artemis1996
Νεοφερμένο μέλος
Τελικα ανακοινωθηκε επισημα η ημερομηνια των πανελληνιων ;
Ναι 27 Μαΐου... Ήρθε χαρτί στο σχολείο... Είναι επιβεβαιωμένο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
artemis1996
Νεοφερμένο μέλος
καλυτερα 27
Όντως...
Gate4
Επιφανές μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Αν είχε ανακοινωθεί επίσημα δεν θα υπήρχε η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας; Εγώ που μπήκα δεν βρήκα τίποτα τέτοιο...
Και εγώ αυτό λέω τόσες μέρες αλλά με γράφουν.

Πάντως και στο σχολείο μου ανακοίνωσαν την ίδια ημερομηνία.

Emilouko
Περιβόητο μέλος
Πέρα βρέχειι!

Gate4
Επιφανές μέλος
Τι να πω ρε συ δεν ξέρωΚαι εγώ αυτό λέω τόσες μέρες αλλά με γράφουν.
Πάντως και στο σχολείο μου ανακοίνωσαν την ίδια ημερομηνία.![]()
![]()
θα πάω από το φροντ σήμερα να ρωτήσω αν ξέρουν τι παίζει :/Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ε, τώρα κι εσύ γίνεσαι αυστηρή. Ξέρεις πόση δουλειά έχει στο υπουργείο? Πρέπει να βρεθεί άνθρωπος να κάνει επίκυψη ν' ανοίξει τον Η/Υ, μετά να θυμηθεί το password για να μπει στο σύστημα και ύστερα να αναλάβει και να πληκτρολογήσει ολόκληρο κείμενο. Και με τους δύο δείκτες.Αν είχε ανακοινωθεί επίσημα δεν θα υπήρχε η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας; Εγώ που μπήκα δεν βρήκα τίποτα τέτοιο...
Agria Indiana
Νεοφερμένο μέλος

Agria Indiana
Νεοφερμένο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης
Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση έτσι ώστε να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου, αλλά από τη στιγμή που ο υπουργός είπε ότι θα γίνουν στις 27 είναι πιθανότερο να εξεταστούμε μετά τις εκλογές... Καλύτερα γιατί πάμε πενταήμερη 17 Μαρτίου.![]()
Και πού ξέρεις ότι ο υπουργός είπε όντως κάτι τέτοιο; Εδώ δεν ξέρουμε ποιος ανακοίνωσε την είδηση! Ο,τι υπάρχει είναι φήμες. Τουλάχιστον για μένα. Αν δε δω επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο με υπογραφή και σφραγίδα δεν πιστεύω τίποτα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης
Δεν ήμουν μπροστά όταν το ανακοίνωσαν. Τέσπα δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία η ημερομηνία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Τι να πω.... Και 2 Μαίου νωρίς είναι,αλλά 27 είναι πολύ πίσω! Σοβαρά ήρθαν χαρτια στα σχολεία σας; Γιατί νόμιζα ότι δεν ήταν επίσημο. Εγώ άκουσα ακόμα και πως οι ενδοσχολικές μπορεί να γίνουν πριν τις Πανελλήνιες, για να μη χρειαστεί το Υπουργείο να πληρώσει υπερωρίες στους καθηγητές. Ακραίο βέβαια, αλλά... Ελλάδα είμαστε. Αααααααααααχ.... Ένας επιπλέον μήνας άγχους και εξαντλητικού διαβάσματος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki