Δεν θα αναφερθώ στο οικονομικό, αν εχουν οι γονείς σου τη δυνατότητα να πληρώσουν αυτα τα ποσά οκ.
Όμως αυτο που λες για τα ιδιαίτερα ΔΕΝ ισχύει. Δεν ξέρω τι φροντιστήρια υπάρχουν στην περιοχή σου και αν δεν κανει κανένα απο αυτα καλη δουλειά, όπως λες. Εδω σε εμάς όμως, γνωρίζω άτομα που έκαναν ιδιαίτερα και τα πήγαν χάλια. Άλλες φορές ο καθηγητής ήταν αδιάφορος και νοιαζόταν μόνο για τα λεφτά, άλλες φορές δεν επεκτεινόταν στην ύλη οσο έπρεπε (φιλη μου έχασε όλο το τέταρτο θεμα στη φυσικη το 2013 γιατι δεν το είχε ξαναδεί, ενώ ο φυσικός μας στο φροντ μου που ήρθε μετα το είχε διδάξει στα παιδιά) και επισης, όταν εισαι σε τμήμα ακούς απορίες άλλων, γίνεται διάλογος, ακομα και θεματα μπορείτε να πετύχετε. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες, μπορω να σου πω ο,τι θες. Γι αυτο μην εισαι τοσο απόλυτη, οχι οτι δεν υπάρχουν καλοί καθηγητές για ιδιαίτερα, αλλα μην βγάζεις ολα τα φροντιστήρια άχρηστα (και συγκεκριμενα, αναφέρομαι σε μικρότερα φροντιστήρια,οχι σε τεράστιες αλυσίδες που δεν ξέρεις καν ποιος τα διοικεί και ποιος ειναι υπεύθυνος.)