theerilim Νεοφερμένο μέλος Η theerilim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:03 Η theerilim: #261 24-08-14 21:03 Αρχική Δημοσίευση από legisperitus: Χα χα μπορει να ερθω και Θεσσαλονικη αν δεν περασω Αθηνα..!!Παντως τη σχολη δεν την αλλαζω με τιποτα...Μιλαμε ερωτας Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις τι πρήξιμο τρώω απ τον μπαμπά μου για την Νομική...!!!!! Αλλά για εμένα...έρωτας είναι η Φιλολογία!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:04 Η soppap έγραψε: #262 24-08-14 21:04 Εύχομαι σε όλους όσοι δίνετε φέτος (καθώς και σε εμένα) να πετύχετε τους στόχους σας! Εγώ θα ξαναδώσω φέτος εξετάσεις μιας και τα αποτελέσματα δεν ήταν ούτε αυτά που ήθελα,αλλά ούτε κι αυτά που πιστεύω πως άξιζε το διάβασμα μου.Άλλωστε ,ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ! Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. legisperitus Νεοφερμένο μέλος Ο legisperitus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:19 Ο legisperitus: #263 24-08-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από theerilim: Δεν ξέρεις τι πρήξιμο τρώω απ τον μπαμπά μου για την Νομική...!!!!! Αλλά για εμένα...έρωτας είναι η Φιλολογία!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τοτε για να εισαι εσυ καλα πρεπει να ακολουθησεις αυτο που σου αρεσει...!!(Τον καταλαβαινω παντως τον μπαμπα σου,ολοι οι γονεις κατι παθαινουν με τη νομικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theerilim Νεοφερμένο μέλος Η theerilim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:21 Η theerilim: #264 24-08-14 21:21 Αρχική Δημοσίευση από legisperitus: Ε τοτε για να εισαι εσυ καλα πρεπει να ακολουθησεις αυτο που σου αρεσει...!!(Τον καταλαβαινω παντως τον μπαμπα σου,ολοι οι γονεις κατι παθαινουν με τη νομικη) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έχω ξεκαθαρίσει...θα κάνω αυτό που θέλω!!!!Τρελός έρωτας και ο μπαμπας μου με την Νομική!!!! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #265 24-08-14 21:22 Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:27 Η Alireza έγραψε: #266 24-08-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:32 Ο Paracelsus: #267 24-08-14 21:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:38 Ο jj! έγραψε: #268 24-08-14 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω καθώς προχωρώ στην ύλη να είμαι σε θέση να ανακαλέσω το εκάστοτε χωρίο, όπως λέτε κι εσείς. Προς το παρόν, όμως, έχοντας μόλις αρχίσεις, έχω κάποιες φοβίες Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:45 Ο johnietraf: #269 24-08-14 21:45 jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:50 Ο jj! έγραψε: #270 24-08-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από legisperitus: Χα χα μπορει να ερθω και Θεσσαλονικη αν δεν περασω Αθηνα..!!Παντως τη σχολη δεν την αλλαζω με τιποτα...Μιλαμε ερωτας Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις τι πρήξιμο τρώω απ τον μπαμπά μου για την Νομική...!!!!! Αλλά για εμένα...έρωτας είναι η Φιλολογία!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:04 Η soppap έγραψε: #262 24-08-14 21:04 Εύχομαι σε όλους όσοι δίνετε φέτος (καθώς και σε εμένα) να πετύχετε τους στόχους σας! Εγώ θα ξαναδώσω φέτος εξετάσεις μιας και τα αποτελέσματα δεν ήταν ούτε αυτά που ήθελα,αλλά ούτε κι αυτά που πιστεύω πως άξιζε το διάβασμα μου.Άλλωστε ,ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ! Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. legisperitus Νεοφερμένο μέλος Ο legisperitus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:19 Ο legisperitus: #263 24-08-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από theerilim: Δεν ξέρεις τι πρήξιμο τρώω απ τον μπαμπά μου για την Νομική...!!!!! Αλλά για εμένα...έρωτας είναι η Φιλολογία!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τοτε για να εισαι εσυ καλα πρεπει να ακολουθησεις αυτο που σου αρεσει...!!(Τον καταλαβαινω παντως τον μπαμπα σου,ολοι οι γονεις κατι παθαινουν με τη νομικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theerilim Νεοφερμένο μέλος Η theerilim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:21 Η theerilim: #264 24-08-14 21:21 Αρχική Δημοσίευση από legisperitus: Ε τοτε για να εισαι εσυ καλα πρεπει να ακολουθησεις αυτο που σου αρεσει...!!(Τον καταλαβαινω παντως τον μπαμπα σου,ολοι οι γονεις κατι παθαινουν με τη νομικη) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έχω ξεκαθαρίσει...θα κάνω αυτό που θέλω!!!!Τρελός έρωτας και ο μπαμπας μου με την Νομική!!!! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #265 24-08-14 21:22 Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:27 Η Alireza έγραψε: #266 24-08-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:32 Ο Paracelsus: #267 24-08-14 21:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:38 Ο jj! έγραψε: #268 24-08-14 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω καθώς προχωρώ στην ύλη να είμαι σε θέση να ανακαλέσω το εκάστοτε χωρίο, όπως λέτε κι εσείς. Προς το παρόν, όμως, έχοντας μόλις αρχίσεις, έχω κάποιες φοβίες Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:45 Ο johnietraf: #269 24-08-14 21:45 jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:50 Ο jj! έγραψε: #270 24-08-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εύχομαι σε όλους όσοι δίνετε φέτος (καθώς και σε εμένα) να πετύχετε τους στόχους σας! Εγώ θα ξαναδώσω φέτος εξετάσεις μιας και τα αποτελέσματα δεν ήταν ούτε αυτά που ήθελα,αλλά ούτε κι αυτά που πιστεύω πως άξιζε το διάβασμα μου.Άλλωστε ,ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ! Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
legisperitus Νεοφερμένο μέλος Ο legisperitus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:19 Ο legisperitus: #263 24-08-14 21:19 Αρχική Δημοσίευση από theerilim: Δεν ξέρεις τι πρήξιμο τρώω απ τον μπαμπά μου για την Νομική...!!!!! Αλλά για εμένα...έρωτας είναι η Φιλολογία!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τοτε για να εισαι εσυ καλα πρεπει να ακολουθησεις αυτο που σου αρεσει...!!(Τον καταλαβαινω παντως τον μπαμπα σου,ολοι οι γονεις κατι παθαινουν με τη νομικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theerilim Νεοφερμένο μέλος Η theerilim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:21 Η theerilim: #264 24-08-14 21:21 Αρχική Δημοσίευση από legisperitus: Ε τοτε για να εισαι εσυ καλα πρεπει να ακολουθησεις αυτο που σου αρεσει...!!(Τον καταλαβαινω παντως τον μπαμπα σου,ολοι οι γονεις κατι παθαινουν με τη νομικη) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έχω ξεκαθαρίσει...θα κάνω αυτό που θέλω!!!!Τρελός έρωτας και ο μπαμπας μου με την Νομική!!!! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #265 24-08-14 21:22 Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:27 Η Alireza έγραψε: #266 24-08-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:32 Ο Paracelsus: #267 24-08-14 21:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:38 Ο jj! έγραψε: #268 24-08-14 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω καθώς προχωρώ στην ύλη να είμαι σε θέση να ανακαλέσω το εκάστοτε χωρίο, όπως λέτε κι εσείς. Προς το παρόν, όμως, έχοντας μόλις αρχίσεις, έχω κάποιες φοβίες Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:45 Ο johnietraf: #269 24-08-14 21:45 jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:50 Ο jj! έγραψε: #270 24-08-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theerilim: Δεν ξέρεις τι πρήξιμο τρώω απ τον μπαμπά μου για την Νομική...!!!!! Αλλά για εμένα...έρωτας είναι η Φιλολογία!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε τοτε για να εισαι εσυ καλα πρεπει να ακολουθησεις αυτο που σου αρεσει...!!(Τον καταλαβαινω παντως τον μπαμπα σου,ολοι οι γονεις κατι παθαινουν με τη νομικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theerilim Νεοφερμένο μέλος Η theerilim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:21 Η theerilim: #264 24-08-14 21:21 Αρχική Δημοσίευση από legisperitus: Ε τοτε για να εισαι εσυ καλα πρεπει να ακολουθησεις αυτο που σου αρεσει...!!(Τον καταλαβαινω παντως τον μπαμπα σου,ολοι οι γονεις κατι παθαινουν με τη νομικη) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έχω ξεκαθαρίσει...θα κάνω αυτό που θέλω!!!!Τρελός έρωτας και ο μπαμπας μου με την Νομική!!!! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #265 24-08-14 21:22 Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:27 Η Alireza έγραψε: #266 24-08-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:32 Ο Paracelsus: #267 24-08-14 21:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:38 Ο jj! έγραψε: #268 24-08-14 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω καθώς προχωρώ στην ύλη να είμαι σε θέση να ανακαλέσω το εκάστοτε χωρίο, όπως λέτε κι εσείς. Προς το παρόν, όμως, έχοντας μόλις αρχίσεις, έχω κάποιες φοβίες Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:45 Ο johnietraf: #269 24-08-14 21:45 jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:50 Ο jj! έγραψε: #270 24-08-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από legisperitus: Ε τοτε για να εισαι εσυ καλα πρεπει να ακολουθησεις αυτο που σου αρεσει...!!(Τον καταλαβαινω παντως τον μπαμπα σου,ολοι οι γονεις κατι παθαινουν με τη νομικη) Click για ανάπτυξη... Εγώ το έχω ξεκαθαρίσει...θα κάνω αυτό που θέλω!!!!Τρελός έρωτας και ο μπαμπας μου με την Νομική!!!! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:22 Ο jj! έγραψε: #265 24-08-14 21:22 Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:27 Η Alireza έγραψε: #266 24-08-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:32 Ο Paracelsus: #267 24-08-14 21:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:38 Ο jj! έγραψε: #268 24-08-14 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω καθώς προχωρώ στην ύλη να είμαι σε θέση να ανακαλέσω το εκάστοτε χωρίο, όπως λέτε κι εσείς. Προς το παρόν, όμως, έχοντας μόλις αρχίσεις, έχω κάποιες φοβίες Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:45 Ο johnietraf: #269 24-08-14 21:45 jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:50 Ο jj! έγραψε: #270 24-08-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:27 Η Alireza έγραψε: #266 24-08-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:32 Ο Paracelsus: #267 24-08-14 21:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:38 Ο jj! έγραψε: #268 24-08-14 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω καθώς προχωρώ στην ύλη να είμαι σε θέση να ανακαλέσω το εκάστοτε χωρίο, όπως λέτε κι εσείς. Προς το παρόν, όμως, έχοντας μόλις αρχίσεις, έχω κάποιες φοβίες Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:45 Ο johnietraf: #269 24-08-14 21:45 jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:50 Ο jj! έγραψε: #270 24-08-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:32 Ο Paracelsus: #267 24-08-14 21:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:38 Ο jj! έγραψε: #268 24-08-14 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω καθώς προχωρώ στην ύλη να είμαι σε θέση να ανακαλέσω το εκάστοτε χωρίο, όπως λέτε κι εσείς. Προς το παρόν, όμως, έχοντας μόλις αρχίσεις, έχω κάποιες φοβίες Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:45 Ο johnietraf: #269 24-08-14 21:45 jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:50 Ο jj! έγραψε: #270 24-08-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προς θεωρητικόπουλα (κυρίως απόφοιτους): Εσείς πώς αντιμετωπίζετε/-ζατε την ιστορία; Ναι μεν καταλαβαίνουμε πρώτα τι διαβάζουμε και μετά αποστηθίζουμε, αλλά πώς θα ξέρουμε από ποιο χωρίο θα είναι η απάντησή μας; Απ' ό,τι είδα, το σχολικό βιβλίο δεν έχει ερωτήσεις μέσα. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την ιστορία και την αποστήθιση Click για ανάπτυξη... Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:38 Ο jj! έγραψε: #268 24-08-14 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω καθώς προχωρώ στην ύλη να είμαι σε θέση να ανακαλέσω το εκάστοτε χωρίο, όπως λέτε κι εσείς. Προς το παρόν, όμως, έχοντας μόλις αρχίσεις, έχω κάποιες φοβίες Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:45 Ο johnietraf: #269 24-08-14 21:45 jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:50 Ο jj! έγραψε: #270 24-08-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Θα σου βγουν, don't worry. Ό,τι σου φαίνεται σχετικό με την ερώτηση το λες ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος. Προοδευτικά θα πρέπει να συνδυάζεις διάφορα χωρία από όλο το βιβλίο γιατί θα χρειαστούν σε συνδυαστικές ερωτήσεις. Περνάς μια φορά στο μυαλό σου ό,τι έχεις μάθει και γράφεις τα σχετικά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Το αιώνιο ερώτημα ... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει περισσότερο σαφείς όσον αφορά τη διατύπωση του εκάστοτε ερωτήματος και συνακόλουθα της απάντησης που οφείλει να δώσει ο μαθητής ! Έχοντας κατανοήσει και αποστηθίσει το βιβλίο θα προσδιορίζεις πρώτα γενικότερα και ύστερα ειδικότερα το σημείο που πρέπει να γράψεις ! Καλή επιτυχία ... Click για ανάπτυξη... Ελπίζω καθώς προχωρώ στην ύλη να είμαι σε θέση να ανακαλέσω το εκάστοτε χωρίο, όπως λέτε κι εσείς. Προς το παρόν, όμως, έχοντας μόλις αρχίσεις, έχω κάποιες φοβίες Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:45 Ο johnietraf: #269 24-08-14 21:45 jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:50 Ο jj! έγραψε: #270 24-08-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 21:50 Ο jj! έγραψε: #270 24-08-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: jj που ειπαμε τεκνο μου θελεις να περασεις? Click για ανάπτυξη... Αγγλική φιλολογία, γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:05 Η the plant: #271 24-08-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από soppap: Εγώ στοχεύω την ιατρική.Κανείς υποψήφιος/α συμφοιτητής/τρια; Click για ανάπτυξη... Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:09 Ο nPb έγραψε: #272 24-08-14 22:09 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:17 Ο johnietraf: #273 24-08-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αγγλική φιλολογία, γιατί; Click για ανάπτυξη... τπτ ρωταω καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από the plant: Βέβαια! Αν και να πω την αλήθεια τελευταία σκέφτομαι περισσότερο την φαρμακευτική... Click για ανάπτυξη... κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:24 Ο nPb έγραψε: #274 24-08-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω συν το κεφάλαιο πρέπει να έχει κάποιον γνωστό της Φαρμακοποιό που να θέλει να της μεταβιβάσει την άδεια λειτουργίας (με πληρωμή) του καταστήματος. Επειδή το επάγγελμα είναι συντεχνειακά* κλειστό (και θέλει να το ανοίξει η Τρόϊκα), οι άδειες είναι λιγάκι ένα θέμα. *μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου συμβαίνουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:42 Ο jj! έγραψε: #275 24-08-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πώς και δεν επιλέγεις Νομική; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι θα ψηνόμουν για Στρατολογικό-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, αλλά που... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: κεφαλαιο για φαρμακειο εχεις? Click για ανάπτυξη... Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #276 24-08-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την εργαστηριακή φαρμακευτική. Click για ανάπτυξη... Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:05 Ο DumeNuke έγραψε: #277 24-08-14 23:05 Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πού είναι τα αλάνια της Τεχνολογικής? Γιατί δεν ακούω γκρίνιες για το ΑΟΔΕ ακόμη??? Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosvog Νεοφερμένο μέλος Ο christosvog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:26 Ο christosvog: #278 24-08-14 23:26 Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανείς μεγαλύτερος (απόφοιτος δηλαδή!) τι συμβουλές έχει να μας δώσει σχετικά με τη διαχείριση της κούρασης και του άγχους. Εγώ ήδη από τη Β Λυκείου κουράστηκα επειδή στόχευα σε πολύ καλό βαθμό προαγωγής (όπως κι έγινε ), αλλά η κούραση της Γ Λυκείου, έχω την εντύπωση ότι είναι εντελώς διαφορετική. Ακούω λοιπόν παραινέσεις! @the plant εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα της Στρατιωτικής Φαρμακευτικής. Ποια είναι η άποψή σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:29 Ο johnietraf: #279 24-08-14 23:29 παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παιδια αυτες τις μερες μεσο ορο ποσο διαβαζετε? btw χαλια ο παο σμρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 23:32 Η buffon85 έγραψε: #280 24-08-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά οι περισσότεροι πριν πάνε στο Πανεπιστήμιο ονειρεύονται ότι θα εργαστούν στην Pfizer, καλά κάνουν, ωραία είναι τα όνειρα. Μόλις τελειώσουν κατά γενική πλειοψηφία προσγειώνονται σε κάποιο Φαρμακείο. Ή ψάχνουν να ανοίξουν ένα Φαρμακείο. Click για ανάπτυξη... ή γνωριζονται καλα με τους υπαλληλους στον οαεδ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.