Kenpachi Νεοφερμένο μέλος Ο Kenpachi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:52 Ο Kenpachi έγραψε: #6.161 09-06-14 15:52 Στερεό θα πέσει (αν) Δ θέμα και μάλλον με τροχαλίες γιατί έτσι τους αρέσει τα τελευταία χρόνια, και στο ΟΕΦΕ 2014 τέτοια έβαλαν. μακάρι να πέσει στερεό γιατί μερικές φορές σε περιορίζει στις κινήσεις αν είναι μεγάλο το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:52 Η KeepDreaming!: #6.162 09-06-14 15:52 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:53 Ο notis_19 έγραψε: #6.163 09-06-14 15:53 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Click για ανάπτυξη... Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:54 Η novemberrain: #6.164 09-06-14 15:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει.. Click για ανάπτυξη... α οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:01 Η Emilouko έγραψε: #6.165 09-06-14 16:01 Αρχική Δημοσίευση από VRey: εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Click για ανάπτυξη... Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η chili_pepper: #6.166 09-06-14 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Μην κοιτάξεις πηγές... είναι χάσιμο χρόνου... εστίασε καλύτερα εκεί που ενδεχομένως υστερείς... Click για ανάπτυξη... Δε θα διαβασω ακριβως τις πηγες απλα θα κοιταξω κατι πληροφοριες που μας εχει δωσει σε μερικες και ισως με βοηθησουν να κατανοησω τη πηγη ή να τις χρησιμοποιησω στην απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:09 Η mary_lou thess: #6.167 09-06-14 17:09 Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Ο fisher96 έγραψε: #6.168 09-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Αχ τι καλή που είσαι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Jolene έγραψε: #6.169 09-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η meetmeinmontauk: #6.170 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στερεό θα πέσει (αν) Δ θέμα και μάλλον με τροχαλίες γιατί έτσι τους αρέσει τα τελευταία χρόνια, και στο ΟΕΦΕ 2014 τέτοια έβαλαν. μακάρι να πέσει στερεό γιατί μερικές φορές σε περιορίζει στις κινήσεις αν είναι μεγάλο το σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:52 Η KeepDreaming!: #6.162 09-06-14 15:52 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:53 Ο notis_19 έγραψε: #6.163 09-06-14 15:53 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Click για ανάπτυξη... Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:54 Η novemberrain: #6.164 09-06-14 15:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει.. Click για ανάπτυξη... α οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:01 Η Emilouko έγραψε: #6.165 09-06-14 16:01 Αρχική Δημοσίευση από VRey: εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Click για ανάπτυξη... Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η chili_pepper: #6.166 09-06-14 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Μην κοιτάξεις πηγές... είναι χάσιμο χρόνου... εστίασε καλύτερα εκεί που ενδεχομένως υστερείς... Click για ανάπτυξη... Δε θα διαβασω ακριβως τις πηγες απλα θα κοιταξω κατι πληροφοριες που μας εχει δωσει σε μερικες και ισως με βοηθησουν να κατανοησω τη πηγη ή να τις χρησιμοποιησω στην απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:09 Η mary_lou thess: #6.167 09-06-14 17:09 Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Ο fisher96 έγραψε: #6.168 09-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Αχ τι καλή που είσαι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Jolene έγραψε: #6.169 09-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η meetmeinmontauk: #6.170 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:53 Ο notis_19 έγραψε: #6.163 09-06-14 15:53 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Click για ανάπτυξη... Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:54 Η novemberrain: #6.164 09-06-14 15:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει.. Click για ανάπτυξη... α οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:01 Η Emilouko έγραψε: #6.165 09-06-14 16:01 Αρχική Δημοσίευση από VRey: εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Click για ανάπτυξη... Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η chili_pepper: #6.166 09-06-14 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Μην κοιτάξεις πηγές... είναι χάσιμο χρόνου... εστίασε καλύτερα εκεί που ενδεχομένως υστερείς... Click για ανάπτυξη... Δε θα διαβασω ακριβως τις πηγες απλα θα κοιταξω κατι πληροφοριες που μας εχει δωσει σε μερικες και ισως με βοηθησουν να κατανοησω τη πηγη ή να τις χρησιμοποιησω στην απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:09 Η mary_lou thess: #6.167 09-06-14 17:09 Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Ο fisher96 έγραψε: #6.168 09-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Αχ τι καλή που είσαι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Jolene έγραψε: #6.169 09-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η meetmeinmontauk: #6.170 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα! Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι... Click για ανάπτυξη... Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 15:54 Η novemberrain: #6.164 09-06-14 15:54 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει.. Click για ανάπτυξη... α οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:01 Η Emilouko έγραψε: #6.165 09-06-14 16:01 Αρχική Δημοσίευση από VRey: εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Click για ανάπτυξη... Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η chili_pepper: #6.166 09-06-14 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Μην κοιτάξεις πηγές... είναι χάσιμο χρόνου... εστίασε καλύτερα εκεί που ενδεχομένως υστερείς... Click για ανάπτυξη... Δε θα διαβασω ακριβως τις πηγες απλα θα κοιταξω κατι πληροφοριες που μας εχει δωσει σε μερικες και ισως με βοηθησουν να κατανοησω τη πηγη ή να τις χρησιμοποιησω στην απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:09 Η mary_lou thess: #6.167 09-06-14 17:09 Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Ο fisher96 έγραψε: #6.168 09-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Αχ τι καλή που είσαι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Jolene έγραψε: #6.169 09-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η meetmeinmontauk: #6.170 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει.. Click για ανάπτυξη... α οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:01 Η Emilouko έγραψε: #6.165 09-06-14 16:01 Αρχική Δημοσίευση από VRey: εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Click για ανάπτυξη... Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η chili_pepper: #6.166 09-06-14 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Μην κοιτάξεις πηγές... είναι χάσιμο χρόνου... εστίασε καλύτερα εκεί που ενδεχομένως υστερείς... Click για ανάπτυξη... Δε θα διαβασω ακριβως τις πηγες απλα θα κοιταξω κατι πληροφοριες που μας εχει δωσει σε μερικες και ισως με βοηθησουν να κατανοησω τη πηγη ή να τις χρησιμοποιησω στην απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:09 Η mary_lou thess: #6.167 09-06-14 17:09 Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Ο fisher96 έγραψε: #6.168 09-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Αχ τι καλή που είσαι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Jolene έγραψε: #6.169 09-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η meetmeinmontauk: #6.170 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από VRey: εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ; Click για ανάπτυξη... Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η chili_pepper: #6.166 09-06-14 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Μην κοιτάξεις πηγές... είναι χάσιμο χρόνου... εστίασε καλύτερα εκεί που ενδεχομένως υστερείς... Click για ανάπτυξη... Δε θα διαβασω ακριβως τις πηγες απλα θα κοιταξω κατι πληροφοριες που μας εχει δωσει σε μερικες και ισως με βοηθησουν να κατανοησω τη πηγη ή να τις χρησιμοποιησω στην απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:09 Η mary_lou thess: #6.167 09-06-14 17:09 Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Ο fisher96 έγραψε: #6.168 09-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Αχ τι καλή που είσαι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Jolene έγραψε: #6.169 09-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η meetmeinmontauk: #6.170 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Μην κοιτάξεις πηγές... είναι χάσιμο χρόνου... εστίασε καλύτερα εκεί που ενδεχομένως υστερείς... Click για ανάπτυξη... Δε θα διαβασω ακριβως τις πηγες απλα θα κοιταξω κατι πληροφοριες που μας εχει δωσει σε μερικες και ισως με βοηθησουν να κατανοησω τη πηγη ή να τις χρησιμοποιησω στην απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:09 Η mary_lou thess: #6.167 09-06-14 17:09 Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Ο fisher96 έγραψε: #6.168 09-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Αχ τι καλή που είσαι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Jolene έγραψε: #6.169 09-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η meetmeinmontauk: #6.170 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Ο fisher96 έγραψε: #6.168 09-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Αχ τι καλή που είσαι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Jolene έγραψε: #6.169 09-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η meetmeinmontauk: #6.170 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Αχ τι καλή που είσαι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Jolene έγραψε: #6.169 09-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η meetmeinmontauk: #6.170 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του.. Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ.. Click για ανάπτυξη... Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η meetmeinmontauk: #6.170 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο? Click για ανάπτυξη... στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:18 Η VRey έγραψε: #6.171 09-06-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2014 nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τα είδα στο internet. Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα. Click για ανάπτυξη... Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:35 Ο nikos9631: #6.172 09-06-14 18:35 παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Ο notis_19 έγραψε: #6.173 09-06-14 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Animus99: Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε' Οποτε,keep reading!!! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά... Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται.. Θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 18:51 Ο Jonas έγραψε: #6.174 09-06-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από VRey: Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά; Click για ανάπτυξη... ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:11 Η methexys έγραψε: #6.175 09-06-14 19:11 Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο φροντιστηριο ασχοληθήκατε με την κοιλότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:12 Ο transient: #6.176 09-06-14 19:12 Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chili_pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η chili_pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:14 Η chili_pepper: #6.177 09-06-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikos9631: παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν; Click για ανάπτυξη... Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Dream Theater: #6.178 09-06-14 19:16 Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο DumeNuke έγραψε: #6.179 09-06-14 19:16 Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2014 transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες. Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ. Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης. ''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι'' ................. Click για ανάπτυξη... Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης. Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε. Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο. Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι: κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο. Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 19:17 Ο transient: #6.180 09-06-14 19:17 Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απαράδεκτα όλα αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.