Ανοιγω μεγαλη κουβεντα, αλλα πιστευω ειναι στο κλιμα των ημερων!!! Που λετε λοιπον, εβγαλα ορισμενα μορια με τα οποια δυστυχως δεν περναω σε 2-3 σχολες πληροφορικης τις οποιες ειχα ως 1η επιλογη , για τον λογο οτι ειναι κοντα στον τοπο κατοικιας μου αλλα κυριως γιατι εχω τρελα με τους υπολογιστες!!! ΑΕΠΠ εγραψα 99 (δεν ξερω που με εκοψε

), στα υπολοιπα μαθηματα ημουν σε ολα ικανοποιημενος με βαση το διαβασμα που εκανα , εκτος απο το αοδε στο οποιο πηρα 12....Ουσιαστικα λογω του ΑΟΔΕ χανω τις σχολες που επιθυμουσα....Δεν ειναι λιγο ''αδικο'' το γεγονος οτι επειδη δεν ημουν καλος παπαγαλος , δεν μπορω να περασω σε σχολες υπολογιστων, ενω εγραψα ΑΕΠΠ 99? Δηλαδη πιστευω οτι για ορισμενους βαθμους , σε ορισμενες σχολες θα επρεπε να κανουν καποιες εξαιρεσεις...Για παραδειγμα αν καποιος γραψει φυσικη 98 και θελει να μπει Φυσικο, αλλα τα συνολικα του Μορια δεν επαρκουν, τοτε ας του εδιναν το δικαιωμα να μπει σε οποιο φυσικο ηθελε, απο την στιγμη που διεπρεψε στην φυσικη και το θελει τοσο πολυ!! Δεν λεω οτι ειναι σωστο και δεν θελω να θιξω κανεναν, απλα σας λεω την αποψη μου!