Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:00 Η Alireza έγραψε: #681 30-06-14 14:00 Συμβουλή: Αν είστε θεωρητική και δεν τα πάτε καλά με τις θετικές επιστήμες ΠΑΡΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΑ. Πολλοί την πάτησαν φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:09 Ο blackorgrey: #682 30-06-14 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Δεν διαβαζω με μουσικη,αν και την ησυχια φροντιζουν να την χαλανε οι γειτονες :-P ενταξει, τελικα την έμαθα αλλα μου πηρε πολυ ωρα σε σχεση με οτι μαθαίνω την ιστορια για παράδειγμά Click για ανάπτυξη... Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:14 Ο Fedde le Grand: #683 30-06-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και παλι την φοβαμαι. ..η αδερφη μου που έδωσε φετος ηταν θετικη με μαθημα επιλογης την φυσικη (που ειναι αστερι στην φυσικη )και απο απροσεξια έχασε τεσσερα μορια απο εναν τυπο της Α λυκειου ...οποτε αν το σκεφτομουν μια φορα τωρα δεν το σκέφτομαι καμια Click για ανάπτυξη... Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:19 Ο blackorgrey: #684 30-06-14 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λύση η ιστορία γενικής είναι αυτοκτονία.Είναι ένα αρκετά κακογραμμένο και δυσκολονόητο βιβλίο με κανέναν σαφή ορισμό ή γεγονός με μια τεράστια ύλη μεγαλύτερη και από την ιστορία κατεύθυνσης αν δεν κάνω λάθος.Για τη θεωρητική το καλύτερο είναι η βιολογία εκτός αν κάποιος είναι σίγουρος ότι μπορεί στα μαθηματικά(που δεν παρουσιάζουν τρομερή δυσκολία με εξαίρεση τα περσινά θέματα) και στη φυσική(πολλές πράξεις αλλά όχι κάτι τρομερά δύσκολο με καλή προετοιμασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:55 Η mary_lou thess: #685 30-06-14 14:55 δεν μπορω την εισαγωγη των Αρχαιων! Εχει αρχισει κανεις να διαβαζει τα πρωτα μαθηματα του 1ου κεφ.? εχω μαθει τα 2 πρωτα και μου φαινονται αρκετα ευκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TimeLady Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:28 Η TimeLady έγραψε: #686 30-06-14 15:28 Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο ΕλευθεριⒶκος: #687 30-06-14 15:40 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Τωρα το καλοκαιρι μην πεσεις με τα μουτρα. Διαβασε μεχρι να νιωσεις εσυ ευχαριστημενη και σιγουρη. Θα ελεγα να μην διαβασεις τα παρακατω, ειδικα στην βιολογια κατ που ειναι μαθημα βαρυτητας, γιατι μπορει να μαθεις κατι λαθος και να σου μεινει ετσι. Εγω τουλαχιστον δε θα το επιχειρησω. Τον χειμωνα που θα εχεις εξοικειωθει με τα μαθηματα καντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:49 Ο blackorgrey: #688 30-06-14 15:49 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσεις τα καλοκαιρινά ίσως αν μπορείς να βγάλεις τη βιολογία γενικής τη θεωρία δεν θα σου έκανε κακό και ό,τι έχει από ασκήσεις θα σου τα δείξουν.Κατεύθυνσης θα έλεγα καλύτερα όχι γιατί έχει περισσότερα πράγματα που πρέπει να σου δείξουν αλλά κάποιος που ήταν θετική θα έχει καλύτερη άποψη από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η Κατερίνα*22: #689 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Click για ανάπτυξη... Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η dum spiro spero: #690 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμβουλή: Αν είστε θεωρητική και δεν τα πάτε καλά με τις θετικές επιστήμες ΠΑΡΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΑ. Πολλοί την πάτησαν φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:09 Ο blackorgrey: #682 30-06-14 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Δεν διαβαζω με μουσικη,αν και την ησυχια φροντιζουν να την χαλανε οι γειτονες :-P ενταξει, τελικα την έμαθα αλλα μου πηρε πολυ ωρα σε σχεση με οτι μαθαίνω την ιστορια για παράδειγμά Click για ανάπτυξη... Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:14 Ο Fedde le Grand: #683 30-06-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και παλι την φοβαμαι. ..η αδερφη μου που έδωσε φετος ηταν θετικη με μαθημα επιλογης την φυσικη (που ειναι αστερι στην φυσικη )και απο απροσεξια έχασε τεσσερα μορια απο εναν τυπο της Α λυκειου ...οποτε αν το σκεφτομουν μια φορα τωρα δεν το σκέφτομαι καμια Click για ανάπτυξη... Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:19 Ο blackorgrey: #684 30-06-14 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λύση η ιστορία γενικής είναι αυτοκτονία.Είναι ένα αρκετά κακογραμμένο και δυσκολονόητο βιβλίο με κανέναν σαφή ορισμό ή γεγονός με μια τεράστια ύλη μεγαλύτερη και από την ιστορία κατεύθυνσης αν δεν κάνω λάθος.Για τη θεωρητική το καλύτερο είναι η βιολογία εκτός αν κάποιος είναι σίγουρος ότι μπορεί στα μαθηματικά(που δεν παρουσιάζουν τρομερή δυσκολία με εξαίρεση τα περσινά θέματα) και στη φυσική(πολλές πράξεις αλλά όχι κάτι τρομερά δύσκολο με καλή προετοιμασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:55 Η mary_lou thess: #685 30-06-14 14:55 δεν μπορω την εισαγωγη των Αρχαιων! Εχει αρχισει κανεις να διαβαζει τα πρωτα μαθηματα του 1ου κεφ.? εχω μαθει τα 2 πρωτα και μου φαινονται αρκετα ευκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TimeLady Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:28 Η TimeLady έγραψε: #686 30-06-14 15:28 Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο ΕλευθεριⒶκος: #687 30-06-14 15:40 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Τωρα το καλοκαιρι μην πεσεις με τα μουτρα. Διαβασε μεχρι να νιωσεις εσυ ευχαριστημενη και σιγουρη. Θα ελεγα να μην διαβασεις τα παρακατω, ειδικα στην βιολογια κατ που ειναι μαθημα βαρυτητας, γιατι μπορει να μαθεις κατι λαθος και να σου μεινει ετσι. Εγω τουλαχιστον δε θα το επιχειρησω. Τον χειμωνα που θα εχεις εξοικειωθει με τα μαθηματα καντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:49 Ο blackorgrey: #688 30-06-14 15:49 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσεις τα καλοκαιρινά ίσως αν μπορείς να βγάλεις τη βιολογία γενικής τη θεωρία δεν θα σου έκανε κακό και ό,τι έχει από ασκήσεις θα σου τα δείξουν.Κατεύθυνσης θα έλεγα καλύτερα όχι γιατί έχει περισσότερα πράγματα που πρέπει να σου δείξουν αλλά κάποιος που ήταν θετική θα έχει καλύτερη άποψη από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η Κατερίνα*22: #689 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Click για ανάπτυξη... Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η dum spiro spero: #690 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Δεν διαβαζω με μουσικη,αν και την ησυχια φροντιζουν να την χαλανε οι γειτονες :-P ενταξει, τελικα την έμαθα αλλα μου πηρε πολυ ωρα σε σχεση με οτι μαθαίνω την ιστορια για παράδειγμά Click για ανάπτυξη... Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:14 Ο Fedde le Grand: #683 30-06-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και παλι την φοβαμαι. ..η αδερφη μου που έδωσε φετος ηταν θετικη με μαθημα επιλογης την φυσικη (που ειναι αστερι στην φυσικη )και απο απροσεξια έχασε τεσσερα μορια απο εναν τυπο της Α λυκειου ...οποτε αν το σκεφτομουν μια φορα τωρα δεν το σκέφτομαι καμια Click για ανάπτυξη... Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:19 Ο blackorgrey: #684 30-06-14 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λύση η ιστορία γενικής είναι αυτοκτονία.Είναι ένα αρκετά κακογραμμένο και δυσκολονόητο βιβλίο με κανέναν σαφή ορισμό ή γεγονός με μια τεράστια ύλη μεγαλύτερη και από την ιστορία κατεύθυνσης αν δεν κάνω λάθος.Για τη θεωρητική το καλύτερο είναι η βιολογία εκτός αν κάποιος είναι σίγουρος ότι μπορεί στα μαθηματικά(που δεν παρουσιάζουν τρομερή δυσκολία με εξαίρεση τα περσινά θέματα) και στη φυσική(πολλές πράξεις αλλά όχι κάτι τρομερά δύσκολο με καλή προετοιμασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:55 Η mary_lou thess: #685 30-06-14 14:55 δεν μπορω την εισαγωγη των Αρχαιων! Εχει αρχισει κανεις να διαβαζει τα πρωτα μαθηματα του 1ου κεφ.? εχω μαθει τα 2 πρωτα και μου φαινονται αρκετα ευκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TimeLady Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:28 Η TimeLady έγραψε: #686 30-06-14 15:28 Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο ΕλευθεριⒶκος: #687 30-06-14 15:40 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Τωρα το καλοκαιρι μην πεσεις με τα μουτρα. Διαβασε μεχρι να νιωσεις εσυ ευχαριστημενη και σιγουρη. Θα ελεγα να μην διαβασεις τα παρακατω, ειδικα στην βιολογια κατ που ειναι μαθημα βαρυτητας, γιατι μπορει να μαθεις κατι λαθος και να σου μεινει ετσι. Εγω τουλαχιστον δε θα το επιχειρησω. Τον χειμωνα που θα εχεις εξοικειωθει με τα μαθηματα καντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:49 Ο blackorgrey: #688 30-06-14 15:49 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσεις τα καλοκαιρινά ίσως αν μπορείς να βγάλεις τη βιολογία γενικής τη θεωρία δεν θα σου έκανε κακό και ό,τι έχει από ασκήσεις θα σου τα δείξουν.Κατεύθυνσης θα έλεγα καλύτερα όχι γιατί έχει περισσότερα πράγματα που πρέπει να σου δείξουν αλλά κάποιος που ήταν θετική θα έχει καλύτερη άποψη από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η Κατερίνα*22: #689 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Click για ανάπτυξη... Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η dum spiro spero: #690 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και παλι την φοβαμαι. ..η αδερφη μου που έδωσε φετος ηταν θετικη με μαθημα επιλογης την φυσικη (που ειναι αστερι στην φυσικη )και απο απροσεξια έχασε τεσσερα μορια απο εναν τυπο της Α λυκειου ...οποτε αν το σκεφτομουν μια φορα τωρα δεν το σκέφτομαι καμια Click για ανάπτυξη... Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:19 Ο blackorgrey: #684 30-06-14 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λύση η ιστορία γενικής είναι αυτοκτονία.Είναι ένα αρκετά κακογραμμένο και δυσκολονόητο βιβλίο με κανέναν σαφή ορισμό ή γεγονός με μια τεράστια ύλη μεγαλύτερη και από την ιστορία κατεύθυνσης αν δεν κάνω λάθος.Για τη θεωρητική το καλύτερο είναι η βιολογία εκτός αν κάποιος είναι σίγουρος ότι μπορεί στα μαθηματικά(που δεν παρουσιάζουν τρομερή δυσκολία με εξαίρεση τα περσινά θέματα) και στη φυσική(πολλές πράξεις αλλά όχι κάτι τρομερά δύσκολο με καλή προετοιμασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:55 Η mary_lou thess: #685 30-06-14 14:55 δεν μπορω την εισαγωγη των Αρχαιων! Εχει αρχισει κανεις να διαβαζει τα πρωτα μαθηματα του 1ου κεφ.? εχω μαθει τα 2 πρωτα και μου φαινονται αρκετα ευκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TimeLady Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:28 Η TimeLady έγραψε: #686 30-06-14 15:28 Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο ΕλευθεριⒶκος: #687 30-06-14 15:40 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Τωρα το καλοκαιρι μην πεσεις με τα μουτρα. Διαβασε μεχρι να νιωσεις εσυ ευχαριστημενη και σιγουρη. Θα ελεγα να μην διαβασεις τα παρακατω, ειδικα στην βιολογια κατ που ειναι μαθημα βαρυτητας, γιατι μπορει να μαθεις κατι λαθος και να σου μεινει ετσι. Εγω τουλαχιστον δε θα το επιχειρησω. Τον χειμωνα που θα εχεις εξοικειωθει με τα μαθηματα καντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:49 Ο blackorgrey: #688 30-06-14 15:49 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσεις τα καλοκαιρινά ίσως αν μπορείς να βγάλεις τη βιολογία γενικής τη θεωρία δεν θα σου έκανε κακό και ό,τι έχει από ασκήσεις θα σου τα δείξουν.Κατεύθυνσης θα έλεγα καλύτερα όχι γιατί έχει περισσότερα πράγματα που πρέπει να σου δείξουν αλλά κάποιος που ήταν θετική θα έχει καλύτερη άποψη από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η Κατερίνα*22: #689 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Click για ανάπτυξη... Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η dum spiro spero: #690 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λύση η ιστορία γενικής είναι αυτοκτονία.Είναι ένα αρκετά κακογραμμένο και δυσκολονόητο βιβλίο με κανέναν σαφή ορισμό ή γεγονός με μια τεράστια ύλη μεγαλύτερη και από την ιστορία κατεύθυνσης αν δεν κάνω λάθος.Για τη θεωρητική το καλύτερο είναι η βιολογία εκτός αν κάποιος είναι σίγουρος ότι μπορεί στα μαθηματικά(που δεν παρουσιάζουν τρομερή δυσκολία με εξαίρεση τα περσινά θέματα) και στη φυσική(πολλές πράξεις αλλά όχι κάτι τρομερά δύσκολο με καλή προετοιμασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 14:55 Η mary_lou thess: #685 30-06-14 14:55 δεν μπορω την εισαγωγη των Αρχαιων! Εχει αρχισει κανεις να διαβαζει τα πρωτα μαθηματα του 1ου κεφ.? εχω μαθει τα 2 πρωτα και μου φαινονται αρκετα ευκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TimeLady Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:28 Η TimeLady έγραψε: #686 30-06-14 15:28 Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο ΕλευθεριⒶκος: #687 30-06-14 15:40 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Τωρα το καλοκαιρι μην πεσεις με τα μουτρα. Διαβασε μεχρι να νιωσεις εσυ ευχαριστημενη και σιγουρη. Θα ελεγα να μην διαβασεις τα παρακατω, ειδικα στην βιολογια κατ που ειναι μαθημα βαρυτητας, γιατι μπορει να μαθεις κατι λαθος και να σου μεινει ετσι. Εγω τουλαχιστον δε θα το επιχειρησω. Τον χειμωνα που θα εχεις εξοικειωθει με τα μαθηματα καντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:49 Ο blackorgrey: #688 30-06-14 15:49 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσεις τα καλοκαιρινά ίσως αν μπορείς να βγάλεις τη βιολογία γενικής τη θεωρία δεν θα σου έκανε κακό και ό,τι έχει από ασκήσεις θα σου τα δείξουν.Κατεύθυνσης θα έλεγα καλύτερα όχι γιατί έχει περισσότερα πράγματα που πρέπει να σου δείξουν αλλά κάποιος που ήταν θετική θα έχει καλύτερη άποψη από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η Κατερίνα*22: #689 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Click για ανάπτυξη... Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η dum spiro spero: #690 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μπορω την εισαγωγη των Αρχαιων! Εχει αρχισει κανεις να διαβαζει τα πρωτα μαθηματα του 1ου κεφ.? εχω μαθει τα 2 πρωτα και μου φαινονται αρκετα ευκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TimeLady Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:28 Η TimeLady έγραψε: #686 30-06-14 15:28 Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο ΕλευθεριⒶκος: #687 30-06-14 15:40 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Τωρα το καλοκαιρι μην πεσεις με τα μουτρα. Διαβασε μεχρι να νιωσεις εσυ ευχαριστημενη και σιγουρη. Θα ελεγα να μην διαβασεις τα παρακατω, ειδικα στην βιολογια κατ που ειναι μαθημα βαρυτητας, γιατι μπορει να μαθεις κατι λαθος και να σου μεινει ετσι. Εγω τουλαχιστον δε θα το επιχειρησω. Τον χειμωνα που θα εχεις εξοικειωθει με τα μαθηματα καντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:49 Ο blackorgrey: #688 30-06-14 15:49 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσεις τα καλοκαιρινά ίσως αν μπορείς να βγάλεις τη βιολογία γενικής τη θεωρία δεν θα σου έκανε κακό και ό,τι έχει από ασκήσεις θα σου τα δείξουν.Κατεύθυνσης θα έλεγα καλύτερα όχι γιατί έχει περισσότερα πράγματα που πρέπει να σου δείξουν αλλά κάποιος που ήταν θετική θα έχει καλύτερη άποψη από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η Κατερίνα*22: #689 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Click για ανάπτυξη... Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η dum spiro spero: #690 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:40 Ο ΕλευθεριⒶκος: #687 30-06-14 15:40 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Τωρα το καλοκαιρι μην πεσεις με τα μουτρα. Διαβασε μεχρι να νιωσεις εσυ ευχαριστημενη και σιγουρη. Θα ελεγα να μην διαβασεις τα παρακατω, ειδικα στην βιολογια κατ που ειναι μαθημα βαρυτητας, γιατι μπορει να μαθεις κατι λαθος και να σου μεινει ετσι. Εγω τουλαχιστον δε θα το επιχειρησω. Τον χειμωνα που θα εχεις εξοικειωθει με τα μαθηματα καντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:49 Ο blackorgrey: #688 30-06-14 15:49 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσεις τα καλοκαιρινά ίσως αν μπορείς να βγάλεις τη βιολογία γενικής τη θεωρία δεν θα σου έκανε κακό και ό,τι έχει από ασκήσεις θα σου τα δείξουν.Κατεύθυνσης θα έλεγα καλύτερα όχι γιατί έχει περισσότερα πράγματα που πρέπει να σου δείξουν αλλά κάποιος που ήταν θετική θα έχει καλύτερη άποψη από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η Κατερίνα*22: #689 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Click για ανάπτυξη... Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η dum spiro spero: #690 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Τωρα το καλοκαιρι μην πεσεις με τα μουτρα. Διαβασε μεχρι να νιωσεις εσυ ευχαριστημενη και σιγουρη. Θα ελεγα να μην διαβασεις τα παρακατω, ειδικα στην βιολογια κατ που ειναι μαθημα βαρυτητας, γιατι μπορει να μαθεις κατι λαθος και να σου μεινει ετσι. Εγω τουλαχιστον δε θα το επιχειρησω. Τον χειμωνα που θα εχεις εξοικειωθει με τα μαθηματα καντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 15:49 Ο blackorgrey: #688 30-06-14 15:49 Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσεις τα καλοκαιρινά ίσως αν μπορείς να βγάλεις τη βιολογία γενικής τη θεωρία δεν θα σου έκανε κακό και ό,τι έχει από ασκήσεις θα σου τα δείξουν.Κατεύθυνσης θα έλεγα καλύτερα όχι γιατί έχει περισσότερα πράγματα που πρέπει να σου δείξουν αλλά κάποιος που ήταν θετική θα έχει καλύτερη άποψη από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η Κατερίνα*22: #689 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Click για ανάπτυξη... Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η dum spiro spero: #690 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TimeLady: Βιολογια γενικης και κατευθυνσης,περα απο οσα μας βαζουν στο φροντιστηριο, λετε να ειναι καλο να διαβαζουμε και μονοι μας τα παρακατω? Οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα για να υπαρχει μια "σιγουρια" οσο γινεται... Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσεις τα καλοκαιρινά ίσως αν μπορείς να βγάλεις τη βιολογία γενικής τη θεωρία δεν θα σου έκανε κακό και ό,τι έχει από ασκήσεις θα σου τα δείξουν.Κατεύθυνσης θα έλεγα καλύτερα όχι γιατί έχει περισσότερα πράγματα που πρέπει να σου δείξουν αλλά κάποιος που ήταν θετική θα έχει καλύτερη άποψη από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η Κατερίνα*22: #689 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Click για ανάπτυξη... Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η dum spiro spero: #690 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Ποιες σελίδες είχατε και πόσο σου πήραν;Εγώ από ότι άκουγα τους φίλους μου που πήγαιναν θεωρητική έκαναν 1-1μιση ώρα τη σελίδα και μου φαινόταν αρκετό Click για ανάπτυξη... Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:14 Η dum spiro spero: #690 30-06-14 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Και εμενα στην βιολογια γυρω στην μια ωρα την σελιδα(2 σελιδες ), αλλα μαλλον το πρόβλημά μου ειναι στην αποσπαση προσοχης που έχω. ..διαβαζω και μπορει να μου πετάγονται εκατό αλλα πράγματά στο μυαλο και δεν καταλαβαίνω τι διαβαζω! ! Click για ανάπτυξη... Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η Κατερίνα*22: #691 30-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ε μη σε πάρω στο λαιμό μου τότε. Τι να σου πω, έχεις χρόνο ακόμη να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις. Αν δε μπορείς Βιολογία, πάρε Μαθ. Πρέπει να διαλέξεις κάτι. Βασικά, μια που είσαι Θεωρητική, η Ιστορία είναι μία λύση... Click για ανάπτυξη... Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Εαν κανεις αποστηθιση μια χαρα ειναι η ωρα. Κ εμενα τοσο μου παιρνει, ειδικα ιστορια και εισαγωγη αρχαια! Click για ανάπτυξη... Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 17:30 Ο 8theo1 έγραψε: #692 30-06-14 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Θεωρητικη ειμαι, δεν ειμαι μαζοχα τελος παντων το σκέφτηκα καλα και κατεληξα στην βιολογια για τον λογο οτι μονο μια σχολη απο την θεωρητική μαρεσει και οι αλλες είναί στο 3ο πεδιο,οποτε ειναι μονόδρομος Παλι καλα γιατι προ στιγμην νομιζα οτι ημουν η μονη!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 19:47 Η Vivian. έγραψε: #693 30-06-14 19:47 Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kafess13 Νεοφερμένο μέλος Ο kafess13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:02 Ο kafess13 έγραψε: #694 30-06-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα*22 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Η Κατερίνα*22: #695 30-06-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 8theo1: Μόνο η ψυχολογία σε ενδιαφέρει από το πρώτο πεδίο; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα αν δεν περασω θα το σκεφτω καλυτερα γιατι στα επαγγέλματα του 3ου πεδίου εχουν μυστήρια ωραρια και δεν ξέρω κατα ποσο θα μου αρεσει αυτο Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Με έχει πιάσει άγχος από τώρα... Νομίζω οτι δεν πάω καλά Click για ανάπτυξη... Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:41 Η Vivian. έγραψε: #696 30-06-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kafess13: γιατι? Click για ανάπτυξη... Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα*22: Τι σχολη θελεις να πέρασεις?? Click για ανάπτυξη... Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:48 Η methexys έγραψε: #697 30-06-14 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Κουτοανασφάλειες καλέ, δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσουν. Εγώ δεν με βλέπω να περνάω του χρόνου.. Αρχιτεκτονική ΑΠΘ Καρδούλες πολλές στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 22:56 Η Vivian. έγραψε: #698 30-06-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Άσε τις ανασφάλειες και δώστα όλα,ειδικά στο σχέδιο Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η methexys έγραψε: #699 30-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ναι αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.Έχω να κάνω και μια εβδομάδα σχέδιο και δεν μπορωωωω.... Είναι παντως σχεδόν δώρο τα μόρια που σου δίνει και το γραμμικό και το ελεύθερο Πώς πήγες? Click για ανάπτυξη... Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 12:37 Ο Schoolmate: #700 01-07-14 12:37 Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.