irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2014 στις 23:48 Η irw gk έγραψε: #1.181 31-10-14 23:48 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: Λοιπον παιδιααα, ας γνωριστουμε. Φετος εδινα πανελληνιες και περασα χημικο θεσσαλονικης. Θα σας κανω λιγη παρεουλα φετος.Θα σας δινω καποιες χρυσες συμβουλες για φετος (αφου δεν τους ακολουθησα εγω ας τους ακολουθησετε τουλαχιστον εσεις) 1.)Βγαλτε τον υπολογιστη απο το δωματιο (ακομα και ενα απλο check των Mail facebook ischool etc) σας αποσυντονιζει 2.)Βαλτε ΣΤΟΧΟ.Η λογικη ας γραψω και οπου περασω δεν οδηγει πουθενα. Αν βλεπεις το στοχο σου παλευεις πιο δυνατα για να τον πετυχεις 3.)Μην ακουτε καθε φυτακι (υπαρχουν παντα) να διατυμπανιζει οτι εβγαλε την υλη ιανουαριο και να διαδιδει ποσο γαματος ειναι και ποσες ασκησεις λυνει τη μερα (ειτε τρολλαρει ειτε λεει αληθεια σας κανει κακο) 4.)Να κοιμαστε αρκετα ( με 3-4 ωρες υπνο τη μερα απλα καλυτερα μην πας να γραψεις καθολου) 5.) Να ακουτε το σωμα σας.Το ματι κλεινει,ζαλιζεστε και διαβαζετε μιση ωρα την ιδια σειρα? ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!!!! 6.)Και μην απογοητευεστε..... (συμφωνα με τη μαμα και τα καρυδια κανουν καλο..τι να πω εγω οσα κι αν εφαγα οι τελευταιες ασκησεις του Μπαρλα δεν εβγαιναν) (αν θελετε ο,τιδηποτε μπορειτε να μου στειλετε πμ) Καληνυχτα, παω να διαβασω αναλυτικη χημεια Click για ανάπτυξη... hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2014 στις 12:03 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.182 01-11-14 12:03 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: Λοιπον παιδιααα, ας γνωριστουμε. Φετος εδινα πανελληνιες και περασα χημικο θεσσαλονικης. Θα σας κανω λιγη παρεουλα φετος.Θα σας δινω καποιες χρυσες συμβουλες για φετος (αφου δεν τους ακολουθησα εγω ας τους ακολουθησετε τουλαχιστον εσεις) 1.)Βγαλτε τον υπολογιστη απο το δωματιο (ακομα και ενα απλο check των Mail facebook ischool etc) σας αποσυντονιζει 2.)Βαλτε ΣΤΟΧΟ.Η λογικη ας γραψω και οπου περασω δεν οδηγει πουθενα. Αν βλεπεις το στοχο σου παλευεις πιο δυνατα για να τον πετυχεις 3.)Μην ακουτε καθε φυτακι (υπαρχουν παντα) να διατυμπανιζει οτι εβγαλε την υλη ιανουαριο και να διαδιδει ποσο γαματος ειναι και ποσες ασκησεις λυνει τη μερα (ειτε τρολλαρει ειτε λεει αληθεια σας κανει κακο) 4.)Να κοιμαστε αρκετα ( με 3-4 ωρες υπνο τη μερα απλα καλυτερα μην πας να γραψεις καθολου) 5.) Να ακουτε το σωμα σας.Το ματι κλεινει,ζαλιζεστε και διαβαζετε μιση ωρα την ιδια σειρα? ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!!!! 6.)Και μην απογοητευεστε..... (συμφωνα με τη μαμα και τα καρυδια κανουν καλο..τι να πω εγω οσα κι αν εφαγα οι τελευταιες ασκησεις του Μπαρλα δεν εβγαιναν) (αν θελετε ο,τιδηποτε μπορειτε να μου στειλετε πμ) Καληνυχτα, παω να διαβασω αναλυτικη χημεια Click για ανάπτυξη... Έδινα και εγώ φέτος και αφήστε με να αντιπαρέλθω στη πρώτη συμβουλή ... Ο υπολογιστής φταίει στην αποτυχία? Δηλαδή με το κινητό δεν μπορεί να κάνει αυτο το "Check" που λες? Είχα φίλο που κατα τη διαρκεια των πανελληνιων αλλαξε 4 γκομενες , μιλούσε με άλλες 10 , ένα μηνα πριν κανόνιζε ραντεβού σε άλλες πόλεις και έγραψε 18.800 ... Μήπως των αποσυντόνιζαν? Έλα μην ακούω αηδίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 luffy_91 Νεοφερμένο μέλος Ο luffy_91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2014 στις 12:31 Ο luffy_91 έγραψε: #1.183 01-11-14 12:31 Καλημέραααα!! Αν μπορεί να μου πει κάποιος μερικές πληροφορίες για τις Πανελλήνιες, δηλαδή τι θα αλλάξει με το Νέο Λύκειο,, διάβασα κάπου για παράδειγμα ότι οι επιλογές στο μηχανογραφικό θα είναι περιορισμένες. Αν μπορεί κάποιος και έχει χρόνο και όρεξη να μου πει γενικά κάποια πράγματα και να με κατατοπίσει... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2014 στις 14:07 Ο johnietraf: #1.184 01-11-14 14:07 Καλο μηνα παιδια..παμε πιο δυνατα με τον νεο μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:09 Η meetmeinmontauk: #1.185 02-11-14 10:09 Καλό μήνα, πανελληνιομάχοι!! Μη μασάτε, όλα καλά θα πάνε σκεφτείτε την φοιτητική ζωή που θα απολαμβάνετε σε κάμποσο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:00 Η mary_lou thess: #1.186 02-11-14 15:00 Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. legisperitus Νεοφερμένο μέλος Ο legisperitus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:27 Ο legisperitus: #1.187 02-11-14 15:27 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Και εμεις το δευτερο κεφαλαιο τελειωσαμε προχθες...Μην αγχωνεσαι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:33 Η methexys έγραψε: #1.188 02-11-14 15:33 Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:44 Η KeepDreaming!: #1.189 02-11-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά με ανησυχεί κάτι για το ΑΟΔΕ. Μαθαίνω ένα κομμάτι και την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει. Πρέπει να το ξανά διαβάσω για να το θυμηθώ. Η απορία μου απευθύνεται κυρίως σε όσους δώσανε Πανελλήνιες. Και εσείς έτσι ήσασταν; Τα μαθαίνατε και μετά από 1-2 μέρες τα ξεχνούσατε οπότε στο τέλος που τα κάνατε όλα φρεσκάρισμα σας ήρθαν στη μνήμη και γράψατε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!Μην προσπαθείς να το μάθεις παπαγαλία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεχνάς κομμάτια και να μην μπορείς να αποδώσεις το νόημα!Έχεις ακόμα χρόνο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!Σίγουρα με τις επαναλήψεις που θα κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα!Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που μπορείς άνετα να γράψεις ένα πολύ καλό βαθμό.Φρόντισε να το κατανοήσεις και να το αγαπήσεις όσο το δυνατό περισσότερο! Στο λέω εγώ που συνειδητοποίησα μια μέρα πριν δώσω ότι δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε και τελικά έγραψα 15,7 και έχασα τη σχολή που ήθελα. Έχεις καιρό ακόμα!Πάνω απ' όλα ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.916 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:26 Ο ultraviolence: #1.190 02-11-14 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: Λοιπον παιδιααα, ας γνωριστουμε. Φετος εδινα πανελληνιες και περασα χημικο θεσσαλονικης. Θα σας κανω λιγη παρεουλα φετος.Θα σας δινω καποιες χρυσες συμβουλες για φετος (αφου δεν τους ακολουθησα εγω ας τους ακολουθησετε τουλαχιστον εσεις) 1.)Βγαλτε τον υπολογιστη απο το δωματιο (ακομα και ενα απλο check των Mail facebook ischool etc) σας αποσυντονιζει 2.)Βαλτε ΣΤΟΧΟ.Η λογικη ας γραψω και οπου περασω δεν οδηγει πουθενα. Αν βλεπεις το στοχο σου παλευεις πιο δυνατα για να τον πετυχεις 3.)Μην ακουτε καθε φυτακι (υπαρχουν παντα) να διατυμπανιζει οτι εβγαλε την υλη ιανουαριο και να διαδιδει ποσο γαματος ειναι και ποσες ασκησεις λυνει τη μερα (ειτε τρολλαρει ειτε λεει αληθεια σας κανει κακο) 4.)Να κοιμαστε αρκετα ( με 3-4 ωρες υπνο τη μερα απλα καλυτερα μην πας να γραψεις καθολου) 5.) Να ακουτε το σωμα σας.Το ματι κλεινει,ζαλιζεστε και διαβαζετε μιση ωρα την ιδια σειρα? ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!!!! 6.)Και μην απογοητευεστε..... (συμφωνα με τη μαμα και τα καρυδια κανουν καλο..τι να πω εγω οσα κι αν εφαγα οι τελευταιες ασκησεις του Μπαρλα δεν εβγαιναν) (αν θελετε ο,τιδηποτε μπορειτε να μου στειλετε πμ) Καληνυχτα, παω να διαβασω αναλυτικη χημεια Click για ανάπτυξη... hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2014 στις 12:03 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.182 01-11-14 12:03 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: Λοιπον παιδιααα, ας γνωριστουμε. Φετος εδινα πανελληνιες και περασα χημικο θεσσαλονικης. Θα σας κανω λιγη παρεουλα φετος.Θα σας δινω καποιες χρυσες συμβουλες για φετος (αφου δεν τους ακολουθησα εγω ας τους ακολουθησετε τουλαχιστον εσεις) 1.)Βγαλτε τον υπολογιστη απο το δωματιο (ακομα και ενα απλο check των Mail facebook ischool etc) σας αποσυντονιζει 2.)Βαλτε ΣΤΟΧΟ.Η λογικη ας γραψω και οπου περασω δεν οδηγει πουθενα. Αν βλεπεις το στοχο σου παλευεις πιο δυνατα για να τον πετυχεις 3.)Μην ακουτε καθε φυτακι (υπαρχουν παντα) να διατυμπανιζει οτι εβγαλε την υλη ιανουαριο και να διαδιδει ποσο γαματος ειναι και ποσες ασκησεις λυνει τη μερα (ειτε τρολλαρει ειτε λεει αληθεια σας κανει κακο) 4.)Να κοιμαστε αρκετα ( με 3-4 ωρες υπνο τη μερα απλα καλυτερα μην πας να γραψεις καθολου) 5.) Να ακουτε το σωμα σας.Το ματι κλεινει,ζαλιζεστε και διαβαζετε μιση ωρα την ιδια σειρα? ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!!!! 6.)Και μην απογοητευεστε..... (συμφωνα με τη μαμα και τα καρυδια κανουν καλο..τι να πω εγω οσα κι αν εφαγα οι τελευταιες ασκησεις του Μπαρλα δεν εβγαιναν) (αν θελετε ο,τιδηποτε μπορειτε να μου στειλετε πμ) Καληνυχτα, παω να διαβασω αναλυτικη χημεια Click για ανάπτυξη... Έδινα και εγώ φέτος και αφήστε με να αντιπαρέλθω στη πρώτη συμβουλή ... Ο υπολογιστής φταίει στην αποτυχία? Δηλαδή με το κινητό δεν μπορεί να κάνει αυτο το "Check" που λες? Είχα φίλο που κατα τη διαρκεια των πανελληνιων αλλαξε 4 γκομενες , μιλούσε με άλλες 10 , ένα μηνα πριν κανόνιζε ραντεβού σε άλλες πόλεις και έγραψε 18.800 ... Μήπως των αποσυντόνιζαν? Έλα μην ακούω αηδίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 luffy_91 Νεοφερμένο μέλος Ο luffy_91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2014 στις 12:31 Ο luffy_91 έγραψε: #1.183 01-11-14 12:31 Καλημέραααα!! Αν μπορεί να μου πει κάποιος μερικές πληροφορίες για τις Πανελλήνιες, δηλαδή τι θα αλλάξει με το Νέο Λύκειο,, διάβασα κάπου για παράδειγμα ότι οι επιλογές στο μηχανογραφικό θα είναι περιορισμένες. Αν μπορεί κάποιος και έχει χρόνο και όρεξη να μου πει γενικά κάποια πράγματα και να με κατατοπίσει... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2014 στις 14:07 Ο johnietraf: #1.184 01-11-14 14:07 Καλο μηνα παιδια..παμε πιο δυνατα με τον νεο μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:09 Η meetmeinmontauk: #1.185 02-11-14 10:09 Καλό μήνα, πανελληνιομάχοι!! Μη μασάτε, όλα καλά θα πάνε σκεφτείτε την φοιτητική ζωή που θα απολαμβάνετε σε κάμποσο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:00 Η mary_lou thess: #1.186 02-11-14 15:00 Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. legisperitus Νεοφερμένο μέλος Ο legisperitus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:27 Ο legisperitus: #1.187 02-11-14 15:27 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Και εμεις το δευτερο κεφαλαιο τελειωσαμε προχθες...Μην αγχωνεσαι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:33 Η methexys έγραψε: #1.188 02-11-14 15:33 Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:44 Η KeepDreaming!: #1.189 02-11-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά με ανησυχεί κάτι για το ΑΟΔΕ. Μαθαίνω ένα κομμάτι και την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει. Πρέπει να το ξανά διαβάσω για να το θυμηθώ. Η απορία μου απευθύνεται κυρίως σε όσους δώσανε Πανελλήνιες. Και εσείς έτσι ήσασταν; Τα μαθαίνατε και μετά από 1-2 μέρες τα ξεχνούσατε οπότε στο τέλος που τα κάνατε όλα φρεσκάρισμα σας ήρθαν στη μνήμη και γράψατε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!Μην προσπαθείς να το μάθεις παπαγαλία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεχνάς κομμάτια και να μην μπορείς να αποδώσεις το νόημα!Έχεις ακόμα χρόνο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!Σίγουρα με τις επαναλήψεις που θα κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα!Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που μπορείς άνετα να γράψεις ένα πολύ καλό βαθμό.Φρόντισε να το κατανοήσεις και να το αγαπήσεις όσο το δυνατό περισσότερο! Στο λέω εγώ που συνειδητοποίησα μια μέρα πριν δώσω ότι δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε και τελικά έγραψα 15,7 και έχασα τη σχολή που ήθελα. Έχεις καιρό ακόμα!Πάνω απ' όλα ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.916 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:26 Ο ultraviolence: #1.190 02-11-14 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: Λοιπον παιδιααα, ας γνωριστουμε. Φετος εδινα πανελληνιες και περασα χημικο θεσσαλονικης. Θα σας κανω λιγη παρεουλα φετος.Θα σας δινω καποιες χρυσες συμβουλες για φετος (αφου δεν τους ακολουθησα εγω ας τους ακολουθησετε τουλαχιστον εσεις) 1.)Βγαλτε τον υπολογιστη απο το δωματιο (ακομα και ενα απλο check των Mail facebook ischool etc) σας αποσυντονιζει 2.)Βαλτε ΣΤΟΧΟ.Η λογικη ας γραψω και οπου περασω δεν οδηγει πουθενα. Αν βλεπεις το στοχο σου παλευεις πιο δυνατα για να τον πετυχεις 3.)Μην ακουτε καθε φυτακι (υπαρχουν παντα) να διατυμπανιζει οτι εβγαλε την υλη ιανουαριο και να διαδιδει ποσο γαματος ειναι και ποσες ασκησεις λυνει τη μερα (ειτε τρολλαρει ειτε λεει αληθεια σας κανει κακο) 4.)Να κοιμαστε αρκετα ( με 3-4 ωρες υπνο τη μερα απλα καλυτερα μην πας να γραψεις καθολου) 5.) Να ακουτε το σωμα σας.Το ματι κλεινει,ζαλιζεστε και διαβαζετε μιση ωρα την ιδια σειρα? ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!!!! 6.)Και μην απογοητευεστε..... (συμφωνα με τη μαμα και τα καρυδια κανουν καλο..τι να πω εγω οσα κι αν εφαγα οι τελευταιες ασκησεις του Μπαρλα δεν εβγαιναν) (αν θελετε ο,τιδηποτε μπορειτε να μου στειλετε πμ) Καληνυχτα, παω να διαβασω αναλυτικη χημεια Click για ανάπτυξη... Έδινα και εγώ φέτος και αφήστε με να αντιπαρέλθω στη πρώτη συμβουλή ... Ο υπολογιστής φταίει στην αποτυχία? Δηλαδή με το κινητό δεν μπορεί να κάνει αυτο το "Check" που λες? Είχα φίλο που κατα τη διαρκεια των πανελληνιων αλλαξε 4 γκομενες , μιλούσε με άλλες 10 , ένα μηνα πριν κανόνιζε ραντεβού σε άλλες πόλεις και έγραψε 18.800 ... Μήπως των αποσυντόνιζαν? Έλα μην ακούω αηδίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
luffy_91 Νεοφερμένο μέλος Ο luffy_91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2014 στις 12:31 Ο luffy_91 έγραψε: #1.183 01-11-14 12:31 Καλημέραααα!! Αν μπορεί να μου πει κάποιος μερικές πληροφορίες για τις Πανελλήνιες, δηλαδή τι θα αλλάξει με το Νέο Λύκειο,, διάβασα κάπου για παράδειγμα ότι οι επιλογές στο μηχανογραφικό θα είναι περιορισμένες. Αν μπορεί κάποιος και έχει χρόνο και όρεξη να μου πει γενικά κάποια πράγματα και να με κατατοπίσει... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2014 στις 14:07 Ο johnietraf: #1.184 01-11-14 14:07 Καλο μηνα παιδια..παμε πιο δυνατα με τον νεο μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:09 Η meetmeinmontauk: #1.185 02-11-14 10:09 Καλό μήνα, πανελληνιομάχοι!! Μη μασάτε, όλα καλά θα πάνε σκεφτείτε την φοιτητική ζωή που θα απολαμβάνετε σε κάμποσο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:00 Η mary_lou thess: #1.186 02-11-14 15:00 Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. legisperitus Νεοφερμένο μέλος Ο legisperitus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:27 Ο legisperitus: #1.187 02-11-14 15:27 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Και εμεις το δευτερο κεφαλαιο τελειωσαμε προχθες...Μην αγχωνεσαι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:33 Η methexys έγραψε: #1.188 02-11-14 15:33 Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:44 Η KeepDreaming!: #1.189 02-11-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά με ανησυχεί κάτι για το ΑΟΔΕ. Μαθαίνω ένα κομμάτι και την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει. Πρέπει να το ξανά διαβάσω για να το θυμηθώ. Η απορία μου απευθύνεται κυρίως σε όσους δώσανε Πανελλήνιες. Και εσείς έτσι ήσασταν; Τα μαθαίνατε και μετά από 1-2 μέρες τα ξεχνούσατε οπότε στο τέλος που τα κάνατε όλα φρεσκάρισμα σας ήρθαν στη μνήμη και γράψατε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!Μην προσπαθείς να το μάθεις παπαγαλία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεχνάς κομμάτια και να μην μπορείς να αποδώσεις το νόημα!Έχεις ακόμα χρόνο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!Σίγουρα με τις επαναλήψεις που θα κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα!Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που μπορείς άνετα να γράψεις ένα πολύ καλό βαθμό.Φρόντισε να το κατανοήσεις και να το αγαπήσεις όσο το δυνατό περισσότερο! Στο λέω εγώ που συνειδητοποίησα μια μέρα πριν δώσω ότι δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε και τελικά έγραψα 15,7 και έχασα τη σχολή που ήθελα. Έχεις καιρό ακόμα!Πάνω απ' όλα ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.916 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:26 Ο ultraviolence: #1.190 02-11-14 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέραααα!! Αν μπορεί να μου πει κάποιος μερικές πληροφορίες για τις Πανελλήνιες, δηλαδή τι θα αλλάξει με το Νέο Λύκειο,, διάβασα κάπου για παράδειγμα ότι οι επιλογές στο μηχανογραφικό θα είναι περιορισμένες. Αν μπορεί κάποιος και έχει χρόνο και όρεξη να μου πει γενικά κάποια πράγματα και να με κατατοπίσει... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2014 στις 14:07 Ο johnietraf: #1.184 01-11-14 14:07 Καλο μηνα παιδια..παμε πιο δυνατα με τον νεο μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:09 Η meetmeinmontauk: #1.185 02-11-14 10:09 Καλό μήνα, πανελληνιομάχοι!! Μη μασάτε, όλα καλά θα πάνε σκεφτείτε την φοιτητική ζωή που θα απολαμβάνετε σε κάμποσο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:00 Η mary_lou thess: #1.186 02-11-14 15:00 Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. legisperitus Νεοφερμένο μέλος Ο legisperitus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:27 Ο legisperitus: #1.187 02-11-14 15:27 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Και εμεις το δευτερο κεφαλαιο τελειωσαμε προχθες...Μην αγχωνεσαι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:33 Η methexys έγραψε: #1.188 02-11-14 15:33 Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:44 Η KeepDreaming!: #1.189 02-11-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά με ανησυχεί κάτι για το ΑΟΔΕ. Μαθαίνω ένα κομμάτι και την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει. Πρέπει να το ξανά διαβάσω για να το θυμηθώ. Η απορία μου απευθύνεται κυρίως σε όσους δώσανε Πανελλήνιες. Και εσείς έτσι ήσασταν; Τα μαθαίνατε και μετά από 1-2 μέρες τα ξεχνούσατε οπότε στο τέλος που τα κάνατε όλα φρεσκάρισμα σας ήρθαν στη μνήμη και γράψατε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!Μην προσπαθείς να το μάθεις παπαγαλία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεχνάς κομμάτια και να μην μπορείς να αποδώσεις το νόημα!Έχεις ακόμα χρόνο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!Σίγουρα με τις επαναλήψεις που θα κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα!Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που μπορείς άνετα να γράψεις ένα πολύ καλό βαθμό.Φρόντισε να το κατανοήσεις και να το αγαπήσεις όσο το δυνατό περισσότερο! Στο λέω εγώ που συνειδητοποίησα μια μέρα πριν δώσω ότι δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε και τελικά έγραψα 15,7 και έχασα τη σχολή που ήθελα. Έχεις καιρό ακόμα!Πάνω απ' όλα ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.916 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:26 Ο ultraviolence: #1.190 02-11-14 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο μηνα παιδια..παμε πιο δυνατα με τον νεο μηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:09 Η meetmeinmontauk: #1.185 02-11-14 10:09 Καλό μήνα, πανελληνιομάχοι!! Μη μασάτε, όλα καλά θα πάνε σκεφτείτε την φοιτητική ζωή που θα απολαμβάνετε σε κάμποσο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:00 Η mary_lou thess: #1.186 02-11-14 15:00 Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. legisperitus Νεοφερμένο μέλος Ο legisperitus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:27 Ο legisperitus: #1.187 02-11-14 15:27 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Και εμεις το δευτερο κεφαλαιο τελειωσαμε προχθες...Μην αγχωνεσαι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:33 Η methexys έγραψε: #1.188 02-11-14 15:33 Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:44 Η KeepDreaming!: #1.189 02-11-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά με ανησυχεί κάτι για το ΑΟΔΕ. Μαθαίνω ένα κομμάτι και την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει. Πρέπει να το ξανά διαβάσω για να το θυμηθώ. Η απορία μου απευθύνεται κυρίως σε όσους δώσανε Πανελλήνιες. Και εσείς έτσι ήσασταν; Τα μαθαίνατε και μετά από 1-2 μέρες τα ξεχνούσατε οπότε στο τέλος που τα κάνατε όλα φρεσκάρισμα σας ήρθαν στη μνήμη και γράψατε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!Μην προσπαθείς να το μάθεις παπαγαλία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεχνάς κομμάτια και να μην μπορείς να αποδώσεις το νόημα!Έχεις ακόμα χρόνο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!Σίγουρα με τις επαναλήψεις που θα κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα!Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που μπορείς άνετα να γράψεις ένα πολύ καλό βαθμό.Φρόντισε να το κατανοήσεις και να το αγαπήσεις όσο το δυνατό περισσότερο! Στο λέω εγώ που συνειδητοποίησα μια μέρα πριν δώσω ότι δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε και τελικά έγραψα 15,7 και έχασα τη σχολή που ήθελα. Έχεις καιρό ακόμα!Πάνω απ' όλα ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.916 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:26 Ο ultraviolence: #1.190 02-11-14 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό μήνα, πανελληνιομάχοι!! Μη μασάτε, όλα καλά θα πάνε σκεφτείτε την φοιτητική ζωή που θα απολαμβάνετε σε κάμποσο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:00 Η mary_lou thess: #1.186 02-11-14 15:00 Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. legisperitus Νεοφερμένο μέλος Ο legisperitus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:27 Ο legisperitus: #1.187 02-11-14 15:27 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Και εμεις το δευτερο κεφαλαιο τελειωσαμε προχθες...Μην αγχωνεσαι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:33 Η methexys έγραψε: #1.188 02-11-14 15:33 Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:44 Η KeepDreaming!: #1.189 02-11-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά με ανησυχεί κάτι για το ΑΟΔΕ. Μαθαίνω ένα κομμάτι και την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει. Πρέπει να το ξανά διαβάσω για να το θυμηθώ. Η απορία μου απευθύνεται κυρίως σε όσους δώσανε Πανελλήνιες. Και εσείς έτσι ήσασταν; Τα μαθαίνατε και μετά από 1-2 μέρες τα ξεχνούσατε οπότε στο τέλος που τα κάνατε όλα φρεσκάρισμα σας ήρθαν στη μνήμη και γράψατε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!Μην προσπαθείς να το μάθεις παπαγαλία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεχνάς κομμάτια και να μην μπορείς να αποδώσεις το νόημα!Έχεις ακόμα χρόνο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!Σίγουρα με τις επαναλήψεις που θα κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα!Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που μπορείς άνετα να γράψεις ένα πολύ καλό βαθμό.Φρόντισε να το κατανοήσεις και να το αγαπήσεις όσο το δυνατό περισσότερο! Στο λέω εγώ που συνειδητοποίησα μια μέρα πριν δώσω ότι δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε και τελικά έγραψα 15,7 και έχασα τη σχολή που ήθελα. Έχεις καιρό ακόμα!Πάνω απ' όλα ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.916 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:26 Ο ultraviolence: #1.190 02-11-14 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
legisperitus Νεοφερμένο μέλος Ο legisperitus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:27 Ο legisperitus: #1.187 02-11-14 15:27 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Και εμεις το δευτερο κεφαλαιο τελειωσαμε προχθες...Μην αγχωνεσαι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:33 Η methexys έγραψε: #1.188 02-11-14 15:33 Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:44 Η KeepDreaming!: #1.189 02-11-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά με ανησυχεί κάτι για το ΑΟΔΕ. Μαθαίνω ένα κομμάτι και την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει. Πρέπει να το ξανά διαβάσω για να το θυμηθώ. Η απορία μου απευθύνεται κυρίως σε όσους δώσανε Πανελλήνιες. Και εσείς έτσι ήσασταν; Τα μαθαίνατε και μετά από 1-2 μέρες τα ξεχνούσατε οπότε στο τέλος που τα κάνατε όλα φρεσκάρισμα σας ήρθαν στη μνήμη και γράψατε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!Μην προσπαθείς να το μάθεις παπαγαλία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεχνάς κομμάτια και να μην μπορείς να αποδώσεις το νόημα!Έχεις ακόμα χρόνο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!Σίγουρα με τις επαναλήψεις που θα κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα!Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που μπορείς άνετα να γράψεις ένα πολύ καλό βαθμό.Φρόντισε να το κατανοήσεις και να το αγαπήσεις όσο το δυνατό περισσότερο! Στο λέω εγώ που συνειδητοποίησα μια μέρα πριν δώσω ότι δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε και τελικά έγραψα 15,7 και έχασα τη σχολή που ήθελα. Έχεις καιρό ακόμα!Πάνω απ' όλα ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.916 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:26 Ο ultraviolence: #1.190 02-11-14 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Και εμεις το δευτερο κεφαλαιο τελειωσαμε προχθες...Μην αγχωνεσαι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:33 Η methexys έγραψε: #1.188 02-11-14 15:33 Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:44 Η KeepDreaming!: #1.189 02-11-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά με ανησυχεί κάτι για το ΑΟΔΕ. Μαθαίνω ένα κομμάτι και την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει. Πρέπει να το ξανά διαβάσω για να το θυμηθώ. Η απορία μου απευθύνεται κυρίως σε όσους δώσανε Πανελλήνιες. Και εσείς έτσι ήσασταν; Τα μαθαίνατε και μετά από 1-2 μέρες τα ξεχνούσατε οπότε στο τέλος που τα κάνατε όλα φρεσκάρισμα σας ήρθαν στη μνήμη και γράψατε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!Μην προσπαθείς να το μάθεις παπαγαλία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεχνάς κομμάτια και να μην μπορείς να αποδώσεις το νόημα!Έχεις ακόμα χρόνο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!Σίγουρα με τις επαναλήψεις που θα κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα!Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που μπορείς άνετα να γράψεις ένα πολύ καλό βαθμό.Φρόντισε να το κατανοήσεις και να το αγαπήσεις όσο το δυνατό περισσότερο! Στο λέω εγώ που συνειδητοποίησα μια μέρα πριν δώσω ότι δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε και τελικά έγραψα 15,7 και έχασα τη σχολή που ήθελα. Έχεις καιρό ακόμα!Πάνω απ' όλα ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.916 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:26 Ο ultraviolence: #1.190 02-11-14 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 15:44 Η KeepDreaming!: #1.189 02-11-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά με ανησυχεί κάτι για το ΑΟΔΕ. Μαθαίνω ένα κομμάτι και την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει. Πρέπει να το ξανά διαβάσω για να το θυμηθώ. Η απορία μου απευθύνεται κυρίως σε όσους δώσανε Πανελλήνιες. Και εσείς έτσι ήσασταν; Τα μαθαίνατε και μετά από 1-2 μέρες τα ξεχνούσατε οπότε στο τέλος που τα κάνατε όλα φρεσκάρισμα σας ήρθαν στη μνήμη και γράψατε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!Μην προσπαθείς να το μάθεις παπαγαλία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεχνάς κομμάτια και να μην μπορείς να αποδώσεις το νόημα!Έχεις ακόμα χρόνο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!Σίγουρα με τις επαναλήψεις που θα κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα!Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που μπορείς άνετα να γράψεις ένα πολύ καλό βαθμό.Φρόντισε να το κατανοήσεις και να το αγαπήσεις όσο το δυνατό περισσότερο! Στο λέω εγώ που συνειδητοποίησα μια μέρα πριν δώσω ότι δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε και τελικά έγραψα 15,7 και έχασα τη σχολή που ήθελα. Έχεις καιρό ακόμα!Πάνω απ' όλα ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.916 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:26 Ο ultraviolence: #1.190 02-11-14 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά με ανησυχεί κάτι για το ΑΟΔΕ. Μαθαίνω ένα κομμάτι και την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει. Πρέπει να το ξανά διαβάσω για να το θυμηθώ. Η απορία μου απευθύνεται κυρίως σε όσους δώσανε Πανελλήνιες. Και εσείς έτσι ήσασταν; Τα μαθαίνατε και μετά από 1-2 μέρες τα ξεχνούσατε οπότε στο τέλος που τα κάνατε όλα φρεσκάρισμα σας ήρθαν στη μνήμη και γράψατε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!Μην προσπαθείς να το μάθεις παπαγαλία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεχνάς κομμάτια και να μην μπορείς να αποδώσεις το νόημα!Έχεις ακόμα χρόνο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!Σίγουρα με τις επαναλήψεις που θα κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα!Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που μπορείς άνετα να γράψεις ένα πολύ καλό βαθμό.Φρόντισε να το κατανοήσεις και να το αγαπήσεις όσο το δυνατό περισσότερο! Στο λέω εγώ που συνειδητοποίησα μια μέρα πριν δώσω ότι δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε και τελικά έγραψα 15,7 και έχασα τη σχολή που ήθελα. Έχεις καιρό ακόμα!Πάνω απ' όλα ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!Don't worry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.916 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:26 Ο ultraviolence: #1.190 02-11-14 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Ρε παιδια ακουσα απο κατι συμμαθητεσ μου οτι στο φροντ τους, ειναι στα τελευταια μαθηματα του Προσφυγικου!!ειναι φυσιολογικο?εμεις μολις τελειωσαμε τα πολιτικα κομματα.. εσεις που βρισκεστε? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, στο φροντιστήριο τους όπως είπες. Έχουν άλλο ρυθμό εκεί. Εσύ φρόντισε να μαθαίνεις αυτά που διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς με τους ρυθμούς του φροντιστηρίου σου. Η ύλη θα βγει, αν αυτό είναι που σε απασχολεί! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tι κάνετε, πώς τα πάτε;; Τα χαιρετίσματά μου στα αγαπημένα μου μαθηματικά που μου έχουν λείψει Λίγο έμεινε για τα Χριστούγεννα, θα χαλαρώσετε, υπομονή!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι τα μαθηματικά! Μας βασανίζουν ασύστολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:15 Ο Αντικειμενικός: #1.191 03-11-14 14:15 Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω μεχρι τωρα στα διαγωνισματα καλα τα παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 17:34 Η LiViNGtheLiFE: #1.192 03-11-14 17:34 Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαγωνισματα οσα γραψαμε κομπλε και σαν αποτελεσματα και στο χρονο μου βγηκαν, απλα δεν εχουν τελειωμο και χρωσταμε παντα! Καθε βδομαδα ενα τουλαχιστον με αποτελεσματα να μην ξεμπερδεουμε. Απο βαθμο παραπονο δεν εχω κανενα, παλι καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeloula Νεοφερμένο μέλος Η Nefeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 19:31 Η Nefeloula: #1.193 03-11-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angelos97: Καλησπέρα παιδιά της θεωρητικής! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ασκήσεις στα αρχαία για εξάσκηση όπως είναι και στις πανελλήνιες; Δηλαδή, να έχει εναν τύπο και να ζητά κάποιον άλλον; Αν ξέρετε απαντήστε μου σας παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Δείτε εδώ μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ρήμα και να πατήσεις πάνω στα πινακάκια (πανοραμική κλίση) θα σε βοηθήσει κυρίως στον τονισμό των δίχρονων φωνηέντων https://www.lexigram.gr/lex/arch/θεραπεύω#Hist2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2014 στις 20:32 Η SuperSquirrel: #1.194 03-11-14 20:32 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Νοεμβρίου 2014 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από irw gk: hey οι συμβουλές είναι πολύ λογικές και προσπαθώ πάνω σε αυτές κ εγώ να πορεύομαι! Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου κιόλας!! Πώς σου φαίνεται το χημικό; είσαι ικανοποιημένη; Click για ανάπτυξη... ωραια σχολη ειναι αν και ειναι ακομα νωρις για να καταλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο johnietraf: #1.195 04-11-14 22:40 Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 22:47 Η mary_lou thess: #1.196 04-11-14 22:47 Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:16 Η irw gk έγραψε: #1.197 04-11-14 23:16 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ασχετο με τα απο πανω...οι θετικαριοι ποσες ωρες διαβαζουν ε μαθηματικα και φυσικη? Και οι υπολοιποι βασικα Click για ανάπτυξη... εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2014 στις 23:26 Ο johnietraf: #1.198 04-11-14 23:26 Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από irw gk: εγώ σίγουρα 10-12 ώρες την εβδομάδα εσύ; Click για ανάπτυξη... Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 Η kleop έγραψε: #1.199 05-11-14 10:28 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Σημερα το πρωι ακουσα οτι οι πανελληνιες θα αρχισουν 18 Μαιου γιατι πεφτει νωρις το Πασχα. Εχετε ακουσει τιποτα εσεις? Click για ανάπτυξη... Από τώρα άρχισαν οι φήμες;Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την ημερομηνία.Πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.(Το πότε θα γίνουν δηλαδή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irw gk Νεοφερμένο μέλος Η irw gk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 13:31 Η irw gk έγραψε: #1.200 05-11-14 13:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Περιπου 7-8 αλλα νομιζω οτι πρεπει περισσοτερο Click για ανάπτυξη... δηλαδή αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στα υπόλοιπα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.