Blueflower Νεοφερμένο μέλος Η Blueflower αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:04 Η Blueflower: #561 03-09-14 18:04 Αρχισα φροντιστηριο σημερα προλαβαινω να αγχωθω η οχι; μπηκαμε εισαγωγη ενταξει καλα τα πραγματα μεχρι στιγμης ('μεγαλη μπουκια φαε' θα μου πεις ) ξεκινησαμε και με λατινικααα (αγαπημενα μου λατινικουλιααα εσεις που ξεκινησατε αυτες τις μερες πως τα βλεπετε τα πραγματαα αντεχουμε ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:20 Ο Διονύσης13: #562 03-09-14 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι, μέσα στο πνεύμα. Εγώ αυτό έκανα και κάποιες ασκήσεις του καθηγητή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:52 Η Ilma έγραψε: #563 03-09-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Blueflower: Αρχισα φροντιστηριο σημερα προλαβαινω να αγχωθω η οχι; μπηκαμε εισαγωγη ενταξει καλα τα πραγματα μεχρι στιγμης ('μεγαλη μπουκια φαε' θα μου πεις ) ξεκινησαμε και με λατινικααα (αγαπημενα μου λατινικουλιααα εσεις που ξεκινησατε αυτες τις μερες πως τα βλεπετε τα πραγματαα αντεχουμε ακομα? Click για ανάπτυξη... να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:55 Ο johnietraf: #564 03-09-14 18:55 Αν δεν αντεχαμε 3 σεπτεμβρη δεν αξιζε τον κοπο να διναμε .. γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:43 Ο pb13 έγραψε: #565 03-09-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ναι, θυμαμαι που ο καθηγητής μου έλεγε οτι εχει μερικά λαθακια. Αλλα αν σε μπερδεύει που δεν δίνει πολλά νούμερα, πρέπει να το συνηθίσεις, εχει κατι τέτοιες περίεργες ασκησεις Click για ανάπτυξη... του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blueflower Νεοφερμένο μέλος Η Blueflower αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:52 Η Blueflower: #566 03-09-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Click για ανάπτυξη... ουτε εγω εκανα θερινα! Οσο για του ρυθμους θα τους πιασουμε αργα η γρηγορα παντως δεν λεω τιποτα αλλο γιατι με βλεπω στα μεσα Νοεμβριου να το μετανιωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:54 Η methexys έγραψε: #567 03-09-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από pb13: του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Click για ανάπτυξη... Είναι,καλό είναι να το δουλέψεις αφού έχεις κατανοήσει το κάθε κεφάλαιο. Εμείς λύναμε από εκεί κυρίως τους τελευταίους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:26 Ο Ματθαιος έγραψε: #568 03-09-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Και εγω με αυτο δουλεψα, καλο βοηθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:57 Η Αγγελοκρουσμενη: #569 03-09-14 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό δουλεύω, ο καθηγητής μου είπε ότι είναι το ιδανικό επειδή δεν έχει λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Αντικειμενικός: #570 03-09-14 22:01 Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχισα φροντιστηριο σημερα προλαβαινω να αγχωθω η οχι; μπηκαμε εισαγωγη ενταξει καλα τα πραγματα μεχρι στιγμης ('μεγαλη μπουκια φαε' θα μου πεις ) ξεκινησαμε και με λατινικααα (αγαπημενα μου λατινικουλιααα εσεις που ξεκινησατε αυτες τις μερες πως τα βλεπετε τα πραγματαα αντεχουμε ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:20 Ο Διονύσης13: #562 03-09-14 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι, μέσα στο πνεύμα. Εγώ αυτό έκανα και κάποιες ασκήσεις του καθηγητή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:52 Η Ilma έγραψε: #563 03-09-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Blueflower: Αρχισα φροντιστηριο σημερα προλαβαινω να αγχωθω η οχι; μπηκαμε εισαγωγη ενταξει καλα τα πραγματα μεχρι στιγμης ('μεγαλη μπουκια φαε' θα μου πεις ) ξεκινησαμε και με λατινικααα (αγαπημενα μου λατινικουλιααα εσεις που ξεκινησατε αυτες τις μερες πως τα βλεπετε τα πραγματαα αντεχουμε ακομα? Click για ανάπτυξη... να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:55 Ο johnietraf: #564 03-09-14 18:55 Αν δεν αντεχαμε 3 σεπτεμβρη δεν αξιζε τον κοπο να διναμε .. γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:43 Ο pb13 έγραψε: #565 03-09-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ναι, θυμαμαι που ο καθηγητής μου έλεγε οτι εχει μερικά λαθακια. Αλλα αν σε μπερδεύει που δεν δίνει πολλά νούμερα, πρέπει να το συνηθίσεις, εχει κατι τέτοιες περίεργες ασκησεις Click για ανάπτυξη... του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blueflower Νεοφερμένο μέλος Η Blueflower αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:52 Η Blueflower: #566 03-09-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Click για ανάπτυξη... ουτε εγω εκανα θερινα! Οσο για του ρυθμους θα τους πιασουμε αργα η γρηγορα παντως δεν λεω τιποτα αλλο γιατι με βλεπω στα μεσα Νοεμβριου να το μετανιωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:54 Η methexys έγραψε: #567 03-09-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από pb13: του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Click για ανάπτυξη... Είναι,καλό είναι να το δουλέψεις αφού έχεις κατανοήσει το κάθε κεφάλαιο. Εμείς λύναμε από εκεί κυρίως τους τελευταίους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:26 Ο Ματθαιος έγραψε: #568 03-09-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Και εγω με αυτο δουλεψα, καλο βοηθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:57 Η Αγγελοκρουσμενη: #569 03-09-14 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό δουλεύω, ο καθηγητής μου είπε ότι είναι το ιδανικό επειδή δεν έχει λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Αντικειμενικός: #570 03-09-14 22:01 Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι, μέσα στο πνεύμα. Εγώ αυτό έκανα και κάποιες ασκήσεις του καθηγητή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:52 Η Ilma έγραψε: #563 03-09-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Blueflower: Αρχισα φροντιστηριο σημερα προλαβαινω να αγχωθω η οχι; μπηκαμε εισαγωγη ενταξει καλα τα πραγματα μεχρι στιγμης ('μεγαλη μπουκια φαε' θα μου πεις ) ξεκινησαμε και με λατινικααα (αγαπημενα μου λατινικουλιααα εσεις που ξεκινησατε αυτες τις μερες πως τα βλεπετε τα πραγματαα αντεχουμε ακομα? Click για ανάπτυξη... να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:55 Ο johnietraf: #564 03-09-14 18:55 Αν δεν αντεχαμε 3 σεπτεμβρη δεν αξιζε τον κοπο να διναμε .. γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:43 Ο pb13 έγραψε: #565 03-09-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ναι, θυμαμαι που ο καθηγητής μου έλεγε οτι εχει μερικά λαθακια. Αλλα αν σε μπερδεύει που δεν δίνει πολλά νούμερα, πρέπει να το συνηθίσεις, εχει κατι τέτοιες περίεργες ασκησεις Click για ανάπτυξη... του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blueflower Νεοφερμένο μέλος Η Blueflower αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:52 Η Blueflower: #566 03-09-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Click για ανάπτυξη... ουτε εγω εκανα θερινα! Οσο για του ρυθμους θα τους πιασουμε αργα η γρηγορα παντως δεν λεω τιποτα αλλο γιατι με βλεπω στα μεσα Νοεμβριου να το μετανιωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:54 Η methexys έγραψε: #567 03-09-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από pb13: του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Click για ανάπτυξη... Είναι,καλό είναι να το δουλέψεις αφού έχεις κατανοήσει το κάθε κεφάλαιο. Εμείς λύναμε από εκεί κυρίως τους τελευταίους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:26 Ο Ματθαιος έγραψε: #568 03-09-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Και εγω με αυτο δουλεψα, καλο βοηθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:57 Η Αγγελοκρουσμενη: #569 03-09-14 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό δουλεύω, ο καθηγητής μου είπε ότι είναι το ιδανικό επειδή δεν έχει λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Αντικειμενικός: #570 03-09-14 22:01 Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Blueflower: Αρχισα φροντιστηριο σημερα προλαβαινω να αγχωθω η οχι; μπηκαμε εισαγωγη ενταξει καλα τα πραγματα μεχρι στιγμης ('μεγαλη μπουκια φαε' θα μου πεις ) ξεκινησαμε και με λατινικααα (αγαπημενα μου λατινικουλιααα εσεις που ξεκινησατε αυτες τις μερες πως τα βλεπετε τα πραγματαα αντεχουμε ακομα? Click για ανάπτυξη... να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:55 Ο johnietraf: #564 03-09-14 18:55 Αν δεν αντεχαμε 3 σεπτεμβρη δεν αξιζε τον κοπο να διναμε .. γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:43 Ο pb13 έγραψε: #565 03-09-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ναι, θυμαμαι που ο καθηγητής μου έλεγε οτι εχει μερικά λαθακια. Αλλα αν σε μπερδεύει που δεν δίνει πολλά νούμερα, πρέπει να το συνηθίσεις, εχει κατι τέτοιες περίεργες ασκησεις Click για ανάπτυξη... του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blueflower Νεοφερμένο μέλος Η Blueflower αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:52 Η Blueflower: #566 03-09-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Click για ανάπτυξη... ουτε εγω εκανα θερινα! Οσο για του ρυθμους θα τους πιασουμε αργα η γρηγορα παντως δεν λεω τιποτα αλλο γιατι με βλεπω στα μεσα Νοεμβριου να το μετανιωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:54 Η methexys έγραψε: #567 03-09-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από pb13: του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Click για ανάπτυξη... Είναι,καλό είναι να το δουλέψεις αφού έχεις κατανοήσει το κάθε κεφάλαιο. Εμείς λύναμε από εκεί κυρίως τους τελευταίους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:26 Ο Ματθαιος έγραψε: #568 03-09-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Και εγω με αυτο δουλεψα, καλο βοηθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:57 Η Αγγελοκρουσμενη: #569 03-09-14 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό δουλεύω, ο καθηγητής μου είπε ότι είναι το ιδανικό επειδή δεν έχει λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Αντικειμενικός: #570 03-09-14 22:01 Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν αντεχαμε 3 σεπτεμβρη δεν αξιζε τον κοπο να διναμε .. γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:43 Ο pb13 έγραψε: #565 03-09-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ναι, θυμαμαι που ο καθηγητής μου έλεγε οτι εχει μερικά λαθακια. Αλλα αν σε μπερδεύει που δεν δίνει πολλά νούμερα, πρέπει να το συνηθίσεις, εχει κατι τέτοιες περίεργες ασκησεις Click για ανάπτυξη... του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blueflower Νεοφερμένο μέλος Η Blueflower αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:52 Η Blueflower: #566 03-09-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Click για ανάπτυξη... ουτε εγω εκανα θερινα! Οσο για του ρυθμους θα τους πιασουμε αργα η γρηγορα παντως δεν λεω τιποτα αλλο γιατι με βλεπω στα μεσα Νοεμβριου να το μετανιωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:54 Η methexys έγραψε: #567 03-09-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από pb13: του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Click για ανάπτυξη... Είναι,καλό είναι να το δουλέψεις αφού έχεις κατανοήσει το κάθε κεφάλαιο. Εμείς λύναμε από εκεί κυρίως τους τελευταίους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:26 Ο Ματθαιος έγραψε: #568 03-09-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Και εγω με αυτο δουλεψα, καλο βοηθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:57 Η Αγγελοκρουσμενη: #569 03-09-14 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό δουλεύω, ο καθηγητής μου είπε ότι είναι το ιδανικό επειδή δεν έχει λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Αντικειμενικός: #570 03-09-14 22:01 Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ναι, θυμαμαι που ο καθηγητής μου έλεγε οτι εχει μερικά λαθακια. Αλλα αν σε μπερδεύει που δεν δίνει πολλά νούμερα, πρέπει να το συνηθίσεις, εχει κατι τέτοιες περίεργες ασκησεις Click για ανάπτυξη... του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blueflower Νεοφερμένο μέλος Η Blueflower αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:52 Η Blueflower: #566 03-09-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Click για ανάπτυξη... ουτε εγω εκανα θερινα! Οσο για του ρυθμους θα τους πιασουμε αργα η γρηγορα παντως δεν λεω τιποτα αλλο γιατι με βλεπω στα μεσα Νοεμβριου να το μετανιωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2014 methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:54 Η methexys έγραψε: #567 03-09-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από pb13: του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Click για ανάπτυξη... Είναι,καλό είναι να το δουλέψεις αφού έχεις κατανοήσει το κάθε κεφάλαιο. Εμείς λύναμε από εκεί κυρίως τους τελευταίους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:26 Ο Ματθαιος έγραψε: #568 03-09-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Και εγω με αυτο δουλεψα, καλο βοηθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:57 Η Αγγελοκρουσμενη: #569 03-09-14 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό δουλεύω, ο καθηγητής μου είπε ότι είναι το ιδανικό επειδή δεν έχει λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Αντικειμενικός: #570 03-09-14 22:01 Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: να σου πω εγώ καλά το πάω ακόμα αντέχω..... βέβαια δεν έκανα και θερινά γι' αυτό και είμαι ξεκούραστη (όμως δε μπορώ να πω ότι έχω μπει και σε ρυθμούς πανελληνίων) Click για ανάπτυξη... ουτε εγω εκανα θερινα! Οσο για του ρυθμους θα τους πιασουμε αργα η γρηγορα παντως δεν λεω τιποτα αλλο γιατι με βλεπω στα μεσα Νοεμβριου να το μετανιωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:54 Η methexys έγραψε: #567 03-09-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από pb13: του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Click για ανάπτυξη... Είναι,καλό είναι να το δουλέψεις αφού έχεις κατανοήσει το κάθε κεφάλαιο. Εμείς λύναμε από εκεί κυρίως τους τελευταίους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:26 Ο Ματθαιος έγραψε: #568 03-09-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Και εγω με αυτο δουλεψα, καλο βοηθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:57 Η Αγγελοκρουσμενη: #569 03-09-14 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό δουλεύω, ο καθηγητής μου είπε ότι είναι το ιδανικό επειδή δεν έχει λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Αντικειμενικός: #570 03-09-14 22:01 Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pb13: του κατσικα πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο βοηθημα που υπαρχει για φυσικη Click για ανάπτυξη... Είναι,καλό είναι να το δουλέψεις αφού έχεις κατανοήσει το κάθε κεφάλαιο. Εμείς λύναμε από εκεί κυρίως τους τελευταίους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:26 Ο Ματθαιος έγραψε: #568 03-09-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Και εγω με αυτο δουλεψα, καλο βοηθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:57 Η Αγγελοκρουσμενη: #569 03-09-14 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό δουλεύω, ο καθηγητής μου είπε ότι είναι το ιδανικό επειδή δεν έχει λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Αντικειμενικός: #570 03-09-14 22:01 Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... Και εγω με αυτο δουλεψα, καλο βοηθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:57 Η Αγγελοκρουσμενη: #569 03-09-14 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό δουλεύω, ο καθηγητής μου είπε ότι είναι το ιδανικό επειδή δεν έχει λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Αντικειμενικός: #570 03-09-14 22:01 Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Δε ξερω για σας αλλα στη φυσικη εχω το Αγγελος και σπυρος Σαββαλλας εκδωσεις σαββαλλα. Μια χαρα ειναι για μενα αυτο Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό δουλεύω, ο καθηγητής μου είπε ότι είναι το ιδανικό επειδή δεν έχει λάθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Αντικειμενικός: #570 03-09-14 22:01 Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:04 Η Αγγελοκρουσμενη: #571 03-09-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Παντως εγω στην φυσικη Α Β Γ λυκειου παντα επαιρνα αυτο το βοηθημα του Σαββαλλα απο αυτους τους συγγραφεις Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:19 Η Loreley έγραψε: #572 03-09-14 22:19 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Καλα, μην χαιρεσαι και τοσο γιατι σιγουρα θα το ξανανοιξεις 3-4 φορες μεσα στη χρονια Click για ανάπτυξη... Θα το ανοίξω στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα για κανένα διήμερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:26 Η soppap έγραψε: #573 03-09-14 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Πέρυσι δούλευα Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι δούλευα με το φυλλάδιο του φροντιστηρίου και δεν το είχα πάρει.Ετοιμάζομαι να το πάρω για φέτος που ξαναδίνω.Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη,αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:29 Η Αγγελοκρουσμενη: #574 03-09-14 22:29 Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Ο NikosDim έγραψε: #575 03-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Μου φαίνονταν πολύ εύκολες οι ασκήσεις του... Click για ανάπτυξη... Δεν σας χάλασε που στις πανελλαδικές το Β3 και το Γ τα είχε στο βοηθητικο του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panossalonika Νεοφερμένο μέλος Ο panossalonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:55 Ο panossalonika: #576 03-09-14 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νικολαμπας 03: Παιδια,ξερετε αν στο βοηθημα του Κατσικα στη Φυσικη οι εκφωνησεις ορισμενων ασκησεων εχουν ασαφηες?? Σε καποιες δεν βγαζω νοημα!!! Click για ανάπτυξη... αναφερεσαι στον δυο τομους η τον εναν που εχει ολη την υλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:47 Η Laou_95 έγραψε: #577 04-09-14 00:47 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο βοήθημα...η άσπρη γραμματική είναι υπέρ αρκετή Και για συντακτικό είναι πολύ καλό ένα μεγάλο μπεζ που έχω από το γυμνάσιο https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL102/document/4bdada69luw3/4beab7ab3gb9/4e25548adjsh.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικολαμπας 03 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολαμπας 03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:35 Ο Νικολαμπας 03: #578 04-09-14 13:35 Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο βιβλιο με ολη την υλη της φυσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:56 Ο Guest 545651: #579 04-09-14 13:56 Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mariathk22: Παιδιά για τα αρχαία πήρατε κάποια άλλη γραμματική πέρα από αυτή του σχολείου και αν ναι ποια? Click για ανάπτυξη... αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:08 Η Mάιρα έγραψε: #580 04-09-14 14:08 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: αλλη γραμματικη εκτος απο την ασπρη δεν θα σου χρειαστει...αυτο ομως που θα σου φανει αναγκαιο ειναι ενα βιβλιο με ανωμαλα ρηματα καλοο κουραγιο!!! Click για ανάπτυξη... Είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τα ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.