somebody!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ. ΑΟΔΕ.
Σοβαρά τώρα;
Αν είναι έτσι δεν χρειάζεται να αγχώνομαι, αλλά δυσκολεύομαι να δεχτώ ότι ισχύει.
Αν ήταν έτσι θα έγραφαν όλοι πολύ καλά!
Καλά μην νομιζεις πως μπορουν να λυσουν ολοι τις ασκησεις του.Οι περισσοτεροι Παπαδακη κανουν,κακως για μενα,θεωρω πως δεν αρκει για επαρκη προτετοιμασια για Πανελληνιες.
Και το κυριοτερο για να κατανοησεις τα Μαθηματικα και να φτασεις σε ενα αρκετα καλο επιπεδο πρεπει να αφιερωσεις παρα μα παρα πολλες ωρες και κυριως να κανεις αρκετες εξτρα ασκησεις μονος σου.Να μην επαναπαυεσαι με τις ασκησεις του φροντιστηριου.
Για τον Μπαρλα ισχυει αυτο.Περα για περα τραβηγμενες οι ασκησεις του.Αν βαλουν κανενα θεμα,οπως μερικα απο αυτα τα 95 που εχει στο τελος του βοηθηματος θα πηδαμε απο τα παραθυρα ολοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bkar1997
Νεοφερμένο μέλος

εχω να κανω ενα δοκιμιο και να συνεχισω να διαβαζω χημεια για αυριο
δεν βαριεσαι
σε 1.5 μηνα ολα παρελθον
![]()
"δεν βαριεσαι
σε 1.5 μηνα ολα παρελθον"
Το έθεσες ωραία φίλε.Μαζί με το τραγουδάκι από κάτω, μου έφτιαξες τη διάθεση

Πάντως μη βλέπεται τη συνολική μείωση 2.500 θέσεων.Πχ, τα τμήματα του ΠΑΠΕΙ και της ΑΣΟΕΕ στη πλειονότητα τους, όχι μόνο δεν υπήρξε μείωση, αλλά τσίμπησαν και κάποιες θέσεις παραπάνω!
PiDefiner
Δραστήριο μέλος

Καλά μην νομιζεις πως μπορουν να λυσουν ολοι τις ασκησεις του.Οι περισσοτεροι Παπαδακη κανουν,κακως για μενα,θεωρω πως δεν αρκει για επαρκη προτετοιμασια για Πανελληνιες.
Και το κυριοτερο για να κατανοησεις τα Μαθηματικα και να φτασεις σε ενα αρκετα καλο επιπεδο πρεπει να αφιερωσεις παρα μα παρα πολλες ωρες και κυριως να κανεις αρκετες εξτρα ασκησεις μονος σου.Να μην επαναπαυεσαι με τις ασκησεις του φροντιστηριου.
Για τον Μπαρλα ισχυει αυτο.Περα για περα τραβηγμενες οι ασκησεις του.Αν βαλουν κανενα θεμα,οπως μερικα απο αυτα τα 95 που εχει στο τελος του βοηθηματος θα πηδαμε απο τα παραθυρα ολοι.
Καλά τα λες και δεν διαφωνώ, αλλά τι γίνεται όταν μετά βιας προλαβαίνεις αυτές τους φορντιστηρίου; Σίγουρα το μάθημα που απαιτεί τον περισσότερο χρόνο και την βαθύτερη κατανόηση, αλλά δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα και την ευχέρεια να το κάνουμε αυτό.
Προσωπικά, με τα τωρινά δεδομένα, αν γράψω ένα 15 θα το θεωρήσω επιτυχία.
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Αν τα ξέρεις καλά μην αγχώνεσαι επειδή κάποιος το έβγαλε 2η ή 3η φορά. Αν εσύ το ξέρεις δεν έχεις κανένα πρόβλημα.Το 15 δεν είναι καθόλου άσχημος βαθμός για τα Μαθηματικά, αναλόγως και ποια σχολή θες. Υπάρχει κανείς στον αοδε που να εβγαλε πανω απο 2 φορές την ύλη?Έχω αγχωθει δεν νομιζω οτι θα προλαβω να κάνω την απαιτούμενη επανάληψη,όπως και στη βιολογία.

DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Το 15 δεν είναι καθόλου άσχημος βαθμός για τα Μαθηματικά, αναλόγως και ποια σχολή θες. Υπάρχει κανείς στον αοδε που να εβγαλε πανω απο 2 φορές την ύλη?Έχω αγχωθει δεν νομιζω οτι θα προλαβω να κάνω την απαιτούμενη επανάληψη,όπως και στη βιολογία.
Εγώ κουτσό-δύο φορές την είχα βγάλει μόνο και έγραψα άριστα. Τις τελευταίες 3 σελίδες δεν τις είχα μάθει καλά.
Οπότε, μην ακούτε όσους έβγαλαν την ύλη 3 και 4. Στο ΑΟΔΕ δεν θέλει πολλές επαναλήψεις. Μία, αλλά καλή, αρκεί.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Η βιολογια βγαινει ανετα μεσα σε ενα απογευμα αρκει βεβαια να διαβαζες ολη την χρονια εστω λιγο
Εγω προσομοιωση με μια μερα διαβασμα καταφερα να γραψω 97
Οι ασκησεις ετσι και αλλιως ειναι γελοιες!
Υ.γ ποιος διαβαζει ηλεκτρικες τωρα?

Kostaspapadim
Νεοφερμένο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

PiDefiner
Δραστήριο μέλος

Και τωρα η ώρα της βιολογίας :Ρ
Εγώ την έβγαλα μια φορά για ΟΕΦΕ, νομίζω ότι είμαι καλά. Δεν την ξέρω παπαγαλία, αλλά γενικά θυμάμαι όλα τα κομμάτια του βιβλίου. Ίσως μου ξεφεύγουν ορισμένες λέξεις που πρέπει να χρησιμοποιώ, γι' αυτό θα το κάνω επανάληψη κάθε Κυριακή (μιας και τις δευτέρες έχω μάθημα).
Νομίζω, πάντως, πως αν το "νιώσεις" μια φορά, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι επαναληψεις και τα διαγωνισματα του φροντιστηριου ειναι η αγαπημενη μου περιοδος.. πηγαινεις με τον ρυθμο σου και ειναι ολα μελι-γαλα!!
Παντως πραγματικα για τις 4 τελευταιες εβδομαδες που εμειναν, νιωθω φρεσκαδουρα.. μια τελευταια βαθια ανασα, και μετα η μονη ανασα που θα παιρνουμε παιδια ειναι για να βουταμε στην θαλασσα!!!
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ο ηλιος τα μοσχαριαθα εχεις και καθαρο μυαλο! Ο υπνος θρεφει τα μωρα!

εμεις το καλοκαιρι

frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πωω, τι ειπες τωρα φιλε μου!!!μια τελευταια βαθια ανασα, και μετα η μονη ανασα που θα παιρνουμε παιδια ειναι για να βουταμε στην θαλασσα!!!

maraki.........
Νεοφερμένο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Όταν είχα κάνει εγώ την αίτηση, ο καθηγητής ήθελε να αλλάξει το σταθερό με το κινητό μου (είναι στην ίδια φόρμα με τη διεύθυνση), αλλά δεν του δινόταν αυτή η δυνατότητα. Φαντάζομαι πως δε θα έχεις θέμα, είτε η διεύθυνση είναι σωστή είτε όχι.Ξερετε αν υπάρχει θέμα με την διεύθυνση στην αίτηση για τις πανελλ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.