 91]
ΕΚΘΕΣΗ 15,7[Α'80,Β'77]
ΣΥΝΟΛΟ: 16904
Συγχαρητηρια!!!!!!!

ΔΕΣΜΗ3
Νεοφερμένο μέλος

Θα σε δούμε στην τηλεόραση δηλαδή? Τις βόλτες σου τις έκανες και είχες πρόγραμμα?
Εγω , εάν με δεις στην τηλεόραση , θα πω αλλα πράγματα απο αυτά που λένε οι άριστοι... Ούτε μυστικά ούτε κόλπα επιτυχίας.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.