Καλημέρα παιδια!
Πλέον ούτε 24 ωρες δεν έχουμε που σημαίνει: ΤΕΛΕΙΑΑΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ!!!
Απο χθες δεν εχω σταματήσει να σκέφτομαι την τελευταία μέρα και τη στιγμή που θα ψάχνω σπίτι όπου περάσω!
Δεν ξερω αν είμαι καλα προετοιμασμένη, ικανοποιητικά λέω, αλλά τωρα αυτό ηταν, να δώσουμε να ξεμπερδεύουμε!
Πάμε δυναμικά με θέματα έκθεσης, μια αναγνωσουλα σήμερα, μια τελευταία φορά τη θεωρία και απο τις 8 ή 9 το βράδυ περπάτημα ή χαλαρά στο μπαλκονακι- αυτό το συνιστώ σε όλους-
Εννοείται αύριο το πρωί τιποτα.. Πρωινό καλό μη γουργουριζει και η κοιλιά, και με απαίτηση απο τον εαυτό μας να γράψουμε καλα αφού όλοι έχουμε προσπαθήσει.. Αν όχι that's life δε χάθηκε ο κόσμος!!
Καλη επιτυχία σε όλους για όλα τα μαθηματα.. Δεν ξερω αν ξαναμπώ internet απο αύριο γιατι αποφάσισα να μη συζήτησω καν τι έγραψα ούτε με την καθηγήτρια μου αφού θα απογοητευτω αν κοιτάξω τις λύσεις είτε απο τηλεόραση είτε online..
Πάντως εμάς μας είπαν 7μιση να είμαστε στο σχολείο, πωπω μέχρι τις 9μιση θα μας έχουν στο περίμενε.. Θα ψάξω ανέκδοτα το βράδυ να σπάσει ο πάγος..