Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Όποτε να ξέρετε οτι θα πάρετε κάποια ψωμάκια. Εκτός αν είστε από τα άχρηστα και ελεεινά παιδιά που αντί να παίρνουν έχαναν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Τελείωσα τον Πλάτωνα (Πρωταγόρας+Πολιτεία), το θέμα είναι όμως ότι όσο καλά ξέρω τη μετάφραση και τα ερμηνευτικά σχόλια των κειμένων, τόσο λιγότερο ξέρω την εισαγωγή (γενική (σωκράτη), πλάτωνα, πρωταγόρα και πολιτεία). Έχω φτάσει σε απελπιστικό σημείο, να βλέπω ερωτήσεις εισαγωγής και να λέω "τι είναι αυτό;"
Πίστευα ότι θα προλάβω να κάνω μία γερή επανάληψη στα αρχαία. Μέχρι πέρυσι τα αρχαία ήταν το δυνατό μου χαρτί, αλλά φέτος είναι το χειρότερό μου μάθημα (από άποψη επίδοσης). Ξέρω ότι, παρ'όλο που είμαι από τους καλύτερους στο άγνωστο (όχι να το παινευτώ...), αν δεν τα πάω καλά στο γνωστό θα είμαι για να με κλαίνε οι ρέγγες. Όπως επίσης ξέρω ότι το άγνωστο δεν πρέπει να το εμπιστεύεσαι για να σου δώσει βαθμούς
Αχ και βαχ![]()
πρέπει όμως να προσπαθήσεις στο γνωστό αρκετά... κοίτα, μην αγχώνεσαι γιατί δεν βοηθά πουθενά. αν υπάρχει κάποιο μάθημα στο οποίο τα έχεις πάει πολύ καλά με το διάβασμα (π.χ. λατινικά) κάνε το λίγο στην άκρη και αφοσιώσου στα αρχαία. βάλε πρόγραμμα και θα τα καταφέρεις!!
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγω ειχα παρει και μια τα χανω μια τα παιρνω.Τωρα που ξαναδινω ομως δεν με εχει επηρεασει πολυ.
Τεσπα και εγω εχω εκθεση την τεταρτη και δεν εχω κανει ακομα τιποτα.

Gate4
Επιφανές μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Μόνο εγώ ήμουν η περίπτωση που δεν μπορούσα να φάω από το άγχος;![]()
Σας μισώ εσάς

Πλάκα πλάκα κατέβαζα τη μια λάκτα μετα την άλλη. Εποχές....

Gate4
Επιφανές μέλος

Βασικά τι να σε πω δεν πεινούσα κιόλας.. Πολλές φορές ξεχνούσα να φάω.Σας μισώ εσάς
Πλάκα πλάκα κατέβαζα τη μια λάκτα μετα την άλλη. Εποχές....![]()

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Βασικά τι να σε πω δεν πεινούσα κιόλας.. Πολλές φορές ξεχνούσα να φάω.Καντήλια η μάνα φυσκά όταν το καταλάβαινε.
![]()
Πως γίνεται να ξεχάσεις να φας;

Ακούτε;; Ορίστε που χρησιμεύουν οι πανελλήνιες... Θα γίνετε κορμάρες στο τέλος

Όποτε να ξέρετε οτι θα πάρετε κάποια ψωμάκια. Εκτός αν είστε από τα άχρηστα και ελεεινά παιδιά που αντί να παίρνουν έχαναν![]()
![]()
Ας είμαι και εγώ ένα από τα άχρηστα και ελεινά παιδία που αντί θα πάρουν κιλά θα χάσουν. Plase god.

Gate4
Επιφανές μέλος

Είναι ίσως περίεργος ο οργανισμός μου γιατί μπορεί να είχα να φάω από το πρωί και μέχρι το βράδυ δεν ένιωθα πείνα. Το μόνο που δεν ξεχνούσα ήταν ο καφές το φαί δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα.Πως γίνεται να ξεχάσεις να φας;Το άμοιρο το στομαχάκι δεν παραπονιόταν; Είχα κι εγω μια γνωστή που το είχε αυτό αλλα της έκανε καλό γιατί τα είχε τα κιλάκια της
![]()
Ακούτε;; Ορίστε που χρησιμεύουν οι πανελλήνιες... Θα γίνετε κορμάρες στο τέλος![]()
akrivi_andr
Νεοφερμένο μέλος

https://www.slideshare.net/mobile/xkoutras/kef-3o
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Εγω ακόμα παλεύω να χάσω τα 5 κιλά που πήρα λόγω πανελληνίων... Μη σας πω οτι πήρα και κατι παραπάνω τωρα ως φοιτήτρια γιατί όλο έξω τρώμε αλλά τωρα μπήκα σε προγραμμα
Όποτε να ξέρετε οτι θα πάρετε κάποια ψωμάκια. Εκτός αν είστε από τα άχρηστα και ελεεινά παιδιά που αντί να παίρνουν έχαναν![]()
![]()
Περυσι είχα ψιλοχάσει και το καλοκαίρι είχα το ideal weight (με ιατρικά κριτήρια) που ήθελα
Το πολυ πολύ να φτάσω σ αυτό που είχα... αν και δεν έχω ζυγιστει από αρχές φθινοπώρου...
Άμα έχουμε θέληση θα τα χάνουμε στο μεταξυ διάστημα μέχρι να σταματήσουμε εντελώς το σχολείο
Loreley
Περιβόητο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

billakosIRA
Νεοφερμένο μέλος

Daimonas
Νεοφερμένο μέλος

Σκεφτόμουν φέτος να ξαναδώσω πανελλήνιες,πιο πολύ επειδή με ζαλίζουν οι γονείς μου ότι αν μείνω με το χαρτί του ΕΠΑ.Λ. ή ακόμα και να πάω σε κάποιο Ι.Ε.Κ. και τελειώσω θα είμαι μια ζωή ένας χαμάλης που θα δουλεύει σαν τον σκύλο για 400 ευρώ το μήνα.
Έχουμε και λέμε:Οικονομική δυνατότητα για φροντιστήρια/ιδιαίτερα δεν υπάρχει(πατέρας άνεργος,εγώ άνεργος και η μάνα παίρνει σύνταξη αλλά δεν φτάνει ούτε για το ενοίκιο και τους λογαριασμούς).Σε περίπτωση που περάσω επαρχία οικονομική δυνατότητα να μείνω μόνιμα 4-6 χρόνια δεν υπάρχει(το γιατί το εξήγησα παραπάνω).Οι μόνες σχολές στην Αττική που μπορώ να μπω από την ειδικότητά μου είναι:Κλωστοϋφαντουργών Μηχανικών Τ.Ε.(Πειραιάς,1154 μόρια),Ναυπηγών Μηχανικών Τ.Ε.(Αθήνα,1452 μόρια),Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας Τ.Ε.(Αθήνα,1586 μόρια)και Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.(Πειραιάς,1656 μόρια).Για εμπορικό ναυτικό,ΑΣΠΑΙΤΕ,στρατό και αστυνομία δεν το σκέφτομαι καν.Κλείνοντας,να αναφέρω ότι μέχρι τώρα δεν έχω ανοίξει βιβλίο στα 4 μαθήματα που εξετάζομαι γιατί παράλληλα ψάχνω για δουλειά και σκέφτομαι τι θα κάνω.Η προηγούμενη προσπάθειά μου είχε τα εξής αποτελέσματα:Έκθεση 200/300 μόρια,Μαθηματικά 100/300 μόρια,Στοιχεία Μηχανών 200/700 μόρια,Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ 200/700 μόρια ΣΥΝΟΛΟ 700/2000 μόρια.
Πιστεύετε ότι με βάση τα παραπάνω,δηλαδή ότι δεν υπάρχουν χρήματα για φροντιστήρια/ιδιαίτερα και διαμονή 4-6 ετών στην επαρχία,δεν έχω διαβάσει τίποτα φέτος ενώ απομένουν 4μιση μήνες ακόμα για τις εξετάσεις και τις βαθμολογίες που σας έγραψα από την προηγούμενη προσπάθειά μου,αξίζει να ξαναπροσπαθήσω ή τσάμπα χρόνος θα είναι?Και κάτι ακόμα...η άποψη των γονιών μου ότι αν δεν σπουδάσω σε Τ.Ε.Ι. και μείνω με το πτυχίο του ΕΠΑ.Λ. ή ενός Ι.Ε.Κ. θα είμαι μια ζωή εργάτης που θα δουλεύω 10 ώρες τη μέρα για 400 ευρώ το μήνα,είναι λανθασμένη ή όχι?Δηλαδή αν δεν σπουδάσω σε Τ.Ε.Ι. θα είμαι μια ζωή αποτυχημένος και παρακατιανός?
Περιμένω απαντήσεις και σρρυ αν έγραψα πολλά αλλά είναι σημαντικό για εμένα να πάρω κάποιες καλές απαντήσεις για το μέλλον μου.

blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν καταφέρεις να μάθεις όλη τη θεωρία του ΑΕΠΠ παπαγαλία από εμένα έχεις συγχαρητήριαστο ΑΕΠΠ την θεωρια να την μαθαινουμε παπαγαλια ;;η απλα να καταλαβαινουμε το νοημα ; τι ακριβως χρειαζεται απο θεωρια να μαθουμε στο ΑΕΠΠ ;:

Παπαγαλία μαθαίνεις κυρίως ό,τι βρίσκεται σε μορφή κουκίδων μαυρισμένα κανάν ορισμό που έχει...αυτά.Κοίτα και τα θέματα πανελληνίων των προηγούμενων ετών γιατί οι ερωτήσεις θεωρίας δεν έχουν και τεράστια ποικιλία.Τώρα τα υπόλοιπα καλό θα ήταν πριν πας να δώσεις να τα χεις κάνει 1-2 αναγνωσούλες για να χεις μια γενική ιδέα και για κανά σ-λ
katerinabc5
Νεοφερμένο μέλος

Εσείς που είστε στην ύλη μαθηματικά και φυσική;
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.