Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 17:46 Η Emilouko έγραψε: #2.461 06-04-14 17:46 Ο κωδικός δεν ηταν στο χαρτί που πήραμε το Φεβρουάριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 17:50 Ο Ahab έγραψε: #2.462 06-04-14 17:50 Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 17:53 Η Emilouko έγραψε: #2.463 06-04-14 17:53 Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η methexys έγραψε: #2.464 06-04-14 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:09 Η buffon85 έγραψε: #2.465 06-04-14 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι βρε, οταν ερθει η ωρα το λενε στο λυκειο και για μας τους εκτος το υπουργειο βγαζει ανακοινωση. το εχω ξαναπει εδω βγαινουν ολες οι ανακοινωσεις σχετικα με τις πανελληνιες, το τσεκαρω καθε 2-3 μερες για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χασω κατι https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies.html περισυ παντως για τους κωδικους ειχαν πει μεσα-τελος απριλη και τελικα δοθηκε παραταση μεχρι τελος ιουνιου, δηλαδη χαλαροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:19 Ο Jonas έγραψε: #2.466 06-04-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Η εκθεση στον ΟΕΦΕ μας Γ(^&*ε.... ευελσπιστω σε ενα 75-80 :/ κατα τα αλλα ωραιο κειμενακι, ευκολη αναπτυξη, μετρια περιληψουλα και τσιμπημενες ασκησεις. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ για το θέμα, δεν το έβρισκα πουθενά. Καλά αποτελέσματα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ο κωδικός δεν ηταν στο χαρτί που πήραμε το Φεβρουάριο; Click για ανάπτυξη... Όχι, Em. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Click για ανάπτυξη... Κι εμάς, μετά τα Χριστούγεννα το ανακοίνωσαν για τις φωτογραφίες. Τις έχω πάει. Κωδικούς πέρσι ανακοίνωσαν 15 Απριλίου. Πρέπει να κοντεύει κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:24 Ο tweetyslvstr: #2.467 06-04-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Καλησπέρα φιλαράκια, 50 μερούλες μείνανε, υπομονή..μην αγχώνετε κανένας, όποιος διαβάζει θα ανταμειφθεί σίγουρα. Keep calm and succeed in panellinies 2014 Click για ανάπτυξη... χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" αντε να περνάνε ημέρες να γραψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να περάσουμε στις σχολές που επιιθυμούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:25 Η Emilouko έγραψε: #2.468 06-04-14 18:25 Δηλαδή οταν βγουν τα αποτελέσματα δε θα βάλουμε αυτόν τον κωδικό για να τ δούμε; Έχω μπερδευτεί. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:31 Ο tweetyslvstr: #2.469 06-04-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια. Click για ανάπτυξη... έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:36 Η Dreams&hopes: #2.470 06-04-14 18:36 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο κωδικός δεν ηταν στο χαρτί που πήραμε το Φεβρουάριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 17:50 Ο Ahab έγραψε: #2.462 06-04-14 17:50 Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 17:53 Η Emilouko έγραψε: #2.463 06-04-14 17:53 Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η methexys έγραψε: #2.464 06-04-14 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:09 Η buffon85 έγραψε: #2.465 06-04-14 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι βρε, οταν ερθει η ωρα το λενε στο λυκειο και για μας τους εκτος το υπουργειο βγαζει ανακοινωση. το εχω ξαναπει εδω βγαινουν ολες οι ανακοινωσεις σχετικα με τις πανελληνιες, το τσεκαρω καθε 2-3 μερες για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χασω κατι https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies.html περισυ παντως για τους κωδικους ειχαν πει μεσα-τελος απριλη και τελικα δοθηκε παραταση μεχρι τελος ιουνιου, δηλαδη χαλαροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:19 Ο Jonas έγραψε: #2.466 06-04-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Η εκθεση στον ΟΕΦΕ μας Γ(^&*ε.... ευελσπιστω σε ενα 75-80 :/ κατα τα αλλα ωραιο κειμενακι, ευκολη αναπτυξη, μετρια περιληψουλα και τσιμπημενες ασκησεις. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ για το θέμα, δεν το έβρισκα πουθενά. Καλά αποτελέσματα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ο κωδικός δεν ηταν στο χαρτί που πήραμε το Φεβρουάριο; Click για ανάπτυξη... Όχι, Em. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Click για ανάπτυξη... Κι εμάς, μετά τα Χριστούγεννα το ανακοίνωσαν για τις φωτογραφίες. Τις έχω πάει. Κωδικούς πέρσι ανακοίνωσαν 15 Απριλίου. Πρέπει να κοντεύει κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:24 Ο tweetyslvstr: #2.467 06-04-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Καλησπέρα φιλαράκια, 50 μερούλες μείνανε, υπομονή..μην αγχώνετε κανένας, όποιος διαβάζει θα ανταμειφθεί σίγουρα. Keep calm and succeed in panellinies 2014 Click για ανάπτυξη... χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" αντε να περνάνε ημέρες να γραψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να περάσουμε στις σχολές που επιιθυμούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:25 Η Emilouko έγραψε: #2.468 06-04-14 18:25 Δηλαδή οταν βγουν τα αποτελέσματα δε θα βάλουμε αυτόν τον κωδικό για να τ δούμε; Έχω μπερδευτεί. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:31 Ο tweetyslvstr: #2.469 06-04-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια. Click για ανάπτυξη... έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:36 Η Dreams&hopes: #2.470 06-04-14 18:36 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 17:53 Η Emilouko έγραψε: #2.463 06-04-14 17:53 Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η methexys έγραψε: #2.464 06-04-14 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:09 Η buffon85 έγραψε: #2.465 06-04-14 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι βρε, οταν ερθει η ωρα το λενε στο λυκειο και για μας τους εκτος το υπουργειο βγαζει ανακοινωση. το εχω ξαναπει εδω βγαινουν ολες οι ανακοινωσεις σχετικα με τις πανελληνιες, το τσεκαρω καθε 2-3 μερες για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χασω κατι https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies.html περισυ παντως για τους κωδικους ειχαν πει μεσα-τελος απριλη και τελικα δοθηκε παραταση μεχρι τελος ιουνιου, δηλαδη χαλαροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:19 Ο Jonas έγραψε: #2.466 06-04-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Η εκθεση στον ΟΕΦΕ μας Γ(^&*ε.... ευελσπιστω σε ενα 75-80 :/ κατα τα αλλα ωραιο κειμενακι, ευκολη αναπτυξη, μετρια περιληψουλα και τσιμπημενες ασκησεις. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ για το θέμα, δεν το έβρισκα πουθενά. Καλά αποτελέσματα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ο κωδικός δεν ηταν στο χαρτί που πήραμε το Φεβρουάριο; Click για ανάπτυξη... Όχι, Em. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Click για ανάπτυξη... Κι εμάς, μετά τα Χριστούγεννα το ανακοίνωσαν για τις φωτογραφίες. Τις έχω πάει. Κωδικούς πέρσι ανακοίνωσαν 15 Απριλίου. Πρέπει να κοντεύει κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:24 Ο tweetyslvstr: #2.467 06-04-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Καλησπέρα φιλαράκια, 50 μερούλες μείνανε, υπομονή..μην αγχώνετε κανένας, όποιος διαβάζει θα ανταμειφθεί σίγουρα. Keep calm and succeed in panellinies 2014 Click για ανάπτυξη... χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" αντε να περνάνε ημέρες να γραψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να περάσουμε στις σχολές που επιιθυμούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:25 Η Emilouko έγραψε: #2.468 06-04-14 18:25 Δηλαδή οταν βγουν τα αποτελέσματα δε θα βάλουμε αυτόν τον κωδικό για να τ δούμε; Έχω μπερδευτεί. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:31 Ο tweetyslvstr: #2.469 06-04-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια. Click για ανάπτυξη... έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:36 Η Dreams&hopes: #2.470 06-04-14 18:36 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η methexys έγραψε: #2.464 06-04-14 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:09 Η buffon85 έγραψε: #2.465 06-04-14 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι βρε, οταν ερθει η ωρα το λενε στο λυκειο και για μας τους εκτος το υπουργειο βγαζει ανακοινωση. το εχω ξαναπει εδω βγαινουν ολες οι ανακοινωσεις σχετικα με τις πανελληνιες, το τσεκαρω καθε 2-3 μερες για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χασω κατι https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies.html περισυ παντως για τους κωδικους ειχαν πει μεσα-τελος απριλη και τελικα δοθηκε παραταση μεχρι τελος ιουνιου, δηλαδη χαλαροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:19 Ο Jonas έγραψε: #2.466 06-04-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Η εκθεση στον ΟΕΦΕ μας Γ(^&*ε.... ευελσπιστω σε ενα 75-80 :/ κατα τα αλλα ωραιο κειμενακι, ευκολη αναπτυξη, μετρια περιληψουλα και τσιμπημενες ασκησεις. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ για το θέμα, δεν το έβρισκα πουθενά. Καλά αποτελέσματα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ο κωδικός δεν ηταν στο χαρτί που πήραμε το Φεβρουάριο; Click για ανάπτυξη... Όχι, Em. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Click για ανάπτυξη... Κι εμάς, μετά τα Χριστούγεννα το ανακοίνωσαν για τις φωτογραφίες. Τις έχω πάει. Κωδικούς πέρσι ανακοίνωσαν 15 Απριλίου. Πρέπει να κοντεύει κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:24 Ο tweetyslvstr: #2.467 06-04-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Καλησπέρα φιλαράκια, 50 μερούλες μείνανε, υπομονή..μην αγχώνετε κανένας, όποιος διαβάζει θα ανταμειφθεί σίγουρα. Keep calm and succeed in panellinies 2014 Click για ανάπτυξη... χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" αντε να περνάνε ημέρες να γραψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να περάσουμε στις σχολές που επιιθυμούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:25 Η Emilouko έγραψε: #2.468 06-04-14 18:25 Δηλαδή οταν βγουν τα αποτελέσματα δε θα βάλουμε αυτόν τον κωδικό για να τ δούμε; Έχω μπερδευτεί. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:31 Ο tweetyslvstr: #2.469 06-04-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια. Click για ανάπτυξη... έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:36 Η Dreams&hopes: #2.470 06-04-14 18:36 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:09 Η buffon85 έγραψε: #2.465 06-04-14 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι βρε, οταν ερθει η ωρα το λενε στο λυκειο και για μας τους εκτος το υπουργειο βγαζει ανακοινωση. το εχω ξαναπει εδω βγαινουν ολες οι ανακοινωσεις σχετικα με τις πανελληνιες, το τσεκαρω καθε 2-3 μερες για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χασω κατι https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies.html περισυ παντως για τους κωδικους ειχαν πει μεσα-τελος απριλη και τελικα δοθηκε παραταση μεχρι τελος ιουνιου, δηλαδη χαλαροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:19 Ο Jonas έγραψε: #2.466 06-04-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Η εκθεση στον ΟΕΦΕ μας Γ(^&*ε.... ευελσπιστω σε ενα 75-80 :/ κατα τα αλλα ωραιο κειμενακι, ευκολη αναπτυξη, μετρια περιληψουλα και τσιμπημενες ασκησεις. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ για το θέμα, δεν το έβρισκα πουθενά. Καλά αποτελέσματα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ο κωδικός δεν ηταν στο χαρτί που πήραμε το Φεβρουάριο; Click για ανάπτυξη... Όχι, Em. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Click για ανάπτυξη... Κι εμάς, μετά τα Χριστούγεννα το ανακοίνωσαν για τις φωτογραφίες. Τις έχω πάει. Κωδικούς πέρσι ανακοίνωσαν 15 Απριλίου. Πρέπει να κοντεύει κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:24 Ο tweetyslvstr: #2.467 06-04-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Καλησπέρα φιλαράκια, 50 μερούλες μείνανε, υπομονή..μην αγχώνετε κανένας, όποιος διαβάζει θα ανταμειφθεί σίγουρα. Keep calm and succeed in panellinies 2014 Click για ανάπτυξη... χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" αντε να περνάνε ημέρες να γραψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να περάσουμε στις σχολές που επιιθυμούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:25 Η Emilouko έγραψε: #2.468 06-04-14 18:25 Δηλαδή οταν βγουν τα αποτελέσματα δε θα βάλουμε αυτόν τον κωδικό για να τ δούμε; Έχω μπερδευτεί. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:31 Ο tweetyslvstr: #2.469 06-04-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια. Click για ανάπτυξη... έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:36 Η Dreams&hopes: #2.470 06-04-14 18:36 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ahab: Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους; Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι βρε, οταν ερθει η ωρα το λενε στο λυκειο και για μας τους εκτος το υπουργειο βγαζει ανακοινωση. το εχω ξαναπει εδω βγαινουν ολες οι ανακοινωσεις σχετικα με τις πανελληνιες, το τσεκαρω καθε 2-3 μερες για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χασω κατι https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies.html περισυ παντως για τους κωδικους ειχαν πει μεσα-τελος απριλη και τελικα δοθηκε παραταση μεχρι τελος ιουνιου, δηλαδη χαλαροτατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:19 Ο Jonas έγραψε: #2.466 06-04-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Η εκθεση στον ΟΕΦΕ μας Γ(^&*ε.... ευελσπιστω σε ενα 75-80 :/ κατα τα αλλα ωραιο κειμενακι, ευκολη αναπτυξη, μετρια περιληψουλα και τσιμπημενες ασκησεις. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ για το θέμα, δεν το έβρισκα πουθενά. Καλά αποτελέσματα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ο κωδικός δεν ηταν στο χαρτί που πήραμε το Φεβρουάριο; Click για ανάπτυξη... Όχι, Em. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Click για ανάπτυξη... Κι εμάς, μετά τα Χριστούγεννα το ανακοίνωσαν για τις φωτογραφίες. Τις έχω πάει. Κωδικούς πέρσι ανακοίνωσαν 15 Απριλίου. Πρέπει να κοντεύει κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:24 Ο tweetyslvstr: #2.467 06-04-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Καλησπέρα φιλαράκια, 50 μερούλες μείνανε, υπομονή..μην αγχώνετε κανένας, όποιος διαβάζει θα ανταμειφθεί σίγουρα. Keep calm and succeed in panellinies 2014 Click για ανάπτυξη... χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" αντε να περνάνε ημέρες να γραψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να περάσουμε στις σχολές που επιιθυμούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:25 Η Emilouko έγραψε: #2.468 06-04-14 18:25 Δηλαδή οταν βγουν τα αποτελέσματα δε θα βάλουμε αυτόν τον κωδικό για να τ δούμε; Έχω μπερδευτεί. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:31 Ο tweetyslvstr: #2.469 06-04-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια. Click για ανάπτυξη... έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:36 Η Dreams&hopes: #2.470 06-04-14 18:36 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Η εκθεση στον ΟΕΦΕ μας Γ(^&*ε.... ευελσπιστω σε ενα 75-80 :/ κατα τα αλλα ωραιο κειμενακι, ευκολη αναπτυξη, μετρια περιληψουλα και τσιμπημενες ασκησεις. Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ για το θέμα, δεν το έβρισκα πουθενά. Καλά αποτελέσματα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Ο κωδικός δεν ηταν στο χαρτί που πήραμε το Φεβρουάριο; Click για ανάπτυξη... Όχι, Em. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα Click για ανάπτυξη... Κι εμάς, μετά τα Χριστούγεννα το ανακοίνωσαν για τις φωτογραφίες. Τις έχω πάει. Κωδικούς πέρσι ανακοίνωσαν 15 Απριλίου. Πρέπει να κοντεύει κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:24 Ο tweetyslvstr: #2.467 06-04-14 18:24 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Καλησπέρα φιλαράκια, 50 μερούλες μείνανε, υπομονή..μην αγχώνετε κανένας, όποιος διαβάζει θα ανταμειφθεί σίγουρα. Keep calm and succeed in panellinies 2014 Click για ανάπτυξη... χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" αντε να περνάνε ημέρες να γραψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να περάσουμε στις σχολές που επιιθυμούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:25 Η Emilouko έγραψε: #2.468 06-04-14 18:25 Δηλαδή οταν βγουν τα αποτελέσματα δε θα βάλουμε αυτόν τον κωδικό για να τ δούμε; Έχω μπερδευτεί. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:31 Ο tweetyslvstr: #2.469 06-04-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια. Click για ανάπτυξη... έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:36 Η Dreams&hopes: #2.470 06-04-14 18:36 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Καλησπέρα φιλαράκια, 50 μερούλες μείνανε, υπομονή..μην αγχώνετε κανένας, όποιος διαβάζει θα ανταμειφθεί σίγουρα. Keep calm and succeed in panellinies 2014 Click για ανάπτυξη... χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" αντε να περνάνε ημέρες να γραψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να περάσουμε στις σχολές που επιιθυμούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:25 Η Emilouko έγραψε: #2.468 06-04-14 18:25 Δηλαδή οταν βγουν τα αποτελέσματα δε θα βάλουμε αυτόν τον κωδικό για να τ δούμε; Έχω μπερδευτεί. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:31 Ο tweetyslvstr: #2.469 06-04-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια. Click για ανάπτυξη... έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:36 Η Dreams&hopes: #2.470 06-04-14 18:36 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή οταν βγουν τα αποτελέσματα δε θα βάλουμε αυτόν τον κωδικό για να τ δούμε; Έχω μπερδευτεί. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:31 Ο tweetyslvstr: #2.469 06-04-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια. Click για ανάπτυξη... έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:36 Η Dreams&hopes: #2.470 06-04-14 18:36 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια. Click για ανάπτυξη... έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:36 Η Dreams&hopes: #2.470 06-04-14 18:36 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:41 Η buffon85 έγραψε: #2.471 06-04-14 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreams&hopes: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα... Click για ανάπτυξη... δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ. ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 18:43 Η methexys έγραψε: #2.472 06-04-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014"" Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 19:08 Ο DumeNuke έγραψε: #2.473 06-04-14 19:08 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: έβγαλε τα θέματα η οεφε???? Click για ανάπτυξη... Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Ο tweetyslvstr: #2.474 06-04-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά... Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ! Click για ανάπτυξη... καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:22 Η sunmoom έγραψε: #2.475 06-04-14 20:22 παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια πως παει η προετοιμασια; μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε. δεν ειναι τιποτα οι πανελληνιες εξετασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 20:42 Ο Jonas έγραψε: #2.476 06-04-14 20:42 Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2014 sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ασκήσεις που διαβάζω όλο το απόγευμα είναι προϊόν εξωγήινου πολιτισμού... Ζουν ανάμεσά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:02 Η sunmoom έγραψε: #2.477 06-04-14 21:02 δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δε τις εμφανιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:15 Ο Jonas έγραψε: #2.478 06-04-14 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα: Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sunmoom: δε τις εμφανιζει Click για ανάπτυξη... Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:41 Η methexys έγραψε: #2.479 06-04-14 21:41 Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 6 Απριλίου 2014 στις 21:45 Ο SonnY έγραψε: #2.480 06-04-14 21:45 Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση. Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα? Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.