[Πανελλήνιες 2015] Θερινή Προετοιμασία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

the plant

Νεοφερμένος

Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Οι παλιοί της θετικής έχετε να δώσετε καμιά συμβουλή στους νεότερους γιατί το θέμα κατά βάση μονοπωλειται από τη θεωρητική (ως προς την οργάνωση του διαβάσματος κυρίως...);;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Peace_

Τιμώμενο Μέλος

Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1,563 μηνύματα.
Βιολογία Κατεύθυνσης: ΠΡΟΣΟΧΗ! Μάθημα βαρύτητας. Πολύ καλά τη θεωρία, προσοχή στις ασκήσεις. Χτυπάτε πολύ καλό βαθμό αν πρώτα κατανοήσετε και μετά παπαγαλίσετε...(δυστυχώς έτσι είναι) Εδώ βρίσκονται ηχογραφημένα κάποια κεφάλαια της βιολογίας, για μικρές επαναλήψεις για παράδειγμα πριν κοιμηθείτε.

Χημεία Κατεύθυνσης: Μην την αφήσετε, κατα τη διάρκεια της χρονιάς, νομίζοντας ότι είναι εύκολη. Στην οργανική κάνετε καλή επανάληψη στην ύλη της χημείας γενικής της Β' Λυκείου. Η χημεία είναι ύπουλο μάθημα, αλλά επίσης μάθημα που αν διαβάσεις, γράφεις.

Μαθηματικά Κατεύθυνσης: Τι να λέμε...Πόρωση. Δώστε μεγάλη έμφαση στη θεωρία, κάνετε πολλές ασκήσεις, ξέρετε. Κατανόηση πάνω απ' όλα, να λύνετε όλες τις απορίες σας, ώστε να μην μένουν κενά.

Φυσική Κατεύθυνσης: Κατανόηση, προσοχή να τα κατανοείτε όλα και να μην κάνετε μηχανικά κινήσεις.



Σε όλα τα μαθήματα, αλλά κυρίως στα μαθηματικά και τη φυσική, βοηθά να ξαναλύνετε ασκήσεις που κάνατε μέσα στο μάθημα, με κλειστά τετράδια-βιβλία. Έτσι εντοπίζετε απορίες που δεν φαίνονται με την πρώτη ανάγνωση. Μπορείτε να σημειώνετε τις απορίες σε ένα ημερολόγιο, για να μην τις ξεχνάτε. Στο τέλος της χρονιάς, ξανακοιτάξτε τις. Βάλτε τα γέλια με μερικές, και αν δεν έχετε λύσει ακόμα άλλες, ξαναρωτήστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, ακόμα και τις πιο ''χαζές''. Μη διστάζετε να κάνετε ακόμα και απορίες που δεν έχουν σχέση με το μάθημα της ημέρας (εμένα αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου πρόβλημα, διότι ντρεπόμουν να κάνω ερωτήσεις από παλαιότερη ύλη, θεωρώντας ότι καθυστερώ το μάθημα, και στο τέλος μαζεύτηκαν.) Μην ντρέπεστε.

Ένα άλλο που έκανα εγώ και με βοήθησε, ήταν μια λίστα ''πράγματα που δεν πρέπει να μπερδεύω'' σε κάθε μάθημα, ώστε να μην ξεχνάω σημαντικά πράγματα, ή ακόμα και μικρές λεπτομέρειες, που μαθαίνω μέσα στη χρονιά. Βοηθάει και στον τομέα του άγχους, γιατί, αν κάνεις μια μικρή επανάληψη σε ό,τι έχεις γράψει κατά τη διάρκεια της χρονιάς πριν πας να γράψεις, σε ξε-αγχώνει πολύ.

Επίσης, βοηθάνε τα power naps, ειδικά μέσα στη χρονιά, 20-λεπτα ύπνου για όταν νώθεις ότι είσαι κουρασμένος και δεν παίρνει άλλο. 20 λεπτά δεν τρώνε πολύ χρόνο, και προσφέρουν μεγάλη πνευματική διαύγεια. Στο youtube κυκλοφορούν και μικρά κομματάκια για να σε πάρει ο ύπνος, αν είσαι πολύ αγχωμένος πχ.

Καλή επιτυχία, και εμείς εδώ είμαστε για οποιαδήποτε απορία. Επειδή οι θεωρητικοί έχουν κάνει κατάληψη στο θέμα, δεν σημαίνει τίποτα. Σας διαβάζουμε. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

8theo1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα.
Τέσσερις ώρες για ποσες σελίδες? ? :hmm:



Αυριο το βράδυ περισσότερο που παιζει η ελλαδαρα!!!:clapup:

Για τις δύο πρώτες, τα σχόλια της ενότητας 1 και το 1/3 της μετάφρασης της ενότητας 2. :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blackorgrey

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα.
Οι παλιοί της θετικής έχετε να δώσετε καμιά συμβουλή στους νεότερους γιατί το θέμα κατά βάση μονοπωλειται από τη θεωρητική (ως προς την οργάνωση του διαβάσματος κυρίως...);;;

Τεχνολογική ήμουν εγώ αλλά σε ότι αφορά μαθηματικά και φυσική πέρα από τη θεωρία που πρέπει να ξέρει κανείς οι ασκήσεις που σου βάζουν στο φροντιστήριο δεν είναι ποτέ αρκετές.Ο καθηγητής σου σου δίνει το 30% το πολύ το υπόλοιπο 70% είναι καθαρά η προσωπική σου δουλειά.Ασκήσεις αν ψάξεις μπορείς να βρεις άπειρες(λυμένες πάντα εννοείται για να βλέπεις πως λύνονται αν δεν σου ρχεται).Τώρα έκθεση το σταυρό μου έκανα προσωπικά:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

johnietraf

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Στατιστικής ΟΠΑ και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,889 μηνύματα.
Συνηθως στα καλοκαιρινα για ενα παιδι θετικξς κατευθυνσης ποιος ειναι ο μεσος ορος ωρων που πρεπει να διαβαζει?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Peace_

Τιμώμενο Μέλος

Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1,563 μηνύματα.
Οι ώρες διαφέρουν για κάθε άτομο. Να διαβάζεις μέχρι να νιώσεις ασφαλής, μέχρι δηλαδή να κατανοήσεις επαρκώς το μάθημα. Ένα παιδί, για να κατανοήσει επαρκώς το μάθημα, για παράδειγμα, μπορεί να χρειάζεται 5 ώρες, ενώ εσύ μπορεί να χρειάζεσαι 2 ώρες. Οι υπερβολές λόγω υπερβολικού άγχους καλό είναι να αποφεύγονται. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PeterTheGreat

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα.
Βιολογία Κατεύθυνσης: Δυστυχώς, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το μάθημα θέλει παπαγαλία. Ναι, ίσως να μπορεί κάποιος να διατυπώσει την θεωρία χωρίς να διατηρεί το συντακτικό του βιβλίου, αλλά κατά την γνώμη μου πιο ασφαλές (υπάρχει και ανταγωνισμός) είναι να μαθαίνει κανείς τα περισσότερα κομμάτια απ'εξω. Συμβουλή μου είναι να ξεκινήσει το διάβασμα της βιολογίας από το καλοκαίρι ώστε να κατανοηθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, και από εκεί και μετά να ξεκινήσει η αποστήθιση. Ο κάθε άνθρωπος διαβάζει διαφορετικά, αλλά κρίνω απαραίτητη την παρουσία μαμάς/μπαμπά/αδελφού/σκύλου που θα κρατάει το βιβλίο και θα σας ενημερώνει όταν κάνετε λάθος. Διαβάζετε προσεκτικά το κείμενο μερικές φορές στην ολότητά του και μετά προσπαθήστε παράγραφο παράγραφο να το λέτε απ'εξω. Αν αποτύχετε, ανάγνωση ξανά και φτου από την αρχή. Στο τέλος του κομματιού (πχ. της διαδικασίας της αντιγραφής), το λέτε ολόκληρο μια φορά και προχωράτε. Σκοπός είναι τις μέρες πριν τις πανελλαδικές να μπορείτε να πείτε όλο το βιβλίο απεξω.

Προσοχή στις ασκήσεις! Να λύσετε αρκετές, ειδικά σε κομμάτια που σας δυσκολεύουν!

Προμήθειες: Ζεστό τσάι, συγγενικό πρόσωπο, μαρκαδόρος για υπογράμμιση, καραμέλες για τον πονόλαιμο της επιλογής σας (συνιστώ το μεγάλο πακέτο με πράσινες μέντες του LIDL, έτσι έβγαλα την Γ' λυκείου).

Χημεία Κατεύθυνσης: Εύκολο μάθημα μεν, ύπουλο δε. Η θεωρία είναι μεγάλη σε έκταση, και αν και τα περισσότερα κομμάτια δεν έχουν πέσει ποτέ, μπορεί να τα βάλουν για καμία λαδιά. Προτείνω ιδιαίτερη προσοχή (και παπαγαλία) σε ορισμούς όπως του συνπολυμερισμού, ή των κυμματοσυναρτήσεων ψ. Επίσης να λύσετε πολλές ασκήσεις 3ου και 5ου κεφαλαίου, ειδικά με επίδραση κοινού ιόντος. Μπορεί να φαίνεται εύκολο να χρησιμοποιήσει κανείς τις εξισώσεις Henderson-Hasselbalch, αλλά είναι καλή εξάσκηση να αντιμετωπίζετε τα ρυθμιστικά διαλύματα ως EKI. Καλή επανάληψη χημικής ισορροπίας και οξειδαναγωγής. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα βοηθήματα του Σαλτερή ως βίβλο: έχει μέσα κόλπα, περίεργες αντιδράσεις και εξαιρέσεις και καλή ερμηνεία της θεωρίας.

Η Χημεία είναι εύκολη για κάποιον που έχει προετοιμαστεί σωστά, αλλά κρύβει παγίδες (πχ. Δ5 φέτος)

Προμήθειες: Χαρτί Α5 για τα γιγάντια δέντρα στα οποία θα εξασκηθείτε (και για τις γιγάντιες αντιδράσεις οξείδωσης), υπομονή για τις πράξεις, ευκλείδεια διαίρεση.

Φυσική Κατεύθυνσης: Περίεργο μάθημα. Ευχάριστο στα περισσότερα κομμάτια του, με πολλές ασκήσεις που προσεγγίζουν έργα τέχνης. Εύκολη και μικρή θεωρία, την οποία είναι ζωτικό να ξέρετε ποιοτικά για την επίλυση των ασκήσεων αλλά και για ύπουλο Α θέμα. Ιδιαίτερη προσοχή να δώσετε στο κεφάλαιο της Μηχανικής Στερεού Σώματος, καθώς είναι συνήθως το τελευταίο κεφάλαιο που διδάσκεται αλλά και αυτό με την μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων (και αγαπημένο Δ θέμα).

Προσοχή στο Β θέμα! Η απόρριψη των άλλων επιλογών δεν θεωρείται αιτιολόγηση! Επίσης, να κάνετε σχήμα σε όλες τις ασκήσεις, ακόμα και στις πιο εύκολες. Πολλές φορές ένα καλό σχήμα (με κανόνα, διαβήτη και μοιρογνωμόνιο) μπορεί να μετατρέψει μια φαινομενικά άλυτη άσκηση σε απλή εφαρμογή ορισμένων αρχών. Πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο, ιδιαίτερα στο Στερεό, αφού μπλέκονται πολλές δυνάμεις με ίδια σημεία εφαρμογής σε πολλές περιπτώσεις.

Ένα καλό εργαλείο για την επίλυση δύσκολων θεμάτων είναι το ισχυρό μαθηματικό υπόβαθρο. Ειδικότερα τα κεφάλαια του Διαφορικού και Ολοκληρωτικού λογισμού μπορούν να δώσουν λύση σε 2 σειρές σε ερωτήματα ρυθμού μεταβολής ή έργου/ενέργειας αντίστοιχα, εφόσον δοθεί η σωστή φυσική ερμηνεία τους. Μην τα χρησιμοποιήσετε από τεμπελιά, αλλά ως έναν τρόπο να δώσετε μια κομψή και ορθή λύση σε δύσκολα ερωτήματα (ή για επαλήθευση αν έχετε χρόνο).

Προμήθειες: Γεωμετρικά όργανα, μολύβι, αναλγητικό της επιλογής σας για τον πονοκέφαλο.

Μαθηματικά Κατεύθυνσης: Στα μαθηματικά, ο βαθμός που θα πάρετε στις πανελλαδικές είναι ανάλογος του αριθμού των ασκήσεων που έχετε λύσει κατά την διάρκεια της χρονιάς. Μην κάνετε το λάθος να διαβάζετε απλά τις ασκήσεις, λέγοντας 'την ξέρω αυτή' στο τέλος! Αν την ξέρετε, τότε σίγουρα το να την λύσετε θα είναι υπόθεση δύο λεπτών! Επίσης, την θεωρία την μαθαίνετε ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ και για το Α θέμα, αλλά και για τις ασκήσεις. Μια λέξη που ξεχάσατε, ένα σύμβολο που δεν είδατε, μπορεί να οδηγήσει σε εφαρμογή λάθος θεωρήματος.

Οργανώστε σωστά τον χρόνο στα διαγωνίσματα και τις πανελλαδικές. Πρώτα γράφετε την θεωρία (5 λεπτά θα πάρει αν την ξέρετε καλά), εξασφαλίζοντας 25 μονάδες, και μετά προχωράτε στο Β θέμα. Αν κάποιο ερώτημα δεν έχει προφανή τρόπο λύσης ή δεν σας βγαίνει, το αφήνετε. Προχωράτε στα επόμενα. Ο σκοπός είναι σε 90 λεπτά το πολύ να έχετε εξασφαλίσει τις 75 με 80 μονάδες. Έτσι θα σας μείνει μια ώρα για τις άλλες 20-25. Κάνετε έναν γρήγορο έλεγχο σε αυτά που λύσατε και επανέρχεστε στο πρώτο 'άλυτο'. Αφιερώνετε λίγο χρόνο για 'brainstorming' και προσπαθείτε, αν δεν βγαίνει προχωράτε. Μην την πάθετε όπως τα παιδιά του 13' που κόλλησαν στο Β3 και έχασαν και αυτά που ήξεραν.

Τα Μαθηματικά της Γ λυκείου είναι πολύ όμορφα, αλλά απαιτούν σεβασμό και προσοχή!

Προμήθειες: 20 μεγάλα τετράδια σπιράλ Α4 ως πρόχειρα, 10 πακέτα στυλό, τοπική αναλγητική κρέμα για τα χέρια, ηρεμιστικό για την τσατίλα.

Μάθημα Επιλογής: Πάντα εκφράζοντας την ταπεινή μου γνώμη, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και διαλέξτε Μαθηματικά η Φυσική Γενικής Παιδείας. Ο μεγάλος όγκος της παπαγαλίας της Βιολογίας Κατ. καλύτερο θα ήταν να μην συνδυαστεί με την Βιολογία Γενικής. Το δύσκολο κομμάτι των Μαθηματικών Γ.Π. (Ανάλυση) διδάσκεται μέχρι αηδίας στην κατεύθυνση, οι πιθανότητες είναι γνωστές από την Α' και εύκολες, και η στατιστική είναι κατανοητή και πρακτική. Η Φυσική Γ.Π. είναι μόνο μερικές σελίδες με εύκολο περιεχόμενο, πολύ από το οποίο καλύπτεται εκτενέστερα στην Χημεία και την Φυσική Κατεύθυνσης. Τα Μαθηματικά και ιδιαίτερα η Φυσική Γ.Π. είναι ο εύκολος και τεμπέλικος δρόμος προς έναν καλό βαθμό για μαθητές Θετικής.

Προμήθειες: Γεωμετρικά όργανα και στις δύο περιπτώσεις, αυτοπεποίθηση και βασική αριθμητική. Σοβαρά, πραξούλες είναι.

Τιμητική Αναφορά - Έκθεση: Στο μάθημα της έκθεσης, παπαγαλίστε την θεωρία από κάποιο βοήθημα (συλλογισμοί, χρήση σημείων στίξης, κλπ) και βασικά επιχειρήματα για επιλεγμένα δύσκολα θέματα. Τελειοποιήστε την τέχνη της περίληψης και της παραγράφου, και μετά στην έκθεση γράψτε με φυσικό, επίσημο τρόπο. Όχι πυροτεχνήματα, όχι πομπώδεις λέξεις αν δεν κυριαρχεί το αντίστοιχο ύφος στο κείμενό σας. Αναπτύξτε τα επιχειρήματά σας και μην κάνετε απλή απαρίθμηση, δεν κάνετε λίστα για ψώνια! 4 καλοί τρόποι αντιμετώπισης περίπου 50 λέξεις ο καθένας, για παράδειγμα, είναι απείρως καλύτεροι από 12 τρόπους των δύο σειρών!

Σημαντικό: μην μπείτε ΠΟΤΕ στον κόπο να μετρήσετε τις λέξεις μια μια. Σειρές θα μετράτε, και ανάλογα με το μέγεθος των γραμμάτων σας θα βγάζετε τον αριθμό στο περίπου. Πιστέψτε με, ούτε οι διορθωτές μετράνε, οπότε μην αγχώνεστε. Ακόμα και αν είναι να υπερβεί το κείμενό σας το όριο, καλύτερα να γράψετε 700 λέξεις αντί για 600 χωρίς απώλειες από το περιεχόμενο. Επίσης μην εγκαταλείπετε την μάχη νωρίς! Συνήθως, από προσωπική εμπειρία, το δεύτερο ζητούμενο αναπτύσσεται ελλιπώς λόγω κούρασης.

Έχω ακούσει ότι στατιστικά οι μαθητές της θετικής γράφουν καλύτερα στην έκθεση, οπότε χαλαρώστε!

Προμήθειες: Αλφαβητάριο, χέρι, εγκέφαλος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

johnietraf

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Στατιστικής ΟΠΑ και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,889 μηνύματα.
Λογικη μου φαινεσαι πεασ απλα αυτο το αγχος που με πιασε σμρ ( δεν διαβασα και πολυ ...2 ωρες το πολυ) νομιζω οτι πρεπει να διαβαζω περισσοτερο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elsa D

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα.
Λογικη μου φαινεσαι πεασ απλα αυτο το αγχος που με πιασε σμρ ( δεν διαβασα και πολυ ...2 ωρες το πολυ) νομιζω οτι πρεπει να διαβαζω περισσοτερο

Και εγω νιωθω οτι ολο το καλοκαίρι καθε μερα πρεπει να διαβαζω για να καταφέρω να περασω :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13,487 μηνύματα.
Πωπω, τώρα που είπε ο φίλος από πάνω για τον πονόλαιμο, πρέπει να μαζέψω χρήματα για να αγοράζω καραμέλες. Κάθε μέρα από το λέγε-λέγε θα γίνει σαχάρα ο λαιμός :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Metal Hammer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Metal Hammer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Εγώ σήμερα ξεκίνησα με Μαθηματικά Κατεύθυνσης.Οι μιγαδικοί να υποθέσω στη συνέχεια δεν θα είναι τόσο έυκολοι όσο στην αρχή έτσι?:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elsa D

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα.
Εγώ σήμερα ξεκίνησα με Μαθηματικά Κατεύθυνσης.Οι μιγαδικοί να υποθέσω στη συνέχεια δεν θα είναι τόσο έυκολοι όσο στην αρχή έτσι?:P

Ναι στην αρχή ειναι τέλειοι μετα εκει με γεωμετρικό τόπο χαλια :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕλευθεριⒶκος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 392 μηνύματα.
Εγώ σήμερα ξεκίνησα με Μαθηματικά Κατεύθυνσης.Οι μιγαδικοί να υποθέσω στη συνέχεια δεν θα είναι τόσο έυκολοι όσο στην αρχή έτσι?:P

Που τετοια τυχη.. :slourp:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα*22

Νεοφερμένος

Η Κατερίνα*22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Εμένα πάλι με βλέπω να βλέπω το μουντιαλ με τους μιγαδικούς αγκαλιά γιατί γράφω τεστ την τετάρτη ;)

Έχεις καλη δικαιολογία ομως για να μην διαβασεις!!;)

Για τις δύο πρώτες, τα σχόλια της ενότητας 1 και το 1/3 της μετάφρασης της ενότητας 2. :whistle:

Την εισαγωγή ποτε την προλαβες καλε? ?
:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

chili_pepper

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
Πωπω, τώρα που είπε ο φίλος από πάνω για τον πονόλαιμο, πρέπει να μαζέψω χρήματα για να αγοράζω καραμέλες. Κάθε μέρα από το λέγε-λέγε θα γίνει σαχάρα ο λαιμός :hehe:

Ενα σου λεω,στο πρωτο διαγωνισμα εφ'ολης ιστορια (εφιαλτικες μερες) η φωνη μου εκλεισε τελειως!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blackorgrey

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα.
Εγώ σήμερα ξεκίνησα με Μαθηματικά Κατεύθυνσης.Οι μιγαδικοί να υποθέσω στη συνέχεια δεν θα είναι τόσο έυκολοι όσο στην αρχή έτσι?:P
Εύκολοι γενικά είναι οι μιγαδικοί.Εντάξει μπορούν να σου βάλουν θέμα που να μην ξέρεις από που να αρχίσεις αλλά σε όλα μπορεί να γίνει αυτό.Κατά βάση στους μιγαδικούς όλες οι ασκήσεις βγαίνουν με 4-5 βασικές κινήσεις και όχι με κάτι τρελό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 11,793 μηνύματα.
Μα αυτό ειναι το θεμα, οτι δεν επαναπαυομαι γτ ζω με τον φοβο :P. ..μαρτυριο ειναι και απο την αλλη εχω την αδερφη μου που τελιωσε φετος και παει σε θαλασσες παρτυ κλπ και μπαίνω στον πειρασμό να ακολουθησω...αχχ ατιμη κοινωνια :P:P:hmm:

Ποιο φοβο καλε? Βρε, συνελθετε. Οι πανελληνιες ειναι ως γνωστον εξετασεις αυξημενης δυσκολιας.Θελει πολυ διαβασμα για να μπορεσεις να ανταποκριθεις αλλα ειναι αδυνατον να καθορισεις το διαβασμα σου αναλογα με τις... "προβλεψεις" σου, αν δηλαδη θα πεσουν ευκολα ή δυσκολα θεματα τη χρονια που δινεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alireza

Τιμώμενο Μέλος

Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,174 μηνύματα.
Το γνωστό με έχει εκνευρίσει από την εισαγωγή ακόμα :P Δεν ξέρω πως θα γίνει στο μέλλον. Κάπως θα τα βολέψουμε ;)
Εσύ πως πήγες; :D πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Καλα πιστεύω (όσο πλησιάζουν οι μέρες βέβαια αμφιβάλω περισσοτερο:P) αλλα την Τρίτη θα μάθω τα αποτελέσματα..
Ε εντάξει, η εισαγωγή ειναι έκτρωμα στην αρχή αλλα πίστεψε με, θα τη μάθεις τόσο καλα που δε θα το πιστεύεις (ακόμα τη θυμάμαι και τη λέω νερο:P)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

the plant

Νεοφερμένος

Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις peace και Peter
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,850 μηνύματα.
Εγώ σήμερα ξεκίνησα με Μαθηματικά Κατεύθυνσης.Οι μιγαδικοί να υποθέσω στη συνέχεια δεν θα είναι τόσο έυκολοι όσο στην αρχή έτσι?:P

Οι Μιγαδικοί Αριθμοί και κατ' επέκταση οι Μιγαδικές Συναρτήσεις μιας μεταβλητής, αποτελούν πολύ δύσκολο κλάδο και μάθημα στα Φυσικομαθηματικά Τμήματα και Τμήματα Πολυτεχνείου. Η κλασική Ηλεκτροδυναμική και Μαγνητοδυναμική, είναι γραμμένες στην γλώσσα της Μιγαδικής Ανάλυσης, όπως και διάφορες θεωρίες της Φυσικής π.χ. Κβαντομηχανική...αυτό λέει πολλά νομίζω για ποιο λόγο είναι δύσκολη μαθηματική θεωρία. Γι' αυτό ασχέτως αν στην Γ' Λυκείου κάνετε...την "πρόσθεση" από αυτήν την θαυμάσια θεωρία, δεν σημαίνει ότι δεν θέλει το διάβασμά του αυτό το κεφάλαιο. Όπως είπαν, έχει ωραία θεματάκια υποψήφια για Πανελλήνιες, όχι και τόσο ευκολάκια ειδικά εκεί με τους γεωμετρικούς τόπους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top