Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 23:55 Η Ctee_m έγραψε: #2.401 30-03-15 23:55 Αρχική Δημοσίευση από christos365: Κατ' αρχας εισαι ολη μερα στο ischool και δευτερον λαι εγω ειμαι ολη μερα μεσα Click για ανάπτυξη... Αυτό έλειπε να διέγραφα και το ischool ..δεν μπορώ έχω την ανάγκη να μιλάω κάπου συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 23:58 Ο ultraviolence: #2.402 30-03-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αυτό έλειπε να διέγραφα και το ischool ..δεν μπορώ έχω την ανάγκη να μιλάω κάπου συνέχεια Click για ανάπτυξη... we're here 4 u, συμπασχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:03 Η Ctee_m έγραψε: #2.403 31-03-15 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: we're here 4 u, συμπασχουμε Click για ανάπτυξη... Αντε ρε τουλάχιστον είμαστε πολλοί ..εσυ με το διάβασμα καλά τα πας?? Γτ τα χω ψιλόπαρατήσει ...βέβαια δεν έχω κατεβάσει και πλερεζες γτ έχω στον νου μου και κάνα 2 σχολές με πιο χαμηλά μόρια που ίσως να μου αρέσουν και περισσότερο από τα παιδαγωγικά κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:06 Ο ultraviolence: #2.404 31-03-15 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε ρε τουλάχιστον είμαστε πολλοί ..εσυ με το διάβασμα καλά τα πας?? Γτ τα χω ψιλόπαρατήσει ...βέβαια δεν έχω κατεβάσει και πλερεζες γτ έχω στον νου μου και κάνα 2 σχολές με πιο χαμηλά μόρια που ίσως να μου αρέσουν και περισσότερο από τα παιδαγωγικά κλπ Click για ανάπτυξη... τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:13 Η Ctee_m έγραψε: #2.405 31-03-15 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Click για ανάπτυξη... αγχωθηκα τώρα ...μπράβο keep walking (αλίμονο από εμάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:30 Η irw gk έγραψε: #2.406 31-03-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Ρε άσε έκανα την μακακία και πήρα καινουργιο κιν και παίρνει ευρωπαϊκή sim που είναι πιο μικρή από αυτές που παίρνουν τα παλαιολιθικά κινητά και βαριέμαι να πάω να την μετατρεψω, έιναι ολόκληρη διαδικασια Click για ανάπτυξη... ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:35 Ο ultraviolence: #2.407 31-03-15 00:35 Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:37 Η irw gk έγραψε: #2.408 31-03-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Click για ανάπτυξη... σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:45 Ο ultraviolence: #2.409 31-03-15 00:45 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Click για ανάπτυξη... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:11 Η irw gk έγραψε: #2.410 31-03-15 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christos365: Κατ' αρχας εισαι ολη μερα στο ischool και δευτερον λαι εγω ειμαι ολη μερα μεσα Click για ανάπτυξη... Αυτό έλειπε να διέγραφα και το ischool ..δεν μπορώ έχω την ανάγκη να μιλάω κάπου συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2015 στις 23:58 Ο ultraviolence: #2.402 30-03-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αυτό έλειπε να διέγραφα και το ischool ..δεν μπορώ έχω την ανάγκη να μιλάω κάπου συνέχεια Click για ανάπτυξη... we're here 4 u, συμπασχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:03 Η Ctee_m έγραψε: #2.403 31-03-15 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: we're here 4 u, συμπασχουμε Click για ανάπτυξη... Αντε ρε τουλάχιστον είμαστε πολλοί ..εσυ με το διάβασμα καλά τα πας?? Γτ τα χω ψιλόπαρατήσει ...βέβαια δεν έχω κατεβάσει και πλερεζες γτ έχω στον νου μου και κάνα 2 σχολές με πιο χαμηλά μόρια που ίσως να μου αρέσουν και περισσότερο από τα παιδαγωγικά κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:06 Ο ultraviolence: #2.404 31-03-15 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε ρε τουλάχιστον είμαστε πολλοί ..εσυ με το διάβασμα καλά τα πας?? Γτ τα χω ψιλόπαρατήσει ...βέβαια δεν έχω κατεβάσει και πλερεζες γτ έχω στον νου μου και κάνα 2 σχολές με πιο χαμηλά μόρια που ίσως να μου αρέσουν και περισσότερο από τα παιδαγωγικά κλπ Click για ανάπτυξη... τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:13 Η Ctee_m έγραψε: #2.405 31-03-15 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Click για ανάπτυξη... αγχωθηκα τώρα ...μπράβο keep walking (αλίμονο από εμάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:30 Η irw gk έγραψε: #2.406 31-03-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Ρε άσε έκανα την μακακία και πήρα καινουργιο κιν και παίρνει ευρωπαϊκή sim που είναι πιο μικρή από αυτές που παίρνουν τα παλαιολιθικά κινητά και βαριέμαι να πάω να την μετατρεψω, έιναι ολόκληρη διαδικασια Click για ανάπτυξη... ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:35 Ο ultraviolence: #2.407 31-03-15 00:35 Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:37 Η irw gk έγραψε: #2.408 31-03-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Click για ανάπτυξη... σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:45 Ο ultraviolence: #2.409 31-03-15 00:45 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Click για ανάπτυξη... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:11 Η irw gk έγραψε: #2.410 31-03-15 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αυτό έλειπε να διέγραφα και το ischool ..δεν μπορώ έχω την ανάγκη να μιλάω κάπου συνέχεια Click για ανάπτυξη... we're here 4 u, συμπασχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:03 Η Ctee_m έγραψε: #2.403 31-03-15 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: we're here 4 u, συμπασχουμε Click για ανάπτυξη... Αντε ρε τουλάχιστον είμαστε πολλοί ..εσυ με το διάβασμα καλά τα πας?? Γτ τα χω ψιλόπαρατήσει ...βέβαια δεν έχω κατεβάσει και πλερεζες γτ έχω στον νου μου και κάνα 2 σχολές με πιο χαμηλά μόρια που ίσως να μου αρέσουν και περισσότερο από τα παιδαγωγικά κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:06 Ο ultraviolence: #2.404 31-03-15 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε ρε τουλάχιστον είμαστε πολλοί ..εσυ με το διάβασμα καλά τα πας?? Γτ τα χω ψιλόπαρατήσει ...βέβαια δεν έχω κατεβάσει και πλερεζες γτ έχω στον νου μου και κάνα 2 σχολές με πιο χαμηλά μόρια που ίσως να μου αρέσουν και περισσότερο από τα παιδαγωγικά κλπ Click για ανάπτυξη... τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:13 Η Ctee_m έγραψε: #2.405 31-03-15 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Click για ανάπτυξη... αγχωθηκα τώρα ...μπράβο keep walking (αλίμονο από εμάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:30 Η irw gk έγραψε: #2.406 31-03-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Ρε άσε έκανα την μακακία και πήρα καινουργιο κιν και παίρνει ευρωπαϊκή sim που είναι πιο μικρή από αυτές που παίρνουν τα παλαιολιθικά κινητά και βαριέμαι να πάω να την μετατρεψω, έιναι ολόκληρη διαδικασια Click για ανάπτυξη... ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:35 Ο ultraviolence: #2.407 31-03-15 00:35 Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:37 Η irw gk έγραψε: #2.408 31-03-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Click για ανάπτυξη... σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:45 Ο ultraviolence: #2.409 31-03-15 00:45 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Click για ανάπτυξη... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:11 Η irw gk έγραψε: #2.410 31-03-15 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: we're here 4 u, συμπασχουμε Click για ανάπτυξη... Αντε ρε τουλάχιστον είμαστε πολλοί ..εσυ με το διάβασμα καλά τα πας?? Γτ τα χω ψιλόπαρατήσει ...βέβαια δεν έχω κατεβάσει και πλερεζες γτ έχω στον νου μου και κάνα 2 σχολές με πιο χαμηλά μόρια που ίσως να μου αρέσουν και περισσότερο από τα παιδαγωγικά κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:06 Ο ultraviolence: #2.404 31-03-15 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε ρε τουλάχιστον είμαστε πολλοί ..εσυ με το διάβασμα καλά τα πας?? Γτ τα χω ψιλόπαρατήσει ...βέβαια δεν έχω κατεβάσει και πλερεζες γτ έχω στον νου μου και κάνα 2 σχολές με πιο χαμηλά μόρια που ίσως να μου αρέσουν και περισσότερο από τα παιδαγωγικά κλπ Click για ανάπτυξη... τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:13 Η Ctee_m έγραψε: #2.405 31-03-15 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Click για ανάπτυξη... αγχωθηκα τώρα ...μπράβο keep walking (αλίμονο από εμάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:30 Η irw gk έγραψε: #2.406 31-03-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Ρε άσε έκανα την μακακία και πήρα καινουργιο κιν και παίρνει ευρωπαϊκή sim που είναι πιο μικρή από αυτές που παίρνουν τα παλαιολιθικά κινητά και βαριέμαι να πάω να την μετατρεψω, έιναι ολόκληρη διαδικασια Click για ανάπτυξη... ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:35 Ο ultraviolence: #2.407 31-03-15 00:35 Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:37 Η irw gk έγραψε: #2.408 31-03-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Click για ανάπτυξη... σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:45 Ο ultraviolence: #2.409 31-03-15 00:45 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Click για ανάπτυξη... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:11 Η irw gk έγραψε: #2.410 31-03-15 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε ρε τουλάχιστον είμαστε πολλοί ..εσυ με το διάβασμα καλά τα πας?? Γτ τα χω ψιλόπαρατήσει ...βέβαια δεν έχω κατεβάσει και πλερεζες γτ έχω στον νου μου και κάνα 2 σχολές με πιο χαμηλά μόρια που ίσως να μου αρέσουν και περισσότερο από τα παιδαγωγικά κλπ Click για ανάπτυξη... τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:13 Η Ctee_m έγραψε: #2.405 31-03-15 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Click για ανάπτυξη... αγχωθηκα τώρα ...μπράβο keep walking (αλίμονο από εμάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:30 Η irw gk έγραψε: #2.406 31-03-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Ρε άσε έκανα την μακακία και πήρα καινουργιο κιν και παίρνει ευρωπαϊκή sim που είναι πιο μικρή από αυτές που παίρνουν τα παλαιολιθικά κινητά και βαριέμαι να πάω να την μετατρεψω, έιναι ολόκληρη διαδικασια Click για ανάπτυξη... ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:35 Ο ultraviolence: #2.407 31-03-15 00:35 Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:37 Η irw gk έγραψε: #2.408 31-03-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Click για ανάπτυξη... σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:45 Ο ultraviolence: #2.409 31-03-15 00:45 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Click για ανάπτυξη... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:11 Η irw gk έγραψε: #2.410 31-03-15 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: τρικαλα προσπαθω οσο μπορω! Click για ανάπτυξη... αγχωθηκα τώρα ...μπράβο keep walking (αλίμονο από εμάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:30 Η irw gk έγραψε: #2.406 31-03-15 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Ρε άσε έκανα την μακακία και πήρα καινουργιο κιν και παίρνει ευρωπαϊκή sim που είναι πιο μικρή από αυτές που παίρνουν τα παλαιολιθικά κινητά και βαριέμαι να πάω να την μετατρεψω, έιναι ολόκληρη διαδικασια Click για ανάπτυξη... ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:35 Ο ultraviolence: #2.407 31-03-15 00:35 Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:37 Η irw gk έγραψε: #2.408 31-03-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Click για ανάπτυξη... σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:45 Ο ultraviolence: #2.409 31-03-15 00:45 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Click για ανάπτυξη... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:11 Η irw gk έγραψε: #2.410 31-03-15 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Ρε άσε έκανα την μακακία και πήρα καινουργιο κιν και παίρνει ευρωπαϊκή sim που είναι πιο μικρή από αυτές που παίρνουν τα παλαιολιθικά κινητά και βαριέμαι να πάω να την μετατρεψω, έιναι ολόκληρη διαδικασια Click για ανάπτυξη... ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:35 Ο ultraviolence: #2.407 31-03-15 00:35 Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:37 Η irw gk έγραψε: #2.408 31-03-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Click για ανάπτυξη... σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:45 Ο ultraviolence: #2.409 31-03-15 00:45 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Click για ανάπτυξη... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:11 Η irw gk έγραψε: #2.410 31-03-15 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:37 Η irw gk έγραψε: #2.408 31-03-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Click για ανάπτυξη... σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:45 Ο ultraviolence: #2.409 31-03-15 00:45 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Click για ανάπτυξη... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:11 Η irw gk έγραψε: #2.410 31-03-15 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμενα μου χαλασε το κινητο fml Click για ανάπτυξη... σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 00:45 Ο ultraviolence: #2.409 31-03-15 00:45 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Click για ανάπτυξη... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:11 Η irw gk έγραψε: #2.410 31-03-15 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από irw gk: σε ζηλεύω,σου δινω το δικο μου αμα θες...χαχα Click για ανάπτυξη... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:11 Η irw gk έγραψε: #2.410 31-03-15 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 01:21 Ο ultraviolence: #2.411 31-03-15 01:21 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από irw gk: έκλεισε,εγώ θέλω την μπακατέλα όμως Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθεις αμεσα με πμ για την ανταλλαγη ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 07:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.412 31-03-15 07:22 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαρτίου 2015 Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από irw gk: ρε συ το ίδιο κ εγώ, πήρα η έξυπνη καινούριο κινητό πέρυσι κ παρότι έχω κλείσει το φβ,όλη μέρα ή θα είμαι στο youtube,ή θα μπαίνω esteki,ή θα στέλνω στο viber μηνύματα,δεν ξέρω τι έχω πάθει,απο τότε που σταμάτησα σχολείο,όλο με το κινητό είμαι, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το κινητό για έναν μήνα,για το καλό μας...πφφφ τελικά δεν είμαι μόνο εγώ τρελή,συμπάσχουν κ άλλοι εδώ Click για ανάπτυξη... Η απόλυτη ταύτιση όμως..!! ..(και μενα ειδικά το viber και το γιουτιουμπι μου τρωνε πολύ χρόνο) Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως ειμαι με μια μαλακια των 20ευρω που δεν παιρνει ουτε καρτα μνημης Spoiler μη πετατε το κινητο στον τοιχο, ενδεικνυται να χαλασει Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ έχω λιωσει...!!!!! Ε ΌΧΙ! ..αυτός ήταν ο λόγος που πήρα καινουργιο κινητο γτ πέταξα τον Νοέμβρη το παλιο μου ψιλοαχρηστο κιν στον τοίχο και εγινε θριψαλα ...μόνο που εγώ δυστυχώς πήγα και πήρα καλύτερο Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ρε παιδια δε μπορω να συγκεντρωθω τη νυχτα για να διαβασω...εσεις μπορειτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε καν, να φανταστείς ότι όταν γράφουμε στο σχολείο και είμαι αδιάβαστη προτιμώ να ξυπνάω στις 4:30 (όπως σήμερα πχ) πάρα να διαβάζω μετά τις 12 μισι Πώς ανεβάζουμε φώτο από το κιν στο ischool? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 11:54 Ο Angelos97: #2.413 31-03-15 11:54 Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:04 Η Ctee_m έγραψε: #2.414 31-03-15 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Ίσως και να ναι αλήθεια αλλά δεν είναι στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metal Hammer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 12:58 Ο Metal Hammer: #2.415 31-03-15 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Όντως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω,το έχω παρατηρήσει και εγω αυτο οπως στα Μαθηματικα και τη Φυσικη,αλλα και αρκετοι μαθητες της Θεωρητικης μου το εχουν πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:25 Ο eyb0ss έγραψε: #2.416 31-03-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Παιδια καλημερααααα! Να ρωτησω, εχετε υπόψιν σας αν τα θέματα στις επαναληπτικές εξετάσεις είναι δυσκολότερα; Εμένα μου φαίνοναι ένα σκάλι πιο πάνω απο ότι στις κλασικες πανελλήνιες και καθε φορά που γράφω θεματα επανληπτικων γράφω πιο κάτω... Είναι αλήθεια ή προκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... Είναι πιο δύσκολα. ΑΕΠΠ και Φυσική στις επαναληπτικές του '13 ήταν παλούκια άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_ts Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 13:43 Η anna_ts έγραψε: #2.417 31-03-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε θετικοτεχνολογικοι, μονο εμενα μου σπαει τα νευρα το βιβλιο των επαναληπτικων θεματων του παναγιωτακοπουλου; Τα θεματα τυπου Θεμα Γ ειναι κομπλέ αλλά αυτά του τυπου Θέμα Β είναι μαστιγα Click για ανάπτυξη... Ειλικρινα δεν εισαι ο μονος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:00 Η kleop έγραψε: #2.418 31-03-15 14:00 Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Η Ctee_m έγραψε: #2.419 31-03-15 14:22 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kleop: Οντως οι επαναληπτικες ειναι πιο δυσκολες απο τις κανονικες... Ανβεαζουν το επιπεδο για να αποφευγονται σιγα σιγα ως θεσμος και να μην λιποθυμουν οι μαθητες. Click για ανάπτυξη... "Λιποθυμουν" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.836 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2015 στις 15:46 Ο ultraviolence: #2.420 31-03-15 15:46 Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαρεθηκα να πηγαινω καθε μερα φροντ αντε να σταματησει ολο αυτοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.