Emil'96 Νεοφερμένο μέλος Ο Emil'96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 19:04 Ο Emil'96 έγραψε: #7.701 01-07-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Συνήθως ο ΓΒΠ είναι χαμηλότερος από τα μόρια και αφού είσαι 2ο 4ο λογικά τεχνολογική ε;Όχι βάζεις όποιον είχες το προσαρμόζει το πρόγραμμα.Κοίτα επίσης αν βάζεις . ή , γιατί μερικά δεν δέχονται το , Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω για την απαντηση.Ο ΓΒΠ μου ειναι υψηλοτερος απο τα μορια,μηπως εννοουσες το αντιθετο? Ναι,τεχνολογικη ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 19:07 Ο blackorgrey: #7.702 01-07-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Emil'96: Ευχαριστω για την απαντηση.Ο ΓΒΠ μου ειναι υψηλοτερος απο τα μορια,μηπως εννοουσες το αντιθετο? Ναι,τεχνολογικη ειμαι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εμένα ήταν χαμηλότερος ο ΓΒΠ από τα μόρια και στα περισσότερα παιδιά που είδα ότι το υπολόγισαν με πρόγραμμα όσο ήμασταν στο σχολείο.Αν θες στείλε μου τους βαθμού σου σε PM να σου πω πόσο βγάζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 21:53 Ο Φρεντος έγραψε: #7.703 01-07-14 21:53 Δεν ειναι στανταρ αυτο... Ο γ.β.π ουσιαστικα ειναι ο μεσος ορος και των 6 η 7 μαθηματων χωρις βαρυτητες... Αρα το αν ειναι πιο ψηλος η πιο χαμηλος απο τα μορια εξαρταται απο το πως εχετε γραψει στα βαρυτητας σε σχεση με τα αλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 22:25 Η evamathers: #7.704 01-07-14 22:25 Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 23:32 Η miakar έγραψε: #7.705 01-07-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Click για ανάπτυξη... Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:51 Η girly14 έγραψε: #7.706 02-07-14 00:51 Αρχική Δημοσίευση από miakar: Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:53 Ο blackorgrey: #7.707 02-07-14 00:53 Αρχική Δημοσίευση από girly14: ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Click για ανάπτυξη... Μου είχαν πει οτι οι 97άρηδες θα μπορέσουν να ξαναδώσουν άλλη μια χρονιά με το ίδιο σύστημα για κάποιο μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού των θέσεων τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:10 Η KeepDreaming!: #7.708 02-07-14 01:10 Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:34 Η evamathers: #7.709 02-07-14 01:34 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Click για ανάπτυξη... Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:42 Η KeepDreaming!: #7.710 02-07-14 01:42 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Συνήθως ο ΓΒΠ είναι χαμηλότερος από τα μόρια και αφού είσαι 2ο 4ο λογικά τεχνολογική ε;Όχι βάζεις όποιον είχες το προσαρμόζει το πρόγραμμα.Κοίτα επίσης αν βάζεις . ή , γιατί μερικά δεν δέχονται το , Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω για την απαντηση.Ο ΓΒΠ μου ειναι υψηλοτερος απο τα μορια,μηπως εννοουσες το αντιθετο? Ναι,τεχνολογικη ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 19:07 Ο blackorgrey: #7.702 01-07-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Emil'96: Ευχαριστω για την απαντηση.Ο ΓΒΠ μου ειναι υψηλοτερος απο τα μορια,μηπως εννοουσες το αντιθετο? Ναι,τεχνολογικη ειμαι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εμένα ήταν χαμηλότερος ο ΓΒΠ από τα μόρια και στα περισσότερα παιδιά που είδα ότι το υπολόγισαν με πρόγραμμα όσο ήμασταν στο σχολείο.Αν θες στείλε μου τους βαθμού σου σε PM να σου πω πόσο βγάζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 21:53 Ο Φρεντος έγραψε: #7.703 01-07-14 21:53 Δεν ειναι στανταρ αυτο... Ο γ.β.π ουσιαστικα ειναι ο μεσος ορος και των 6 η 7 μαθηματων χωρις βαρυτητες... Αρα το αν ειναι πιο ψηλος η πιο χαμηλος απο τα μορια εξαρταται απο το πως εχετε γραψει στα βαρυτητας σε σχεση με τα αλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 22:25 Η evamathers: #7.704 01-07-14 22:25 Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 23:32 Η miakar έγραψε: #7.705 01-07-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Click για ανάπτυξη... Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:51 Η girly14 έγραψε: #7.706 02-07-14 00:51 Αρχική Δημοσίευση από miakar: Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:53 Ο blackorgrey: #7.707 02-07-14 00:53 Αρχική Δημοσίευση από girly14: ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Click για ανάπτυξη... Μου είχαν πει οτι οι 97άρηδες θα μπορέσουν να ξαναδώσουν άλλη μια χρονιά με το ίδιο σύστημα για κάποιο μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού των θέσεων τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:10 Η KeepDreaming!: #7.708 02-07-14 01:10 Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:34 Η evamathers: #7.709 02-07-14 01:34 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Click για ανάπτυξη... Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:42 Η KeepDreaming!: #7.710 02-07-14 01:42 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emil'96: Ευχαριστω για την απαντηση.Ο ΓΒΠ μου ειναι υψηλοτερος απο τα μορια,μηπως εννοουσες το αντιθετο? Ναι,τεχνολογικη ειμαι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εμένα ήταν χαμηλότερος ο ΓΒΠ από τα μόρια και στα περισσότερα παιδιά που είδα ότι το υπολόγισαν με πρόγραμμα όσο ήμασταν στο σχολείο.Αν θες στείλε μου τους βαθμού σου σε PM να σου πω πόσο βγάζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 21:53 Ο Φρεντος έγραψε: #7.703 01-07-14 21:53 Δεν ειναι στανταρ αυτο... Ο γ.β.π ουσιαστικα ειναι ο μεσος ορος και των 6 η 7 μαθηματων χωρις βαρυτητες... Αρα το αν ειναι πιο ψηλος η πιο χαμηλος απο τα μορια εξαρταται απο το πως εχετε γραψει στα βαρυτητας σε σχεση με τα αλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 22:25 Η evamathers: #7.704 01-07-14 22:25 Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 23:32 Η miakar έγραψε: #7.705 01-07-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Click για ανάπτυξη... Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:51 Η girly14 έγραψε: #7.706 02-07-14 00:51 Αρχική Δημοσίευση από miakar: Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:53 Ο blackorgrey: #7.707 02-07-14 00:53 Αρχική Δημοσίευση από girly14: ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Click για ανάπτυξη... Μου είχαν πει οτι οι 97άρηδες θα μπορέσουν να ξαναδώσουν άλλη μια χρονιά με το ίδιο σύστημα για κάποιο μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού των θέσεων τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:10 Η KeepDreaming!: #7.708 02-07-14 01:10 Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:34 Η evamathers: #7.709 02-07-14 01:34 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Click για ανάπτυξη... Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:42 Η KeepDreaming!: #7.710 02-07-14 01:42 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι στανταρ αυτο... Ο γ.β.π ουσιαστικα ειναι ο μεσος ορος και των 6 η 7 μαθηματων χωρις βαρυτητες... Αρα το αν ειναι πιο ψηλος η πιο χαμηλος απο τα μορια εξαρταται απο το πως εχετε γραψει στα βαρυτητας σε σχεση με τα αλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 22:25 Η evamathers: #7.704 01-07-14 22:25 Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 23:32 Η miakar έγραψε: #7.705 01-07-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Click για ανάπτυξη... Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:51 Η girly14 έγραψε: #7.706 02-07-14 00:51 Αρχική Δημοσίευση από miakar: Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:53 Ο blackorgrey: #7.707 02-07-14 00:53 Αρχική Δημοσίευση από girly14: ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Click για ανάπτυξη... Μου είχαν πει οτι οι 97άρηδες θα μπορέσουν να ξαναδώσουν άλλη μια χρονιά με το ίδιο σύστημα για κάποιο μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού των θέσεων τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:10 Η KeepDreaming!: #7.708 02-07-14 01:10 Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:34 Η evamathers: #7.709 02-07-14 01:34 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Click για ανάπτυξη... Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:42 Η KeepDreaming!: #7.710 02-07-14 01:42 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2014 στις 23:32 Η miakar έγραψε: #7.705 01-07-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Click για ανάπτυξη... Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:51 Η girly14 έγραψε: #7.706 02-07-14 00:51 Αρχική Δημοσίευση από miakar: Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:53 Ο blackorgrey: #7.707 02-07-14 00:53 Αρχική Δημοσίευση από girly14: ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Click για ανάπτυξη... Μου είχαν πει οτι οι 97άρηδες θα μπορέσουν να ξαναδώσουν άλλη μια χρονιά με το ίδιο σύστημα για κάποιο μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού των θέσεων τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:10 Η KeepDreaming!: #7.708 02-07-14 01:10 Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:34 Η evamathers: #7.709 02-07-14 01:34 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Click για ανάπτυξη... Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:42 Η KeepDreaming!: #7.710 02-07-14 01:42 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Παιδια εχω μια ερωτηση:H γενια του '95 εχει το δικαιωμα να συμμετασχει στις πανελληνιες εξετασεις του 2016?Ρωταω γιατι φετος εμαθα απο καποιον καθηγητη πως μονο του χρονου εχω το δικαιωμα να παρω μερος στις πανελλαδικες! ΥΓ:Συγχαρητηρια παιδια για τα αποτελεσματα σας, καλη σταδιοδρομια!!! Click για ανάπτυξη... Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:51 Η girly14 έγραψε: #7.706 02-07-14 00:51 Αρχική Δημοσίευση από miakar: Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:53 Ο blackorgrey: #7.707 02-07-14 00:53 Αρχική Δημοσίευση από girly14: ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Click για ανάπτυξη... Μου είχαν πει οτι οι 97άρηδες θα μπορέσουν να ξαναδώσουν άλλη μια χρονιά με το ίδιο σύστημα για κάποιο μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού των θέσεων τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:10 Η KeepDreaming!: #7.708 02-07-14 01:10 Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:34 Η evamathers: #7.709 02-07-14 01:34 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Click για ανάπτυξη... Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:42 Η KeepDreaming!: #7.710 02-07-14 01:42 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miakar: Λογικα οντως ισχυει αυτο που σου ειπαν αφου αλλαζει το συστημα των εξετασεων :/ Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 00:53 Ο blackorgrey: #7.707 02-07-14 00:53 Αρχική Δημοσίευση από girly14: ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Click για ανάπτυξη... Μου είχαν πει οτι οι 97άρηδες θα μπορέσουν να ξαναδώσουν άλλη μια χρονιά με το ίδιο σύστημα για κάποιο μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού των θέσεων τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:10 Η KeepDreaming!: #7.708 02-07-14 01:10 Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:34 Η evamathers: #7.709 02-07-14 01:34 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Click για ανάπτυξη... Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:42 Η KeepDreaming!: #7.710 02-07-14 01:42 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από girly14: ελπιζω να μην ισχυει γιατι αν ειναι ετσι ενας της γενιας του '97 δεν θα μπορει να δωσει δευτερη φορα πανελλαδικες, αφου το συστημα θα εχει αλλαξει...φανταζομαι οτι ισως δωσουν καποια παραταση για τους παλιους με το παλιο συστημα Click για ανάπτυξη... Μου είχαν πει οτι οι 97άρηδες θα μπορέσουν να ξαναδώσουν άλλη μια χρονιά με το ίδιο σύστημα για κάποιο μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού των θέσεων τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:10 Η KeepDreaming!: #7.708 02-07-14 01:10 Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:34 Η evamathers: #7.709 02-07-14 01:34 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Click για ανάπτυξη... Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:42 Η KeepDreaming!: #7.710 02-07-14 01:42 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evamathers Νεοφερμένο μέλος Η evamathers αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:34 Η evamathers: #7.709 02-07-14 01:34 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Click για ανάπτυξη... Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:42 Η KeepDreaming!: #7.710 02-07-14 01:42 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα δεν είναι λογικό να ισχύει αυτό το πράγμα!Αν δηλαδή έχεις δώσει εξετάσεις με το παλιό σύστημα και αποφασίσεις να ξαναδώσεις τι θα κάνεις;Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στην τριτοβάθμια!Φανταζόμαι ότι όσοι δίνουν και έχουν τελειώσε με το παλιό σύστημα θα κατατάσσονται σε ειδική κατηγορία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν... Click για ανάπτυξη... Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 01:42 Η KeepDreaming!: #7.710 02-07-14 01:42 Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evamathers: Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που εμαθα απο καθηγητη οτι η γενια του 95 δεν εχει το δικαιωμα να παρει μερος σε πανελληνιες εξαιρουμενων αυτων που θα διεξαχθουν το 2015.Ππφφ Τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Ωχ ότι του φανεί του Λολοστεφανή είμαστε σ'αυτή τη χώρα..Τι να πει κανείς; Όποτε προλαβαίνω να ξαναδώσω του χρόνου γιατί αλλιώς το χάσαμε το πουλάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:01 Ο Γιώργος Π...: #7.711 02-07-14 02:01 παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 02:09 Ο Φρεντος έγραψε: #7.712 02-07-14 02:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: παιδες, καποιος εχει δικαιωμα να δωσει πανελληνιες με τον ιδιο προφορικο βαθμο μονο για τρια χρονια. Μετα θα πρεπει να ξαναπερασεις την τριτη λυκειου. Click για ανάπτυξη... Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 11:40 Ο nikoslarissa: #7.713 02-07-14 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Spoiler Φιλολογία Κρήτης εννοείται...δαγκωτό! Καταρχάς μόνο και μόνο που μιλάμε για Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνου που έχει : Φιλοσοφική Σχολή : Φιλολογία Ιστορικό-Αρχαιoλογικό Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Σχολή Κοινωνικών Επιστημών : Κοινωνιολογία Πολιτικής Επιστήμης Ψυχολογία Οικονομικών Επιστήμων Σχολή Επιστημών Αγωγής : Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Που συνεπάγεται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ και συνεπώς ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. Μιλάμε για μια πολύ όμορφη πόλη που βρίσκεται σε νησί (που είναι επίσης πολύ όμορφο) και θα σου δωθεί η ευκαιρία να το γυρίσεις όλο και να γευτείς όλα τα προτερήματά του (especially προς το καλοκαίρι που γίνεται χαμός). Μια από τις πιο δυνατές και γνωστές Φιλοσοφικές Σχολές στην Ελλάδα. Πιο φθηνή ζωή από Ιωάννινα. Άσε που οι περισσότεροι καθηγητές στο Φιλολογικό και στο Ιστορικό Ιωαννίνων τσεκουρώνουν και είναι στρίτζοι. Δεν βρίσκω θέμα συζήτησης. Το ίδιο έλεγα χθες και στη φίλη μου που είναι ανάμεσα σε Ιστορικό Ιωαννίνων και Κρήτης! Φιλολογικό Κρήτης ΔΑΓΚΩΤΟ. Click για ανάπτυξη... Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Other Νεοφερμένο μέλος Η Other αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 12:55 Η Other έγραψε: #7.714 02-07-14 12:55 μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπορω να κανω εισοδο στο μηχανογραφικο μετα να βγαινω κ να ξαναμπαινω? μεχρι τν πεμπτη που αρχιζει η διαδικασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Π... Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος Π... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:11 Ο Γιώργος Π...: #7.715 02-07-14 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aπλως δινεις χωρις προφορικο βαθμο... Απο που και ως που να ξαναπερασεις 3η Λυκειου; Click για ανάπτυξη... κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:16 Ο Διονύσης13: #7.716 02-07-14 13:16 Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χωρις τους βαθμους του σχολειου τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:41 Η KeepDreaming!: #7.717 02-07-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Π...: κατι τετοιο μου εχει πει ο πατερας μου που ειναι εκπαιδευτικος. Δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες εχεις για τρια συνεχομενα χρονια. Μετα πρεπει να ξαναπερασεις απο την αρχη την τριτη λυκειου. Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα κατι τετοιο νομιχω ισχυει.. Click για ανάπτυξη... Μάλλον λάθος νομίζεις...Όταν έχεις αποφοιτήσει από το σχολείο δεν υπάρχει λόγος να ξαναπεράσεις την Τρίτη λυκείου!Είναι τελείως κουφό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 13:48 Ο Διονύσης13: #7.718 02-07-14 13:48 Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλώς δεν μετράνε οι βαθμοί του σχολείου και έτσι χάνεις το bonus (εφόσον οι βαθμοί είναι καλοί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Ο Hephaestus: #7.719 02-07-14 15:47 Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 384 385 386 387 388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 386 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα στατιστικα ποτε βγαινουν; θα μας βοηθησουν να εχουμε μια καλυτερη εικονα για το πως θα κυμανθουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2014 στις 16:37 Ο Chris1993: #7.720 02-07-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Chris πες μου τη γνώμη σου (ή όποιος αλλος ξέρει).Θα δηλώσω λογιστική/χρηματοοικονομική και το ερώτημα είναι ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΜΑΚ.Είχα πει ότι θα δηλώσω τελικά παμακ επειδή η θεσσαλονικη είναι πιο κοντά,μένει και η αδερφή μου εκεί και θα έβγαινε λίγο πιο φθηνά.Αλλά ακούω ότι το πτυχίο της ασοεε είναι πιο δυνατό,μετράει περισσότερο.Τι να κάνω;Επίσης έχω ακούσει ότι η θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα για φοιτητική ζωή γιατί η Αθήνα είναι τεράστια πόλη και οι περισσότεροι φοιτητές είναι Αθηναίοι οπότε είναι πιο δύσκολο να κάνεις παρέες. Click για ανάπτυξη... Το ΟΠΑ όπως και να το κάνουμε είναι πιο αναγνωρισμένη έξω αλλά και εδώ στην Ελλάδα! Αν μπορείς να έρθεις Αθήνα, έλα. Και το ΛΟΧΡΗ ΠΑ.ΜΑΚ είναι πολύ καλό και όντως η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται. Δεν θα σου είναι δύσκολο να κάνεις παρέες εδώ...απλά στη Σαλόνικα φαίνονται πιο πολύ οι φοιτητές και είναι πιο συμμαζεμένοι. Πολύ εξειδίκευση πάντως! --------------------------- Τα στατιστικά λογικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.