Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 23:15 Η Muxu Su έγραψε: #921 10-11-13 23:15 Αποψη μου ειναι πως το θέμα των καφεδων ειδικά στην τριτη λυκείου έχει γίνει πια μόδα. Και καλα για να μείνεις ξυπνιος το βράδυ πρέπει να πίνεις καφέ γιατι σε τονώνει, και η καφεΐνη περιέχει διεγερτικες ουσίες κ.τ.λ. Βλακείες εχω να πω. Όλα μέσα στο μυαλό ειναι. Και χώρις καφέ λειτουργούμε. Εγω αντέχω και χώρις καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 23:20 Η Gate4 έγραψε: #922 10-11-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Αποψη μου ειναι πως το θέμα των καφεδων ειδικά στην τριτη λυκείου έχει γίνει πια μόδα. Και καλα για να μείνεις ξυπνιος το βράδυ πρέπει να πίνεις καφέ γιατι σε τονώνει, και η καφεΐνη περιέχει διεγερτικες ουσίες κ.τ.λ. Βλακείες εχω να πω. Όλα μέσα στο μυαλό ειναι. Και χώρις καφέ λειτουργούμε. Εγω αντέχω και χώρις καφέ. Click για ανάπτυξη... Πιο βράδυ καλέ; Εγώ το μεσημέρι δεν μπορούσα να διαβάσω χωρίς καφέ. Γενικά αυτό που λες είναι όλα στο μυαλό δεν ισχύει τελείως. Αν ο οργανισμός σου έχει μάθει να δουλεύει καλύτερα με καφεΐνη είναι απλά απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 23:56 Η Nadiawow έγραψε: #923 10-11-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: ναντια εννοεις οι πανελλαδικες; Click για ανάπτυξη... Ουι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 15:44 Η Emilouko έγραψε: #924 11-11-13 15:44 Εγω σπάνια πινω καφέ. Ως ώρας 2 φορές μου έχει χρειαστεί αλλα ελληνικό μόνο. Οι άλλοι δε με κρατανε. Ο φραπς με κάνει να νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:36 Ο Διονύσης13: #925 11-11-13 16:36 Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η Emilouko έγραψε: #926 11-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Μια άπο τα ίδια. 12 η ωρα ειμαι για ύπνο... Σε ορισμένες περιπτώσεις κάθομαι ως αργά.. Δεν έχω επιβαρυνθεί ακόμα σε μεγάλο βαθμό. Η μέρα μου φτάνει. Να ναι καλά τα Σ/Κ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleonora timber Νεοφερμένο μέλος Η eleonora timber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 15:56 Η eleonora timber: #927 12-11-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Tα προφορικα ειναι λιγο παγιδα...Αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να τα δωσεις προφορικα και αλλα οχι Click για ανάπτυξη... για θεωριτική ποιά ειναι τα πιο δύσκολα μαθήματα ( για προφορικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenakiskoo Νεοφερμένο μέλος Η elenakiskoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η elenakiskoo: #928 12-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποκλείεται να χρειαστεί να κάτσω μετά τις 11-12 εκτός και αν τεμπέλιασα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 19:26 Ο Jonas έγραψε: #929 12-11-13 19:26 Διάβασμα ΑΟΔΕ: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 20:01 Ο SonnY έγραψε: #930 12-11-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αποψη μου ειναι πως το θέμα των καφεδων ειδικά στην τριτη λυκείου έχει γίνει πια μόδα. Και καλα για να μείνεις ξυπνιος το βράδυ πρέπει να πίνεις καφέ γιατι σε τονώνει, και η καφεΐνη περιέχει διεγερτικες ουσίες κ.τ.λ. Βλακείες εχω να πω. Όλα μέσα στο μυαλό ειναι. Και χώρις καφέ λειτουργούμε. Εγω αντέχω και χώρις καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 23:20 Η Gate4 έγραψε: #922 10-11-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Αποψη μου ειναι πως το θέμα των καφεδων ειδικά στην τριτη λυκείου έχει γίνει πια μόδα. Και καλα για να μείνεις ξυπνιος το βράδυ πρέπει να πίνεις καφέ γιατι σε τονώνει, και η καφεΐνη περιέχει διεγερτικες ουσίες κ.τ.λ. Βλακείες εχω να πω. Όλα μέσα στο μυαλό ειναι. Και χώρις καφέ λειτουργούμε. Εγω αντέχω και χώρις καφέ. Click για ανάπτυξη... Πιο βράδυ καλέ; Εγώ το μεσημέρι δεν μπορούσα να διαβάσω χωρίς καφέ. Γενικά αυτό που λες είναι όλα στο μυαλό δεν ισχύει τελείως. Αν ο οργανισμός σου έχει μάθει να δουλεύει καλύτερα με καφεΐνη είναι απλά απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 23:56 Η Nadiawow έγραψε: #923 10-11-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: ναντια εννοεις οι πανελλαδικες; Click για ανάπτυξη... Ουι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 15:44 Η Emilouko έγραψε: #924 11-11-13 15:44 Εγω σπάνια πινω καφέ. Ως ώρας 2 φορές μου έχει χρειαστεί αλλα ελληνικό μόνο. Οι άλλοι δε με κρατανε. Ο φραπς με κάνει να νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:36 Ο Διονύσης13: #925 11-11-13 16:36 Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η Emilouko έγραψε: #926 11-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Μια άπο τα ίδια. 12 η ωρα ειμαι για ύπνο... Σε ορισμένες περιπτώσεις κάθομαι ως αργά.. Δεν έχω επιβαρυνθεί ακόμα σε μεγάλο βαθμό. Η μέρα μου φτάνει. Να ναι καλά τα Σ/Κ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleonora timber Νεοφερμένο μέλος Η eleonora timber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 15:56 Η eleonora timber: #927 12-11-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Tα προφορικα ειναι λιγο παγιδα...Αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να τα δωσεις προφορικα και αλλα οχι Click για ανάπτυξη... για θεωριτική ποιά ειναι τα πιο δύσκολα μαθήματα ( για προφορικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenakiskoo Νεοφερμένο μέλος Η elenakiskoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η elenakiskoo: #928 12-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποκλείεται να χρειαστεί να κάτσω μετά τις 11-12 εκτός και αν τεμπέλιασα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 19:26 Ο Jonas έγραψε: #929 12-11-13 19:26 Διάβασμα ΑΟΔΕ: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 20:01 Ο SonnY έγραψε: #930 12-11-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Αποψη μου ειναι πως το θέμα των καφεδων ειδικά στην τριτη λυκείου έχει γίνει πια μόδα. Και καλα για να μείνεις ξυπνιος το βράδυ πρέπει να πίνεις καφέ γιατι σε τονώνει, και η καφεΐνη περιέχει διεγερτικες ουσίες κ.τ.λ. Βλακείες εχω να πω. Όλα μέσα στο μυαλό ειναι. Και χώρις καφέ λειτουργούμε. Εγω αντέχω και χώρις καφέ. Click για ανάπτυξη... Πιο βράδυ καλέ; Εγώ το μεσημέρι δεν μπορούσα να διαβάσω χωρίς καφέ. Γενικά αυτό που λες είναι όλα στο μυαλό δεν ισχύει τελείως. Αν ο οργανισμός σου έχει μάθει να δουλεύει καλύτερα με καφεΐνη είναι απλά απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 23:56 Η Nadiawow έγραψε: #923 10-11-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: ναντια εννοεις οι πανελλαδικες; Click για ανάπτυξη... Ουι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 15:44 Η Emilouko έγραψε: #924 11-11-13 15:44 Εγω σπάνια πινω καφέ. Ως ώρας 2 φορές μου έχει χρειαστεί αλλα ελληνικό μόνο. Οι άλλοι δε με κρατανε. Ο φραπς με κάνει να νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:36 Ο Διονύσης13: #925 11-11-13 16:36 Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η Emilouko έγραψε: #926 11-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Μια άπο τα ίδια. 12 η ωρα ειμαι για ύπνο... Σε ορισμένες περιπτώσεις κάθομαι ως αργά.. Δεν έχω επιβαρυνθεί ακόμα σε μεγάλο βαθμό. Η μέρα μου φτάνει. Να ναι καλά τα Σ/Κ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleonora timber Νεοφερμένο μέλος Η eleonora timber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 15:56 Η eleonora timber: #927 12-11-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Tα προφορικα ειναι λιγο παγιδα...Αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να τα δωσεις προφορικα και αλλα οχι Click για ανάπτυξη... για θεωριτική ποιά ειναι τα πιο δύσκολα μαθήματα ( για προφορικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenakiskoo Νεοφερμένο μέλος Η elenakiskoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η elenakiskoo: #928 12-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποκλείεται να χρειαστεί να κάτσω μετά τις 11-12 εκτός και αν τεμπέλιασα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 19:26 Ο Jonas έγραψε: #929 12-11-13 19:26 Διάβασμα ΑΟΔΕ: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 20:01 Ο SonnY έγραψε: #930 12-11-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: ναντια εννοεις οι πανελλαδικες; Click για ανάπτυξη... Ουι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 15:44 Η Emilouko έγραψε: #924 11-11-13 15:44 Εγω σπάνια πινω καφέ. Ως ώρας 2 φορές μου έχει χρειαστεί αλλα ελληνικό μόνο. Οι άλλοι δε με κρατανε. Ο φραπς με κάνει να νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:36 Ο Διονύσης13: #925 11-11-13 16:36 Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η Emilouko έγραψε: #926 11-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Μια άπο τα ίδια. 12 η ωρα ειμαι για ύπνο... Σε ορισμένες περιπτώσεις κάθομαι ως αργά.. Δεν έχω επιβαρυνθεί ακόμα σε μεγάλο βαθμό. Η μέρα μου φτάνει. Να ναι καλά τα Σ/Κ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleonora timber Νεοφερμένο μέλος Η eleonora timber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 15:56 Η eleonora timber: #927 12-11-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Tα προφορικα ειναι λιγο παγιδα...Αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να τα δωσεις προφορικα και αλλα οχι Click για ανάπτυξη... για θεωριτική ποιά ειναι τα πιο δύσκολα μαθήματα ( για προφορικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenakiskoo Νεοφερμένο μέλος Η elenakiskoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η elenakiskoo: #928 12-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποκλείεται να χρειαστεί να κάτσω μετά τις 11-12 εκτός και αν τεμπέλιασα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 19:26 Ο Jonas έγραψε: #929 12-11-13 19:26 Διάβασμα ΑΟΔΕ: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 20:01 Ο SonnY έγραψε: #930 12-11-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω σπάνια πινω καφέ. Ως ώρας 2 φορές μου έχει χρειαστεί αλλα ελληνικό μόνο. Οι άλλοι δε με κρατανε. Ο φραπς με κάνει να νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:36 Ο Διονύσης13: #925 11-11-13 16:36 Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η Emilouko έγραψε: #926 11-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Μια άπο τα ίδια. 12 η ωρα ειμαι για ύπνο... Σε ορισμένες περιπτώσεις κάθομαι ως αργά.. Δεν έχω επιβαρυνθεί ακόμα σε μεγάλο βαθμό. Η μέρα μου φτάνει. Να ναι καλά τα Σ/Κ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleonora timber Νεοφερμένο μέλος Η eleonora timber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 15:56 Η eleonora timber: #927 12-11-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Tα προφορικα ειναι λιγο παγιδα...Αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να τα δωσεις προφορικα και αλλα οχι Click για ανάπτυξη... για θεωριτική ποιά ειναι τα πιο δύσκολα μαθήματα ( για προφορικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenakiskoo Νεοφερμένο μέλος Η elenakiskoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η elenakiskoo: #928 12-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποκλείεται να χρειαστεί να κάτσω μετά τις 11-12 εκτός και αν τεμπέλιασα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 19:26 Ο Jonas έγραψε: #929 12-11-13 19:26 Διάβασμα ΑΟΔΕ: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 20:01 Ο SonnY έγραψε: #930 12-11-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η Emilouko έγραψε: #926 11-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Μια άπο τα ίδια. 12 η ωρα ειμαι για ύπνο... Σε ορισμένες περιπτώσεις κάθομαι ως αργά.. Δεν έχω επιβαρυνθεί ακόμα σε μεγάλο βαθμό. Η μέρα μου φτάνει. Να ναι καλά τα Σ/Κ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleonora timber Νεοφερμένο μέλος Η eleonora timber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 15:56 Η eleonora timber: #927 12-11-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Tα προφορικα ειναι λιγο παγιδα...Αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να τα δωσεις προφορικα και αλλα οχι Click για ανάπτυξη... για θεωριτική ποιά ειναι τα πιο δύσκολα μαθήματα ( για προφορικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenakiskoo Νεοφερμένο μέλος Η elenakiskoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η elenakiskoo: #928 12-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποκλείεται να χρειαστεί να κάτσω μετά τις 11-12 εκτός και αν τεμπέλιασα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 19:26 Ο Jonas έγραψε: #929 12-11-13 19:26 Διάβασμα ΑΟΔΕ: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 20:01 Ο SonnY έγραψε: #930 12-11-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Μια άπο τα ίδια. 12 η ωρα ειμαι για ύπνο... Σε ορισμένες περιπτώσεις κάθομαι ως αργά.. Δεν έχω επιβαρυνθεί ακόμα σε μεγάλο βαθμό. Η μέρα μου φτάνει. Να ναι καλά τα Σ/Κ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleonora timber Νεοφερμένο μέλος Η eleonora timber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 15:56 Η eleonora timber: #927 12-11-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Tα προφορικα ειναι λιγο παγιδα...Αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να τα δωσεις προφορικα και αλλα οχι Click για ανάπτυξη... για θεωριτική ποιά ειναι τα πιο δύσκολα μαθήματα ( για προφορικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenakiskoo Νεοφερμένο μέλος Η elenakiskoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η elenakiskoo: #928 12-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποκλείεται να χρειαστεί να κάτσω μετά τις 11-12 εκτός και αν τεμπέλιασα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 19:26 Ο Jonas έγραψε: #929 12-11-13 19:26 Διάβασμα ΑΟΔΕ: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 20:01 Ο SonnY έγραψε: #930 12-11-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Tα προφορικα ειναι λιγο παγιδα...Αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να τα δωσεις προφορικα και αλλα οχι Click για ανάπτυξη... για θεωριτική ποιά ειναι τα πιο δύσκολα μαθήματα ( για προφορικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenakiskoo Νεοφερμένο μέλος Η elenakiskoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 16:48 Η elenakiskoo: #928 12-11-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποκλείεται να χρειαστεί να κάτσω μετά τις 11-12 εκτός και αν τεμπέλιασα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 19:26 Ο Jonas έγραψε: #929 12-11-13 19:26 Διάβασμα ΑΟΔΕ: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 20:01 Ο SonnY έγραψε: #930 12-11-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ολοι που διαβαζετε μεχρι τις 2 το βραδυ το απογευμα ειστε χαλαρα και αραζετε; Γιατι εχω αρχισει και ανησυχω με αυτα που ακουω, δεν νομιζω πως απαιτησεις τουλαζιστον τωρα επιβαλλουν ξενυχτια. Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποκλείεται να χρειαστεί να κάτσω μετά τις 11-12 εκτός και αν τεμπέλιασα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 19:26 Ο Jonas έγραψε: #929 12-11-13 19:26 Διάβασμα ΑΟΔΕ: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 20:01 Ο SonnY έγραψε: #930 12-11-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διάβασμα ΑΟΔΕ: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 20:01 Ο SonnY έγραψε: #930 12-11-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από afroditi85: γεια σας παιδια καλη δυναμη ευχομαι σε ολους μας! ποιοι σκεφτονται για μαθηματικο απο εδω;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι για μαθηματικό, αλλά δεν το'χω τάξει. Σε ποιο θες να περάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
schrei-boom Νεοφερμένο μέλος Ο schrei-boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2013 στις 23:50 Ο schrei-boom: #931 12-11-13 23:50 Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Νοεμβρίου 2013 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hello! Πανελληνιες 14, λοπον. Καλη μας επιτυχια.. Κανεις για αρχιτεκτονικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Mariaal έγραψε: #932 14-11-13 22:52 Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρει κανεις αν υπαρχει καποια ειδικη κατηγορια για παιδια ομογενων; Συγκεκριμενα ο πατερας μου ζουσε στην Κωνσταντινουπολη μεχρι τα 18 του και πριν 7 χρονια απεκτησε ελληνικη υπηκοοτητα. Εγω ομως δεν εχω διπλη υπηκοοτητα . Γίνεται να μπω σε καποια ειδικη κατηγορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:31 Ο Αντικειμενικός: #933 14-11-13 23:31 Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή τύχη στην γενιά του 96. Μετά δυστιχώς έρχεται και η δικιά μου γενιά (1997) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 316543 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2013 στις 23:46 Ο Guest 316543: #934 14-11-13 23:46 γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια και καλή τύχη στα παιδιά που δίνουν φέτος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει φροντιστήρια καλά για θεωρητική στη καλλιθέα ή νεα σμύρνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 07:51 Η sophia<3 έγραψε: #935 15-11-13 07:51 Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2013 στις 09:57 Η Gate4 έγραψε: #936 15-11-13 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Είμαι χάλια γράφαμε επαναληπτικό ταλαντώσεις Όλες και ενώ τα ήξερα δν πήγαινε το χέρι μ Ν γράψει...δν ξερω τι ν κανω...αν το ξαναπαθω :-( Click για ανάπτυξη... Ντάξυ συμβαίνουν αυτά Μη τα βάζεις κάτω, ψυχολογία χρειάζεται και όλα καλά θα πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:29 Η meetmeinmontauk: #937 16-11-13 13:29 οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gareth Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 509 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 13:43 Ο Gareth έγραψε: #938 16-11-13 13:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , θα βγει κάποιος και ένα Σάββατο για κάποιες βδομάδες για βόλτες. Εάν έχεις πρόγραμμα, οργάνωση ,σχέδιο διαβάσματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βοηθάει κιόλας να χαλαρώνεις και να βγαίνεις από την ρουτίνα του διαβάσματος. Εγώ βασικά που έδινα πέρσι, έβγαινα Σάββατα ή Παρασκευές μια φορά την βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, και κάποιες μέρες μετά τα Xριστούγεννα. Αυτά..Καλό είναι πάντως να βγαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 14:31 Η Gate4 έγραψε: #939 16-11-13 14:31 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: οσοι δινατε ή δινετε ή θα δωσετε στο μελλον τι πιστευετε, γινεται να βγαινει κανεις εστω κι ενα σαββατο για μια βολτα? γενικα πρεπει να πηζει? Click για ανάπτυξη... Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2013 στις 15:25 Η meetmeinmontauk: #940 16-11-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά και θα βγεις! Δεν θα κάτσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να δώσεις, αν είναι δυνατόν Απλά να έχεις πρόγραμμα κτλ για να έχεις χρόνο να βγεις! Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο πιστευω, πρεπει να ξεφευγει κ λιγο το μυαλο... αλλα ποσο συχνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.